Partner si ma neváži
Ahoj.prosim co by ste urobili na mojom mieste..mam priatela a snim dceru byvame spolu u neho v dome..no medzi nami to je komplikovane nadavky nevazi si ma a stale ma pri hadke vyhadzuje ze mam vypadnut alebo mi doslivne povie chod do p...zijeme takto dlho a nikam ma ani nepusta.vzdy musim vsetko podla neho obliect sa nemozem sa namalovat lebo mi vzdy vykrici do k....robim tak aby dobre bolo.ale ja chcem byt sama sebou..mam moznost ist do bytu a celkom lacny dala by som to aj platovo..len sa bojim tohto kroku ze co bude dalej.bojim sa ze budem na to sama a ze ci to zvladnem.
@olinaaaa no tak sa boj dalej nechaj si rozbit hubu a casom sa toho docka aj tvoja dcera a vies co sa stane ked tvoja dcera vyrastie? Najde si rovnakeho idiota ako ty. To co mas v hlavicke aj pouzivaj, nemas to tam naokrasu.
@olinaaaa neurobi si nic... az moc sa ma rad... a ked si urobi tak co?nemoze ta tym vydierat navzdy.zrazu sa zahra na obetneho baranceka, ale nasledne ta posle do p... odíďte od neho.
@h2 moj ex mi nieco v tom zmysle povedal a este dodal, ze na hrud si napise, ze ma miloval. Chcel sa obesit, skocit z mosta a myslis, ze nieco z toho urobil ? Nie. Len silne reci a skutek utek. Este chcel napisat aj list na rozlucku, aby vsetci vedeli preco to urobil. No debil a este k tomu korunovany. 🤦♀️
@olinaaaa ked si das na bazosi darujem na bytok a mesto odkial si tak na zaciatok ti staci vela ludi sa chce zbavit nabytku a budu radi. Ja by som ti darovala nieco ale som v inom meste a ked mas zaplatit dopravu tak to sa ti neoplati. Oplati sa v ramci mesta kde zijes.
...neviem, prečo mám taky 'blby' pocit, ze toto je jedna z tých, co sa postazuju, vyplacu ale reálne nič neurobia...
@zdenkastanka praveze uz to robi...je zas milucky lebo vie ze chcem odisf
@olinaaaa odid od neho. Bude ti bez neho lepsie. Urob to aspon kvoli dcere, aby nemusela vyrastat v toxickom prostredi. Zaciatky su tazke, ale potom si povies, ze si nemohla urobit lepsie rozhodnutie. 🙂 Som dieta slobodnej matky, ktora odisla od alkoholika a tyrana a som jej nesmierne vdacna ta to, ze odisla od neho.
@olinaaaa A nebude robit problemy kvoli dcerke? Mas casovu moznost sa odstahovat ked o tom nebude vediet a nebude doma?
@kvietok173
@kvietok173 ano mam.ked bude v praci.no neviem ako to urobit aby som to nerobila pred nou..kedze on mi je schopny vylepit aj pred nou
Zvladne, Takehoto chlapa si proste nezasluzis, . Vsetko pojde, vela sil a stastia ti prajem
@olinaaaa treba sa zatat a odist... a nie odpustat mu po milionty krat .. dcera zije v toxickom prostredi a mysli si ze takto to je ok.potom si najde tiez rovnakeho vola.lebo si bude mysliet ze to je ok.toto dopustis?
už pred 3 rokmi si chcela odísť... netreba to odkladať
@olinaaaa ked je teraz milucky, hraj s nim tuto hru, vydrz tyzden a potom jednoducho odid. Uz nic nevysvetluj, zbytocne bude agresivny. Aspon nebude mat podozrenie a lahsie sa ti pojde. Idealne by bolo odniest si do bytu vopred nejake veci (take co si nevsimne) a zvysok zoberiete ked pojdete. Zvladnes to, neboj sa, uz bude len lepsie. Urob to kvoli dcere, nech z nej vyrastie zdrava sebavedoma zena.
@spadnutaslivka ako vies hm
To aj robim
@olinaaaa veď nech sa zabije 😂 To milujem tieto vydieračské reči. Neboj sa, on sa nezabije.
@acrobaleno viem.len hra na city..chce aby som ostala
A v tomto prípade by som nebrala do úvahy ani dieťa. Bolo by mi jedno, či chce ostať alebo nie. Nedala by som sa otĺkať.
@olinaaaa moja mama s takým žila a ano tiež sme odišli a bolo to ťažké. Ale ďakujem za to, že to spravila. Ja bohužiaľ aj v dospelosti si nesiem traumu z takého detstva. Takže nestracaj čas a odíd čím skôr. Ak to neurobis... Bude ta dcéra nenávidieť v dospelosti, že si nechala zničiť seba a aj ju... Držím palce. Zvládneš to
@bessie12 toto je až smiešne. 😂
@acrobaleno nechala by si dieta jemu??
@olinaaaa nie, povedala som, že by som nebrala ohľad na to, čo chce dieťa. Veď si spomínala, že malá "chce oboch". To nie je žiadna obeta ostať s kkt kvôli dieťaťu a navyše taký, čo ťa bije a nadáva.
@acrobaleno co je smiesne ? 😀 myslis, tie vyhrazky, ze sa zabije ?
@acrobaleno aha..