Partner si skryl zoznam priateľov na facebooku

jadelka
19. jún 2015

Co by ste si pomysleli, keby si vas partner na fb skryl zoznam priatelov, ze vidite len tych, ktorych mate spolocnych. A na tuto otazku by vam odpovedal, ze je to jeho sukromie a ze tam aj tak nema nikoho zvlastneho, alebo takeho, co by ma mal zaujimat...

namornicka
19. jún 2015

Ja napríklad nesledujem množstvo a typ manželových priateľov na fb, takže ja by som si to ani nevšimla či ich skryl alebo nie. Nemám na to ani čas a ani chuť. Tak isto by sa mi nepáčilo, keby on začal riešiť tých mojich. Ako viem pri niektorých, že toto sú bývalí spolužiaci, toto známi z práce, ale nemám v merku všetkých.

monicm
19. jún 2015

@jadelka Na jednej strane má pravdu, je to jeho súkromie. To že ste pár neznamená, že musíte mať všetko spoločné. Na druhej strane, ak mu to pred tým nevadilo, asi nie je niečo v poriadku. Bolo by treba zistiť, prečo zrazu zmenil názor. Ale ísť na to diplomaticky a bez emócií.

sissy27
19. jún 2015

@jadelka je to jeho súkromie... a on je tvoj partner, nie tvoj majetok... problém je ale niekde úplne inde ako vo friendliste na fb, že?

sue
19. jún 2015

@jadelka nepredpokladam, ze to skryl len pred tebou 😃 a ano, je to jeho sukromna vec...a za dalsie 😊 ak by si chcel s niekym hrkutat, urobi to aj bez socialnych sieti....
Namiesto stihackovania, domyslania a podozrievania ten cas venuj starostlivosti o vas vztah 😊 (ty sa rob krasnou, milou a bud taka aj na manzela 😉 )

bonaqa2013
19. jún 2015

@jadelka no asi by som spozornela. Neveští to nič dobré.....

mawka
19. jún 2015

s poslednym priatelom sa stalo to iste. pretoze: stale mi ocumoval zoznam priatelov, stale sa pytal kto je kto a bla bla bla. tak mi tym liezol na nervy, ze som si to skryla. no ale to prisla dalsia vlna a Preco som si to skryla, ze iste niekoho ineho mam. moje nervy.. takze mozno je to aj toto, ze zakladatelka si nejakym sposobom neveri, chce mat prehlad, len to sem uz nenapisala a jemu to proste liezlo uz na nervy.
a mne je uplne jedno aj mi teda bolo, koho on ma a nema v zozname priatelov. suhlasim s babami, nevera sa moze diat aj bez toho, aby mal niekoho "podozriveho" na fb. to je uz na svedomi kazdeho. kto neverny chce byt, tak si najde moznost hocijaku a hocikedy.

absurdum
19. jún 2015

suhlasim s kockami hore. je to jeho sukromie. a asi si trochu viac ziarliva, takze po kazdej pridanej kolegyni by si asi robila scenu, tak to radsej skryl. ked je vo vztahu vsetko v poriadku, netreba riesit fb.

janinah
19. jún 2015

nie som na fb ani manžel,takže podobné prkotiny neriešime 😉 ...ale súhlasím,že je to jeho súkromie

jadelka
autor
19. jún 2015

skryvanie priatelov je jeho sukromie? Ja nemam dovod skryvat svojich priatelov, kedze viem kazdeho zdovodnit. A ano, mal tam par zien o ktorych nevedel jasne povedat, kto su, kedze boli z dialky, nakoniec z toho vyslo, ze ich spoznal na azete....asi tak.

absurdum
19. jún 2015

je to jeho sukromie, isteze. ale miesto hystercenia, ze si skryl priatelov, mala by si zistit, preco vyhladava ine zeny na azete. a tiez u vas nie je ziadna dovera, pozor na to.

alaguema
19. jún 2015

@jadelka zdôvodňovať priateľov?? No zbohom... 😀 Neviem, čo by som povedala, lebo manžel nie je na FB a ja sa mu nehrabem vo veciach, ale zrejme to urobil preto, že si mu to tam lustrovala a musel "zdôvodňovať" priateľov. Ak vyhľadáva iné ženy, tak asi u vás niečo úplne dobre nefunguje. Sú síce aj takí, ktorí to majú ako šport, ale tých je menej, než si ženy všeobecne myslia. Ak medzi nich nepatrí, tak sa úplne najprv zamysli nad sebou a nad vašim vzťahom.

lucineckalu
19. jún 2015

ja to mam sama skryte a ked som sa zoznamila s mojim partnerom, tak on mal profil v mene "den otvorenych dveri", tak som mu tam sama vsetko ponastavovala a skryla aj priatelov... ja si myslim, ze ak partneri spolu komunikuju, tak sama sa dozvies kto je kto, s kym sa zvycajne stretava a ked niekto chce podviest, tak podvedie ci ma skrytych, alebo odkrytych priatelov na FB...
ak by ta podvadzal, tak by si na to, podla mna, skor ci neskor, prisla... takze daj mu volnost minimalne v tom, ako si nastavi sukromie na FB a nerob si vrasky - vacsinou si vrasky robime zbytocne 😉

zuzkaanicka
19. jún 2015

@jadelka mozno treba zit viac realitou ako FB-kom 😉 ... ja viem, ze teraz uz skoro kazdy musi byt na FB, ale nemalo by to ludom liezt na mozog, resp. mali by to brat ako obcasny doplnok-je to len socialna siet 😉

sissy27
19. jún 2015

@jadelka celý fb je jeho súkromie... teba nemusí mať ani v priateľoch a ak má, tak sa môže rozhodnúť, čo uvidíš a čo nie... a takisto nie je povinný ti zdôvodňovať svojich priateľov... v podstate ako priateľ nemá voči tebe žiadne povinnosti... ale ako som písala v prvom príspevku - problém je niekde inde, že??

