Partner chodí na zoznamku
Ahojte, hanbím sa o tom hovorit,tak to píšem anonymne sem. S priateľom som sa spoznala na zoznamke, všetko doteraz klapalo super, ľúbim ho. Nedávno som sa dozvedela, ze zase chodí na zoznamku. Písal si tam s jednou babou asi hodinu (pritom mňa odbavil za 10 minút na whataapp). Potom jej napísal pred spaním, ze bude strašne rád, ak ostanú v kontakte. Ona mu odpisala, ze tam nechodí každý deň, tak jej navrhol, ze si môžu vymeniť čísla a písať si na whatsapp. Nato sa ho opýtala, ci je single. On, ze samozrejme, ináč by tam nebol. Nato mu napísala, ze pozná jeho frajerku Lenku. On jej na to, ze nevie o čom hovorí, ze keďže nemá žiadnu priateľku. Tak na neho rovno vyhodila, ze naozaj pozna Lenku (mňa) a že presne z takých chlapov ako on sa jej chce vracať... nakoniec sa jej teda priznal, ze áno, je zadany a je s Lenkou šťastný, je to super žena (a podobné omacky) a že tam chodí len preto, lebo si chce pomasirovat ego a opäť podobné omacky. Nakoniec celá konveriazia skončila s tým, ze mu moja kamarátka napísala, ze mu neveri ani slovo a ma ma pozdravovat alebo to urobí sama. Nato sa už priateľ dost vylakal a prosil ju, nech mi nič nehovorí, ze ma naozaj miluje a prizná sa mi sam. Priatel sa mi naozaj priznal (pred casom mi ale klamal, keď som sa ho opýtala, ci ešte chodí na zoznamku). Že spravil blbosť, ze ho to strašne mrzí, ze miluje iba mňa a chodí si tam iba popísať a zvýšiť si ego, ze je stále mačo. Keď som mu povedala, ze mu neverím ani slovo, rozreval sa pri mne ako male dieťa, ze ma nechce stratiť a co ma spraviť, aby dostal druhu šancu. Popravde, neviem, co mám spraviť. Strašne ho ľúbim, no dôvera bola rozbitá a na zoznamke spoznal aj mňa. Ja necítim potrebu tam viac chodiť... Minulý týždeň mi navrhol, aby sme spolu začali bývať a teraz toto... podľa mňa, keby ho nevymakla moja kamarátka, tak si veselo zháňa telefonne čísla a bohvie, co robí potom. Cítim sa ako podvedena najivka.
Tiež sa ospravedlňujem, ze som príspevok nevedela napísať kratší, no ak máte podobné skúsenosti, budem rada, keď mi dáte koment 🙂 ďakujem
@lubkavargova1 ja som nikomu este cifernik nenapraval..asi som mal stastie,že nebolo treba 😉
@salfusco ale uznaj, ze vy chlapy ste skor akcnejsi a vybavite si to skor z oci-do oci...nez aby ste sliedili ze moja exka ma toho a onoho a ke statusy vypisuje a neviem co...ci?
@lubkavargova1 co ja viem...keby za mnou prisiel nejaky jej byvaly,tak sa s nim ani nebavim..a nikdy som ani nic take neriesil,že by som ja za niekym musel ist...ženy si to vyriesili same..Ja neviem,mozno že niekde ma niekto tu potrebu riesit toto,ja nie.
@salfusco ty si svetla vynimka asi...mocno to kvitujem... 😀
@lubkavargova1 tak vieš,podla mna je vztah vec dvoch ludi a nie troch alebo štyroch.Netvrdim,že som po rozchode nevypisoval a nevyvolaval istu dobu,robi to asi kazdy chlap,je jasne,že prečo..ale ked tam bol už niekto iny,alebo som pochopil,že to fakt nema zmysel,tak som to ukoncil..Preto mi je divne,že niekto tretí ma tu potrebu vypisovat,sledovať a neviem čo este a to aj po neviem akej dobe..ale ozaj toto robia vo vacsine prave ženy
@salfusco to hej...este pochopim, ked to robi exka...nevie sa vyrovnat s rozvhodom alebo take...ale ked to zacne robit aktualna partnerka exke...no to je cisto na cvokhaus.
@lubkavargova1 to teda je. a mna by tiez zaujimala ta motivacia, co ich k tomu vedie. inak otravne je to nenormalne. a este ked si napriklad ona mysli, ze boooohvie o com my telefonujeme. kks volame si asi raz za mesiac kvoli detom ked volaco niekedy ani to nie a o com sa tak my dvaja asi rozpravame. sak ona ma pristup do jeho mobilu, kks vidi 5 minutovy hovor a ohen na streche. pristup do mailu, ku vsetkemu. on asi neni uz svojpravny. a ju je hovno do toho, co my dvaja okolo deti rozoberame. preco ona musi mat o tom prehlad? mne ona deti vychovavat nebude a nebude sa mi ani do vychovy srat. ale furt to nechape.
@lubkavargova1 a keby aspon tej exke, co si ho od nej odlakala.....ale exke co je 16 rokov mimo diania..... to uz je iny level......
