icon

Perly vašich manželov

lubikan
29. jún 2014

Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....

😀 😅 ☹

Mna tak narychlo napada ,ze:

keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....

tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂

maria1989
30. jún 2014

@lyzzy ja sa radšej nevážim, bojím sa, čo za číslo by na mňa vyskočilo 😀

amanda0405
30. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@maminuska
škatuľkovať ľudí podľa vzdelania mi pripadá trochu pritiahnuté za vlasy...sú vš vzdelaní, ktorých slovník a spôsoby sa rovnajú spôsobom toho najposlednejšieho opilca v krčme....a to nehovorím výmysly, ale osobné skúsenosti z výjazdov dozornej rady našich papalášov....ja mám súrodencov vš vzdelaných, ešte z tej doby, keď vš škola bola vš školou, t.j. keď ich bolo na SR desať a nie 50 ako dnes...a môžem narovinu povedať, že z praktickom živote majú trochu problémy...
dnes môže byť vš vzdelaná aj upratovačka, u nás v práci majú vš školu dosť zvláštne osoby, jedna z týchto osôb dokonca povedala že diplom ju stál 2 tis.eur...takže o čom ten titul je, o tom aby som ho mala pred menom, alebo o tom čo mám v hlave...

maria1989
30. jún 2014

@bubelko aspoň sa stará o svoje veci na opaľovanie. raz som bola s bývalým na dovolenke, omylom som ho natrela mliekom po opaľovaní namiesto mlieka na opaľovanie, a tak sa spiekol, že ešte aj jeho suseda mi vyčítala, či na neho neviem dať pozor 😀

amanda0405
30. jún 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@maria1989
máš pravdu, ale ja sa starám o moju mamu na dôchodku a myslím si, že keď to ja budem potrebovať aj moje deti mi pomôžu...dopredu nikto nemôže povedať čo bude a ako dopadne, ale určite je väčší predpoklad že nezostanem sama keď mám rodinu...

michaelkanr
30. jún 2014

@maminuska to bolo nadnesene povedane 😉 predpokladam ze skoro kazdy sa raz niekde uplatni. pre mna osobne vs automaticky neznamena kvalitu a ani rozumneho cloveka. Nehodnotim vloveka podla toho🙂 ved o fachu odbornom napr o medicine sa clovek moze porozpravat v praci a doma je rad, ze si od toho oddychne. A este poznamka - nielen som ich ucila ale aj poznam tych co tam stale ucia, napr aj moja sestra, nasi byvaju vedla bytovky kde ziju ucitelia spu cely zivot, takze mame info naozaj z prvej ruky ako to tam vyzera).

maria1989
30. jún 2014

mám úžasného manžela, dokonalé deti, krásny domov, všetky domáce zvery ma počúvajú na povel, som vysoko vzdelaná, s mužom máme skvelú kariéru + neviem čo s peniazmi, a na fórum o rodinných problémoch chodím, lebo.... ŽENY DOPLŇTE VETU 😀 😀 😀

amanda0405
30. jún 2014

@maminuska
ako absolvent fakulty by si mala vedieť, ako viem ja žena "iba" s OA, že daňoví poradcovia sa píše s mäkkým i, nakoľko je to nominatív plurálu...neviem či sa budem po takejto chybe nezodpovedajúcej inteligencii človeka s vš ďalej s tebou baviť... 🙂 🙂

svetluska82
30. jún 2014

@maria1989.......... chcem, aby aj iné ženy mali takýto rozprávkový vzťah

mima4
30. jún 2014

@amanda0405

inak, taka pikoska 😉 vacsina ludi, co dobre zarabaju a maju fajn karieru, proste su uspesni..tak tu gramatiku nejako neovladaju... je to titiz o mozgu cloveka, na co sa sustredi, co je pre neho podstatne (prinasa mu zisk) a co zbytocnost (riesit gramaticke veci)

amanda0405
30. jún 2014

@maria1989
...., lebo nevieš čo od dobroty a nudy?
...., lebo si môžeš dokazovať ako si na tom skvele a tie ostatné čo nemali také šťastie sú úbohé úbožiačky najväčšie pod slnkom?
už ma tak narýchlo nič nenapadá, ale je to dobré..... 😀 😀 😀 😀 😀
myslíš, že to tým dotyčným dôjde?

radina
30. jún 2014

@amanda0405 velmi uslachtile. 🙂 moj muz odisiel z VS v case, ked jeho mam umierala na tazku chorobu plus nastupil do novej prace. Takze okolnosti to niekedy zariadia bohuzial inak ☹

radina
30. jún 2014

no ale trosku k povodnej teme ... ten moj mi hovori ty moja mala husenicka ... ???? No lebo schrumes vsetko co vidis 😀 😀

amanda0405
30. jún 2014

@mima4
môže byť, ale rovnako úspešní ľudia čo sa sústreďujú na zisk nemusia mať titul pred menom....

mima4
30. jún 2014

@amanda0405
pravdaze nemusia, ale narp. ja by som si nevedela predstavit zit s muzom, ktory by inteligencne nebol minimalne na mojej urovni..

