Platí, že s vysokým partnerom budú vysoké aj deti?
Ahojte, mám takú zvláštnu tému na diskusiu - mám nového partnera, ktorý je oveľa vyšší ako ja, teda má takmer 2 metre a je medzi nami takmer 30cm rozdiel, cize viac ako o hlavu 🙂 Musim sa pozerat riadne hore, ked mu chcem pozriet do tvare, ale nejako si zvykam.
Mam ale taku otazku - tie z Vas, co mate nadpriemerne vysokych muzov (nad 190cm), su aj Vase deti take vysoke?
Viem, ze je to netradicna tema, ale zaujima ma to, tak dakujem za prispevky 🙂
Kamaratka nizka okolo 155 cm, jej muz 2 m. Prva dcera bude taky primer, jej syn je o celu hlavu nizzsi od spoluzikov.
Inak sranda, kolko nizuckych zien ma/malo vysokych partnerov ... typu cca 30 cm vyskovy rozdiel. Baby, a kvoli takym ako Vy, mame my vysoke krpcov !!! 😅😅😅
(to bol taky interny vtip medzi mnou a mojou sestrou ... ona ma 183 cm, dlho si nevedela najst chlapca, a vzdy ked sme videli drobucku dievcinku s dlhanom pasujucim k mojej sestre, sme si z toho robili srandu, ze kvoli nej su vysoke baby samy 😀 )
Ja mam 174 cm, exmanzel mal nejakych 169 cm, sestrin muz ma teraz plus minus rovnaku vysku ako ona ...
Inak moji rodicia neboli extra vysoki, sestra ich prerastla obidvoch 😉
Ja som nieco medzi.
@elenita Haha, no my to mame podobne :D Ako som pisala, ja mam necelych 170cm a takmer 2-metroveho chlapa a moja vysoka sestra (182cm) je s jej muzom uplne zarovno 🙂 Tiez sa vzdy stazovala, ze vsetci su od nej nizsi.Asi to tak ma byt, lebo keby sa vysoki ludia parovali medzi sebou, rodili by sa giganticki ludia :D :D Takto sa to aspon spriemeruje 🙂
Ja mam 172, muz 188cm a. Dcera 5,5r 130cm....
A moja mama ma len 160cm otec mal max 180 a bratia maju okolo 180
@nives13 áno môj bývalý manžel má 202 CM a moje dcéry prvá má 17 rokov a 181 CM a mladšia 15 rokov a 173 CM takže sa to asi dedí
Ja mám 158 cm, môj muž 174 cm - najstarší syn 18r. je vysoký ako muž, ale prostredný 15 r. má 186, najmladší 14r. 182 a dcéra 16r. má len 162cm. Čiže nie je to len o rodičoch , ale aj predkoch aký boli vysokí.
Ja sa vás to spýtam inak,skočím vám tu do témy...zdá sa vám u ženy vyska 175 katastrofa?
@zuzkaz91 nie
@nives13 Ano... dcera je od mala dlhana... ja mam sice tiez dost 170cm, moja polka 195cm... ale oni maju v rodine celkovo aj vysoke zeny (jeho sesternice maju tak cca 180cm, chude dlhane vsetko... ). Uz na sone mala moja mala dlhe nohy, cize vznikali nezhody ked meral stehenu kost lekar atd... uzavrelo as to tym, ze proste bude dlha po ockovi :D
@zuzkaz91 nie, preco ???
@simca06022011 lebo sa s tým stretávam,že som zbytočne vysoká,také ofrflanie.Ja som svoju výšku nikdy neriešila,skôr som rada že nie som krpec,ale už sa tak vytacam v zrkadle a nahovaram si že asi fakt som na tom zle....
z celebritnych parov Sacha Baron Cohen a Isla Fisher. Medzi mnou a polovickou je rozdiel 33 cm, dcerka je zatial este malicka, tak uvidime, ale nizka podla mna nebude 🙂
@zuzkaz91 A kolko mas rokov? Ja mam 174 cm a som s tym velmi spokojna 😉 Hoci, je pravda, ze sa mi casto pacia muzi, ktori su nizsi (ale nie kvoli vyske) a ich ta vyska odradza ... resp. moze odradzat. Vzdy sa mi pacili vysoki muzi, ale na takeho spravneho dlhana akosi neviem natrafit 😀
Ja mám 170 a manžel 178 nás starší bude mať 4 roky a 115cm a menší 7mesiacov a 72cm. Doktorka mi vraví že majú predpoklady byť vysokými. Podľa to je z toho že teraz sú všade tie rastové hormóny. Jablká, mäso ....

@nives13 Moj bývalý mal 196cm, jeho bývalá žena 163cm, mali 2 dcéry, obe sú už dospelé a nemajú viac ako 167cm, takže vždy to tak nemusí byť, aj ked ako malé deti vždy boli vysoké na svoj vek, nakoniec rýchlo prestali rásť v puberte.