icon

Po mužovi ide v práci kolegyňa

24. apr 2020

Ženy,dajte please názor. Muz má v práci kolegyňu,ktorá,(podla mojich pozorovaní a pocitu), ide po ňom. Keď sa náhodou stretneme,(bývame blízko seba,ani som o tom nevedela),tak oni sa vykecavaju a ja s jej mužom tam stojíme ako blbci. Ona,keď zbadá toho môjho,tak akoby pre ňu prestal existovať okolitý svet a už ma oči len pre neho,proste to vidieť/cítiť a je to hrozne trápne. Správa sa ako 15r pubertacka a mne je trápne za ňu. Vidím,že ani mužovi nie je ľahostajná,vraj si spolu rozumeju a rozoberajú spolu vsetko.

retatka
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
24. apr 2020

@retatka fakt zaujimave, ked anonym v anonymnej diskusii maze komentare, to asi aby anonyma niekto nespoznal😬

robin30
24. apr 2020

Autorka chod do riti slušne povedane ziadas radu a mazes komentare aj ked si tu anonymne.trochu to postrada logiku 🤦ale co ved aj pre teba slnko svieti,ze ano...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
24. apr 2020

@perdulka7 aj mne bola povedoma.

marca12
24. apr 2020

Tak mu povedz,ci mu nevadi,ze ta ponizuje takymto sposobom. Je to vrcholne ponizujuce,ak ju zbada a ide si nohy dolamat,aby za nou utekal. To ostatne,ich rozhovory neovplyvnis. No aspon nech nerobi z teba hlupanu na verejnosti.

retatka
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
25. apr 2020

Stale tvrdis, ze ho vlastne vobec nejak moc nechces, keby odisiel je ti to šumák,... ale riesis to neustale dookola.

Ja sa necudujem, ze on riesi s inymi zenami. Pri nich aspon konecne nieco vobec citi.

A ty sa pozbieraj, prestan sa hrat na nedostupnu zaheslovanu osobnu zonu a nauc sa riskovat. City su vzdy risk.
A kazde popalenie sa nas len uci, ako to zvladnut do buducna.
To, co stvaras, je ako chciet zazit samostatnost, ked si sama odsoferujes, kam chces, ale za volant nesadnes, lebo co keby si havarovala. To radsej budes tvrdit, ze auto si si sice kupila, no tebe vlastne staci chodit pesky a nepotrebujes ho.

barbi_modrykonik
25. apr 2020

ja by som mu povedala, ze nech si rozmysli, ktora z nas mu vari a perie a nech mi nerobi, preboha, hanbu este aj v robote a aj na ulici, inak sa stahujem do druheho bytu a beriem si jeho peniaze

oktobermimi
25. apr 2020

@perdulka7
@jaskolka inak aj mne sa zda ze doticna tu uz neraz mala anonimne prispevky a mazala odpovede lebo aby si neprecital a mam pocit ze to je zas ona 🤔

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
25. apr 2020

@oktobermimi hej, veľmi podobny štýl vyjadrovania aj písania, a hlavne to, že na jednej strane zdôrazňovanie, že je ten chlap jej ľahostajny, nič k nemu necíti, a pritom veľa príspevkov, ze ako to myslel, prečo to povedal, čo tým sleduje, čiže vidno, že až moc jej na ňom záleží. Potom mazanie odpovedí a o pár dní novy príspevok v tom štýle

oktobermimi
25. apr 2020

@jaskolka presne, hlavne ta lahostajnost a to mazanie vlastneho komentaru a popieranie samej seba v jednom jej na nom nezalezi v druhom preco to urobil co tim myslel ako to myslel a preco to myslel...cakam ze zas o par dni sa tu ukaze nieco v podobnom len inak opisanom habite

oktobermimi
25. apr 2020

@perdulka7 taa nepochopi nikdy, rsp nechce pochopit a vzdy maze a nahadzuje nanovo a caka ze dostane odpoved v aku ona dufa

