icon

Partner ide na svadbu bezomňa

marlowe2
3. júl 2020

Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.

ysseba
4. júl 2020

@marlowe2 jasne, chapem ☺️

0silvia0
4. júl 2020

@cinda555 nepis mi, nereaguj na mna, dokazes to? S tebou ja komunikovat nemienim.

veronikaszabova
4. júl 2020

Baby, 23 stran o nicom 🤣🤷‍♀️🙈 resp o tom istom 🙂 🙂

itmama15
4. júl 2020

@marlowe2 ten kamarat je idiot a jeho nová žena tiež, a uvidis kamarátstvo s nimi aj tak skončí, mna tak nepozvali tiež môjho muža spolužiaci z vs, pritom sme boli spolu 10 rokov, proste všetkých pozvala a dovolila pozvať partnerov okrem môjho muža s jedného kamaráta, spravili z nich vlastne “pár” že nemusíš mat baby... nešiel tam, urazilo ho to aj môjho muža aj jeho kamaráta, a doteraz ich nemôže, nehuckala som ho, proste to sám pochopil že sú to blbci, ja som to vedela už skôr🙂 o dva týždne nato sme sa všetci stretli na svadbe u druhých kamarátov a mali debilne poznámky, že na ich svadbu neprišiel a sem nie, zopakovali to aspoň trikrát, lebo sme ich výslovne ignorovali keď nás oslovili, a super sme sa zabavili, dokonca on ten muž prišiel zš mnou s ospravedlnil sa... takze vietor fúkal od nej, buď rada, že nájdeš na takú svadbu, kde si mení vítaná, chodíte relatívne krátko spolu, možno tak pozýva ksmosov viacerych, nevyčlenili len teba, tak by som to nebrala tak tragicky... do vašej svadby budú mat decko s aspoň ich nebudeš musieť pozvať 🙂

cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
sweetlife001
4. júl 2020

@itmama15 prečo by boli idioti, trochu silné slová nie ? Za to že tebe sa stalo to isté a nevieš to prekusit do dnes tak nepíš tu sprostosti, a že kamarátstvo skončí, vôbec to tak byť nemusí.
Ty kokos človek, že by sa bál pozvať si na VLASTNU svadbu ľudí ktorých tam chce mať, lebo hneď je idiot, za to že nepozve kamaratovu frajerku ktorú ani nepoznajú.
Ano niekto pozýva páry, niekto bez, niekto s deťmi, niekto bez detí, Krista je to každého osobná vec.
🤮🤮🤮

cinda555
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
4. júl 2020

@cinda555 este raz a naposledy, nad osobou ako si ty, clovek musi vyslovit len polutovanie, ako dokaze jedna zena klesnut a pouzivat vulgarny slovnik. V tvojom veku by si uz mala byt niekde inde, zial, ani zivotne skusenosti z teba damu neurobili. Nehnevam sa na teba, zelam ti vsetko dobre a dufam, ze sa nenahnevas, ked na tvoj nevyberany slovnik viac reagovat nebudem. Toto je moja posledna reakcia, urcite to nejako prezijes❤️

cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
taga
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
4. júl 2020

@blavane presne. Toto ked som pisala aj ja, tak je to tu podla niektorych hnusne napisane a zle. To, ze autorka by tam chcela ist, sama dala najavo aspon otazkou, pohladom svojej polke, a nic, vobec nic, to uz je v poriadku, ze. 10 mesiacov chodenia neni 1 mesiac a ked tam ide bez nej, vlastne tam chce ist bez nej, mne je uplne jasne, ze problem neni v zenichovi a neveste, ale priatelovi od autorky.

kofolala
4. júl 2020

Za prve ved spolu len rok chodite a za druhe je to jeho kamarad ,žiadna rodina a za tretie možno má naozaj iné predstavy čo chce čo by sa malo a čo nie.Robiš z toho drámu

cinda555
Odpoveď bola odstránená
kofolala
4. júl 2020

@cinda555 tak nech sa nasačkuje kde nieje pozvaná 😂

efaz
4. júl 2020

Moje kamošky mali tiež svadbu a mohla som prísť kvôli rozpočtu len bez partnera, nevidela som v tom problém. Ono sa to nezdá ale tých ľudí sa vie nakopit. Je rozdiel pozvať 5 veľmi dobrých kamosiek, ako ešte aj ich partnerov

