icon

Písali by ste správy manželovi?

9. jan 2023

Ahojte ,písali by ste denne manželovi kedy pride domov? On totiz občas ide k rodičom ale ja by rada vedela že kedy príde. Nemyslím si že som ako stíhačka len je to takto roky a neviem si stále na to zvyknúť že je dlho preč stale. Ja som doma na MD tak asi preto som taká .. keď som ak ja pracovala nenapadli má takéto kraviny

solange7
9. jan 2023

My si piseme nonstop. Nas chat je jeden velky nakupny zoznam. Mna zaraza, ze sa to tu pytas akokeby si bola v nejakom zariadenom manzelstve a svoju polovicku vobec nepoznas.

dusankomoj
9. jan 2023

A ja veru môjmu niekedy napíšem,aj z kuchyne do izby,že chcem pusu,alebo iba tak,že mi chýba. Tie nákupné zoznamy,ktorých je väčšina, potom nevyzerajú tak direktívne!🤣

viestta
9. jan 2023

@jana_eyre_2 ale v takom pripade je za hulvata muz. Mal by mat tolko chochmesu aby sam od seba oznamil, ze sa zdrzi, kde ide a asi kedy ide. Aspon podla mna toto patri k slusnej vychove a normalnej komunikacii. Uz len preto aby sa manzelka, partnerka doma nestrachovala co sa deje a neohryzala si nechty pri predstavach najhorsich scenarov.

autor
9. jan 2023

Máte pravdu napíšem mu ,veď je môj no nie ?

dusankomoj
9. jan 2023

Napíš: chýbaš mi,kedy prídeš? Za takú SMS ťa určite nesprdne.😊

solange7
9. jan 2023

Jasne, napis mu. (Citim sa teraz ako na zakladke 😀 )

autor
9. jan 2023

@solange7 😃

pipistrel13
9. jan 2023

ano pisala a dokonca aj volala,nemam rada,ak neviem kedy pride,nie som ziadna stihacka,ale myslim,ze do vztahu to patri
je jedno ak pride neskor o pol hodinu,ale ak sa to pretahuje a pravidelne to by mi vadilo,ze neviem
a ked je cele dni v praci,radsej by sa mal ponahlat domov k manzelke ako k svojim rodicom,moj nazor

jana_eyre_2
9. jan 2023

@viestta podľa mňa je normálna vzájomná komunikácia, obaja by mali vedieť komunikovať bez toho aby mal ktokoľvek výčitky že druhému píše..

viestta
9. jan 2023

@jana_eyre_2 ja osobne radsej zavolam, ked treba. Vypisovanie mi pride dost neosobne

jana_eyre_2
9. jan 2023

@viestta to je už na každom individuálne čo preferuje.. ja nemám rada telefonovanie s nikým 😉

cyberk
9. jan 2023

Tiez som na RD, ale manzel mi napise vzdy, ak musi este nieco v praci doriesit alebo niekam po praci ist ;) .. takze hod s nim rec, taketo veci ma on sam oznamit a nie ty ho nahanat...

nikaeli
9. jan 2023

ak ideme niekde sami mimo mesto, dávame si echo, keď dôjdeme do cieľa 😉 robili sme to tak aj s babkou, aj s krstnou pred 30 rokmi - iba cink na pevnú linku, aby sme vedeli, že došli domov v bezpečí..

miadi
9. jan 2023

Najprv pises ze obcas ide k rodicom a v dalsej vete ze je stale dlho prec.. tak ako je to ? Preco nechodite k svokrovcom spolu .

petamich
9. jan 2023

manzel chodi domov cca. v rovnakom case, ked sa zdrzi napise sam, obcas mu zavolam, kedy pride domov ale nie je to na dennom poriadku, proste niekedy tak a inokedy inak, cez den mu obcas na chvilu zavolame cez video hovor, ked sa ho maly dozaduje a tak

hilda08
9. jan 2023

Ja mojmu skoro kazdy den napisem, ze kedy pride, aby som sa vedela zariadit…neberie to ako kontrolu ale proste organizáciu dna

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
slovenka753
9. jan 2023

Dávame si bez vedieť kde sme a kedy prídeme domou. Už len za to, že veceriame vždy spolu a chceme mať čerstvo navarene.Takže áno, písala by som mu.