fra
19. jún 2015

kkso, ja mam tiež skrytych fb priateľov, celkom od začiatku, zdá sa mi to vhodné tak pre moje sukromie ako pre sukromie mojich priateľov- nemusím predsa fungovať ako sprostredkovateľ klebiet .... vo sne by mi nenapadlo, že by to mužovi malo vadiť alebo že by ma mal upodozrievať z nevery alebo ktovie z čoho 😝 nehľadaj problémy tam, kde nie sú ... no a keby som mu mala zdovodnovať, odkiaľ každého jedného človeka poznám- to by som už asi s ním nebola 😝

mawka
19. jún 2015

@jadelka ktory normalne rozmyslajuci clovek si da "priatelov" z azetu do priatelov na fb? 😕 nedavno tu bola tema o fb, presne o tom som tam pisala, ze ani dospeli ho nevedia pouzivat a nepoznaju hranice. na fb si teda ja osobne davam ludi, ktorych poznam osobne a dlhsi cas. ano, mam tam cloveka, ktoreho som spoznala na azete, ale trvalo rok, kym som ho dala do priatelov na fb. predtym sme sa este x razy stretli a stal sa priatelom aj mojho vtedajsieho partnera, dnes je nas rodinny znamy, poznaju ho aj moji rodicia a my pozname uz jeho rodicov, s jeho sesternicou sme prima kamosky. isteze sa daju stretnut ludia a ludia online. sak ale hadam si najprv toho cloveka trosku otuknem, nie?

bubinko1506
19. jún 2015

pripajam sa k ostatnym, je to jeho vec a jeho sukromie. nemyslim, ze to skryl len pred tebou, skor sa snazi ochranit svoje sukromie, tak aby neukazoval vsetko celemu svetu.
ak by ta chcel podviest, tak to urobi, a nepotrebuje si kvoli tomu schovavat priatelov na fb 😉

mycuskaa
19. jún 2015

Najlepsie ked sa partneri nemaju v priateloch asi 😃😃 esteze moj muz na fb nieje 😃 socialne siete su smrrrrrrt 😃😃

jadelka
autor
19. jún 2015

ale on si ich skryl kvoli mne, aj mi to povedal, nie kvoli svojmu sukromiu a inym ludom.

krissy1
19. jún 2015

ja mam skryte,mm tam nieje
keby chcel nieco tvoj mm mat ,tak k tomu nepotrebuje len skrytych priatelov

katrin
19. jún 2015

@jadelka žiješ reálny život alebo ten na facebooku? 😕

sissik
19. jún 2015

schovajte priatelov a dostanete nie jednu, ani dve, ale az 3 😀

mm2008
19. jún 2015

no a čo ? .. ja ani nemám "priateľstvo" na FB s mojim manželom 😀 stačí, že ho mám doma naživo 😀 .. k tomu nejaké virtuálne akože "priateľstvo" s mojim manželom nepotrebujem .. a tiež mám schovaných priateľov .. ži a nechaj žiť... a to čo on má na svojom FB konte neriešim . .čo oči nevidia srdce nebolí... 😉

tiumen
19. jún 2015

@jadelka ja ani manžel nemáme fb a vieš aký kľudný život máme 😉 👍 aleak by sme mali tak mne by tiež takéto skrývanie vadilo 😅

dollynkaa
19. jún 2015

@jadelka samozrejme aj mne by to vadilo ako tebe.takze by som to riesila kedze dotwraz mu to nevadilo.ja mam prejdenych vsetkych jeho priatelov na fb ;))

jadelka
autor
19. jún 2015

@katrin ja realny, ale on mi hovori, ze na fb ma svoju "rodinu", tym mysli velmi blizkych dovernych priatelov a priatelky. Kedze doma dost viazne komunikacia, pretoze jemu staci asi preberat problemy s "rodinou", tak mi to dost vadi.

babyangel
19. jún 2015

na jednej strane ano je to jeho sukromie a preco by mu to mal kazdy ocumovat ale zasa na tej druhej strane preco ak nic neskryva ich neukaze aspon partnerke...co mu tym ubudne z nosa? preco ju tak natahuje a provokuje? ved ukazem jej zoznam ked ju to tak velmi trapi nech vidi a hotovo problem vyrieseny...

mawka
19. jún 2015

@babyangel sak ale predtym videla a teraz skryl. ja neviem, ako to tu ciutam, ciste stihacky tuna. ja sa tym chlapom ani necudujem

babyangel
19. jún 2015

@mawka no hej v podstate...ale tak preco ho skryl ked ho predtym mohla vidiet :D to nechapem...no naco ju provokuje

absurdum
19. jún 2015

@jadelka si uvedom, ze u vas nie je hlavny problem skryti ci odkryti priatelia na fb, tak ako ti to tu uz niekto pisal. tak zacni riesit vase realne problemy a potom sa mozno dopracujes aj k tomu fb.