Partner spáva do 11 - 12:00
Ľudia, je prosím normálne aby 25 ročný človek v stabilnom dlhom vzťahu vyspával tak dlho?
Pred tým bol zamestnaný, teraz však menil prácu kde má homeoffice a naval práce poobede. Naozaj spí denne do 11-12 a ja som z toho extrémne znechutená!
Kým on vyspáva ja musím riešiť kopu veci - áno, moj problém, moja práca.
ALE! Vplýva to na mňa strašne nezrelo a nezodpovedne. Proste nejak začínam mat dojem že je neschopný chlap keď si nevie nájsť prácu a miesto nej vyspáva.
Ved pracuje, len ine pracovne doby ako ty. Keby bol lekar na nocnej, tiez by bolo zle? Alebo ti vadi jeho komfort home officu?
Píšeš že pracuje na HO a nával práce má poobede. Tak akú prácu si má ešte hľadať ? nejakú 24/7 aby si bola spokojná ?
Tiež by som tak robila
nechapem v com je problem. vsak pracuje pises.
Nemá každý rovnaký biorytmus a ani pracovnú dobu.
Ja som tiež dnes vyliezla z postele 10:17. Už mám umyté vlasy, upratanú kuchyňu, práčka perie, zvieratá i dieťa nakŕmenē. Pracovať dnes začínam až o 14. Spať pred polnocou nikdy nechodím.
Tvoj priateľ pracuje, zarába a ak nezanedbáva domácnosť a venuje sa i tebe, koníčkom, tak v tom žiadny problém nevidím.
Hľadáš problém tam, kde nie je ... alebo mu jednoducho len závidíš.
Kedy chodí spať?
Tiez mi to pride ako zavist,ze on si moze vyspavat a ty pracovat, nieco podobne som zazivala ked moj priatel mal v praci volno, ja som musela pracovat.. on si pekne doma v teplucku vyspaval😀 ale to som mala 18..myslim,ze ti nema co prekazat
a v čom je problém? Tiež by som spala keby som precovala poobede? Čo ti na tom vadí? Deti asi nemáte, varenie, upratovanie pri dvoch dospelých - snáď nemá každé doobedia vysávať, len preto, aby niečo robil? Čo ty také riešiš, že on nemôže spať?
Ja neviem, ty si v praci, on pracuje a zaraba tak? Nevidim problem aj tak niesi doma a nekukas na neho tak ako vies, ze vzdy spi do 12tej, ci ho kontrolujes? Toto su problemy naozaj
Nezáviď 😀
Nám doma sa to už párkrát otočilo. Donedávna vyspával muž a ja ráno 5:45 🐝 a po korone on odchádza pred šiestou a ja pred 8 málokedy vstávam. Tiež HO.
A čo si myslela že "si nedokáže nájsť prácu a vyspáva"? Akože ešte jednu aby si nezávidela že doobeda spí? Tak nech maká aj doobeda aj poobede? Super 😀 toto mu povedz
žena stíhačka a chlap pod papučou,chudák 🤣🥹
Ked ma clovek dlhy a stabilny vztah nepotrebuje spat? 😄 - Reagujem na tvoju prvu vetu.
Kedy chodí spať? Máš pocit, že ten čas voľna kedy ti môže pomôcť v domácnosti prespí, keďže ako píšeš hneď ako vstane pracuje? Dokedy zvykne na tom HO pracovať, večer pomáha, alebo pracuje?
Ano, je to normalne aj v stabilnom a dlhom vztahu, ze si jeden z patrnerov prispi.
Pozri sa,dolezite je mat takejo partnera,aby ti jeho navyky vyhovocali,aby ste k sebe ladili.Skus sa s nim o yom porozpravat a ak nenajdete spolocnu rec,potom si uvedom,se chodenie je len bieco ako skusobna doba.Ak ti to nesedi,treba ist dalej.
Ked ma HO tak ked je dlho hore tak sa potrebuje neskôr vyspať.To že nechodí do normálnej práce 8/12 hodinovej neznamena že nepracuje.HO je tiež práca a myslím si že to čo by urobil v práci musi stihnuť a odovzdať aj z domu.Potrebuje sa vyspať.A čo je na tom.Nie každý stava rovnako a ide spať tiež rovnako.
Nezáviď.
🤣🤣🤣 zeny, vy poznate aj ine slovo ako "zavist". Uz to zacina byt trapne. A co ze to autorke vadi, mne by to asi tiez vadilo. Do obeda nepouzitelny a poobede pracuje, moc "srandy" si s nim asi za cely den neuzije.
Nechápem. Veď píšeš, že ma prácu, že jej nával ma dokonca poobede, ty zrejme pracuješ doobeda, tak v čom je problém? To, ze pracuje z domu, je takisto práca.
Keby robil v noci a bude doobeda spať, tiež ti to bude vadiť? Ci ma si nájsť ešte jednu prácu na doobeda? Ci o čo ti ide?
Lebo fakt nerozumiem, v čom je problém.
@0kristina0 ale veď autorka píše, že ona musí zatiaľ riešiť nejaké svoje záležitosti - asi prácu. Tak keď je v práci, čo jej to vadí? Nech spí. Ke´d má ona povinnosti, tak asi by sranda nebola tak či tak. Ja mám aký pocit, že skôr s autorkou nie je ,,sranda,,. Aby si dospelý človek nemohol pospať, keď robí hlavne poobede?
@0kristina0 a co robi zakladatelka doobeda ked on spi? To by ma zaujimalo
@0kristina0 Veď aj vyššie som písala, nech napíše jeho denný režim, lebo toto je tak chaoticky napísané, že si môžeme jeho fungovanie v spoločnej domácnosti len domýšľať.
@kvetinka75 ale ved nerobi nocne , ze musi dospavat
@viestta to sa opytaj autorky, co robi
@0kristina0 ja som myslela, ze ty vies, aspon podla tvojej odpovede to vyznelo, ze vies 😉
@viestta napisala som svoj nazor, dokazes ho akceptovat? Ak nie, nereaguj na mna a zafukaj si do saciku.
@0kristina0 😀
@0kristina0 ty si nejaká agresívna dnes. Daj si niečo sladké a schlaď hormony

Však píšeš ze prácu má