Perly vašich manželov
Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....
😀 😅 ☹
Mna tak narychlo napada ,ze:
keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....
tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂
pridam hlody mojho muza, ktore mi utkveli v pamati🙂
ked som rodila, mala som neskutocne silne kontrakcie od zaciatku az do konca, celu dobu trojminutove intervaly medzi nimi, rodila som v noci, chudacik moj muz unaveny zapoti, aby som si pospala, aj on si pospi, ved sme obaja unaveni... 😠 😝 ...skoro som ho tam prizabila. No chlap nema fakt ani predstavu, ako porod boli
🙄
alebo ked ho prehnalo z jedla a mal krce a povedal, ze ho to teraz boli presne tak, ako to boli mna, ked mam prvy den MS 😨
@nefertitka to môj mi toto vravel, keď mal zapchatý nos... že to je určite oveľa strašnejšie, ako keď ja mám prvý deň menzes ... no, po mnohých konzultáciách uznal, že sa mýlil 😀 najviac mu asi pomohlo, keď som minule zabudla vziať tabletku od bolesti a pol hodinu som na seba púšťala horúcu vodu 🙂
@maria1989 heh, aspon ze to nakoniec pochopil 🙂
My sme vcera tepovali gauc. Teda, väcsinu som tepovala ja, manzel sa pozeral zo stolicky. Po skonceni tepovania si siel lahnut. Vtom mu zvoni telefon - vola jeho stryko. Na otazku, co robi, pan manzel odpoveda, ze oddychuje, lebo je unaveny z pozerania sa na tepovanie 😀 Mali ste pocut reakciu stryka, ze preco necha tepovat svoju zenu v 9. mesiaci... 😀 😀 😀
Na jeho obranu, on je v domacnosti celkom usilovny, ale to tepovanie ho fakt neoslovilo 😀
jaj, zeny moje ... tak si vcera obzeram nohy. 7 mesiac tehotenstva - a hovorim autorovi mojich aktualnych zdravotnych problemov a aj radosti: aha, uz mam metlicky, budu aj krcove zily :( a on? ze co uz - na missku uz urcite nepojdes ... no nezabi ho - samozrejme s laskou 🙂
@bubu1111 ja to mam doma podobne: zhodi oblecenie, pretrca sa pred zrkadlom a uplne zamilovane na seba kuka so slovami: ja mam tak pekne lytka! aj doktorka mi to povedala... ze mam pekne lytka, kukaj... a nahodi postoj antickeho hrdinu 😀 😀 😀 (ma 40r, tak musim pritakat, nechnema depresiu 😉 )
Niektori muzi ozaj perlia, moj sused vo vytahu, bola tam aj jeho zena, chytil mi ruku a hovori svojej zene, pozri na tie krasne nehty, pozrel sa na mna a hovori mi, pacia sa mi taketo nechty, nosim nalakovane, upravene nechty, ale jeho dobra zena ma pracu, kde by taketo nehty nemala aj keby ako chcela, nevadi mu, ze jeho zena sa narobi ako hovado..., dalsi otvoril dvere susede a svojej zene ich pustil priamo do hlavy, komentar sem radsej nepridam ani jej ani jeho 😎 , u masiara stali manzelia, muz si narozkazoval klobasky, bravcove a kadeco a potom som pocula ako povedal zene, to uz zase nemas peniaze? 😀 , moj muz je naozaj fajn, ale ked ma povysavat, povie uplne vazne, nemozem, mne ten zvuk naozaj nerobi dobre 😎, som rada, ze ho mam.
Poznam vela zien, ktore ziju bez muzov a su stastne, vyrovnane, nemaju snahu niekoho dotlacit k oltaru, skor naopak, vazia si svoju slobodu a nedaju si ju narusit. Zivot nie je o tom, ci sme vydate alebo rozvedene, ale o tom ako ho zijeme. Kazdy vie radit ako ma zit ten druhy... 🙂
MM sedel vecer na gauci a luskal pri futbale tekvicove jadierka.... kedze si myslel ze zienka uz spi, samozrejme supky daval na gauc.... isla som okolo a hovorim ....Pekna miska... a on ze diky to je s ikei...... 😀 mrcha 😀
na pláži hovorím manželovi-nie som po troch deťoch ešte taká najhoršia čo sa postavy týka ako tu tak kukám po tých ženách...on mi na to- záleží ku komu sa postavíš 🙂 ponaučenie...na pláži sa zásadne nepostavte vedľa 16nástky 😀
@medovka7 Ahoj, keď som čítala o tom vysávači, hneď som si spomenula na svoju sestru, ako malé sme mali doma podelené domáce práce. Aby bolo všetko spravodlivo rozdelené, tak sme sa pri všetkom striedali. Keď mala sestra vysávať, bola ochotná na výmenu urobiť aj viac "mojej" práce, len aby sa tomu vyhla, vraj tiež neznáša ten zvuk (čo som ja, mrcha, samozrejme, patrične využívala, mne vysávanie nevadí). 🙂
Takže v tomto Tvojho muža chápem, buď v pohode, povedz, dobre, tak ja povysávam a Ty zatiaľ umy riad. 😉
Nečítala som síce všetky komentáre, ALE.... napíšem príhodu mojej susedy, hoci nejde len o "perlu" jej manžela... Jedno poobedie išiel pre syna /4r/ do školky... prišiel, nachystal mu topánočky, rozkecal sa s učiteľkou ... a odišiel. Samozrejme bez malého :D
tak sa pridam aj ja, ked sa to tu uz konecne ako tak rozbehlo 🙂 hovorim mojmu manzelikovi: Laska, isla by som pozriet na makču pikču. (ano, viem, ze sa to takto nepise). A on na to: Aj ja. Pojdeme na Bezovec. 🙂
Za najlepsiu perlu mojho uz ex povazujem v dobe rozvodu tuto hlasku:
Ja som ta chcel opustit uz ako sa narodil X, ale predtym, ako som sa na to odhodlal, si mi stihla povedat, ze si tehotna s Y.
