icon

Pobila som sa s manželom a neviem kto je vinný

17. sep 2025

Toto sa stalo uz asi 10ty krat pocas 7 rokov spolocneho zivota. Nebudrm sa chvalit. Nemame ukazkovy vztah. Niekedy to rupne. Ja som taka ta ticha mierumilovna nezna zena ale ked ma uz niekto uraza tak vyoenim prostr a manzel je strasne cholerik a podla mna na vine je on.
Stalo sa pred 2 dnami ze proste on nemal rano naladu nikdr ist so mnou na vylet ja som sa ofucala a povedala mu ze mi vzdy znici naladu proste blbou naladou. Je naladovy. A vstala som od ranajok a ldisla do izby. Nastval ma. In za mnou zacal ziapaf ze nech tie ranajky dojem. A tiez odhodil vidlicku. Ze som ako mala a zacal kricat a hodil po mne plastovy pohar. Jza sprievodu toho nadavok a ze vkuse ho tlacim do toho aby vsade chodil so mnou aby sa szale usmieval a bla bla. Kraviny. Ja som buvhla dverami a sla som do baru na tri panaky vycistit hlavu prejst sa na to konto som dosla dom po 2 hodinach ze kde som bola zacal na mna hukat a ze c stvaram. Ja neviem ja ked mam nervy musim odist z domu a videla som ze uz idr do amoku tak som zhystercila a odisla ja z domu. Na to konto mi schmatol.kabelku ze s kym som bola a roztholol ramienko. Zacal skakat po taske ze s kym som bola ano je ziarlivy.. Ja som neodpovedala bola som trosku pripita.

autor
17. sep 2025
@mia667

@anonym_autor 🤣🤣 neviem či sa smiať či plakať.
Na vine ste obaja lebo ste dr*nu**

@mia667 ja som ho nenapsdla. On mi strelil dve z fleku

earlgrey
17. sep 2025
@vladuska20

@morpheuss no to musi byt tiez ale uchylacka,co to zboznuje.Normalne zeny ani pri sexe neakceptuju facku,ani skrtenie ani ine uchylky.

@vladuska20 Necítim sa ako úchylačka 🤷‍♀️ a dokonca pľuvance sú veľmi vzrušujúce 😁🤣

autor
17. sep 2025
@janinah

Ty chod do roboty a obaja sa chodte liecit....nikdy by som sa benechala ziviť chlapom..a si na omyle,vy sa nemate radi,vy ste sa len stretli a vyhovujete si ked treba ist niekam cestovat a sexovať...ak sa ludia maju radi tak nerobia to co stvarate vy dvaja

@janinah tak nam je spolu fajn.. Mame spolocne konicky a pod.

enmery
17. sep 2025

Dnešný deň vyhráva cenu na MK, toľko bombastických tém ako dnes som tu za rok a pol v jeden deň nezaregistrovala ešte nikdy!

vladuska20
17. sep 2025
@anonym_autor

@morpheuss presne
.. Iba v sexe mam rada facky ale nie pri hadke... Toto je za mna no go

@anonym_autor neklam,ziadne no go,lebo inak by si od neho odisla uz po prvej facke.Takze milujes to,milujes jeho,on teba a jeho mlatenie teba.No obrosvka laska az vsetko okolo vas lieta

autor
17. sep 2025
@vladuska20

Vidim,ze nuda na nocnej nebude,o zabavu mam postarane az do rana.
Autorka vy k sebe proste patrite,ste pre seba uplne stvoreni,jeden vecsi ako druhy.No doplnate sa uplne perfektne,dokonca aj v tom kto je vecsi,vecsia.No uzasny manzelia a susedia musia mat z Vas obrovsku radost,naozaj.
Ale teraz vazne,nie ste ani jeden normalny ani ty ani on.A pridete mi ozaj ako odniekal,nechcem byt rasisticka ale viete kde sa biju najcastejsie aj 2rodiny,2,,,klany,,,,proti sebe.Tak ak chces byt chvilu normalna rozvod by bolo pre teba vykupenim,alebo ani nie,tiez sa sem tam asi potrebujes pobit.Hrozne to citat,nieto este pod ci nad vami byvat.

@vladuska20 ja som mu hodila rouvodove papiere rano potom. Nastol... On ich rozthal. Ze nech nehystercim a ze som na vine ja

autor
17. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor tak ho neprovokuj...a už ste za tie 2 či tri dni, po tej bitke, mali sex? na uzmierenie?

