Podozrievam manžela
Dievčatá, taká naliehavá otázka, s mužom mame pár dní nezhody, nevšíma si mna ani deti, rozbieha nejaký biznis tak ma toho veľa teraz. Dnes ráno mi oznámil že ide na služobnú cestu asi 300km od nás, tak ja najskôr že Ok. No večer ma napadlo že by som mohla ísť s ním, že si zatiaľ nakúpim. Normálne že ma vysadí v OC a pôjde si kde potrebuje. Úplne znervóznel, ze ma nemôžem zobrať, potom ze on so mnou nikam nejde, a keď som sa opýtala na dôvod tak jedine čo z neho vyslo že on nebude chodiť so ženou, že sa dohodli že pôjde každý sám. A potom už len útoky na mna, že si domyslam a posmešky že som narušená, úplne útočil a urážal ma, pritom som ani nechcela byt na jeho stretnutí, mohol ma vysadiť a ísť si kam potrebuje. Baby je noc a ja plačem neviem ani spat. Neviem čo mam ráno spraviť. Či sa mu nasačkovat do auta alebo mu rovno zbaliť veci, alebo zbaliť seba a deti, alebo som naozaj domýšľava a o nič nejde?
Bolo na ňom viditeľne že úplne znervoznel, poznám ho, do vtedy sme si v klude spolu pozerali TV, po mojom návrhu schytil telefon do ruky a začal rollovať úplne nezmyslelne. Kukal stránky dookola tie iste, ako by mu ruky robili niečo iné ako hlava.
Nikdy som ho takého nezažila, nikdy sme nijaké vážne problémy medzi sebou nemali. Iba v poslednom čase možno 2 mesiace nám to nie celkom klape, je často nervózny, nedá sa s ním normálne rozprávať, no zatiaľ som to pripisovala tomu novému biznisu.
Som úplne rozhodena z toho, nikdy som to nezažila, neviem čo mam robiť.
@leni1977 ja som skúšala už ráno naňho úplne s kľudom zas ho to rozhádzalo až do nepríčetná. Už sa v tom šprtať nebudem, nemá to význam.
ahoj, ťažko povedať, ako je to u vás, ale len môj pohľad - môj muž je projektový manažér a viem, v akom rozpoložení sa nachádza, keď riešia nejaký nový projekt (a potom keď majú deadline) a tiež keď idú na služobku, veľakrát vybavujú konferenčné hovory v aute, ladia detaily na stretnutie a podobne. áno, samozrejme, kedysi by som bola urazená a veru som ho aj podozrievala, ale pochopila som to, keď som začala pracovať aj ja tam, kde pracujem. keď mám náročný deň, tak som nervózna a potrebujem sa sústrediť na to, čo ma čaká. už vôbec si neviem predstaviť, že by som so sebou ťahala rodinu, keď mám niečo extra dôležité a nejdem tam sama, ale s kolegyňami. takže asi takto pohľad za mňa.
Samozrejme, ak máš podozrenie, ktoré trvá nejaký čas, tak by som bola sakra opatrná. asi by som nesliedila, ale normálne sa s ním porozprávala, keď príde. ale robiť z toho jedného okamihu takéto závery mi príde prehnané.
Tak na to si daj tiež veľký pozor. Keby si nabral nejaké pôžičky , ty ako zákonitá manželka si spoludlžník. Ak si družka, tak dlžoby dedia tvoje deti. A ty ako ich zákonný zástupca musíš riešiť, ak by sa mu niečo stalo ....
Čiže tu by mi blikala kontrolka tiež.
Tak to ťa obdivujem, ja by som to nedokázala, zožralo by ma keby som nevedela čo sa deje v skutočnosti.
Práve preto to treba nejako poriešiť, aby si sa netrápila. Ja veľmi verím svojej intuícii a aj tomu, že všetko raz vyjde najavo. Držím palce, nech sa to dá čo najskôr do poriadku.
@lily246 Tiez som pochybovala o pracovnych cestach manzela…pouzila som druhy telefon s apkou a skutocne o tri dni uz som ho cakala pred domom jeho milenky.Tiez vzdy bol podrazdeny,ked planoval prac.cesty,domov sa vracal od nej uz v pohode.Dnes sme uz rozvedeni.Inak ako dokazat mu neveru,bolo naozaj len v tom ubohom sledovani cez gps.Autorke prajem silu zvladnut a vyriesit jej pochybnosti.
