Partner žiarli a všetko mi zakazuje
Ahojte baby. Potrebovala by som vás názor a rady ,lebo som už fakt zúfalá. S frajerom už budeme spolu onedlho rok a ide o to,že strašne žiarli a všetko zakazuje... Hocikedy mi číta správy a maže mi chaty a to aj vtedy,keď sa spolužiaka spýtam napríklad iba to,že aké boli úlohy v škole... Chápem,že nechce ,aby som sa bavila s inými chalanmi,lenže keď občas sa rozprávam s nejakým spolužiakom v škole alebo si s ním píšem ohľadom školy alebo len tak hlúposti,tak by nemusel z toho hneď urobiť scénu. Dokonca som sa musela prestať baviť s kamarátom ,ktorý je gay a tým pádom nemal vôbec žiadny dôvod mi ho zakázať... Vôbec mi nedôveruje. Je to milujúci frajer a urobil pre mňa toho už vážne veľa ,lenže s týmto to celé len kazí... Keď mu niečo vadí ,tak ho nezaujíma môj názor na tú danú vec ,iba si ide svoje,že to nemám robiť a že to zakazuje a že ma tam nepustí atď a skončí to hádkou... Už som mu povedala ,že keď s tým neprestane ,tak s ním končím,lenže ho naozaj milujem a zatiaľ to nedokážem ... Dala som mu ešte šancu ,lenže on ďalej pokračuje a už neviem,že čo mám robiť... Mal to niekto podobne alebo ma?
Ahoj, to sa zial nezlepsi. Inak by som ti radila kebyze mate spolu deti a dlhe roky manzelstva za sebou .. to by partner mohol skusit terapiu ak by bol ochotny sa do toho pustit (i to len s malou sancou na uspech). Takto ked spolu len chodite, musis nabrat sily a rozist sa s nim. Viem ze je to tazke, lebo ho mas rada a zrejme aj on teba, ale bude to najlepsie riesenie. Jeho spravanie je daleko za hranicou normalnosti, nerespektuje ta a casom sa tieto veci ma ju tendenciu sa zhorsovat. Radsej teraz prezit bolest z rozchodu nez o par rokov s babatkom utekat od chlapa, co ta bude bit, prenasledovat, ohrozovat na zivote. Alebo psychicky tyrat, ze nakoniec ty skoncis totalne znicena.
Chlap ti nema co zakazovať ani prikazovat. Raz by skúsil a uz by nebol. Vyzerá byt chorobné žiarlivý a to sa rokmi zial bude len a len stupňovať. Takto sa milujuci chlap nesprava. Poradím len jedno, utekaj kým sa este dá a nemáte záväzky.
No ako? Už si ho konečne kopla do gulí ?

@panelacikova ked ta nebavi citat tuto kategoriu fora,chod do fora,kde sa riesia problemy na temu kakanie,cikanie.Bezne tu pisu zeny,ktore riesia problemy vo vztahu(aj ked nie su rodicia),nikto ta nenuti citat to.
Ocividne ma autorka problem a je smutne,ze niektore viete byt take bezcitne a prizemne..
A rada pre teba autorka-bude to kazdym dnom len a len horsie,nech bol akykolvek uzasny v istych momentoch,bolo to len divadlo,aby mohol potom s tebou manipulovat..Viem,ze to bude tazke ukoncit,ale je to jedina cesta,aby si mala sancu na stastnejsi zivot.Drzim palce!