icon

Pocit, že vás na ihrisku tajne fotia

8. mar 2025

Pocujte matky / otcovia …
Dieťa nedávame na sociálne siete a posielame len fotky v rámci rodiny … je Normlane že mne sa zdá— že vsade kde prídeme nás tajne fotia ?
Dnes bola matka na ihrisku s dvoma deťmi sedela na lavičke , mobil vôbec nemala v ruke , občas vytiahla kuk na hodiny a raz ho chytila akoby si robila sélfie ale bol nasmerovaný na “nás” ( našim smerom)
Sama viem že tam mala dve decká a isto by ju to naše nezaujímalo načo aj , ale ja mám stále pocit že niekto chce naše dieťa fotiť 😂

Moja rodina si už mysli, že mi šibe … že mohla mobil nasmerovať a dvnihnut na nás ale mohla sa dívať na selfie alebo skratka len svietilo a chcela sa pozrieť inak
Čo si myslite šibe mi a preháňam veci ?

Strana
z3
oblecenie99
8. mar 2025

Ty si tu už raz nepísala? Normálne mám deja vu, alebo fakt tu už niekto mal obdobný problém..

terezkaarthuramax
8. mar 2025

Fuha.. treba odbornika .myslim dobre.

taktotedanie
8. mar 2025

Pouvazovala by som nad vysetrenim u psychiatra ale myslim to vazne a realne
Takto to nevinne zacina a skonci to tazkou schizofreniou s pridruzenymi diagnozami

vilma7
8. mar 2025

Vyhľadaj odborníka, lebo je choré ze si myslíš, že všetci len vás fotia...prečo by mali?
Žiadna logika neexistuje, alebo si nejaká celebrita?

kleopatra114
8. mar 2025

Ja mám prednú kameru ako zrkadielko , ani by mi nenapadlo myslieť si , že si niekto môže myslieť , že si fotim jeho deti . Preboha , načo. Ty by si s tou paranojou mala niečo robiť .

abbey1
8. mar 2025

Fuha, a keby si ešte vedela, že Vás skoro všade majú pod kamerou a nahrávky si pozrie kde kto. 🙂

dota6
9. mar 2025

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/psychicke-tyranie-v-rodine/#post-88871206
@autor kuk téma pre zaujímavosť. Naozaj vyhľadaj pomoc, aby tu raz nehľadalo pomoc aj tvoje dieťa. Na ihrisku nikoho nezaujímaš ty ani tvoje dieťa. Musíš sa s tým zmieriť.

tamta
9. mar 2025

Odporúčam návštevu psychiatra. Nie je to v poriadku a treba to riešiť, aby si neovplyvnovala negatívne svojimi paranojami deti.
Skutočne ty, ani tvoje deti, okrem tvojich blízkych, nikoho nezaujímajú.

zanka777
9. mar 2025

To je normálne diagnóza... Paranoja

avicii18
9. mar 2025

Ak ste aj s dieťaťom na úteku, tak by som sa lepšie maskoval. Ak vás už vymákli, treba sa rýchlo odsťahovať a zmeniť identitu.

Strana
z3