Pocit, že vás na ihrisku tajne fotia
Pocujte matky / otcovia …
Dieťa nedávame na sociálne siete a posielame len fotky v rámci rodiny … je Normlane že mne sa zdá— že vsade kde prídeme nás tajne fotia ?
Dnes bola matka na ihrisku s dvoma deťmi sedela na lavičke , mobil vôbec nemala v ruke , občas vytiahla kuk na hodiny a raz ho chytila akoby si robila sélfie ale bol nasmerovaný na “nás” ( našim smerom)
Sama viem že tam mala dve decká a isto by ju to naše nezaujímalo načo aj , ale ja mám stále pocit že niekto chce naše dieťa fotiť 😂
Moja rodina si už mysli, že mi šibe … že mohla mobil nasmerovať a dvnihnut na nás ale mohla sa dívať na selfie alebo skratka len svietilo a chcela sa pozrieť inak
Čo si myslite šibe mi a preháňam veci ?
Fuha.. treba odbornika .myslim dobre.
Pouvazovala by som nad vysetrenim u psychiatra ale myslim to vazne a realne
Takto to nevinne zacina a skonci to tazkou schizofreniou s pridruzenymi diagnozami
Vyhľadaj odborníka, lebo je choré ze si myslíš, že všetci len vás fotia...prečo by mali?
Žiadna logika neexistuje, alebo si nejaká celebrita?
Ja mám prednú kameru ako zrkadielko , ani by mi nenapadlo myslieť si , že si niekto môže myslieť , že si fotim jeho deti . Preboha , načo. Ty by si s tou paranojou mala niečo robiť .
Fuha, a keby si ešte vedela, že Vás skoro všade majú pod kamerou a nahrávky si pozrie kde kto. 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/psychicke-tyranie-v-rodine/#post-88871206
@autor kuk téma pre zaujímavosť. Naozaj vyhľadaj pomoc, aby tu raz nehľadalo pomoc aj tvoje dieťa. Na ihrisku nikoho nezaujímaš ty ani tvoje dieťa. Musíš sa s tým zmieriť.
Odporúčam návštevu psychiatra. Nie je to v poriadku a treba to riešiť, aby si neovplyvnovala negatívne svojimi paranojami deti.
Skutočne ty, ani tvoje deti, okrem tvojich blízkych, nikoho nezaujímajú.
To je normálne diagnóza... Paranoja
Ak ste aj s dieťaťom na úteku, tak by som sa lepšie maskoval. Ak vás už vymákli, treba sa rýchlo odsťahovať a zmeniť identitu.

Ty si tu už raz nepísala? Normálne mám deja vu, alebo fakt tu už niekto mal obdobný problém..