0silvia0
30. jún 2014

no už s tými vzdelanostnými rozdielmi a vysokými školami sa táto dostala nie do slepej uličky, ale priam do bane... pozriem večer, ktorým smerom sa táto téma rozvinie, tipujem že ku svokrám 😀 😀 😀

babulka82
30. jún 2014

@mima4 tak ale inteligencia nema nič spoločne so vzelanim,či?

maminuska
30. jún 2014

@amanda0405 😀 no ano máš pravdu , odpusť mne nehodnej , čo jednou rukou píše , v druhej má kalkulačku a prse má štvormesačnú dcéru . Stres je sviňa, dnes do 24 hodiny si musím splniť svoje daňové povinnosti a furt sem chodím 😀
Vy ste momentálne lepšie ako môj biznis. 🙂

Ja len nechápem prečo vás tak vytočilo to že pre mňa je podmienkou to aby môj partner mal vysokú školu , je to môj partner a moja podmienka. Ja sním budem žiť nie vy 🙂.
Takže ano môžem si vybrať medzi partnerom - inteligentný vysokoškolák a inteligentný stredoškolák , tak ja radšej toho inteligentného vysokoškoláka 🙂 . Blbov či vysokoškolákov alebo stredoškolákov ja neberiem .

radina
30. jún 2014

....no a samozrejme po tom oznaceni husenicka, nasledoval moj vylev zlosti, ze ci mi tym chce naznacit, ze som taka chlpata a tucna 😀 😀

mima4
30. jún 2014

@babulka82
poviem to takto, mat vysoku skolu neznamena automaticky mat vysoku inteligenciu a rozhladenost... vidime to na x pripadoch absolventoch VS, tkori sa nevedia uplatnit, pričom od nich sa očakava iny level rozmyslania ako u ludi so strednou skolou...ale vidime ako to je.
Ale pokial je clovek inteligentny a k tomu absolvuje dobru a kvalitnu vysoku skolu, tak ho to do urcitej a predovsetkym pozitivnej miery niekam posunie v pred... dava mu to vacsi rozhlad.. a urcite ta skola je pre neho plusom. Pokial vsak niekto chce ist len za titulom, moze byt aj total hlupak, aj tak mu skola nepomoze 😀 ale na druhej strane aj tak obsadi len stredoskolsku poziciu..proste na viac nema a je to fakt..cize mu ten titul je na prd 😉

amanda0405
30. jún 2014

@mima4
inteligencia je podmienená vš titulom?...napr.náš pán riaditeľ je vš, jeho manželka je takisto vš, ich deti sú tiež vš...a pán riaditeľ ako to dobrým zvykom býva, kade chodí, tade s prepáčením za výraz súloží....je to verejným tajomstvom, vie to aj jeho žena s titulom a napriek tomu mu to toleruje...samozrejme že tak isto sa správajú aj muži bez vš , tak sa pýtam v čom sú ľudia s vš lepší a múdrejší...

amanda0405
30. jún 2014

@0silvia0
nestraš, pri slove svokra mi dochádza fantázia a slová....aj na tomto fóre

amanda0405
30. jún 2014

@maminuska
je ti odpustené.... 🙂 samozrejme že je úplne jedno s kým žiješ a ako žiješ, si virtuálna osoba....len si vymieňame názory a životné postoje...a to že nie sú totožné je predsa OK, nemôžeme byť všetci rovnakého zmýšľania...ja som si nevyberala partnera podľa vš alebo sš ale preto lebo som sa doňho zaľúbila, rozumeli sme si a som s ním šťastná.. 🙂

romanco
30. jún 2014

@0silvia0 ...alebo sa vyrieši svetový mier. Takže k téme: na Vianoce som manželovi darovala v darčekovom balení pozitívny teh.test. On na to nechápavo pozeral. Myslel si, že je to zastrihávač chlpov v nose...Ach jaj. No a občas zaperlí, keď syna volá čvirki-lirki a dcéru kuťa-paťa. 🙂

0silvia0
30. jún 2014

@amanda0405 ja svokru nemám, takže asi neprispejem 😢

mima4
30. jún 2014

@amanda0405
počkat, čo má spoločné inteligencia s moralkou cloveka?
Inteligentny neznamena aj moralny...

amanda0405
30. jún 2014

tak pridám aj ja , aby som napísala niečo k téme...keď som včera varila, prišiel ku mne pobozkal mi ruku a hovorí: tieto krásne prsty budú večer držať vtáka v hrsti... je to samozrejme trochu vulgárna rýmovačka, tak sa nevyjadrujeme vôbec a preto som aj kukala na neho a nezmohla sa na slovo... 🙂

maminuska
30. jún 2014

tak ja ešte pridám s terajším manželom . Strašne rýchlo sa mi míňal gel na moje intímne partie , tak vravím mužovi : "Ja neviem , asi mi ten gel niekto žerie alebo čo " A on : Zlatko nežerie , ja si s ním občas umyjem hlavu 😀 " 😝 .

juliana77
30. jún 2014

charakter a inteligencia sa učí na VŠ???

To buď chlap má, alebo nemá.

@mima4 tuším táto diskusia smeruje k pôrodu, ale taký dokonalý chlap, inteligentný, morálny, VŠ,VŠ,VŠ, nebodaj aj fešák s dobrou výbavou a pozorný a aj dobrý otec sa v tomto storčí nemá narodiť, písali.............

adrioska
30. jún 2014

@mamcucha toto je velmi dobre aj moj stale hovori, ze nase, asi vyskusam tvoju prihodu...😀 😀 😀

lyzzy
30. jún 2014

Ešte vás to baví?????