adriannasvk
4. júl 2020

Moj manzel ma ist v septembri na svadbu. Pozval ho dlhorocny kamarat a kolega. A pozval len jeho....hoci som s manzelom 7 rokov a z toho 6 rokov sme manzelia...vobec to neriesim. Nechapem preco si robis z toho tazku hlavu. Kazdy je iny,pre jeho kamarata si v podstate cudzia osoba,stale. Ja by som ta asi tiez dodatocne nepozvala. My sme mali na svadbe len tych co sme naozaj dobre poznali,ziadne ze kamarat +1 atd....priatela pekne nahod,daj mu kyticu do ruky,s usmevom ho vyprevad a ty si urob svoj program 😊😉

bolavyzub
4. júl 2020

@marlowe hádam by si sa nechcela vnucovať na svadbu niekomu, koho dokonca ani nepoznáš. To by bolo naozaj veľmi trápne. Konanie ženícha a nevesty je úplne normálne - pozvali na svadbu ľudí, ktorých majú radi. Je to ich právo. V čase, keď pozývali hostí na svadbu, o tebe nebolo ani chýru. Aj keď ste následne začali s priateľom chodiť, stále platí, že ťa nepoznajú, nie si priateľova manželka ani dlhoročná partnerka. Možno ak ty budeš plánovať svadbu a začneš dostávať info, že toho a toho nová frajerka chce prísť na tvoju svadbu, tá a tá známosť toho a toho sa cíti dotknutá... pritom ty ich ani nebudeš poznať.. potom pochopíš, že konanie budúcich manželov je úplne logické a ty sa zbytočne trápiš a spochybňuješ ešte aj vlastný vzťah.
Pozitívne je, že tvoj priateľ sa nedal zatiahnuť do tejto melodrámy, neprenáša ďalej tieto tvoje pochybnosti, neanalyzuje s tebou skryté úmysly budúcich manželov a pod.
Dopraj priateľovi, nech svojho kamaráta odprevadí na ceste do manželského chomúta. Keď príde zo svadby, povypytuj sa, ako bolo, aká bola muzika, zatancujte si na nejaké dobré hity, slaďáčiky. Možno to bude aj príležitosť zafilozofovať si o Vašej spoločnej budúcnosti - či by ste tiež raz chceli svadbu, aká by bola.. Ako sa hovorí v tej reklame - keď ho miluješ (a cítiš, že aj on teba), tak v tomto prípade naozaj nie je čo riešiť.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
kofolala
4. júl 2020

@efaz no ved jasné .Nech si pozvú na svadbu koho chcú je to ich vec a nie aby sa cudzí človek nad tým ešte nafukoval.Príde mi to smiešne. Keď bude mať autorka vlastnú svadbu nech si pozve celú zemeguľu a nie sa starať do cudzích ľudí.A to ,že nemôže vystáť ,že jej frajer ide na svadbu svojho kamoša bez nej a nebude sedieť doma je jej vnútoný problém. Keby sú manželia je to zas iné ,ale aj tak.

kofolala
4. júl 2020

@cinda555 nemyslím ,že by som ja Vám mala niečo vysvetlovať,hľadajte si dalšiu obeť v diskusi.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
4. júl 2020

Keby zenich a nevesta vedeli, kolko stran na MK je im uz venovanych, tak pozvu nielen zakladatelku, ale aj jej vernu obhajkynu, aby si mohli spolu na verejnosti zatrsat.

oktoberbaby2020
4. júl 2020

akoze uplne normalne by mal on sam oslovit kamarata ze uz ma teba a rad by ta mal po svojom boku. ked nie, tak mozno sa chce sam zabavit a mat pokoj. inak to nevidim 🙂 mne by to prislo divne, hlavne ak to vraj niekto mysli so mnou vazne. samozrejme ak by svadobcan povedal ze zial sa inak neda uz tak by som minimalne ocakavala ze mojho priatela to bude mrziet . ale to je tak cele. nerobila by som z toho aferu, urobila by som si teda vlastny program a hotovo 🙂

cinda555
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
4. júl 2020

@cinda555 No, len ci sa ti tie mnoziny prave teraz nepomiesali. Ale ja som za, aby ta pozvali, mozno prides na lepsie myslienky, skoda, ze nedavaju nikde o tom hlasovat, otocila by som sa aj viackrat😀

mondolina
4. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl
Podľa mňa je pod vplyvom ináč si neviem vysvetliť tieto jej myšlienkové pochody.
Všetko už podľa mňa bolo povedané, tak nech si autorka vyberie.

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2020

@mondolina No, niektore nemusia byt ani pod vplyvom, niekedy staci taka obycajna ludska blbost🙊

cinda555
Odpoveď bola odstránená