Partner chodí na zoznamku
Ahojte, hanbím sa o tom hovorit,tak to píšem anonymne sem. S priateľom som sa spoznala na zoznamke, všetko doteraz klapalo super, ľúbim ho. Nedávno som sa dozvedela, ze zase chodí na zoznamku. Písal si tam s jednou babou asi hodinu (pritom mňa odbavil za 10 minút na whataapp). Potom jej napísal pred spaním, ze bude strašne rád, ak ostanú v kontakte. Ona mu odpisala, ze tam nechodí každý deň, tak jej navrhol, ze si môžu vymeniť čísla a písať si na whatsapp. Nato sa ho opýtala, ci je single. On, ze samozrejme, ináč by tam nebol. Nato mu napísala, ze pozná jeho frajerku Lenku. On jej na to, ze nevie o čom hovorí, ze keďže nemá žiadnu priateľku. Tak na neho rovno vyhodila, ze naozaj pozna Lenku (mňa) a že presne z takých chlapov ako on sa jej chce vracať... nakoniec sa jej teda priznal, ze áno, je zadany a je s Lenkou šťastný, je to super žena (a podobné omacky) a že tam chodí len preto, lebo si chce pomasirovat ego a opäť podobné omacky. Nakoniec celá konveriazia skončila s tým, ze mu moja kamarátka napísala, ze mu neveri ani slovo a ma ma pozdravovat alebo to urobí sama. Nato sa už priateľ dost vylakal a prosil ju, nech mi nič nehovorí, ze ma naozaj miluje a prizná sa mi sam. Priatel sa mi naozaj priznal (pred casom mi ale klamal, keď som sa ho opýtala, ci ešte chodí na zoznamku). Že spravil blbosť, ze ho to strašne mrzí, ze miluje iba mňa a chodí si tam iba popísať a zvýšiť si ego, ze je stále mačo. Keď som mu povedala, ze mu neverím ani slovo, rozreval sa pri mne ako male dieťa, ze ma nechce stratiť a co ma spraviť, aby dostal druhu šancu. Popravde, neviem, co mám spraviť. Strašne ho ľúbim, no dôvera bola rozbitá a na zoznamke spoznal aj mňa. Ja necítim potrebu tam viac chodiť... Minulý týždeň mi navrhol, aby sme spolu začali bývať a teraz toto... podľa mňa, keby ho nevymakla moja kamarátka, tak si veselo zháňa telefonne čísla a bohvie, co robí potom. Cítim sa ako podvedena najivka.
Tiež sa ospravedlňujem, ze som príspevok nevedela napísať kratší, no ak máte podobné skúsenosti, budem rada, keď mi dáte koment 🙂 ďakujem
@ulalaa vela z nas ti tu k tomu napisali k veci. osobne som ti dala par prikladov ako to chodi. a ze sa to zvrtlo? nuz skusene zeny uz vedia, ze takeho chlapa treba kopnut do riti. nevieme, na co cakas. on ta zaprel, nevazi si ta a ty caka od nas radu ako sa ma chlapec zamilovat? moj ex to robil stale. a robi(l) to aj terajsej. taki chlapi to budu robit furt. neviem co este chces pocut.
Pozri, ja to napisem na plnu hub a narovinu,polopato aj ked to neni co asi chces citat: ty si nasrata lebo tvoj chlap sadol na lep kamoske a ste zistili ze je to hnup co dokaze vyzbavat lasku nebesku a pretiahnut aj inu cez net. Tebe spadli klapky a si zistila realitu. On sa namotal a prasklo to. Tak na nejaky cas bude sekat dobrotu, kym sa ukludnis a potom bude dalej. A to vedz ze to nepisal len take tvojej kamoske, ale aj inej....teba zaprel...vsak single je...hej-hej a my sme spadli z ceresne....niekde vo vasom vztahu je chyba ze chlapec neni z teba paf a hlada inde a "zvysuje" si ego....vsak daj jeho nick. Ja mu napisem, neni problem. Len ty uz vies, ze nic nove by som nezistila...suma-sumarum: toto bude on furt robit. Aj tebe aj dalsej aj dalsej...atd.
