icon

Partner ide na svadbu bezomňa

marlowe2
3. júl 2020

Ahojte, chcem sa opýtať na názor ostatných. S priateľom sme sa dali dokopy minulý rok na konci leta. Jeho kamarát ho pozval na svadbu ešte v čase keď bol sám, svadba bude teraz v septembri. Bude ta asi cca 90 ľudí. Príde to mi úplne divné a neslušné zo strany jeho kamaráta, že keď už môj priateľ nebol sám tak dodatočne nepozvali aj mňa, síce jeho kamarát povedal že ho to mrzí ale nič s tým neurobil. Môj priateľ to berie v pohode a normálne že tam ide bezomňa. Ja sa s tým však vôbec nedokážem stotožniť, že napriek už celkom dlhej dobe a takému počtu hostí tam nemohli prihodiť ešte jednu osobu. Samozrejme že by som mu nikdy nepovedala aby tam nechodil alebo niečo podobné ale neviem sa s tým stotožniť a trápi ma to a obzvlášť kvôli tomu že plánujeme spoločnú budúcnosť a bývanie za pár mesiacov keď si našetríme peniažky ešte nejaké.

luckajamborova
5. júl 2020

@mondolina ja sa tu bavím na vás trápny účet 😂😂😂

iviacik
5. júl 2020

@luckajamborova uvedomujes si, ze sa tu prezentujes pod vlastným menom? 🤦‍♀️ Niekedy treba poznat tu hranicu, kedy sa vtipky a podpichovanie premeni na vlastnú trápnosť.

retatka
Autor odpoveď zmazal
luckajamborova
5. júl 2020

@iviacik moc si pletiete pojmi hrušky s jablkami 😂😂😂
@retatka

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
5. júl 2020

@luckajamborova ver tomu, ze my sa bavime viac😉

luckajamborova
5. júl 2020

@konicekmodry predsa to nikde netvrdím... Mojím vztahom sa netráp ja mám pekné dlhoročné manželstvo a chvalabohu nemám dôvod ho opatrovať...😉

luckajamborova
5. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl to ma teší že som to tu oživila 😉

nikyball
Autor odpoveď zmazal
martia33
5. júl 2020

Tak to sa naozaj nehodí aby tam išiel sám pokiaľ má seriózny vzťah, mne príde úplne samozrejmé, že ak by si single kamarát medzi tým ako bol na svadbu pozvaný niekoho našiel, tak že príde s partnerkou. Výnimkou by mohlo byť ak pozval partiu kolegov nech sa prídu na večer kuknúť na svadbu, to sa partnerky väčšinou neberú. Ak je to ale plnohodnotný hosť, tak potom to v poriadku určite nie je aj keby ste boli spolu mesiac , pravdepodobne tam majú pre neho pripravenú nejakú single kamarátku aby sa jej venoval, alebo môže byť problém v tom že si oveľa krajšia ako nevesta a mohla by si ju zatienit 😉

cinda555
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
5. júl 2020

@martia33 oveľa krajšia ako nevesta, o moje nervy.... nie, nevesta ani kamoši ju nepoznajú, nevedia o jej vzhľadových prednostiach... Ja neviem ženy odkiaľ beriete tieto názory, ale dobre, berme to, že sa tu sústreďujú vzorky žien z celého Slovenska, ale teraz neviem či sa fakt baviť či plakať...

dskjhfdlkdjhl
5. júl 2020

@0silvia0 bud rada, ze to nemusis stretnut nazivo😉

0silvia0
5. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl ó, nestraš, to by som fakt nechcela...

vivian27
5. júl 2020

@admin Nedalo by sa pozastavit komentovanie? Lebo toto tu uz je ciste psycho co niektore dospele zeny dokazu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

codal
5. júl 2020

Pokud partner dostal pozvánku ještě před vaším seznámení, tak mi přijde v pořádku, že jde bez tebe a nepřijde mi to nijak nezdvořilé. Jako my jsme měli opravdu omezené prostory, dostali jsme strop 50 lidí, ani o židli víc by se tam nevešlo, takze bohužel žádné navyšování nebylo možné. Vem si, kdyby takhle přišlo třeba deset lidí s tím, že si za tu dobu našli partnera, to mají všechny jasnou pozvat? To přece nejde...

martia33
5. júl 2020

Ak je problém v tom že, kapacitne by už mladomanželia naozaj ďalšieho hosťa nezmestili, tak je to v poriadku, to sa naozaj stáva. Aké bolo vlastne vysvetlenie prečo ísť nemôžeš?

martia33
5. júl 2020

@0silvia0 kľudne si poplač, vzorka.

luckajamborova
5. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl
@0silvia0 kde beriete toľko odvahy na osočovanie sme svojpravny ľudia každý má právo na svoj názor a nikto nemám právo hodnotiť kto aký je...iba ak chces riešiť svoje vlastné problémy na úkor druhého zamyslí sa...

0silvia0
5. júl 2020

@luckajamborova doteraz si sa bavila na niekoho trapny ucet vid tvoju reakciu hore na tejto stranke a teraz ides moralizovat? Ty? To nemyslis vazne...

dskjhfdlkdjhl
5. júl 2020

@0silvia0 Myslim, ze je zbytocne niektorym nickom odpovedat, evidentne by sa pohadali aj s chodnikom, keby im chcel odpovedat😉

luckajamborova
5. júl 2020

@0silvia0 ja som tu nikoho slovne nenapadala za to že sa všetky ženy do mňa pustili za to že nevedia prijať krityku jasné že je to na pobavenie 😉

0silvia0
5. júl 2020

@luckajamborova toto ja riesit nejdem, kto koho napadal a kto nevie prijat kritiku, toto je uz trocha skolkarske. Idem spinkat, aj tebe dobru noc, dobre sa vyspi❤️

luckajamborova
5. júl 2020

@0silvia0 sladké sny 🖐️

mimik79
5. júl 2020

@guiseppinka ok ok....

makova333
6. júl 2020
jujuch
6. júl 2020

aj mne sa take prihodilo, len pozvanie prislo uz v case, ked sme spolu tvorili par. nikto ma tam nechcel 😀 aj to tak dopadlo. byvaly priatel isiel sam bezomna. vysvetloval mi to tym, ze idu ostatni chalani ako partia bez partneriek (ostatni aj tak nemali stale partnerky 😀)mrzelo ma to, ale nechala som to tak. predstavila som si to naopak.....a chapala som ho. ale mrzelo ma to aj tak 😉

lubina
6. júl 2020

@petulda333 v uvode pise, ze planuju spolu spolocnu buducnost. A na druhej strane aj najlepsi kamarati sa mozu pohadat...ale ako som napisala, to bol moj nazor 😉

petulda333
6. júl 2020

@lubina aj ja som planovala spolocnu buducnost s mojou prvou laskou, az kym som ho po roku nestretla s druhou. A ako pisem su spolu kratko. To co planuju je ich vec ale so svadbou nema nic

basullinka
6. júl 2020

@martia33 áno, nevesta ju nepozna, nikdy ju nevidela a preto ju nevolá, lebo sa boji, že bude krajšia ako ona 😂😂😂😂 to je aké scifi