Partner nechce ísť so mnou na svadbu
Ahojte,
Moj partner nechce ist so mnou na svadbu..ani ja nie som nejaky spolocensky typ, ale on vyzera ako keby mal ist na popravu. Je to rodina a preto odmietnut nechcem a nemozem. Je introvert, to som aj ja, ale v tomto by som sa prisposobila. Je starsi, ma 43 , ja 29. Je to podla vas ok?
@pribinak Môj má zachvíľu 40 a táto veta by ho urazila kedže vyzerá na 30.Ja mám pod 30.
To, že majú niektoré doma starých lenivcov nemá nič spoločné s vekom.
@laurita285 on sa pozna s rodinou, chodime na navstevy aj ja k nim casto..
@aminah09 ja ani moj priatel neradi chodime na taketo spolocenske akcie. Ale, ked som povedala, ze bude svadba v mojej rodine, tak hned mi povedal, ze chce ist a je starsi od tvojho priatela. Ja som v tvojom veku. Takze si nemyslim, ze to je kvoli tomu, ze je "stary". Aspon zo slusnosti by na tu svadbu s tebou mohol ist.
@aminah09 ak ho neťahas na svadbu 4x do roka, tak za hadam moze premôcť. Vies teraz je to svadba a nevie spravit kompromis a ist s tebou pred rodinu ako partner, tak potom ako to bude v inych životných situáciách. Nechcem, tak nepojdem???? Toto nie je dobry znak na spolocny zivot. Okrem toho mam za to, ze kazdy normalny chlap by isiel aj preto alebo iba preto, ze si jeho partnerka. Pre mna by to bol varovný prst. Mam doma introverta ale pekne so mnou ide na rodinne akcie. Nakoniec sa zbaví aj on. Na akcie s kamoskami ho nevolam, respektujem, ze mi nemusi sediet za zadkom.
Uzasne zabavny zivot ta caka s takymto muzom. Vela radosti ti prajem. Tiez mam na tieto vekove rozdiely sovj nazor, taky aky tu bol uz nie raz napisany. Ale na to sa nepytas:D
V kazdom pripade chod sama, a kedze is mlada, chod vsade kam sa da a nesed doma. Introvert neintrovert. Su proste rodinne akcie kde sa s partnerom chodi, teraz ti to pride ok, ale po case ti bude hlupe chodit vsade samej. Ja som introvert, neznasam akcie, ale rodine veci su proste nie len zabava ale aj povinnost a kvoli partnerovi sa trochu clovek aj prisposobi. Tu sa potom vynara kopa otazok,nie len o jeho povahe, ale aj o tom, ako veci budu fungovat do buducna. Aj v inych otazkach.
URCITE by som neostala doma, lebo on nechce ist. Isla by som.
@simca06022011 on pojde aj uz vravel ze dobre, ale on ako keby ani nevedel co to je ist niekde na taku udalost...surodencov nema, rodina v zahranici, rodicia starsi bez surodencov...ale viackrat aj on navrhol ist von vecer, my dvaja, ale neni to teda parketovy lev :D
@aminah09 no a co ked nevie? ja som bola na prvj svadbe asi pred 3-4rokmi? A nezrutila som sa z toho. lebo nikto u nas nesvadbuje :D Pojde a hotovo. Neries. Nehladaj vyhovorky a nestresuj este aj seba. Pojdete, zabavite sa, ked nie bude sediet. A ty sa zabav. Jeho nejaka partia urcite zahrnie do diskusie :DD a radsej pojde aj tancovat :D
@simca06022011 dobre dakujem 🙂
@aminah09 ja neverím vlastným očiam, čo to tu trepete. Tu kokos toľko hejtu sa tu znieslo na chudáka chlapa, len kvôli tomu , že sa mu niekam nechce ísť, že dovidenia. Autorka prosím ťa, určite nepočúvaj "dobre mienené" rady, ktoré ťa manipulujú k rozchodu. A nie, nie je starý, to len tuto dievčatá si myslia, že budú večne mladé a krásne a vitálne a pretancuju sa v plnom zdraví k stovke. Je predsa úplne normálne, že sa nám niekam nechce ísť, je to jedno, či na túru, na svadbu, stužkovú, do kostola, atď. Dôvodov je milión. Ja som len zvedava, ci by na tvojho partnera bolo toľko negatívnych komentárov, keby sa jednalo o nedeľnú omšu. Schválne dievčatá... Mne to práveže príde od neho veľmi pekné, že sa napriek tomu premôže a pôjde tam s tebou. Držím palce 🙂
@jj298 43 rocni sa nam zdali stari v patnastich. V pripade napr.mojich rodicov su to ludia v polovici zivota.
To by si povedala 43 rocnemu aj do oci, ze je stary bulo?
@babulkomale keby sa niekto choval ako stary ufrflany bulo, co nemoze ist na svadbu ale chce lapiet doma na zadku tak by som mu to povedala aj keby 30.
@jj298 nevies ake ma dovody, len si sa dost primitivne chytila veku, ako keby mal 90.
@babulkomale no na dvoch stranach sme sa o ziadnych nedozvedeli. Takze sa mu zrejme len nechce a radsej bude doma pred telkou v papuciach ako keby sa musel dat do obleku a ist medzi ludi. No chova sa ako keby mal 90.
Neviem si predstavit, ze by som musela partnera presviedcat nech mi ide ako doprovod na svadbu. Pre mna je to samozrejmost.

Dakujem za nazory ❤