icon

Po mužovi ide v práci kolegyňa

24. apr 2020

Ženy,dajte please názor. Muz má v práci kolegyňu,ktorá,(podla mojich pozorovaní a pocitu), ide po ňom. Keď sa náhodou stretneme,(bývame blízko seba,ani som o tom nevedela),tak oni sa vykecavaju a ja s jej mužom tam stojíme ako blbci. Ona,keď zbadá toho môjho,tak akoby pre ňu prestal existovať okolitý svet a už ma oči len pre neho,proste to vidieť/cítiť a je to hrozne trápne. Správa sa ako 15r pubertacka a mne je trápne za ňu. Vidím,že ani mužovi nie je ľahostajná,vraj si spolu rozumeju a rozoberajú spolu vsetko.

petkaaa
24. apr 2020

🙈 ... myslím, že tu je už zbytočné niečo ďalej komentovať... tebe je on vlastne úplne ukradnutý, či je s tebou alebo nie, napriek tomu s ním si, aj keď toto robí ... píšeš, že už nie si najmladšia, ale toto je správanie tak do 15 rokov maximálne 🙄

jaskolka
24. apr 2020

Veľa podobných tém tu bolo, tak v podstate neviem, čo chceš riešiť, pýtala si radu, veľa žien ti písalo, čo robiť,ako to vidia ony a ako to vidia aj iní ľudia. Ak ti to nevadí, a neprezivas to, tak nemáš problém, veď ho nechaj, nech si robí, čo chce, možno aj vyspi s dakou 18tkou. Ak ti to vadí, tak sa s ním rozid. Ak ti to vadí len tak, že "je jediný, kto je nablízku" tak skutočne vôbec nijako to nemusíš brat,a všetko ide nadalej po starom

ejmylia
24. apr 2020

Presne tak rady sú v niektorých prípadoch zbytočné. Aj tak si spravíš po svojom, ty musíš vedieť ako to chceš ďalej a či ho miluješ alebo nie

autor
24. apr 2020

@jaskolka no už ideme mimo témy trošku,ale povedz mi,ako ja (alebo aj ty vo svojom vzťahu) zabranis chlapovi v tom,aby sa nevyspal s inou keď náhodou bude mať takú chut? Ako? To mi prosím vysvetli.

tinatitti
24. apr 2020

Nijak, ak to chce, tak to aj tak urobí. Ako muž, tak aj žena. To je žiaľ pravda.

autor
24. apr 2020

@tinatitti tak potom možno chápeš môj postoj k nemu

tinatitti
24. apr 2020

Aj áno, aj nie. Vieš, keď dáš chlapovi pocítiť, že ti je v podstate jedno, či bude mať inú, tak to tak bude brat aj on. Chlapi majú radi, keď si ich ženy uzurpuju pre seba. V rozumnej miere, samozrejme. A chlapi najviac neznášajú, keď im žena dá pocítiť, že ich vlastne v živote nepotrebuje. Co robíš ty, podľa toho, čo tu píšeš. Chlapi sú pánmi tvorstva, egomaniaci. Takže majú radi, keď im dovolíš sa o teba starať, ale nie príliš, aby zas nemali pocit, že ich využívas. Je to začarovaný kruh, strážiť si, čo je moje, ukázať slabosť, empatiu, ale aj hrdosť, silu a hlavne harmóniu a lásku. Každý keď je vo vzťahu šťastný a naplnený, neobzera sa inam. Áno viem, nikoho nedonutis, aby ti bol verný a miloval ta, no môžeš sa snažiť vytvoriť podmienky, aby na to ani on ani ty ste nemali ani len pomyslenia.

autor
24. apr 2020

@tinatitti napísala si to veľmi pekne, ďakujem za tvoje slová,asi to neviem a asi nie som tou ženou,ktorá by chlapovi vedela dať tie veci,o ktorych píšeš a konkrétne v tomto prípade to neviem preto, lebo či sa snažím alebo nesnažím,mám pocit,ze okolo nás bude vždy nejaká iná žena či už kolegyňa,či už jeho bývalá alebo iné Vyšné objekty,proste si myslím,že nie som ťa vzácnosť,ktorej by mal venovať všetky svoju pozornosť

magnolia555
24. apr 2020

No je*nuta baba. Asi by som sa opýtala jej muža aj pred ňou, či sa mu to zdá normálne...

tinatitti
24. apr 2020

Keď sa takto vnímaš ty sama, bude ta takto vnímať aj on. Popracuj na sebe. Máj sa rada a váž si samu seba. Držím palce 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
tinatitti
24. apr 2020