@lubkavargova1 doteraz som nevedel,čo je to "kavej"..až dnes som sa to dozvedel,ked som videl fotky jednej presovskej kaviarne...ta to po prešovsky asi 🙂
@salfusco nooooo vidis 🙂 To u nas na vychode tak vravime: "spravim kavej?" A ci konari tak veavia to netusim, ale my vranari aj celkom hej 🙂 🙂
@lubkavargova1 Kedz chceš bic uspešni,nestači ci ajfon,ajmek,treba ajrobic...naša kavej ci dzvihne tlak vecej jak tvoja švekra 😀 😀 aaa...milujem tote vyrazy 😀
@lubkavargova1 dobre vie, preco nam ten nick nechce dat. lebo dobre vie, aky bude vysledok. a mozno zistime, ze ten nick uz pisal 😉
@salfusco a ty svarny suhaju z ktoreho kuta nasej krajiny si? Tozas ja uz tam ako su Sobrance potrebujem slovnik...ani makke f im nerozumiem 🙂 🙂 🙂
Podla mojho nazoru keby si tam len pisal samozrejme ako kamos tak na tom ja nevidim nic aj moj manzel ma kamaratky na zoznamku sice nechodi..... kym su to len pismenka typu ako sa mas je to v pohode... Ale uz ked pise ze je single a pyta si od cudzich zenskych tel. cislo no neviem bez vetra sa ani listok nepohne a kym spolu len chodite niesi snim 24 hodin vkuse nevies co robi s kym je atd. ka by som nebola v takom vztahu ked myslis len nato ci chodi na zoznamku a co tam vlastne pise :/ podla tvojej otazky to nevyzera nevinne a dalsia vec ked mu uz tvoja kamoska napisala ze ta pozna zapieral a uz potom ked pisala dalej tak ta zrazu miluje a nema ti hovorit ze si tam pise?? No nwm dievca ty musis vediet ci mu veris lebo toto bola kamoska ktora by ho bonzla. Ale ostatne baby ta nepoznaju a nevies o com spociva ich komunikacia. Teba za 10 min. odpalkoval a na zoznamke chatoval dalej.... Chapes co ti tym chcem naznacit??
@mawka vsak ja som tiez takeho mala a rovnaku skusenost. Tak netusim co chcela pocut...aj pri mne sa rozreval...len chlapcatko netusil ze kym reval a padali ody nebeske tak za jeho chrbtom uz vstupovala do baru adeptka c.1 ktorej tiez balamutil hlavu....ja som totiz spravila hromadne randevu....to ste mali vidiet tie farby v ksichte 🙂 🙂
@lubkavargova1 no tak toto randevu nam opíš, to nás zaujíma, ako to dopadlo? Len prosím ťa štúrovskou slovenčinou, lebo ja zas na východniarčinu potrebujem slovník 😀
@0silvia0 takze...ked to cele prasklo, tak vlastne ja som zistila ze my sme boli 3 zienky/adeptky dokopy. Oficialne somnou a plus dalsie dve co oblboval cez net. Samozrejme spravila som kratky proces s nim. A vyhodila som ho. Nasledne o tyzden sa uprosil na kavu ze pojdeme si sadnut a podebatime lebo on ma lubi a nech mu dam este sancu....hej...ma ja som sa s konom zrazila....no, tak som suhlasila a pocas toho oslovila aj ostatne adeptky a pozvala na kavej detto. Oni uz vedeli tiez lebo tam toho bolo viac ked sa to prevalilo....lenze on nevedel nic.. a tak ja sedim, chlypkam kavej...on oooody nebeske, slzicky...a ja pocuvam a vtom vstupuje Deniska...tomu az zabehlo....o hodinku dosla pani Janka...no tam uz chrcal....
Boli sme kludne, popijali kavej, on sa dusil vo vlastnej stave...co viac dodat...
A myslite ze sa poucil??? Rok sekal dobrotu ani paru ho nebolo na nete. Pocas toho si zbalil dalsiu "akoze seka dobrotu" a objavil sa na nete a zase sadol na lep.
