icon

Partner a jeho kamarátka

nesa929
21. apr 2015

Ahojte, mam problem s partnerom a jeho kamaratkou.. Sme spolu uz 7 rokov, tu svoju kamaratku pozna dlhsie ako mna (myslim, ze ju aj pred cca 10 rokmi aj chcel) a su v neustalom kontakte, tym myslim skoro kazdy den. Pisu si, o com, to neviem, nehrabem sa mu v mobile. Vie, ze som na nu alergicka, tak ju ani nespomina, pravdepodobne sa aj obcas stretnu, ale ako sam tvrdi, pre pokoj v rodine o tom radsej nehovori. Pred vyse dvomi rokmi som sa s nim o tom aj pohadala, chcela som, aby to obmedzil, ze to nie je normalne. Ale podla neho to je uplne normalne. Neviem, co dalej, neviem, ci som ja ta divna a nenormalna... Prosim poradte mi, ak mate podobnu skusenost, potrebujem nazory ludi s nadhladom.. Vdaka

Strana
z4
domak2
21. apr 2015

@mawka ved ja nic, ja vam to prajem, len chlapom neverim, ani ze zem je gulata haha. 😀 A s tymi typmi je to tiez otazne, ked sa zhasne svetlo 😀

natalym
21. apr 2015

A ja som mala takého kamoša.
@mawka Veľmi sme si rozumeli, ale do postele by sme spolu nešli.ň
Ale veľa ľudí si myslelo, že zákonite musíme niečo spolu mať. 😀

natalym
21. apr 2015

@domak2 Ozaj. A dokonca bol odo mňa o 10 rokov mladší. Prosto sme si rozumeli. Keď niečo tresol, tak hneď som vedela čo myslí a keď som tresla ja tak hneď sa chytil. Aj rovnaké filmy sa nám páčili, rovnaké veci. Aj povadiť sme sa dobre vedeli.

natalym
21. apr 2015

A spanie neprichádzalo do úvahy. On mal iné objavy. Vždy som mu ich okomentovala.

natalym
21. apr 2015

Ale nekvákali sme každý deň ani sme si nevypisovali, to je zase fakt.
A nemal rád môjho muža a môj muž jeho.

mawka
21. apr 2015

@domak2 no ja skor zenam neverim. moji kamosi sa vzdy zachovali ferovo, to skor kamosky vedeli ine kudly do chrbta davat... 😉
ale tak chapem, ako pise nataly, proste mat kamosa znamena automaticky s nim sulozit. a ano, mam aj takeho. sme si par krat spolu uspokojili potreby a zivot ide dalej. moje nervy, proste riesit taketo sprostosti ze iste s hentym spim... nie, spala som s uplne inym, do ktoreho by to nikto nepovedal 😀 😀 to je na tom to najlepsie.
a zhasinat svetlo pri sexe, mojaaa, kde zijeme? 😉 ci mas pocit, ze kde je tma, tam zakonite vsetci trtkaju?

predsudky, predsudky 😉

natalym
21. apr 2015

@mawka Inak to je pravda. Chlapi sú férovejší. Ja mám s chlapmi vždy dobré vzťahy, dá sa s nimi dohodnúť. So ženskými furt dáky problém. Len s tým mojím sa nedá. 😀

domak2
21. apr 2015

@mawka to si ma asi nejako zle pochopila, ja som totalne bezpredsudkova, len vravim, ze vacsinou by si chlap nakoniec dal povedat, nie ze to tak musi byt. O zenach ani nevravim, niekedy sa ani so sebou nebavim haha 😀 Len uz tu bol viackrat spomenuty ten typ zien a u muzov proste vynimka potvrdzuje pravidlo. Asi pisem inak ako to vyznieva, ale to uz je riziko pisaneho. 😅

natalym
21. apr 2015

niekedy sa sama so sebou nebavim - 100 bodov

martuska75
21. apr 2015

Tiež som mala dobrých kamarátov, s ktorými som bola v kontakte a nebolo v tom nič čo by mohlo partnerovi /manželovi vadiť. Myslím že existuje priateľstvo medzi mužom a ženou aj ked tu o tom bolo pochybované.
Ich vzťah može byť rovnako "nevinný" ako ti môže byť neverný. Určite by som mu neliezla do mobilu ani nič podobné. Ak it to vadí alebo sa bojíš o váš vzťah - skús oň zabojovať. Na to predsa nepotrebuješ vedieť podrobnosti, nie. 😉

kiki68
21. apr 2015

ja mam kamosa, co teda donutil kazdu ma akceptovat, on tvrdi,ze som mu ako sestra, cize nechce ma na vztah,ale nechce o mna prist po tej kamaratskej stranke. Samozrejme pred x rokmi sme riesili to,ci byt v partnerskom vztahu spolu, zhodli sme sa ze nie,ze by sme to mohli pokaslat neskutocnym sposobom a nestojime o to. Ale ked som ja alebo on na tom strane zle,tak viem,ze je to jediny clovek,co po mna pride a z tej bryndy ma dostane. Takze niekedy je zbytocne ziarlit. Pretoze nie je na co ziarlit. Nie kazda zena s muzom chcu mat spolu nieco viac okrem toho,ze si rozumeju ako osobnosti.