Aj ja som s bývalým v kontakte a tiež si pomáhame ako sa dá, keď to jeden z nás potrebuje. Žili sme spolu 13 rokov, je to podľa mňa normálne.

autor
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
24. apr 2020

Nijako mu nezabránim, ale zase v normálnom vzťahu nevera je veľký problém, čiže ak vnímam, že chlap už zabieha za inými, tak môj zlatý, kľudne si chod, ale ku mne už sa nevracaj. A ešte keby mi to povedal, že "keby 18tka, dam si povedať" veľmi rýchlo by videl dvere.
Prepáč, ale vás vzťah nevnímam ako normálny, klasicky, plný lásky a dôvery, prikláňam sa k názoru tu viacerých, ktoré mu nerozumejú. Ste kamoši s výhodami, nič viac, nič menej. Sú také vzťahy a keď to obom vyhovuje, úplne v pohode. Ale tebe už tam zrejme niečo prekáža, inak by si nerozoberala to a nepýtala názor, ako to vidia iné ženy

mamutka
24. apr 2020

Povedala by som, že by ste na svoj vzťah mali pricapit menovku "spolubývajúci" a všetko by zrazu bolo v pohode.
Len vynechaj tie snahy o sex z tvojej strany a všetko bude ako to u spolubývajúcich ma byt a jeho vzťah ku kolegyni môžeš mať na háku.
Skutočný vzťah s mužom s ktorým sa lubite už musíš poriesit inde.

kittykat22
24. apr 2020

Ja si myslim, ze problem je tvoj manzel, a nie kolegyna. Mojho manzela roky bali suseda. Je uplne sialena. Ked bol syn mladsi, tak ja neviem ci sa pozerala z okna kedy pojde s kocikom, lebo akonahle vysiel, do 5 minut bola s kocikom vonku aj ona. O tom ako ho nahanala po tescu s kosikom, letela na cervenu cez prechod len aby ho zachytila su tiez u nas dobre story. Nakrucuje sa ako had na slnku len co je manzel v dohlade. Lenze moj manzel sa s nou nebavi - doslova ju neznasa pretoze je rad sam, a to, ze ona za nim beha ho vytaca co nepricetna. Navyse ju doma prezyvame Monca stalker a mame z nej dobry den. Suseda sa moze roztrhat so zaujmom - mojmu manzelovi je uplne lahostajna.

autor
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
24. apr 2020

To sa mi len zda, alebo skutocne mate velmi vlazne nastavene hranice vztahu? Mne pride, ze ty sa snazis byt velmi tolerantna, pretoze vlastne ani nemas inu moznost. Napisala si - ked on ma vlastnu hlavu, takych ludi si treba vazit ..... to je sice pekne, ale pokial ti to vadi, tak bud to ma s tebou prebrat ako sa veci maju aby si dosla v vnutornej spokojnosti. Alebo skorigovat ex a kolegyne a neviem koho vsetko tak isto k tvojej spokojnosti. Ty sa neustale davas na tu istu priecku "dolezitosti" ako ex, kolegyna - pretoze tvoj partner ma potreby. Ale to nie je pravda. Partnerka je nadradena ostatnym zenam vo vztahu - co sa tyka partnera, a ten partner by sa mal podla toho spravat. Ja by som nemohla byt s tvojim partnerom - velmi by mi vadilo jeho spravanie stylu, ze hadze ex, kolegyne a partnerku do jedneho vreca. Dufam, ze by bol taky tolerantny keby si si ty pisala s kolegom v praci a bavila sa s ex - to predpokladam, ze by ho roztrhlo ...

autor
24. apr 2020

@kittykat22 neroztrhlo,je mu to jedno,na mňa v živote nikdy neziarlil...ale zaujalo ma,čo píšeš o nastavení hranic. Neviem,ako si to mám predstaviť v praktickej rovine? Čo mu mám povedať,že hej,zlato od nemá budeme spolu na vazno a toto a hento si neželám? Tak nejako?

denisa0504
24. apr 2020

To s kolegyňou by som netolerovala ale nečudujem sa, že on to robí. Nezáleží mu na tebe a ani tebe na ňom.. Na rovinu, tento váš "vzťah" je divný. Ak ti ide o to, len nebyť za kravu (prepáč za výraz), tak ho opusti. Ako píšeš, nie si u neho na prvom mieste, uprednostňuje bývalú, aj kolegyňu a možno ďalšie. Ty si akoby piate koleso na voze, stereotyp s ktorým nemá vážne plány a vlastne žiadne. Ste spolu, no chýba láska, úcta... Keby si ťa aspoň váži, tak sa nezamýšľa nás sexom s inými a netváril by sa že neexistuješ v spoločnosti jeho super kolegyne. Aj keď ťa to nebude bolieť lebo ho nemiluješ, no naštve ťa, keď sa dozvieš, že si užíval s tebou aj s inými, mladšími, krajšími a s tými čo ho vraj lepšie pochopia a vie s nimi debatovať o všetkom. Mali by ste ísť od seba a každý z vás nájsť niekoho koho by ľúbil. Aj ty by si ešte aj keď nie si najmladšia mohla stretnúť muža, ktorého by si ľúbila, na ktorého by si sa tešila, pre koho by si rada robila rôzne veci len aby bol šťastný a aj on pre teba a ten by ti nikdy nedal dôvod takéto veci rozoberať..