@earlgrey nie.. Mam. Menzes prave... Muz chcel na uzmierenie ale ja nemozen. A a ni by som nechcela. Boli ma z toho pretlacania krk aj rameno.

vladuska20
17. sep 2025
@earlgrey

@vladuska20 Necítim sa ako úchylačka 🤷‍♀️ a dokonca pľuvance sú veľmi vzrušujúce 😁🤣

@earlgrey tak si pokecajte s autorku ktora a aka facka je viac sexy a vzrujuca,si na prave ci na lave lico.

autor
17. sep 2025

AA NIE. muz nevie ze som bola v barea vypila som si! POVEDALA SOM MU ZE SOM SA BOLA PREJST PRI DUNAJI IBA A VYCISTIT HLAVU

autor
17. sep 2025
@vladuska20

@anonym_autor lebo ty si a on este vecsi.Tak preto to potrebujete obaja,adrenalin kto z koho az do krvi.

@vladuska20 ja nechcen ziadny adrenalin... Niekedy hadka neuskodi.. Ale toto je vazne moc. Nechcem ziadne nasilie u mna doma. Prostr akoby sa nedalo pohadat prostr bez nadavok a faciek.moj muz to nedokaze. On musi proste. Nadavky facky a prehladavat mi stale telefon a ja uz zo zufalstva idem na panaka proste

earlgrey
17. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey nie.. Mam. Menzes prave... Muz chcel na uzmierenie ale ja nemozen. A a ni by som nechcela. Boli ma z toho pretlacania krk aj rameno.

@anonym_autor Ach jaj...no čo ti poradiť? 🤔 susedia na vás divne nepozerajú?

denkabemommy
17. sep 2025
@viestta

@denkabemommy ale to by sa musela zacat zivit sama. Radsej vydrz par po papuli... Poplacesi, ponadava na neho na MK a mozno aj pred kamaratkami a potom poslusne spristupni medzinozie, lebo to pohodlicko co pri nom ma jej za to stoji... Vsak aha "On to tak chcel ze nech som doma. A venujem sa sebe akonickom a
Joge fitku vinku kamoskam cestovaniu citaniu knih a teraz nadava ze nepracujem uz rok. Ved on to tak chcel."

@viestta ahaaaaaa 😅 toto som nedočítala, v takom prípade jasné, treba vydržať, neni o čom.

viestta
17. sep 2025
@anonym_autor

@viestta nie som. Leniva mam nejaks zakazky pomimo alr peniaze mam iba pre ssba manzel vsetko plati tak to chcel on

@anonym_autor tak si rozmysli ci budes zit v zlatej klietke a dodrziavat jeho pravidla alebo ju vymenis za nepohodlie a budes zodpovedna sama za seba. Je len na tebe ci s nim ostanes ci nie. Nikto iny to za teba nevyriesi. Tu zbytocne vyplakavas, lebo ty chodis chlastat ked si v strese, on je ziarlivy cholerik a aby nebola nuda, tak sa este aj otlkate. 🙄

denkabemommy
17. sep 2025
@enmery

Dnešný deň vyhráva cenu na MK, toľko bombastických tém ako dnes som tu za rok a pol v jeden deň nezaregistrovala ešte nikdy!

@enmery inak súhlasím 🤣 dnes čo téma to perla

vladuska20
17. sep 2025
@anonym_autor

@vladuska20 ja nechcen ziadny adrenalin... Niekedy hadka neuskodi.. Ale toto je vazne moc. Nechcem ziadne nasilie u mna doma. Prostr akoby sa nedalo pohadat prostr bez nadavok a faciek.moj muz to nedokaze. On musi proste. Nadavky facky a prehladavat mi stale telefon a ja uz zo zufalstva idem na panaka proste

@anonym_autor tak sa rozved,podaj papiere na sud aj bez toho,aby ich sam podpisal.Sud ho donuti prist ak nie rozvedu vas aj bez jeho pritomnosti ale tu vidim,ze aj tak to neurobis.Ty milujes tie bitky.

autor
17. sep 2025

Boze baby kde to zaslo daleko strasne. Ja neviem ako to sialenstvo zastavit a to sa zas stane za par mesiacov a ja to viem a zas. Budem v keli s nervami..
Ano.. Mam pohodlie pri manzelovi. Stara sa naozaj

