Partner sa ma chystá podviesť s 20 ročnou
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 30 rokov, môj partner 46. Náhodou som objavila jeho whatsapp konverzáciu s 20 ročnou dcérou našich známych a úplne sa mi zrútil svet. Začali si písať po silvestrovskej oslave, na ktorej sme boli my a aj ona s jej rodičmi. Ich konverzácia má veľmi explicitný sexuálny charakter, posielajú si polonahé/nahé fotky...
O týždeň idem na 4-dňovú pracovnú cestu a na ten čas si dohodli sexuálne radovnánky u nás doma.
Najradšej by som ho hneď teraz vyhodila, nech si ide kade ľahšie, keď sa mu nepáči a neváži si čo má. Na druhej strane ale tu máme hypotéku, dom, spoločný život, čo je v mnohých ohľadoch splnený sen... Možno len môj sen? :(
Čo by ste v podobnej situácii robili vy?
Ďakujem za každý názor, každú radu.
@dominika6 nikto sa nerýpal v profile, len autorka sama na začiatku opisovala svoj profil a nikto ju do toho nenútil. Ja osobne som našla len príspevok ze čaká 3 dieťa. A tuto autorka uviedla ze deti nemá. Snažím sa pochopiť ze ako tento rozporuplný výrok autorky by mohol ovplyvniť odpovede na jej "problém s neverou" ? Teda pre mna osobne zvláštne. A ďalšia vec ako založila tému uz sa neozvala, ľudia ktory majú problém a rozhodnú sa sem napísať tak su zúfalý a nakúkajú tu v každú možnú chvíľku, aj ked reálne nepomôže žiadna odpoved, ale aspoň " trpiteľka " nemá pocit ze je na všetko sama. Pekny den všetkým a konečne sa naučte alebo začnite učiť žiť.
@dominika6 ty si tu teraz tak kategoricky napísala konkrétnym osobám akoby si dotyčnú poznala a na 100% verila.
A nikto tu nikoho neodsúdil, samozrejme každý z nás ma nejaké problémy a každý z nás sa s nimi snaží vysporiadať ako vie 🙂
A problém je ten ze ked si niekto niečo vymýšľa, tak o chvíľku uz tu tažko niekto nájde hoc len duševnú pomoc.
@macatink82
ved jasné len treba to nechať tak a nebrať forum tak vážne,kto kde čo povedal..
a ked je v tom ,,skrytý,,pubertiak za ženským nickom tak ten sa odhlalí sám..gramatikou a úchylnými témami 😀
@kvietok173
nie len vy baby ste skopírovali jej staré príspevky bohvieodkiaľ tak len ma to napadlo,že načo tá nadmerná snaha snoriť o nej či si odporuje alebo nie..
nie každý má v profile uvedený stav,či počet detí...
nič za tým nehladaj iné 🙂
nooo..... ďalšia zaujímavá téma 🙂
@dominika6 trošku rozlišovania Ti nezaškodí. Tu evidentne si robí srandu z nás. Nemôže mať deti, písala. Prestala úplne prispievať. V inej téme má tri deti. Ak niekto má problém, tak sa vyjadrí ako to dopadlo, alebo čo sa deje, ona zostala ticho. Sa čudujem, že Ty ideš zastávať takú brzdu, čo sa tu baví na nás, pričom práve Ty často mávaš rázne komentáre voči iným. A že baby pozerajú profil? A veď to je ich vec čo robia. Tak ako jej, že klame. Lenže ony tým len poukazujú, že to nemusí byť celkom tak, ako ona píše,, zatiaľ čo ona klame a vedome.
@lienka737 podľa mňa klame. Prestala prispievať, už s tým, že ten mobil si nechal doma celý deň to bolo zvláštne. A jeden normálny človek nebude v jednej téme písať, že nemôže mať deti a v druhej, že má tri. Ak by toto bola pravdivá téma, dá vedieť čo sa dialo.
@mandala77
máš pravdu,môže klamať,nemusí..len teraz ked som otvorila túto diskusiu,tak mi padli do oka vaše príspevky skopírované z minulosti,tak neriešim ako ona dopadla,či má deti,muža,dom atd. atd..len pointu,že by ma nenapadlo snoriť v minulosti kto čo kedy kde povedal...😀..aj ked nicky sú z väčšej časti novozaložené,vymyslené..
lebo sa už bojím aj ja čo kto proti mne použije 😀..v dobrom jo?