sense
9. jan 2023

Môj vždy povie kedy príde. Dokonca keď od rodičov odchádza nechá spravu ze je už na ceste. A ak náhodou nepovie kedy príde sa spýtam. Rovnako ako keď prídem z prace domov a nie je doma tak sa spýtam kde je a kedy príde. Ale podrobný výsluch nerobím. Podľa toho sa zariadim. Osobne nevidím na tom nič zlé. A nie nie som stíhačka. je to pre mňa základná Info, ak by sa niečo stalo . Ale tak som bola náučená aj doma že vždy som povedala kam idem a kedy sa cca vrátim. A rovnako to učím aj dcéru. A našťastie aj chlap je rovnaký.

simca06022011
9. jan 2023

Pre mna je normlane, ze ked niekam idem, dam vediet kedy pridem. Rovnako cakam od chlapa ze ked nejde domov z nejakeho dovodu hned v standardny cas, to je u nas bez pracovnej doby napr. ked ide do ineho mesta okolo 17tej, kedysi chodil prec 5:00-19:00, proste ak by zrazu mal prist o 21 tak je to nestandard :D (co ked chudacisko nema co robit doma a musi po robote odskocit k rodicom :D ) tak da vediet, ze niekam ide a pride neskor. Nevolam mu.
A nad druhej strane, neda vediet ze ide domov, ja robim nieco ine, necakam ho este, alebo ho necakam uz a on nemoze cakat servis:D takto sa xkrat vytocil, ze nema obed na stole alebo vecer sme isli spat a necakali ho.. proste neda vediet, necakam ho. Zhanam ho naozaj len v nutnom pripade a keby sa to opakovalo, tak urcite by som volala a nenechala to len tak. Ved v dnesnej dobe napisat, idem k mame, pridem neskor. Alebo pridem o ... , nie je ziadna namaha. A nieje to kontrola, proste doma je nejaky rezim, ma tu aj dieta, chce tu aj jest atd, tak da vediet. Lebo aj ja si viem iny program urobit ako ho vyckavat.

betulinka1
9. jan 2023

Je to o tom ako to mate zavedené. Moj mi vola vzdy, ked ide z prace a sadne do auta, to zacal sam od seba este ked sme začínali spolu chodit.

sapetka
9. jan 2023

My si s muzom piseme xkrat za den takze vieme kde kto je a viem kedy pride domo: tak sme zvyknuti a tak nam to vyhovuje. Stale mi napr napise ked ide domov a ja viem ze ho mozem ocakavat

dkethe
9. jan 2023

Akokolvek sa opytas, furt budes za stihacsku megeru.

Preto mu povedz, ze nechces byt stihacska megera, preto ho prosis, aby v dnoch ked ma po praci iny program, dal vediet, aby si sa aj ty mohla zariadit a Nemusela si ho nahanat ako male dieta.

filipka250
9. jan 2023

Manzel mi vzdy vola, kedy pride. Chce so mnou pit kavu 🙂
Ja mu volam, ked varim nieco, co sa je cerstve, aby som vedela, kedy pripravit.
Podla mna je od neho neohladuplne, ze sa ti neozve.

luccija
9. jan 2023

Nerozumiem ste spolu roky a ty uvažujes či napíšeš?a doteraz si nepísala a cakala pokým príde od svokrovcov?píšeme si vždy odchádzam z roboty, budem dlhšie...

lenka.25
9. jan 2023

My si píšeme s mužom non stop a to sedíme spolu v jednom kancly 😂 . Iba jeden z nás vystrci päty z roboty a už si posielame správy 😄 . Dnes som odišla z práce o 14:30 a 14:32 mi už písal . Mne skôr nepríde normálne , že sa ti cely deň neozve a ani ty jemu

tosomja
9. jan 2023

Ide na dve hodiny, alebo dva dni? Keby nevedel, kedy sa chodí domov z návštevy, asi by som napísala, či ho mám čakať, alebo sa zariadiť sama, alebo či sa mu niečo nestalo keď sa neozýva. Ale keď ide na pár hodín, tak hádam sa ozve, keď niečo bude. Ale mňa by nenechal doma samu. V robote je dosť sám 😁

simona20201309
9. jan 2023

Zavolaj svokrovcom, že sa nevieš dovolať mužovi, asi ma niečo s mobilom a že ho potrebuješ k telefónu. A ak by tam naozaj bol, povedz ze súrne potrebuješ kúpiť . .Ja neviem...napr. vincentku(u nás aktuálne 😆), alebo hocičo si vymysli . A presvedčivo tvrd že naozaj sa nedalo dovolať. Náhodou, nie raz sa mi stalo, že som sa nevedela dovolať niekomu a ani nemala zmeškaný hovor.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
9. jan 2023

Urob mu prepadovku, ak máš pochybnosti a hneď budeš v obraze. Ale teda mala by si sa s ním porozprávať, že takto ti to nevyhovuje. V prvom rade ste rodina vy s dieťaťom.