icon

Partner má neustály kontakt so svojimi "kamarátkami"

rachel12
25. aug 2014

Ahojte, chcela by som poznať názor aj iných žien, keďže som už zúfala. Mám nového priateľa (cca 4 mesiace), ale od začiatku riešime jeden problém. Je v neustálom kontakte so svojimi "kamarátkami". Teda vraj sú to kamarátky, ale predtým mal o ne záujem. Najprv o jednu a potom o druhú. No keďže im to nevyšlo, tak zostali v kontakte. Myslím tým pravidelný kontakt, čiže si volajú, píšu, minimálne 2 x do týždňa. Hádali sme sa kvôli tomu, a preto mi sľúbil, že preruší s nimi kontakt a že im to rozumne vysvetlí. No pri prvej najbližšej hádke sa im zas hneď ozval, neriešil problémy so mnou, ale volal zas im, že ako sa majú a čo majú nové. Teraz je vraj pre neho blbé im opäť povedať, že ruší kontakt. Myslíte, že toto je normálne? Zaujíma ma názor iných, aby som vedela, či to vadí len mne a či som tak žiarlivá alebo čo.

Strana
z2
havedka
25. aug 2014

@rachel12 ako ze chces poradit?vazne?tam neni co radit,skonci to s nim hned ,okamzite,tam neni ine co radit ak si rozumna

molnija1985
25. aug 2014

Nie nie je to normálne.

lenbea
25. aug 2014

@rachel12 neni to normalne a daj mu ultimatum. chceš takto žiť stale? načo su mu take "kamaratky", ked ma TEba?

maaaria3
25. aug 2014

myslím si, že je to aj normálne, aj nenormálne🙂 Normálne v novom 4 mesačnom vzťahu človek poprie všetko a všetkých... naozaj energiu dáva a chce dávať len jedným smerom... neskor samozrejme sa opat dostáva do vazieb, ktoré už boli a prečo by nemali byť? ako sú čisté? no ale toto nie je úplne normálne, mala by si byť prioritná... mal by mať v tebe všetko... takto je to nejaké neúplné... časť z neho je inde... nemáte intimitu, ktorá je na začiatku veĺmi doležitá, pretože práve z nej sa potom odrážate vo všetkom.... kamarátky mať može, ale myslím si, že teraz by mal mať to obdobie len pre teba... až postupne sa vzťah dvoch ľudí otvára na ostatné strany...

raxo
26. aug 2014

@rachel12 no radiť a písať je veľmi jednoduché a urobiť veci je trocha iné, no podľa toho čo píšeš, si veľmi žiarlivá a vôbec svojmu partnerovi neveríš,tak ako si chceš predstaviť svoj život s ním?, to že mu budeš zakazovať veci,čo Ti vadia a on bude poslúchať ako poslušný psík?, myslím že by sa to nepáčilo časom ani teba a už vôbec človeku,ktorého budeš obmedzovať a v podstate nič zlé nerobí,iba si s niekým dobre rozumiem?, veď sama píšeš,že boli čas spolu a že pochopili,že to neklape, tak sa rozišli a ostali dobrými kamarátmi na pokec a ešte to ani pred tebou neskrýval,pretože nemal čo, tak uváž či sa Ti taký život do budúcna bude páčiť,lebo teraz je to veľmi krátky čas a rozhodni sa, teraz je ešte čas.

empathia
26. aug 2014

ja bysom to ukoncila este takto v zaciatkoch... keby som na tvojom mieste... a vtedy bysa ukazalo nacom mu ozaj zalezi..

rachel12
autor
26. aug 2014

Nezakazovala som mu to, ale necitila som sa velmi dobre, ked som vedela, ze s nou telefonuje, zatial co ja cakam na linke. Vedel, ze kvoli tomu trpim a nic nespravil, myslel len na seba. Teraz to lutuje a ospravedlnuje sa. Myslim ale, ze aj ked si clovek uvedomi, co zle robi, nezmeni to uplne, lebo je uz taky.

ivett1
26. aug 2014

nemyslím, že je to normálne, aby a bavil s kamarátkami, keď sa vy dvaja pohádate s tebou to nerišil, ale s nimi ... takto sa správajú "násťroční " ... ale možno ťa chce len naťahovať... čo ja viem? ...aby si žiarlila, a tak mu dokázala, že máš o neho záujem...skús sa tak správať ty...😉

rachel12
autor
26. aug 2014

@ivett1 a práve to je zaujímavé, že on je strašne žiarlivý, nie ja. A nebudem mu robiť veci, ktoré sama nemám rada. Myslím, že si to už uvedomil, čo robil. Ja som si uvedomila, že k sebe nepatríme a radšej budem doživotne sama ako stále hľadať medzi mužmi to najmenšie zlo.

dovetattoo
26. aug 2014

Ak vnutorne citis, ze on nebol ten pravy pre teba, ze toto od vztahu neocakavas a robi ta to nestastnou a on sa menit nemieni, lebo to ma proste zrejme zakorenene v povahe...tak si urobila to najlepsie co si mohla a to, ze si sa s nim rozisla. Ak by som sa mala takto zozierat ja, tiez by som to ukoncila a radsej verila, ze tamniekde je niekto taky pre mna, pri kom nebudem pochybovat, trpiet a budeme zdielat spolocne nazory na plnohodnotny vztah. Drz sa, verim, ze sa pre teba taky clovek, partner urcite raz najde 😉

dovetattoo
26. aug 2014
lili_mia
26. aug 2014

@rachel12 Tvoj chlap je nevyzreté decko. Dovidenia s ním. Zažila som s chlapom po 30tke a len sa utrápiš, alebo úplne zabudneš na seba a svoje potreby. Čítala som o extrémnych formách žiarlivosti a zažiť ako ma vyhubuje chlap za to, že som sa usmiala na gyndoša počas prehliadky na sále, ... A ešte sa urazí a žiada odprosenie. WTF?

sahraa79
26. aug 2014

sice mam 23 rokov, nepovazujem sa za staromodnu ani konzervativnu v nazoroch ani stihacku ale podla mna to nie je normalne. ani ja ani moj priatel sa nekontaktujeme akymkolvek sposobom s byvalymi..a tak isto ja nechodim s kamaratmi muzskeho pohlavia na kavicky ani on s kamaratkami.....ked to tu citam tak som neskutocne vdacna za takeho chlapa akeho mam🙂

maria1989
26. aug 2014

baby, veď už sa rozišli, čítajte trochu

haslerka27
26. aug 2014

nie je to normalne...nevravim,ze nemoze ist na kavu s kolegynou...ale mne pride ako dievcensky pupok,muz,ktory musi mat kamosky a hladkat si ego.deges

annm81
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2