@lubkavargova1 este zo zaciatku sa dalo v pohode, aj kafe sme si s exom vypili a prebrali veci, dalo sa s nim na urovni, ved tak sme to ja chceli, ze pred detmi budeme sa chovat k sebe normalne. ale cim dalej je to horsie, sa to stupnuje. nasi uz maju na nich alergiu, robia srasne dusno uplne bez priciny. my ich vobec neriesime a oni nas v jednom kuse. furt vrtaju do niecoho, furt maju s niecim problem, otras.
dievcata...dievcata....fakt to je uz chore.... ved ked je dakto EX tak tam asi bude dovod preco je EX 😀
nechcem napisat aka je ta zena...bo ma admin zablokuje na milion rokov...ale je na to taky velavravny nazov....
@lubkavargova1 a najhorsie je, ked si taka hviezda mysli, ze s tym chlapom vyhrala prvu cenu a ma v hlave, ze vsetky ex po nom stale neskonale tuzia a zavidia im ich neskonale stastie.....
@obsadenemeno presne 😀 😀 😀 😀 😀
@lubkavargova1 ze je pica? no to ja viem a nebojim sa to slovo pouzit 😀 😀 😀
@mawka korunovana.. 😀 😀 😀
@mawka
@obsadenemeno
@lubkavargova1
Ale baby veď ju nechajte, ušetrí ďalšie pre debilom..........
Ahojte, tak som sa s ním rozisla (no najskôr som mu dala moje podmienky, ktoré nechcel). Stále sme sa potom len hádali a pod. A gól bol, keď som chcela, aby si na whatsapp dal spoločnú fotku so mnou. Nechcel, vyhováral sa, ze to nemá rad.no jasné, ze nechcel, pretože si s pipkami menil najskôr telefónne čísla na whatsapp. No nic. Pekný deň vám prajem
@ulalaa neboj, dobre si urobila...len by si sa s nim trapila...velmi mi pripomina toho mojho ex....chlap ktory lubi sa celkom inak sprava...ak pre teba nebol schopny urobit taku malickost tak si ta ani nezasluzil...mas na viac ako na takeho uboziaka co nema v sebe ani trosku sudnosti
@salfusco veď práve, ze to neboli bohvieake podmienky...chcela som mu dať druhy sancu a nie všetko len tak zahodiť (mozno niekto fakt potrebuje vediet, ze je stale samec) jednoducho som chcela, aby si dal na whatsapp hneď predo mnou našu spoločnú foto a zo zoznamky sa vymazal. No on to nechcel hneď urobiť, tak mi bolo jasné, ze je tam voľačo rozrobené...
Ináč, ani ja nemám moc rada spoločne verejne fotecky, statusy na fb a pod. no teraz som to jednoducho tak chcela.... rady ako hádzanie "udiciek" a vytvoriť si falošný nick a preklepnut ho nepotrebujem. Príde mi to ponižujúce a ako sa hovorí, príležitosť robí zlodeja. Snáď chapes,co chcem povedať
a prečo by nemal chodiť na zoznamky? To, že má vzťah je reťaz na nohe? Len si pokecal... osobne som názoru, že za rok už spolu nebudete... keď tak, tak daj vedieť, či mi karty ukázali dobre.... 😀
@marusia12 treba čítať s porozumením!!! 1. mať vzťah nie je reťaz, aj na zoznamky sa dá chodiť vtedy, ale nie loviť napriek toma, že som zadaný. 2. štyri prípevky vyššie píše zakladateľka, že sa s ním rozišla! čiže nebolo treba ani karty, ani veštiarsku guľu
@marfikchov tak vidiš... karty neklamali.... a čo sa týka zoznamky.... načo tam asi tak chudáci chodia???? že?
@marusia12 zoznamit sa?
@obsadenemeno 😀 napríklad... ale vyplakať, aké kozy majú doma.... nie?
@marusia12 joj, chudatka chlapi....ze vyplakat,...... to co su za babovky?
Zaujimave, ze plakat musia dalsim kozam? Keby sa radsej vyzalovali kamosom pri pive....... ked uz sa musia zalovat, poupatka citlive.....
@mawka mne sa nemá prečo 😀 ja v tom mám roky jasno... ja žiadneho debila doma na to, aby ma klamal nepotrebujem... a že žena potrebuje svojho muža doma strážiť, aby si niekoho iného nenašiel, to nie je vzťah... to je viac ako choré.... mne je single skvele, beriem si v živote čo chcem...
Všetky sa tu trasú o svojho chlapa len preto, že sú na tom chudákovi ekonomicky závislé... nič viac.... žiadna tu nenapíše, že ho miluje.... len ju serie, že si našiel inú. A prečo by si nemal, keď ho doma čaká chudera, ktorá vyplakáva.... že? Hlavu hore.... ženy by zas mali nájsť svoju hodnotu a v prípade, že majú podozrenie, že ich chlap chodí na zoznamku, zbaliť mu dve igelitky... prípadne stačí jedna... postaviť igelitku pred dvere a fešino si hneď rozmyslí kde má domov... BTW.... je to na vás, čo za debila ste si domov nasťahovali.... že ste si urobili dieťa s idiotom je na vás.... s tým druhá žena so zoznamky nič nemá...

@lubkavargova1 ano 😉 raz mi vyskocila na blogu...... ma tam foto