Po každom stretnutí syna s jeho otcom, musím ísť s malým k lekárovi
Som zufala a uz neviem kde a na koho sa mam obratit. Mame urcene stretavanie otca so synom pod mojim dozorom (dostatocne som preukazala ze sa nevie o dieta postarat). Napriek tomu riesim neustale problemy. Ked pride ex zatial som sa stiahla(zdrziavala som sa v blizkosti avsak zial nie dostatocne) aby mal priestor venovat sa synovi-musela som riesit uraz kedze sa nevenoval. Nasledne napriek mojim upozorneniam synovi dal nevhodnu "stravu" tiez som musela vyhladat lekara.uz toho mam plne zuby lebo ublizuje synovi len aby ma nastval.Niesom uzkostliva matka fakt vsetko beriem v pohode ale co je vela to je vela. Po kazdom stretnuti ist k lekarom .Co mam tobit?
Vydupala si si na súde stretávanie pod tvojim dozorom - tak prečo to nedodržiavaš a ešte fňukáš??
Tak ten dozor rob a nemusíš behať po lekároch.
no keďže mal stretávanie pod tvojim dozorom, tak za ten úraz môžeš v rovnakej miere ako on......detto čo sa týka stravy, veď ak to bolo pod tvojim dozorom, mala si tam byť aj ty a zabrániť úrazu či nevhodnej strave....
@lejusinka ale co mam robit ked dohovaranie a krik nepomaha?uz susedia sa ma pytaju co za psychopati chodia zamnou ked na ulici po sebe kricime
co je to nevhodna strava? a aky uraz? silne pochybujem ze mu ublizuje naschval .. a na krik treba dvoch .. ked tam mas byt tak tam bud akto nefunguje obrat sa na sud ..ale niekedy by mozno stacilo sa trocha ukludnit a viac verit .. aj muz moze byt s teba nervozny a aj dieta ...
A čo sa vlastne stalo aký mal úraz a tá strava má on nejakú špeciálnu diétu a keď ma byt pod tvojim dohľadom tak musíte byť stále spolu takže by sa nemalo nič stať alebo sa mylim
Pod tvojím dozorom chápem tak, že pri stole sedí dieťa, otec a ty. Na hojdačke sedí dieťa, otec hojdá a ty stojíš max. 1m od hojdačky, aby keby robil otec zle (napr. keď je psychicky chorý) a vidíš, že hojdá prisilno, tak zasiahneš... Či on hojdá bezhlavo dieťa a ty si spokojne čítaš knihu na lavičke 10m od nich a ratuješ až keď sa niečo stane? Nechápem, prečo sa stiahneš, keď má byť pod tvojím dozorom. Alebo sedia pri stole a ty si v tej istej reštaurácii, ale v druhom salóniku?
Ked ma byt pod tvojim dozorom tak bud s nimi a nic sa malemu nestane . A co za otravenu stravu zjedol ?

No nestiahnut sa a mat to pod dozorom. Mas to aj sudom chranene.