@mandala77 Podla mna tie 3 deti v inej teme boli vymyslene :D nechce sa mi verit, ze by s takymi menami zili na SK :D Co sa tyka tych dvoch prispevkov o sexzoznamke a rozpocte-nakupoch, to mi nepride nijak popierajuce sucasny prispevok. Ja som mohla mojho muza tiez nazvat niekde manzelom uz v dobe ked este manzel nebol.
... a potom tu máme kadejaké novinárečky a reportérečky, ktoré na diskusných fórach a sociálnych sieťach hľadajú inšpirácie pre svoje článečky 🙂 a bodka
@dominika6 myslím, že je zbytočné to tu riešiť. Sama dobre vieš, že ak niekto tu má skutočne problém, dá vedieť čo sa stalo ďalej. Ona zostala úplne ticho. Ja som nekopírovala nič, keď som začala chodiť na koník, som sa čudovala, keď to ženy robili, po skúsenostiach sa im nečudujem a robím to aj sama 🙂
@missguerlain myslím, že keby sa ozvala, nezvrtlo by sa to týmto smerom ale ona sa k téme prestala vyjadrovať. Ženy tu nie sú naivné a keďže sa to stalo, asi mala takto dostať aj ona príručku a zmení si profil .-) Normálny človek nemá potrebu sa takto zabávať a vymýšľať si. A ak už raz napísala, že má tri deti, potom deti mať nemôže, pre mňa jednoducho to nie je dôveryhodná osoba.
@dominika6 Ok, v poriadku, ale tak myslim si, ze ten prispevok z temy o sexzoznamkach jej teraz moze prist vhod, ak je to realna situacia, co zaziva..vyznieva to, ze ma nad takymito vecami nadhlad a vedela by, ako to riesit..preto som to sem dala, nech si to pripomenie, nie, aby som ju nejakym sposobom zdiskreditovala..
@zltyslonik Kava s mliekom vraj nie je zrovna koser na akne, ak niekto ma. 🙂

Ďakujem každému za názor a radu.
Vzťah som ukončila - už mu nedokážem dôverovať. Zbalila som si veci a odsťahovala sa naspäť k rodičom.
Snáď ešte nie je neskoro začať nový život.
Každej, kto snoril v 'minulosti' tohto nicku - pôvodne patril mojej sestre. Všetky príspevky spred X rokov patria jej. Prestala sem chodiť a pred par mesiacmi mi svoj účet prepustila.
@emily.s začať nikdy nie je neskoro, vlastná skúsenosť 🙂
A co sa týka snorenia, MK uz je tak prešpikované vymyselnikmi, ktory sa tu zabávajú, ze ked si sa neozvala vyzeralo to podobne a ten nick ? No stáva sa ze tu píšu ľudia ktory su uz roky registrovaný na MK a v úvode oznámia ze skrz anonymity alebo iných dôvodov si založia pre tuto príležitosť nový nick. Prajem veľa stastia v budúcom živote a treba sa poučiť z terajších chýb a neísť v rovnakých koľajách 😉 🍀
@kvietok173 Dúfam, že je to správne rozhodnutie. Som momentálne na dne, ale chcem veriť, že raz bude všetko dobre.
Sestra mi vravela, že je to tu ako v kuríne, ale keď chcem tak nech sa sem pozriem cez jej nick a uvidím sama. Nevadí, som vďačná za rady. Občas človek potrebuje počuť názory ľudí, ktorí nie sú nijakým spôsobom zaujatí. To, že niektoré sa hrajú na detektívky - nuž, keď na to majú čas a baví ich to, tak prosím. Nie všetky konšpirácie a závery sú ale správne.
@emily.s zrazu sa ozvala, keď si bola konfrontovaná. Dovtedy si nemala potrebu napísať čo a ako. Ako dobre vieme, ženy máloktoré robia takéto radikálne riešenia - tu na koníku je to vidieť, že ženám trvá istý čas kým sa rozhodnú. Osobne Ti vôbec neverím.
@zltyslonik zvyknem, ale neosmahnem, skúsim, vďaka za tip .-)
@zltyslonik Takýto ľudia sú najhorší, čo si vedia do postele, alebo hocikde inde do domu, ktorý majú s niekým iným priviesť niekoho na trtkačku. To je u mňa vyslovene že suterén, taká osoba okolo slova charakter ani nešla. Normálne ma napína.

@dominika6 az na to, ze tu je kopa falosnych profilov, trollov a podobne.
Ak si niekto robi socialny prieskum, tak nech to napise rovno v prvom prispevku. A niektore "odporujem si" je na urovni schizofrenie.