icon

Perly vašich manželov

lubikan
29. jún 2014

Ak mate zaujem,piste sem perlenie svojich manzelov,ktore by som povedala ze hranici az s psychickym terorom....resp. ako si se*u do huby.....

😀 😅 ☹

Mna tak narychlo napada ,ze:

keby nebolo mna,tak si na ulici,s bezdomovcami a pijes cuco,a dam ta sledovat kamaratmi a budem sa na tebe smiat....to na margo,ked som si ako zena na MD bez prijmu dovolila na iste veci nadavat 😠 ,chudacik,citil sa obmedzeny.....

tato diskusia ma nielen pobavit a podporit v situacii,v ktorej sa citime bezmocne a jedine na svete s takymto chlapom 🙂

budemmamina
30. jún 2014

Dievcata idiotov je na svete jak buriny....moj ex cele tehotenstvo tvrdil ze aj tak nie je to dieta jeho pritom ked som bola asi v piatom mesiaci tak pisal kolegyni ako ju lubi a ze ma opusti kvoli nej.....ked som mu to povedala tak povedal ze si z nej robil srandu ze je strasne skareda....no neviem co je vacsie debilstvo....ked mi odisla plodova voda a hovorim mu ze ideme do porodnice tak sa ani nepostavil z gauca a povedal sak dobre chod a ze on musi spat bo ide rano do roboty!!!! Takze v porodnici bola so mnou jeho mama a jeden nas kamos....takze pri porode ma drzal za ruku cudzi chlap a ten moj doma buvinkal.....a este sa cudoval ked som sa jedneho dna zbalila ked odisiel do prace som odisla......prisiel z prace o 16:00 a o 20:00 mi volal kde som.....dovtedy si nevsimol ze chybaju nejake moje aj maleho veci.....vsetky veci kt. som si neodniesla v kufri v ten den predal, aj maleho hracky postielku vsetko a mne nedal ani cent za rok co sme od seba mi na maleho dal 150eur!!! a videl ho len raz na 2h....baby rozum do hrsti a kopnut do riti, kazda z vas sa bude mat lepsie sama ako s takym somarom, ja som po rozchode rozkvitla mam sa lepsie, viac si vazim sama seba a som sebavedomejsia, lepsie aby dieta nemalo otca ako mat za tatka debila 😉 drzim palce

mamavera
30. jún 2014

@eeffka ja na rozdiel od teba také poznám, dve sú moje veľmi dobré kamarátky, tretia je kolegyňa. Zakomplexované nie sú ani náhodou, dokonca jedna z nich je krásavica. Jedna je právnička, druhá má vlastnú firmu a tretia uznáva taký prírodný typ života so zvieratkami, v lone prírody. Všetky sú fajn do partie, spokojné so svojím životom, s tým čo dosiahli v zamestnaní, jedna má už vyše 50 rokov. Na to, aby boli šťastné nepotrebovali byť nutne vydaté a mať deti, len jedna z nich deti mať nemôže. Rešpektujem ich rozhodnutie, je mi v ich spoločnosti fajn, nemajú traumu z mužov, cestujú, myslím, že sú oveľa šťastnejšie, ako ženy, ktoré večer čo večer čakajú pripitého muža z krčmy....

zuzanockamt
30. jún 2014

@lubikan fotku mam, lebo sa za seba nehanbim 🙂 😉 ... a je mi to v podstate jedno, ze sem niekto chodi schvalne, sleduje a cita a potom rozsiruje ... len mi to pride dost chore a psycho ... ale tak viem, ze niektori ludia su zo svojho zivota na prasky, tak radsej riesia inych 😝

daisynka_
30. jún 2014

@maminuska to je pekne zadubený názor ... totiž dnešní vysokoškoláci sú tak niekde na úrovni učňovky s maturitou ak porovnám súčasnosť a stav pred 10 rokmi...

daisynka_
30. jún 2014

@mamavera tiež mám kamarátku čo nemá rada deti, preto ich ani mať nechce a radšej chová psa ... nebudem ju preto zatracovať a nechápem čo je na tom divné, to by bolo lepšie aby deti mala a potom ich niekde hodila do ústavu ??? Ako sa hovorí, ži a nechaj žiť...

maminuska
30. jún 2014

@daisynka_ popravde mne je to úplne jedno kto si koho vyberie , jeho voľba a jeho život. Že ty máš okolo seba vysokoškolákov na úrovni učnovky s maturitou je možné , ja takých nemám . V mojom okolí sú zasa šikovní, vzdelaní a úspešní.

daisynka_
30. jún 2014

@maminuska ja ich nemám okolo seba ale pracujem na STU ... a dovolím si dokonca tvrdiť, že ten rozdiel viem pravdepodobne posúdiť lepšie ako ty ...

mamavera
30. jún 2014

@daisynka_ absolútne s tebou súhlasím, je to na slobodnej voľby každej ženy, ako so svojím životom naloží. Tie, o ktorých som písala, deti radi majú, jedna je učiteľkou v materskej škole, ale aby mali deti za každú cenu s akýmkolvek primitívom.....

lyzzy
30. jún 2014

no ja uz som aj krajac stihla vyskusat......a vy furt tu.Dobreeee ste

amanda0405
30. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@lyzzy
no a dobre krája?

lyzzy
30. jún 2014

@amanda0405 ....perfis 😀 Za 11 eur....a super.Len v topm lidli nikdy nic nemaju.....javorovy sirup nemali svinuchy.