Darcek kupi.. Pracovat nemusim. Ideme na vylet do spa atak uzijeme si vikendy prec a tak ok ok ja sa venuje.. Joge a ajurvede pre seba proste fajn znie to super aj sex mame pravidelnya dobry. Manzel mi stale vravi ako vwlmii ma miluje aako som vsetko prenho. Kazdy naa vnima ako super parik
Len.. Toto sa nam deje doma. Myslela som si ze mam rozpravkku ale nie je to r
Tak. Mam modriny na rukach dnes a manzek akrabance

autor
17. sep 2025
@enmery

@enmery preco ake tu boli temy dnes meviem

autor
17. sep 2025
@vladuska20

@anonym_autor tak sa rozved,podaj papiere na sud aj bez toho,aby ich sam podpisal.Sud ho donuti prist ak nie rozvedu vas aj bez jeho pritomnosti ale tu vidim,ze aj tak to neurobis.Ty milujes tie bitky.

@vladuska20 nie nechcem nasilie. Co som masochistka?? Chcem mier v zivote pokoja nie asm tam facky

autor
17. sep 2025
@viestta

@anonym_autor tak si rozmysli ci budes zit v zlatej klietke a dodrziavat jeho pravidla alebo ju vymenis za nepohodlie a budes zodpovedna sama za seba. Je len na tebe ci s nim ostanes ci nie. Nikto iny to za teba nevyriesi. Tu zbytocne vyplakavas, lebo ty chodis chlastat ked si v strese, on je ziarlivy cholerik a aby nebola nuda, tak sa este aj otlkate. 🙄

@viestta ved to je to ze mam zit podla jeho oravidiel on urcuje oravidla lebo nosi opasok nohavice je chlap a zivi nas tak ja mam suchT nohami a ked nesucham tak ma fackuje

autor
17. sep 2025
@viestta

@viestta tri panaky zas nie su chlastanie a muz absolutnr netusi ze ked som v strese tak pijem. Absolutne nevie. Nema. Ponatia. Mysli si ze vobec nepijem ako on. On to na mne nevidi ze som. Pripita. davam si pozor. .

autor
17. sep 2025
@vladuska20

@earlgrey tak si pokecajte s autorku ktora a aka facka je viac sexy a vzrujuca,si na prave ci na lave lico.

@vladuska20 mna tie fackyod neho boleli a ked olakala este viac zakryl mi surovo rukou usta aj nos ze nech nevrieskam

autor
17. sep 2025

Maniak blby.. A potom. Sa tvari tyzdne mesiace amo zlatko a meviniatko

anonym_51dd52
17. sep 2025
@ivanakal

Mne sa pacil ten zaciatok: " som ticha mierumilovna nezna zena" 🤣🤣 Je vidiet.

@ivanakal 🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂

autor
17. sep 2025

Ja nechapem

Moja.mama.pocas hadok buchala oso vsetkym jacala na otca po stole trieskali obaja.. A oco jej nikdy nedal po hube

earlgrey
17. sep 2025
@anonym_autor

Maniak blby.. A potom. Sa tvari tyzdne mesiace amo zlatko a meviniatko

@anonym_autor máš nejakú diagnózu? a susedia na to nič?

autor
17. sep 2025

A to jaeste ani nekricim proste ja len som. Nastvana.
Ja memam hysteriu. To len tersz raz som buchla pastou do dveri a kopla

To bolo asi orvykrat..

Moj. Mamzel nenavidi ked zvysujem. Nanho hlas.. Udajne preto facka.. No sakujem. A on moze zvysovat a nazyvat ma nadavkami najhrubsimi?

autor
17. sep 2025
@earlgrey

@anonym_autor máš nejakú diagnózu? a susedia na to nič?

@earlgrey ano. Mam pisala som. To v komentoch.. Zmiesana porucha a hystericulu sglobulus..
Suse dia sa tvaria mrtvoze nic nepocuni mevidia

earlgrey
17. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey ano. Mam pisala som. To v komentoch.. Zmiesana porucha a hystericulu sglobulus..
Suse dia sa tvaria mrtvoze nic nepocuni mevidia

@anonym_autor Viem, že si to písala, preto sa na to pýtam znova, lebo píšeš veľmi chaoticky...manžel o tvojom zdravotnom stave vie? berieš lieky?

anonym_54a31c
17. sep 2025
@enmery

@enmery nie je to nejaká brigáda? Kto vymyslí najstupídnejšiu tému, má 100% príplatok?

morpheuss
17. sep 2025
@vladuska20

@morpheuss no to musi byt tiez ale uchylacka,co to zboznuje.Normalne zeny ani pri sexe neakceptuju facku,ani skrtenie ani ine uchylky.

@vladuska20 nie sú to žiadne úchyláčky, ale bohyne...