icon

Písali by ste správy manželovi?

9. jan 2023

Ahojte ,písali by ste denne manželovi kedy pride domov? On totiz občas ide k rodičom ale ja by rada vedela že kedy príde. Nemyslím si že som ako stíhačka len je to takto roky a neviem si stále na to zvyknúť že je dlho preč stale. Ja som doma na MD tak asi preto som taká .. keď som ak ja pracovala nenapadli má takéto kraviny

Strana
z3
autor
10. jan 2023

@lenka.25 ale to ja som len taká vo vzťahu že mu stále pisem a ja vymýšľam že niekam ideme ak je čas .. lenže mňa to už tiež nebaví . Keď mu je to jedno tak bude aj mne postupne. Už som so všetkeho akosi aj unavená .

lenka.25
10. jan 2023

ako jasné , tomuto chápem, ale určite sa nemáš prečo cítiť ako stíhačka, alebo niečo .
Je normálne že ľudia, ktorí majú medzi sebou vzťah vedia, kde sa kto kedy nachádza a kedy sa vráti .

lunademonica
10. jan 2023

A chodi naozaj k rodicom? By si ho mohla niekedy prekvapit...ci tam naozaj je

tiezjedna
10. jan 2023

a prečo mu píšeš denne, keď k rodičom ide len občas?? Alebo iné dni berie domov oblúkom zas kvoli iným dovodom??

tiezjedna
10. jan 2023

@lunademonica len aby neprekvapil on ju tým, že tam nebude 😉

dominikamacakova
10. jan 2023

Aj ja každý deň volám chlapovi kedy príde. Vadí mu to, ale bohužiaľ. Tiež som na md a ide ma niekdy je*nuť. 😂 Môže si to kľudne chudáčik vyskúšať

vilma7
10. jan 2023

Je dlho preč stále...ide občas k rodičom. Tak teraz ako?
A prečo ťa nevezme k rodičom s ním?

My s manželom vieme ake máme služby a aj kedy zhruba prídeme domov. Takže bezdôvodne si nevoláme, nevypisujeme. V práci nemáme ani jeden telefón Non stop k dispozícii. A potom sadáme do auta.

lunademonica
10. jan 2023

@tiezjedna no prave o to ide....

zorkahorka
10. jan 2023

Tiez sim na MD a doma mi je s detmi otupno.tiez mu kazdy den volam,kedy pride,lebo sa nanho tesim.aj deti

gabci_gabca
10. jan 2023

Nepísala, viem aké to je mne nepríjemné, keď mi niekto volá, že kde si a kedy prídeš, preto to nerobím ani ja mužovi. Keď chce zavolá on, dá vedieť kedy príde, čo má na pláne, či spolu pôjdeme niekam. Nehrotím to.

Strana
z3