@lubkavargova1 dobra si, klobuk dole. ze mna toto nenapadlo 😀 😀
@lubkavargova1 perfektne a dokonale vyriešená situácia, si fakt číslo 🙂
@ulalaa nemas pravdu,tato diskusia je prave o niecom-o tom ako som uz pisal ze drviva vacsina zien je naivna,myslim ze je to ten spravny vyraz,aj ked ma napada aj iny...
Sem-tam si citam pre rozhlad taketo diskusie,lebo patrim k vacsine muzov,ktora ma radsej priame jednanie ako naznaky,no takej reci rozumie naozaj velmi malo chlapov,preto aj takto sa da pochopit trocha zo zenskej duse 😎 .
No ale k teme- z pohladu muza Ti mozem povedat,ze verit tomu ze sa taky muz zmeni,to mas vacsiu pravdepodobnost ze ti dnes medzi 22-23 hod pristanu pred barakom martania ...
Alebo ma napada k pochopeniu takychto vztahov jeden polopatisticky priklad,hadam dost zrozumitelny:
Je pocitac a ten sa sklada zo softveru a hardveru.
Pocitac je ten vztah,softver (emocne myslenie) je zenska strana veci a hardver ( to je to muzske fyzicno).
Ak sa tie dve veci vzajomne doplnaju,stroj slape.
Ak nastane problem-Tvoj problem je ten hardver,neostava ti nic ine ako suciastku vymenit.
Mozes restartovat x krat,po nabehnuti sa chyba bude stale opakovat.
Mozno blby priklad,ale myslim ze celkom zrozumitelny.
Babenky Ti tu myslim ze dobre poradili,ale je len na Tebe ako sa zariadis,je to Tvoj zivot,jedna sa o Tvoju buducnost...
A este mi neda napisat k tomu ,,preklepovaniu reznov,, - kazdy vztah je hlavne o dovere,ak niekto chce sam,alebo nastrcenou osobou akoze ,,preklepnut,, partnera,tam je uz minimalne jeden kus zuba z kola ulomeny a na tom nic nezmeni negativny,alebo hoci aj pozitivny vysledok,ale to je len moj nazor.
Toto by som mozno ocakaval este od ,,nastrocnych,, ale nie od ludi ktory by uz mali mat svoj nazor na zivot.
Ak nedoverujem partnerovi teraz,ako sa o neho opriet raz v tazsich chvilach,pripadne starobe,ked to clovek najviac potrebuje ?
Ked sa s tym clovekom nevidim aj niekde o desiatky rokov dopredu,myslim ze to potom nema ziadny vyznam...
@lubkavargova1 my vravime " zrobim ci kavej"????????
No tak sa to tu rozbehlo odvcera..... 🙂
@obsadenemeno kriste boze ked mna same zveriny na tento vyraz napadli 😀
@mawka inak ja mam na azete konto este od vysokej...cca 20rokov..? Pisem si z kopou ludi co sa mi roztratili po svete od australie cez taiwan az po mexiko...
Jasne ze kopec rp-ckarov...a mozem povedat ze gro sprav je typu ..ahoj cica, fajka v aute za 50.... 😀 😀 😀
...no da sa na to nieco povedat...?
@ulalaa stracat cas s hnupom sa ti naozaj neoplati..leda ze si taka masochistka ze ti vyhovuje sa trapit,podozrievat...🙂
@lubkavargova1 aku session si zorganizovala...ale chalanko ma + ze nezdrhol a zostal sediet... 😀
@puklica13 sak hod na sklo, jake zveriny.... 😀 😵
@lubkavargova1 z opacneho kuta krajiny..ale nick na azet nedam...bo co tu citam,to by som sa potom obaval 😀 😀
@obsadenemeno nehodim..este budes zavidiet 😀
@puklica13 nebudem, ale mozno sa inspirujem..... 😀
segin chlop, jak dojde dom..... tunajt....

Napísala som sem svoju skúsenosť a chcela som, aby mi sam dal niekto koment, kto zažil niečo podobné. Táto diskusia je ale k ničomu... tým pár, co mi napísali k veci, veľmi pekne ďakujem.