icon

Partner spáva do 11 - 12:00

9. máj 2023

Ľudia, je prosím normálne aby 25 ročný človek v stabilnom dlhom vzťahu vyspával tak dlho?
Pred tým bol zamestnaný, teraz však menil prácu kde má homeoffice a naval práce poobede. Naozaj spí denne do 11-12 a ja som z toho extrémne znechutená!
Kým on vyspáva ja musím riešiť kopu veci - áno, moj problém, moja práca.
ALE! Vplýva to na mňa strašne nezrelo a nezodpovedne. Proste nejak začínam mat dojem že je neschopný chlap keď si nevie nájsť prácu a miesto nej vyspáva.

Strana
z3
janai1
9. máj 2023

Však píšeš ze prácu má

anjelicek26
9. máj 2023

Ved pracuje, len ine pracovne doby ako ty. Keby bol lekar na nocnej, tiez by bolo zle? Alebo ti vadi jeho komfort home officu?

maca1984
9. máj 2023

Píšeš že pracuje na HO a nával práce má poobede. Tak akú prácu si má ešte hľadať ? nejakú 24/7 aby si bola spokojná ?

eliska13
9. máj 2023

Tiež by som tak robila

pralinka25
9. máj 2023

nechapem v com je problem. vsak pracuje pises.

abbey1
9. máj 2023

Nemá každý rovnaký biorytmus a ani pracovnú dobu.
Ja som tiež dnes vyliezla z postele 10:17. Už mám umyté vlasy, upratanú kuchyňu, práčka perie, zvieratá i dieťa nakŕmenē. Pracovať dnes začínam až o 14. Spať pred polnocou nikdy nechodím.
Tvoj priateľ pracuje, zarába a ak nezanedbáva domácnosť a venuje sa i tebe, koníčkom, tak v tom žiadny problém nevidím.

dzulli1980
9. máj 2023

Hľadáš problém tam, kde nie je ... alebo mu jednoducho len závidíš.

lintu
9. máj 2023

Kedy chodí spať?

sandyan
9. máj 2023

Tiez mi to pride ako zavist,ze on si moze vyspavat a ty pracovat, nieco podobne som zazivala ked moj priatel mal v praci volno, ja som musela pracovat.. on si pekne doma v teplucku vyspaval😀 ale to som mala 18..myslim,ze ti nema co prekazat

kvetinka75
9. máj 2023

a v čom je problém? Tiež by som spala keby som precovala poobede? Čo ti na tom vadí? Deti asi nemáte, varenie, upratovanie pri dvoch dospelých - snáď nemá každé doobedia vysávať, len preto, aby niečo robil? Čo ty také riešiš, že on nemôže spať?

zuzubb007
9. máj 2023

Ja neviem, ty si v praci, on pracuje a zaraba tak? Nevidim problem aj tak niesi doma a nekukas na neho tak ako vies, ze vzdy spi do 12tej, ci ho kontrolujes? Toto su problemy naozaj

tykat
9. máj 2023

Nezáviď 😀
Nám doma sa to už párkrát otočilo. Donedávna vyspával muž a ja ráno 5:45 🐝 a po korone on odchádza pred šiestou a ja pred 8 málokedy vstávam. Tiež HO.

A čo si myslela že "si nedokáže nájsť prácu a vyspáva"? Akože ešte jednu aby si nezávidela že doobeda spí? Tak nech maká aj doobeda aj poobede? Super 😀 toto mu povedz

veronikalubko
9. máj 2023

žena stíhačka a chlap pod papučou,chudák 🤣🥹

rebrambora
9. máj 2023

Ked ma clovek dlhy a stabilny vztah nepotrebuje spat? 😄 - Reagujem na tvoju prvu vetu.

misinka0611
9. máj 2023

Kedy chodí spať? Máš pocit, že ten čas voľna kedy ti môže pomôcť v domácnosti prespí, keďže ako píšeš hneď ako vstane pracuje? Dokedy zvykne na tom HO pracovať, večer pomáha, alebo pracuje?

diewcatqoo
9. máj 2023

Ano, je to normalne aj v stabilnom a dlhom vztahu, ze si jeden z patrnerov prispi.

maminkadeticiek
9. máj 2023

Pozri sa,dolezite je mat takejo partnera,aby ti jeho navyky vyhovocali,aby ste k sebe ladili.Skus sa s nim o yom porozpravat a ak nenajdete spolocnu rec,potom si uvedom,se chodenie je len bieco ako skusobna doba.Ak ti to nesedi,treba ist dalej.

dilino
9. máj 2023

Ked ma HO tak ked je dlho hore tak sa potrebuje neskôr vyspať.To že nechodí do normálnej práce 8/12 hodinovej neznamena že nepracuje.HO je tiež práca a myslím si že to čo by urobil v práci musi stihnuť a odovzdať aj z domu.Potrebuje sa vyspať.A čo je na tom.Nie každý stava rovnako a ide spať tiež rovnako.

januska12323
9. máj 2023

Nezáviď.

0kristina0
9. máj 2023

🤣🤣🤣 zeny, vy poznate aj ine slovo ako "zavist". Uz to zacina byt trapne. A co ze to autorke vadi, mne by to asi tiez vadilo. Do obeda nepouzitelny a poobede pracuje, moc "srandy" si s nim asi za cely den neuzije.

jaskolka
9. máj 2023

Nechápem. Veď píšeš, že ma prácu, že jej nával ma dokonca poobede, ty zrejme pracuješ doobeda, tak v čom je problém? To, ze pracuje z domu, je takisto práca.
Keby robil v noci a bude doobeda spať, tiež ti to bude vadiť? Ci ma si nájsť ešte jednu prácu na doobeda? Ci o čo ti ide?
Lebo fakt nerozumiem, v čom je problém.

kvetinka75
9. máj 2023

@0kristina0 ale veď autorka píše, že ona musí zatiaľ riešiť nejaké svoje záležitosti - asi prácu. Tak keď je v práci, čo jej to vadí? Nech spí. Ke´d má ona povinnosti, tak asi by sranda nebola tak či tak. Ja mám aký pocit, že skôr s autorkou nie je ,,sranda,,. Aby si dospelý človek nemohol pospať, keď robí hlavne poobede?

viestta
9. máj 2023

@0kristina0 a co robi zakladatelka doobeda ked on spi? To by ma zaujimalo

misinka0611
9. máj 2023

@0kristina0 Veď aj vyššie som písala, nech napíše jeho denný režim, lebo toto je tak chaoticky napísané, že si môžeme jeho fungovanie v spoločnej domácnosti len domýšľať.

0kristina0
9. máj 2023

@kvetinka75 ale ved nerobi nocne , ze musi dospavat

0kristina0
9. máj 2023

@viestta to sa opytaj autorky, co robi

viestta
9. máj 2023

@0kristina0 ja som myslela, ze ty vies, aspon podla tvojej odpovede to vyznelo, ze vies 😉

0kristina0
9. máj 2023

@viestta napisala som svoj nazor, dokazes ho akceptovat? Ak nie, nereaguj na mna a zafukaj si do saciku.

viestta
9. máj 2023
kvetinka75
9. máj 2023

@0kristina0 ty si nejaká agresívna dnes. Daj si niečo sladké a schlaď hormony

Strana
z3