Partner je o 17 rokov starší
Ahojte baby, zaregistrovala som sa pod novým menom, snáď nevadí. Myslíte si, že môže dlho fungovať vzťah, keď je partner o 17 rokov starší? Možno je to iba poblúznenie, možno som sa naozaj zaľúbila. V jeden deň si hovorím, že je pre mňa starý a "skoro" by mi mohol byť otcom a na druhý deň zase na neho myslím, dokonca mi s ním skoro každý deň sníva. Nič medzi nami nebolo, dokonca sa jeden druhému vyhýbame kvôli tomu, že vieme obaja, že ten vekový rozdiel je veľký. Nikdy mi nepovedal, že ma ľúbi alebo chce, či sa mu páčim, viem to iba od ďalších jeho blízkych osôb (dôveryhodných). Pre mňa to bola "láska" na prvý pohľad. Ten úsmev, tá mimika a gestá, keď sa na mňa pozrie, viem, že to nie je iba z mojej strany. Zatiaľ sa mu vyhýbam, no niekedy sa to nedá vydržať a potrebujem ho vidieť. Máte niektorá partnera, manžela s takým vekovým rozdielom? Ako Vám to klape? Ďakujem za rady.
@blairgossip nie som spolu 🙂 pochopila som preco je sam. lebo je klamar a zivot mu vzdy riadila a riadi aj dodnes mamicka. ja som teraz stastna a na nho som uz zabudla 🙂
Bože,moj spolužiak zo zš (mam 35)si začal s našej spolužiačky dcerou...tá má 17..no mne to hlava nebere nijako 😂
*nepredstavuj
@mike_bassett absolútne súhlasím. Tiež žasnem, kam niektoré ženy chodia na tých exotov. Ale však hlavne že sú rovesníci. A milujem tie ozaj blbe komentáre, ako je chlap po 50 impotentny dedko, čo si odkladá zuby do pohára. Tak to by teda niektoré kukali. Veď mnohí mladí majú narušené libido, problémy s potenciu, či plodnosťou, práveže tá staršia generácia mužov je akoby viac "muznejsia", chlapskejsia, menej komplikovaná a k ženám galantnejsia. Samozrejme, nemožno paušalizovať.
@skumavka a som niekde napísala že to nemôže fungovať ??? Napísala som len môj pocit..nič viac a nič menej... nemusíš za všetkým hľadať hneď zlobu.... Napísala som že pre mňa už je 7 veľa pre ňu ani 17 nemusí byť...je to čisto jej vec..ak by nechcela počuť názory iných..tak tu nepíše..no to tá určite ani nenapadlo
Mám muža o 14 rokov staršieho . Ja mám 30 , muž 44. No poslednú dobu sa chová akoby mal 80. Takze má kus serka😃 ale na druhej strane, to nie je len vekom . Jeho otec, moj svokor má 75 a je oveľa aktívnejší ako on , dokonca ako ja 😃
@monikamy8 Dopadlo to tak, že s priateľom už rok byvame spolu v najomnom byte, od januara 2018 každy piatok si moji rodičia beru maleho k sebe a spi tam a v sobotu chodim preňho. Otec sa somnou stale nerozprava, mama tak ako predtym. Zatiaľ nám klape, žiaľ v novembri 2018 sa u mňa objavili zdravotne problemy, takže to náš vzťah utužilo.
Ja mam o 23rokov starsieho manzela mam 39 manzel 62,sme spolu 20rokov a 17 manzelia mame 2 deti a sme stastní nemenila by som ,milujem komentare typu pockaj co bude o 10rokov,u nas preslo 20rokov a stale sa lubime,muz ma dokonca vsetky svoje zuby a nie v pohari🙂 za to mne tych zubov chyba dost,nevysedava pred tv a nefrfle ze niekam ideme prave naopak stale aktivne sportuje skor mna musia tahat aby som dakde sla ,naozaj vladze viac ako ja pobera uz dochodok no aj pracuje lebo doma sediet nevydrzi na svoj vek vobec nevyzera je na tom zdravotne lepsie ako ja
Moji rodicia mali vekový rozdiel 17 rokov a bolo to podľa mna veľa. Vydrzali spolu 4 roky ale otec bol na svoj vek vždy mladas nemyslim si vsak že by to aj keby spolu vydrzali bolo časom lepšie. Sama som mala partnera 14 rokov staršieho ja 21 on 35 a teda rozchádzali sa nám pohľady na svet celkovo preferujem starsich mužov ale bolo to moc strašne sa na mna namotal až nezdravo kontroloval má 10 krat denne mi volal. Večer po 12hodinovwj smene mi koľko krat ešte volal cez kameru 3 hodiny no strašne… nakoniec má to prinútilo sa s ním rozist. Aktualne mám iný vzťah o 4 eoky staršieho partnera a som maximalne spokojna. PS: ex ešte donedávna vypisoval správy aj keď je to už rok a pól 😀 úplne posadnutý takze za mna NIE NIEJE TO DOBRE aj keď verím že sa najdu aj výnimky

@irusa Nevieš si to predstaviť kým sa ti to nestane.