lorela
21. apr 2015

Pekny alibista, ale chaby manipulator... Chce, aby sa priatelka citila vinna za to, ze ju NEMOZE zoznamit so svojou kamaratkou, hnus - po tajme si ju musi vodit do bytu, a tak ju ochranovat pred zazeranim, ktore by jej priatelka ustedrila, lebo ju nema rada. Ved to je smiesne. Ci skor tragikomicke.

jeennyv
21. apr 2015

@nesa929 vsetko zalezi na tom, ako sa k tej kamoske sprava, pripadne ci tam nie su z jej strany nejake city..vsetko zalezi na tom, ako s kamoskou definovali ich vztah...su typy ludi, ktori su velmi otvoreni a potom okolie v nich vidi potencialnu lasku vztah atd....ak si sa doteraz ich vztahom z tejto strany nezaoberala skus.....ale poznam vela takych pripadov frajerka frajer a kamoska...vacsinou je to tak, ze tie kamosky doslova pasu po kamosoch....je to velmi prekerna situacia, pozna ju dlho ona kamoska, ty frajerka...najlepsie by bolo keby si sa spoznala s tou babou lepsie..budes vediet lepsie odhadnut aky je jej pohlad na vec na tvojho priatela....

petra7777
21. apr 2015

@nesa929 Kontrolky by ti mali blikať 🙂 🙂

petra7777
21. apr 2015

@zuzu571 "Kamoška" nikdy nie je neškodná 🙂

anaitat31
21. apr 2015

Z vlastnej bolestnej skusenosti viem, ze je jedno co chlap hovori dolezite je to ako sa sprava. Prestan rozmyslat nad tym co ti hovori a zamysli sa nad tym co robi. Zrely partner nepotrebuje denne komunikovat ani s vlastnou sestrou ci matkou, nie to este kamoskou. Sama citis ze toto nie je ok a tvoj pocit je spravny. Toto nie je perspektivny partner, stracas cas. Mozes sa dalej z lasky zozierat a frustrovana cakat ci a ako sa on raz rozhodne alebo tuto kapitolu uzavriet, oplakat a poucit sa a v buducnosti zistit co je to byt milovana skutocnym chlapom, pre ktoreho je partnerka jeho JEDINA! (nie len partnerka ale aj kamoska) Toto je zbabelec, nebude ti oporou v tazkych casoch, bude utekat k nej. NIkdy prenho nebudes ta najdolezitejsia a jasne ti to dava najavo. Maj uctu sama k sebe, toto nechaj tak a dopraj si byt skutocne milovana a citit to nie len zo slov ale hlavne zo spravania partnera. Teraz to nemozes vidiet ale ked raz budes skutocne milovana muzom a spomenies si na toto pochopis ten rozdiel.

madana
22. apr 2015

@nesa929 este ma napadla jedna vec,muzi su radi,ak zena ziarli...dvíha im to ich EGO...avsak s tym nakuknutím do jeho mobilu by som nevahala,vyuzi cas napr. ak bude v sprche alebo na WC,zisti jednoducho o com si spolu vypisuju takto kazdodenne.....na druhej strane si myslim,ze zena vyciti ,ak ju muz podvadza s inou....my sme dost intuitívne na rozdiel od nich 😀 ale Ty nemas pocit,ze Ta s nou podvadza,nie???...ziarlis iba na to,ze su v neustalom kontakte,ano??a ze cas,ktory venuje jej by mal venovat Tebe,a takto to je spravne...

maminkincecusik
8. máj 2015

Vitaj v clube ,ten môj ma za najlepšiu kamošku svoju ex a tiež nas nechce zoznámiť "lebo by to bolo take blbe" a tiež občas vynechá ze bol vlastne s ňou a pod...sak napisem si by čelo pani p**a no ne?!

maria1989
8. máj 2015

ženy, čo máte taký problém... navrhnite mužovi trojku - vy, muž a ona. ale úplne vážne. ale nevzdajte sa!! ak bude súhlasiť.... 😀 😀 😀 ja som to raz urobila, a potvrdilo sa mi, že kamarád taky rád 😀 😀 😀

zabka147
8. máj 2015

...ja osobne by som určite netolerovala svojmu priateľovi a najmä budúcemu mužovi žiadnu "kamarátku" a ani nič podobné...ty máš byť jeho kamarátka...jeho priateľka, žena na srandu, do koča aj do voza...tá s ktorou chce zažívať všetko...a s ktorou sa chce rozprávať a smiať...ml by ťa mať najradšej na svete...to znamená, že radšej ako JU!Ak to tak nie je...má radšej JU ako teba...a myslím, že to si vieš už zhodnotiť sama...to je môj názor...ja by som svojho drahého hneď za takou kamarátkou poslala...NEZNIESLA BY SOM TO!!!!Šlak by ma trafil a triafal až kým by som to nevyriešila ...

nyusika
11. máj 2015

no takto...priatelstvo (bez pomyslenia na sex) medzi muzom a zenou heterosexuálmi neexistuje, bezne kamaratstvo ano. ale bezni kamosi nemaju potrebu byt v denno-dennom kontakte, riesit dolezite veci a podobne.
takze sa kludne tvasrte, ze mate super priatela iného, ako svojho partnera. nechcite vsak vediet, ci ten super priatel berie ako beznu kamosku aj vas. alebo si pri stretkach a vaznych debatách predstavuje, aku bielizen mate na sebe.

nic zle na stretnutiach s inými muzmi nie je, pokial sa navzájom poznaju aj vasi partneri a pokial tie stretka nie su vylucne osamote.

Strana
z4