amanda0405
30. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@lyzzy
čo tam po sirupe....aby nejaké dobré víno mali.... 😀

mima4
30. jún 2014

@lyzzy
na ten javorovy sirup som poslala manzela a vraj nedodali 😀 aspon nie na kamenom namesti...
tak mi kupil aspon cipsy na rozluckovu, od zajtra nejem nezdrave 😀

michaelkanr
30. jún 2014

@daisynka_ tak to si mi zobrala ozaj posledne iluzie - ja som si myslela ze stu sa este ako tak drzi 😒 skoda, co uz. Je mi smiesne ked sa niekto ohana vysokou skolou na slovensku a este tomu aj podriadi vyber partnera...smiesne a povrchne. A to som ja zastanca vzdelania-ale kvalitneho.

lyzzy
30. jún 2014

@amanda0405 ....vino pijem raz do roka.A to tak,ze jednu flasu pijeme dvaja 3 dni.Takze nic pre mna.
@mima4 .....tomu mojmu povedali ze sirup budu mat od strvrtka.A co si ja dam zajtra na palacinky?Haaa???Hej lidl cipsy su fajn.Ja som mala kolegynu ktora na jedno posedenie zjedla tri baliky.....

mima4
30. jún 2014

@lyzzy no 4 evri za javorovy sirup je super cena 😉 a ked sa mi podari ho objavit, berem hned dve flasky 😀

pocuvaj, tie cipsy maju brutal vela kalorii a tuku 😉 takze od zajtra uz ich nejem - zajtra je 1. júl, 7 rokov čo som spoznala muza 🙂

lyzzy
30. jún 2014

@mima4 ...aj ja berem.Aj keby som to mala nejakej babke z ruky vytrhnut 😀 ....och 7 rokov....to je krasa...az mi srdce poskocilo.A to kde si sa flakala 1.Jula pred siedmimi rokmi ze si nasla este posledny kus dnes uz vyhynuteho druhu dobrych chlapov.
Vies daj tip aby aj ine zeny mali sancu mat skveleho muza. 😀

0silvia0
30. jún 2014

@lyzzy aj u nás tak víno dopadne ☹ ale ja potom z vína ktoré nikdy nevypijeme pečiem výborné šunkové bochníky a pre seba syrové
aj ja som chcela ten javorový sirup 🙂))) a ešte arašidové maslo, ale zabudla som na to, dobre, že ste to pripomenuli 🙂

lyzzy
30. jún 2014

@0silvia0 ....mi vobec nepijeme ale raz do roka sa nechame strhnut touto ,,kazdy vecer deci vinka" temou.Stojime v tom obchode a radime sa ake vybrat (ako by sme sa tomu rozumeli) a potom cuckame jak dochodcovia.
Vsak si pis zoznam aby si nezabudla.....ja si napisem zoznam a potom ho zabudnem doma

mima4
30. jún 2014

@lyzzy atriaky, mlynska dolina 😀

mima4
30. jún 2014

@0silvia0 to arasidove maslo mame uz asi tri roky doma...kupili sme a odvtedy sa ho nikto nedotkol... 😀

lyzzy
30. jún 2014

@mima4 ....no nech sa paci!...Tak mu zajtra cmukni jednu velku pusu 😉

0silvia0
30. jún 2014

@mima4 mne to chutí, ale trojročné by mi už asi nechutilo 😲

mima4
30. jún 2014

@0silvia0 davas si to normalne ze na chleba?

0silvia0
30. jún 2014

@mima4 nie na klasický kysnutý chleba, dávam si to na tie ryžové alebo kukuricové chrumkavé plátky. Ale je to vraj dosť kalorické, takže radšej s mierou 🙂

lyzzy
30. jún 2014

@0silvia0
@mima4 ....ale boha zeny.Hladna som.Ja si na ten polystyrenovy chlebik davam lekvar 🙂

0silvia0
30. jún 2014

@lyzzy veď aj ja som vyhladla ☹ Tipovala som, že večer budú na pretrase svokry a skončili sme pri polystyrénových chleboch 😀 😀 aká nuda 😀

lyzzy
30. jún 2014

@0silvia0 ....to vies.My dokonale co nas muzi neseru,deti su fajn svokry tiez.Nepotrebujeme sa virtualne tlapkat po pleciach.....tak nam mile damy len taketo temy ostali.

maminuska
30. jún 2014

@daisynka_ no ja si dovolím zas tvrdiť že nevieš. Dnes je veľké množstvo mladých a šikovných ľudí , dravých , scestovaných , jazyky len tak fičia, študujú a vzdelávajú sa , uplatňujú sa v odbore a aj mimo nich.
A tu nehovoríme o vysokoškolákoch študujúcich ale doštudovaných, pracujúcich .
Ale to je v podstate jedno , každý nech si volí za partnera koho chce. Inak ak by si pracovala u mňa vo firme s názorom že moji klienti sú tupci, tak by si sa veru u mňa dlho neohriala.

maminuska
30. jún 2014

😀 😀 kurňa však vy sa tu virtuálne napchávate jedna radosť. Ja som práve 23:56 odoslala do podateľne nášho výberčího daní posledné dokumenty a idem že prečítať a čo to , vy sa tu ládujete jedna radosť. 🙂 .
Zajtra idem do Lídlu aj ja , ale ja tam chodím na také kefíry, super sú . 😝.