Akoze fakt nebolo o com, zostavat s takymto blbcom co len o den dlhsie 😀
@kaktusik007 ups toto je fakt tak trapne od dospeleho chlapa, toto vypustiť z úst.. u nás by už po takomto výroku bol chlap nebohy a ja píšem z basy..
@zabka88 😀 😀 😀
Rozhovor v aute cestou do prace:
on: zlatko, tak uz by sme mohli zacat planovat tu dovolenku, vies ako sme hovorili o tom Marseille, co ty na to.
ja: no vies, ale od januara sme o tom nehovorili a ja teraz nemozem brat viac ako tyzden a Marseille cez pol Europy, to je tak na dva
on: uff, to mi odlahlo, som sa bal, ze budes suhlasit
😀 😀 😀
manžel: "dáš si kávu"
celá natešená hovorím: "áno"
manžel: "tak urob aj mne" 😝 😀 😀
Dnes mi manzel hovori: "srcko, dochadzaju mi ponozky" moja odpoved bola ze mne Trpezlivost 🙂
Dajme tu vtipné hlášky nie takéto.... Hláška mojho.muža pokiaľ som.bola tehotná.musela som používať intimky koli.vlhkosti.môj chlap.mi.povedal že mi kúpi ceresit proti vlhkosti 😀
ajmoj je niekedy vtipny - ale vdaka svokre je takyto...niekde sa ponahlal, mal na stole tanier, nalozeny obed a on sedi a sedi...som umyvala riady a on uz cely rozculeny .....sa pozeram nanho, co mu je - a on ze sa ponahla a nema pribor pripraveny 😀 😀 ...skoro ma slak trafil...a tomu stacilo do pribornika natiahnut ruku, aj ked sedel - kuchyna je mala.....alebo ma zvyk, tiez ho mamicka tak naucila - naje sa a vsetko necha rozlozene na stole, spinavy tanier, lyzicku, odkrojeny chleba s omrvinkami ,spinavy hrncek od kavy atd.......jednoducho sa zdvihne a ide na telku, alebo ked veceria, rovno spat..,ostava po nom bordel a on este vecer zahlasi, ze ja mam v kuchyni neporiadok... 😀 😀 takze svokre, velke Dakujem,.. 😝
Ked som izla rodit ,bola som na cakacke ma zel bol somnou,mala som dlho besti on cbudak po praci hned za mnou prisiel,sedi tam tak na posteli uz dve hodiny pozera sa ako mam kontrakcie a potom mi zahlasi...nechces toho maleho ist uz porodit? Ja zom hladny,alebo by bolo blbe keby som si sem objednal pizzu? 😃
@zvolsiinylogin preboha, to by som nezvladla :-O obdivujem ta
Toto je skôr taká "nemá" perla môjho manžela: vždy, keď sa nahnevám alebo urazím, tak ide do obývačky a vezme z gauča náš vankúš v tvare makrely (tento: http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/8026... ). Aby ste rozumeli, tá ryba je naozaj veľká, má snáď meter na dĺžku. A potom do mňa štuchá tou rybou-vankúšom a napodobňuje hlas tej ryby a hovorí, aby som sa nehnevala. A celá tá situácia je tak bizarná, že sa vždy začnem smiať a nedokážem sa ďalej hnevať. 😀
@sugarfree999 vedela som o tomto uz skor,lebo viem, ako to u nich chodi, ked som bola u nich na navsteve este ked sme spolu randili......byt lepsou matkou, sa niekedy vypomsti nevestam... 😕 😉
išla som do nemocnice a hovorí muzovi:
ja: "V chladničke máš mäso, treba ho na panvici na masle opiecť."
on: "A tým maslom mám pozrieť obe strany mäsa, či ako?"
jaaaj..nasmiala som sa a pridam jeden zader mojho muza. Sli sme z dovolenky, ja som prechladla odspodu...niekde na cerpacke v noci som vysla z wc cela bleda, ze dokelu..ja uz curam krv... a moj muz na to na mna kukol a spytal sa "a nemohla si len dostat kramy?" :D bolo mi vtedy primoc zle, aby som sa na tom smiala.... :D :D
@zvolsiinylogin Mala si mu povedať: keby som žila sama, tak mi nemá kto robiť bordel!!!
ja mam taky zazitok ze cca o 22:00 mi zacali slabe nepravidelne kontrakcie a akurat sme boli v tescu ... poceste domov manzelovi vravim ze
"uvidis ze ideme domov iba naotocku po kufor "
manzel mi len tak zo srandy odpovedal : "no nie! ja som strasne hladny.. nech pocka aspon kym sa najem!" 😀
najlepsie na tom bolo ze sme prisli domov ..manzel sa najedol a mne praskla voda 😀

Baby no čo vám budem hovoriť čo vyviedol dnes môj manžel 😀 . Boli sme v Trenčianskych Tepliciach , mala som ružové nohavice a biele tričko, kúpili sme si zmrzku a lízali a o niečom sme sa rozprávali muž mi hľadí do očí a ja sa dívam ako puk a on potľapkal po zadku asi 55 ročnu ženu v ružových nohaviciach a bielom tričku a hľadí na mňa .
Keď zistil ako sa pomýlil až nadskočil 😀 . Je možné sa s niekým rozprávať, pozerať mu do očí ( face to face )a zároveň ho tlapkat po v smere jazdy 😀 . Pani to zobrala uplne športovo.