autor
24. apr 2020

@denisa0504.dakujem za veľmi múdre vety,možno v tom celom je problém ten,že keďže ani jeden toho druhého neľúbi a ani jeden nemá chuť niečo radikálne riešiť a v podstate sa vzájomne využívame podľa toho,komu sa to pravé kedy hodí

jvlo
24. apr 2020

Čítam, čo píšeš a nestacim sa čudovať. Mne keď sa niečo nepáči,poviem to. Raz mm častejšie hovoril v súvislostiach s prácou o kolegyni, tak som mu povedala,či to s tým nadšením ňou už trošku neprehana, nech sa upokojí...
To,že ak ťa bude chcieť podviesť, nic s tým neurobis, to je fakt, ale ukázať mu,kde sú hranice je úplne normálne a žiaduce. Ukazuje to tvoju hodnotu vo vzťahu. To,že si v podstate robí čo chce, vytrubuje ako 18 ročny sopliak, je celý mimo z kolegyne a ešte ti povie,že ak by už na to prislo, dal by radšej dáku 18ku, hovorí akurát to,že ste kamaráti.
Každý chlap sa pozrie po inej, zhodnotí postavu, občas zaflirtuje...Ale partnerka je niekto viac, ako sú ostatné. Je to žena, ktorú si chlap váži a nebude ju strapnovat ako tvoj chlap teba. To čo tvoj chlap povie tebe by mal povedať kamarátovi...

autor
24. apr 2020

@jvlo ja aj keď som povedala,že sa mi niečo nepáči alebo som s niečím nespokojná,tak som dostala odpoved,že buď je to môj problem,on problém nevidí a ak som nespokojná,mám sa vykašľať na to alebo že on sa mnou nenechá obmedzovať

kittykat22
24. apr 2020

Nie zlato, budeme spolu na vazno 😅 ty si vtipna. Mozes mi napisat konkretne co ti na jeho spravani vadi?

jvlo
24. apr 2020

A to je práve o tých hraniciach. TVOJICH HRANICIACH. Co je to jediný chlap pod slnkom? Čo mu este budeš tolerovat? O čom je podľa teba vzťah? Ty si máš určiť či je ešte pre teba ok a kedy je to už cez čiaru. Načo si s takým chlapom?

maminuska
24. apr 2020

Ja neviem však tu píšeš už as tretíkrát a stále je to to isté , najprv či je to vôbec vzťah , potom , zas t povedal že ti neverí a to ťa akože " zaujalo " a následne zas táto téma a všade ti je ukradnutý a keby odišiel nič sa nedeje. Je rovnaký ako ty , chladný a vas vzťah berie presne ako ty ...s tu , nie si tu , tak nech si s kolegyňou robí čo chce, pokiaľ to jej manželovi nevadí . Veď máš všetko a vzťah je len bonusom . Len ty nemáš žiadny vzťah .

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
24. apr 2020

@tinatitti "Stačí jedna hádka a takéto vykecavacie kamarátky to hneď zneuziju." - chudáááčikovia tí muži 🙄 takto sa nechať zneužívať ženami....

iwesska
24. apr 2020

Naco sem vlastne davas otazku,ked vsetky svoje komentare mazes?🤦🏻‍♂️ Ci len "pohladkat" a polutovat od cudzich si potrebovala? Ako ti moze niekto pomoct,ked nepozna suvislosti? To,ze si v takejto situacii je preto,ze si to nechas. Uz len ten zaciatok,ze stretnete sa a " vy dvaja s jej muzom tam stojite ako blbci" 🙄 Tak asi vam to vyhovuje,ked nic nepoviete..

tinatitti
24. apr 2020

@zuzanka.zuzu ano veru, takí chlapi sú chudáci. Chudáci nie chudáčikovia. Ale zas úprimne, su ženy, ktoré keď sa rozhodnú, že toho chlapa dostanú, tak ho dostanú. Akcia vyvoláva reakciu, je však na ňu potrebné oboch. Takže nezastavam sa ani mužov ani žien v tomto.