Partner si ma neváži
Ahoj.prosim co by ste urobili na mojom mieste..mam priatela a snim dceru byvame spolu u neho v dome..no medzi nami to je komplikovane nadavky nevazi si ma a stale ma pri hadke vyhadzuje ze mam vypadnut alebo mi doslivne povie chod do p...zijeme takto dlho a nikam ma ani nepusta.vzdy musim vsetko podla neho obliect sa nemozem sa namalovat lebo mi vzdy vykrici do k....robim tak aby dobre bolo.ale ja chcem byt sama sebou..mam moznost ist do bytu a celkom lacny dala by som to aj platovo..len sa bojim tohto kroku ze co bude dalej.bojim sa ze budem na to sama a ze ci to zvladnem.
@bessie12 prepáč, ale som si to úplne predstavila ako ti teatrálne hovorí, že si napíše na hruď, že miloval som xy 😂
@olinaaaa
Dieťa si neuvedomuje všetky fakty. Ver tomu, že ona chce oboch lebo je dieťa a to, že ma takého otca berie ako normálne. Lenže to je preto lebo nič iné nepozná!!! Takže ber malú a utekaj, len mu nevrav o tom ze chceš odísť. Urob to vtedy keď nebude doma...
A nie, nezabije sa. To nie je tvoj problém proste nemôže dieťa vyrastať ďalej v tomto.
@olinaaaa hádam neberieš do úvahy čo chce max 5 ročné dieťa? Tu ide o zdravie - fyzické a mentálne. Ak máš, kde ísť, máš vyriešený príjem, tak arivederci cazzo.
@olinaaaa lebo už pred viac ako 3 rokmi si to písala... asi bolo treba ísť, keď si chcela, mohla si byť teraz už úúúplne inde.
@spadnutaslivka si ma pametas😉dakujem no chcela som aj som odisla a vratila sa zas koli malej...no vjem som hlupa ale uz sa nevratim..len sa bojim ci to zvladnem ked aj zdravotne problemi su
@acrobaleno jaaj mojho ex. No ano toto mi povedal a nie raz 😂 Ani neviem kolko krat som mu povedala, ze nech mi nevklada svoj zivot do mojich ruk, lebo ja s tym nemam nic spolocne. Vsetci sme strojcom svojho stastia a ten debil stale mlel len svoje a medzi tym aj toto 😂
,,ja ta milujem, ja sa zabijem a este predtym si napisem na hrud, ze ta milujem, aby vsetci vedeli, kvoli comu som spachal samovrazdu. Stratil som zenu, ktoru som miloval a stale milujem a ona ma nechce. Uz nemam dovod zit." Toto su jeho slova. Tak velmi ma miloval, az mi skoro zlomil nos idiot. Este som zabudla napisat, ze vraj sa pokusal zabit sa tabletkami, tak som mu zavolala sanitku, ktora prisla aj s 2 policajnymi autami a potom sa mi ..... vyhrazal, ze to zaplatim. 😂😂😂
@olinaaaa nejde o to, kto si ťa tu pamätá, ale že ak je to realita, už to konečne vyrieš. Ak sa len zabávaš, kľudne zas o 3 roky napíš... Vždy sa nájde niekto, kto bude veľmi chcieť pomôcť a strávi tu pár hodín, aby poradil.
@bessie12 to je ale d*bil 😂 ako ja sa na tom síce smejem, ale čo tie milióny žien, čo sú takto vydierané každý deň.
@acrobaleno a este k tomu korunovany a nielen debil 😂 proste to bola cista manipulacia z jeho strany. Myslel si, ze sa k nemu vratim, ale ja nedovolim, aby so mnou niekto zachadzal ako s rohozkou. Urcite si teraz nasiel dalsiu obet. 🙄
@olinaaaa bolo to tazke, ale zvladla som to a odisla od neho. Pomohol mi moj priatel aj kamarati. Ked sa dozvedeli, ze ma zbil, tak vsetci sa mu otocili chrbtom. Najhorsie to bolo po rozchode, ale uz s nim nemam ziaden kontakt. Zablokovala som ho kde sa len dalo, zmenila som si tel. cislo a mam klud. Len u nas to bolo trochu ine, lebo deti sme nemali, hoci sme sa o ne pokusali, ale nevyslo a to bol podla mna osud.
Odist a zmenit telefonne cislo. Do súdu informuj o stave dietata listom aby sa nepovedalo, ze si zla mama alebo messengerom
Snad by presiel aj zakaz priblizenia ak je agresivny, vyhraza sa.
Zvladneš to neboj všetko sa dá len treba chcieť.Takých hrdinov ako je ten tvoj takých je dosť.Rozbije TI hubu šla by som ho zahlasiť za vyhražanie.Ked máš kam odisť tak vezmi malu chod.TY máš možnosť ked máš prácu mnohe take šťastie ako TY nemajú.Jasne že to zvladneš tu by si si len ničila zdravie a mohla byť neskôr chorá zo stresu kašli naňho máš možnosti tak prežiješ a zvladneš.Vždy je možnosť ked sa dá.Načo TI takeho debila.A aj keby za tebou s prosikom prišiel že sa vráť všetko bude ine že sa polepši never nepolepši len bude hrať divadielko a potom môže byť ešte horšie.
@olinaaaa robiš to pre seba a tvoju dcéru len aby si tu za čas nepisala že si nedokazala odisť lebo mala chce oboch rodičov.ONA ešte tom veľmi nerozumie je to take zmätkove čo pišeš že chce oboch rodičov ale ked sa hadate tak si zakriva uši.Takže bud chce mať kľud aby otec majú nebil nenadaval jej alebo budete žiť sami dve bez otca.Lenže ked tu niektora pisala chcela si odisť už pred 3 rokmi neurobila si to preto si mysli aj ked chcem aby si od ňeho odišla neodideš.Ked robil problémy ked mala mala 4 roky a neodišla si ked bola menšia tak teraz ked je väčšia a viac si uvedomuje TY zostaneš a budeš dalej trpieť lebo to chce tak mala dcéra.Mať oboch rodičov.
@olinaaaa Prosim Ta ak to nie je tajne kolko mas rokov? Mas moznu pomoc zo strany svojej rodiny ci blizkych priatelov? Ostala by si byvat v rovnakom meste j doterajsi partner?
@kvietok173 ano

@olinaaaa odíď 🙏 ale počúvaj aj baby s tým upsvarom, vybav si tú starostlivosť pre dcéru. Ak sa bojíš, že dostaneš bitku, tak si zavolaj políciu. Povedz im, že chceš odísť od priateľa, ale sa ti vyhráža fyzickým násilím... Prípadne ak máš niečo v správach, tak im ich kľudne ukáž. Ak ťa už niekedy udrel, tak im povedz aj to. Jednoducho potom prídu a ty sa vysťahuješ, oni tam len budú ako svedkovia, že ti neublíži a nechá ťa v pokoji odísť. Musíš si uvedomiť a nastaviť v hlave, že on nemá žiadne právo obmedzovať tvoju slobodu pohybu. Či už ideš prečo natrvalo, alebo len nakrátko. On nie je tvoj majiteľ, si mu úplne rovnocenná. Akonáhle sa začne správať, akoby ťa vlastnil, hneď by som volala na políciu, že mi obmedzuje slobodu pohybu. Rovnako keby ma fyzicky napadol. Či máš svedkov, či nemáš, všetko hlás na políciu.