elementissa
25. apr 2020

Nečítala som úplne všetko... Ale k tomu co som čítala - každý človek (muž ci žena) potrebuje nejakú spriaznenú dušu, niekoho, s kým sa môže rozprávať o čomkoľvek. Ak to nie je jeho manžel /partner, tak potom hold smola, nájde si niekoho iného, kto bude jeho oporou. Prepáč, ty mi ako milujúca oddaná manželka, čo zdieľa so svojím manželom všetko nepripadáš. A asi ani jemu nie, keď si našiel iného človeka na zdoverovanie sa. Podľa mňa to nie je čudné. Váš manželský vzťah umrel už asi dávno. Človek je schopný sa zamilovať niekoľko krát za svoj život. Nie je umenie vydržať s jedným človekom v manželstve 50 rokov... Umenie je milovať ho každý deň, zamilovať sa doňho znova a znova, napriek tomu, že každým rokom je to nový človek. A to si vyžaduje veľa úsilia, veľa pevnej vôle a to dnešné vzťahy nemajú, preto krachuju. Je jednoduchšie zamilovať sa do úplne iného, cudzieho človeka, ako pracovať na oživení vzťahu s tým istým a predsa iným človekom. Jeho správanie len poukazuje na hlbší problém.. Ty preňho nie si butlava vŕba, s tebou sa nemôže rozprávať o všetkom = ako manželka si uňho skončila. Buď si dajte vzťah do poriadku, alebo sa rozidte

kassandra25
25. apr 2020

Mozno ked uz vies, ako vyzera jej muz, by som ho v kratkosti informovala, ked ho stretnes...

kassandra25
25. apr 2020

Je to len otazka charakteru, ci ide o zenu, ci o muza. Ci to spravi, aj keby stretol/stretla samotny svoj idol.

kattrin5
25. apr 2020

Ja by som to vobec neriesila. Taketo “riesenia” iba ukazuju, ze Ty ako zena si vobec neveris. Pokial ma muz kamaratky, nech ma, to mu nazakazes. Moj ma tiez takuto kamaratku v praci a vobec to neriesim, dokona si aj volavavaju a vela krat s nami ide von( prisli sem spolu partia zo Spanielska) Ja mam tolko sebavedomia, ze viem, ze moj by nic nespravil, a keby spravil, je out! Zivot nieje o Tom sa bat, sme ludia, kazdy sa obzrie, alebo casom stretne niekoho, kto sa mu zapaci, s kym si bude rozumiet, otazka je len, ako sa v danej situacii zachova.

retatka
Autor odpoveď zmazal
vlasta1818
25. apr 2020

@kattrin5 ako si napísala, chlap ak niečo také urobí tak dovidenia, aj pre mňa by skončil 🙂

loliku
25. apr 2020

Keď už som to celé prečítala nedá mi nekomentovat ..nechcem nikoho uraziť ale podľa mna má buď autorka ešte málo rokov alebo neviem 🤨 mi príde že jej veľmi záleží na tom chlapovi, ale on sa správa ako sa správa - tak lahostajne alebo ako by som to nazvala, že sa tak snaží správať aj ona a myslí si že to je v pohode..ale žiaľ nieje nemusíš sa prispôsobovať jemu a nahovárať si že je to OK a že o nič nejde že ho neľúbiš .. to si uvedomis časom keď budeš mať deti a tam ze jemo aká som bola vtedy už by som si také veci nenechala a netolerovala

nela82
25. apr 2020

alebo len chorobne žiarliš a vadí ti všetko a každý😂

tetapetra
25. apr 2020

Mám pocit že píše o mojom 🤷🤦🏻‍♀️

0silvia0
25. apr 2020

@tetapetra este si ho neovalila valcekom po hlave?

valentinavibi
25. apr 2020

fuha, to zavana niecim vaznym :( to by som riesila, nenechala iba tak :( to je sila, aka je drza, asi sa jej tvoj muz velmi paci :(

ollynka
26. apr 2020

sprav si poriadky s vlastným mužom,...čo sme dlhšie v manželstve, možno to už každá zažila. Nech sa vykecáva s tebou a nie takéto veci rozoberá s cudzími ľuďmi. Vedome vpúšťa do manželstva a do rodiny tretiu osobu, daj mu jasne najavo, že sa ti to nepáči a na vykecávanie a dôvernosti má teba. A teraz nejde o to, či spolu chcejú niečo mať, alebo nie. Sú medze jednoducho a toto by bolo aj na mňa moc.

tetapetra
26. apr 2020

@0silvia0 ako povedal dr.Plzak zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať. Asi sa toho drží. Asi sa to trochu zmiernilo, ale bolo to fakt bujaré. Skoro 50r. žena, posielala na Vianoce fotky z postele.🙄🤦🏻‍♀️

0silvia0
26. apr 2020

@tetapetra a ako to dopadlo? 🧐

tetapetra
26. apr 2020

@0silvia0 neverím mu. Môže vravieť čo chce. Neverím mu ani hovno.

0silvia0
26. apr 2020

@tetapetra fuha, to je fakt blbe fungovat v takomto vztahu, to ma mrzi...