Ozve sa vám muž z práce?
Ozve sa vám muž s práce? Alebo prípadne s vonku? Vraj nemá nikdy čas. Samozrejme vidieť ze je prihlásený.
Z práce si píšeme priebežne a raz - dvakrát zavoláme. Keď sme niekde “vonku”, ozývame sa cca každú hodinu - dve. Ale len “všetko ok”, “budem sa ponáhľať”, “ľúbim ťa”… nejaké dlhé vykeciavačky nie.
Ako ani on,tak ani ja nemáme v práci telefón pri sebe na telefonovanie.
Venujeme sa pracovným povinnostiam, niekedy cez prestávku napíšeme, ale prevažne ohľadom deti. Alebo niečo dôležité.
Občas si píšeme, občas zavoláme, podľa potreby 🙂. Nebýva to každý deň, ale zas aspoň raz za týždeň áno.
Moj mi nevola vôbec, ani ja jemu nezvyknem, len keď niečo aktuálne musíme riešiť...on je proste taky, nerád sa vybavuje cez telefón u neho neexistuje niečo také ako volať si len tak, ale on tak so všetkými, aj so svojou rodinou a kamarátmi tak neberiem to uz nejak osobne, ma aj prácu kde stále niečo rieši.....akurat som si vydobila ze keď niekam ide (sluzobne a pod.) nech aspoň napise ze prišiel v poriadku
Piseme si kazdy den, niekedy 20 sprav a niekedy 1 podla vytazenosti. Ale my sme tak zvyknuti od zaciatku a obom nam to vyhovuje, nie je to o ziadnej kontrole ako baby pisu hore 🙈, robime to obaja radi. keby sme sa jeden druhemu neozvali, tak uz panikarime ze sme mali cestou do prace nehodu.
Nie, nezvykne mi volat. Akurat ked by mal meskat z roboty. Ja volam len ci netreba nieco kupit cestou z roboty. Vsetko dolezite aj nedolezite si povieme po pracovnej dobe.
Obcas...moze len cez prestavku, takze len vtedy. Niekedy sme si volali, ale ked uz mam novy mobil s netom, tak uz si piseme.
Ked je prec, tak je prec, nema dovod sa ozvat. Ked chcem vediet, kedy napr. pride, tak mu zavolam.
No..nemam.cas mu vypisovat a zistovat ci je prihlaseny.. staci tak? :d
Ako kedy, väčšinou áno,keď ma v robote viac , sám od seba sa neozve,len keď sa pripomeniem správou ,že ako sa darí mojej láske v práci 😉😁❤️
Nie, mne to strasne vadi
Sedíme spolu v kancelárii , dnes odišiel o deviatej a vrátil sa o druhej , medzi tým mi napísala 9 správ a 2x mi zavolal . My si píšeme stále , síce nič dôležité , ale vždy ma ti poteší , keď viem , že aj po desiatich rokoch mi pošle napríklad správu so srdiečkom a to sme sa nevideli až celu pol hodinu 😅
Nie. Ak sa nič súrne nedeje, tak sa neozýva. Ani ja jemu.
Áno, volame si cez videohovor každý deň a medzitým mi ešte píše.
Jasne
Áno ,niekoľko krát za deň.
Áno píšeme si a aj voláme bežne. Neviem si predstaviť, že by sa mi neozval alebo ja jemu...
Nie ale do práce chodí ráno 2.15 a príde o 9.00 keby mi v noci vyvoláva tak ho prerazím 😂 ale keď je ráno nasnezene tak ma budí skôr aby som sa rozhodla či zvládnem ísť autom alebo nie 😂
My si nevolame, ani nepiseme, max nieco surne ohladom deti, atd. Ja mam napr. vypnute vsetky notifikacie, aby ma nevyrusovali.
Samozrejme. Keď je muž v práci, minimálne jeden krát mi zavolá, ako sa máme. Keď je niekde vonku s kamošmi, tak aspoň napíše, či deti spia a tak, ale to ho neotravujem, aby trošku vypol.
Keď je niečo nutné zavoláme si,ale bezne si nevolame však sa vidíme každý den
volá, píšeme si stále cez whatsapp. Ale my sme extra prípad 🙂 My spolu nonstop komunikujeme doma, takže keď nie sme spolu, tak to chýba. Aj "dobré ráno" si voláme, keď jeden je skôr v práci ako druhý
Vypisovacky boli na zaciatku vztahu. Teraz uz na to nemame cas, ani jeden. Som rada, ked stihnem urobit pracu a nenosim si to domov. Nesledujem ci je prihlaseny, nikdy ma to nenapadlo.
Ci je prihlaseny, to fakt nesledujem, nemam na to cas a dôverujem mu.
Telefonovať netelefonujeme, obidvaja mame psychicky náročnú pracu, na ktorú sa potrebujeme plne sústrediť, takže volame len ked je to vyslovene nevyhnutné a dôležité.
Počas dna si napíšeme občas, bud ked sa potrebujeme posťažovať alebo si napíšeme, ze sa lubime... 🙂
Ozve sa ked je na to prakticky dovod. Napr. sa dozvie nejaku podstatnu infomaciu, s ktorou sa chce hned podelit. Alebo so mnou odsuhlasit nejaky termin v buducnosti, aby ho obratom potvrdil. Alebo ked zmeni nas dohodnuty program po praci. Inak nie.
Áno,vždy keď má čas.Tak isto ja jemu. Vidíme sa teraz málo lebo buď sme v práci alebo muž do večera na stavbe tak sa porozprávame aspoň takto ..Tak isto keď som bola na materskej tak nám volal ako sa máme ako malá a tak..
Len nutné veci alebo keď si myslím,že by som mu nejakou príjemnou správou mohla spestriť deň,napr ,keď viem ,že včera mal ťažší deň a mohlo by ho to potešiť 🙂
No niekedy by mohol aj menej písať. Dnes mi poslal asi 50 správ aby som sa rozhodla kam pôjdeme na dovolenku a ešte pred odchodom z prace nechal ďalšiu spravu ze tak ze ma rovnaký názor ako ja radšej zaplatiť o nieco viac s moz istou storna
Cele dni si piseme a nadavame na svoje roboty😄

obcas mu zavolam, ked sa maly poobede zobudi a pyta sa na neho, inak nie, maximalne mi zavola, ci je treba nieco kupit, pripadne ked potrebujem riesit nieco co nepocka do prichodu z prace, tak mu napisem/zavolam
ked je vonku, tak mi nevola, je vonku a ma sa venovat tym s ktorymi tam je ;) maximalne napise, ked sa zdrzi nejako neocakavane dlho, pripadne, ze uz ide domov alebo ja jemu napisem, ze uz idem spat
moj manzel nikdy nie je online, takze ho nemam kde kontrolovat a aj keby bol, na co?