Nuž napíšem moju skúsenosť a názor, zažila som niečo podobné, hoci z inej strany. Ale ako prvé ma zaujalo. Píšeš, že sčasti vieš, čo je to za biznis, ktorý muž rozbieha. Sčasti? To sa o tom nebavíte? My každý deň rozoberáme, čo chlap v práci (ak ho niečo pobavilo, ak ho niekto naštval a pod), viem pomaly o všetkom. Tvoj muž rozbieha nový biznis a ty nevieš aký? To mi príde dosť zvláštne. A tým pádom si dovolím povedať, že zrejme netušíš, ako ho to zamestnáva, zaťažuje, čo ide robiť, či potrebuje kľud atd atd.
A teraz tá moja skúsenosť. Minulý rok som sa rozišla s partnerom. Asi po pol roku (každý sme čerstvo mali nového partnera) sme začali riešiť spoločný biznis (o ktorom sme hovorili, keď sme ešte boli spolu). Keďže sme každý z iného mesta, raz týždenne sme sa stretli, zvyšné dni sme telefonovali, boli to telefonáty cca 1,5 -2 hodiny,každý Viac krát mi povedal, že mu to partnerka vyčíta, že mrnčí načo to robí, veď prácu má, načo chce nový biznis, načo viac peňazí atd. A myslím si, že jej výrazne vadilo aj to, že to rieši so svojou ex. Veľmi ho to znervózňovalo. Tiež sa stalo, že sme niekam išli a chcela ísť s nami, načo som ja skôr ako on povedala, že nie, pretože sme potrebovali celý deň riešiť pracovné veci a nepotrebovali sme pritom mať niekoho. A on ju pri tom tiež nechcel, pretože on bol v tom biznise nováčik, ja s dlhoročnou praxou, takže veľa vecí som ho učila a nechcel, aby niekto videl a počul, ako sa učí. Hádaj, čo sa stalo? Už nie sú spolu. Nemyslím, že náš biznis bol jediný dôvod, ale myslím, že riadne k tomu prispel. A to pritom vedela, kde je, s kým je, presne vedela čo robí. Ale aj tak to často riešila a takéto veci chlapom vadia. Áno, reakcia tvojho muža je podivná, ak obvykle takto nereaguje a nepodobá sa mu to. Ale ty ani nevieš poriadne, čo vlastne tvoj manžel robí. Skús sa o neho viac zaujímať, rozprávajte sa o tej práci, o ľuďoch s ktorými to robí atd. Z toho budeš vedieť veľa vyčítať. Skúste sa doma viac rozprávať. Lebo ak nevieš, čo presne tvoj muž robí, tak mi nepríde, že máte nejak extra aktívnu komunikáciu.
@ivkazba Viem to len z časti pretože ma to do teraz nezaujímalo, tiež ma svoju prácu, plus rozbieha toto. Ja mám svoju prácu a do tej sa mi zas nestará manžel. Jednoducho prácu nechávame v práci. Keď prídem z prace chcem byť s deťmi a rodinou, venovať sa im a od prace mat pokoj.
A nahodou na tachometer si sa mu nepozrela? Vedela by si porovnat, kolko km skutocne najazdil. Mne tak moj ex tvrdil, ze ide do prace. A v skutocnosti isiel do gyoru 🤦♀️😅
keďže ste zvyknutí takto chodievať spolu, že deti sú v škole a v škôlke a babky sa postarajú, tak určite to pre neho nebolo niečo tak riadne šokujúce, že s ním chceš ísť. Obzvlášť pred Vianocami, keď ide tvrdý lockdown.
Čiže už tam je jasne vidieť, že niečo sa deje a vianočné darčeky to nebudú. Zasa nie si malá, nie, že keby aj hodil do auta tašky s vecami, že vieš, že kukať to nebudeš.
Za druhé, keby aj mal nejaký tajný kšeft, o ktorom nechce, aby si vedela....aj to je bezpredmetné, nakoľko na pracovnom stretnutí by si nebola. Nakupovala by si v tom čase.
A za ďalšie sama píšeš, že už 2 mesiace je iný, nervóznejší a včera, že úplne znervóznel.
Otázka, či do toho mesta chodieva poslednú dobu pravidelnejšie, by bola asi na mieste.
Očami môjho vzťahu ti môžem len povedať, že môj muž by mi to sám navrhol, ak by som mala čas. Chcel by aby som išla s ním, aby sme si ako tak užili sami dvaja bez detí.
Držím palce, určite to treba s ním odkomunikovať.
Viem ako sa cítiš..ale dufam, že si nesla s nim a za nim..
Tebe už neostáva len sa tváriť, že sa nic nestalo a sledovat ako sa bude správať on ked sa vrati..spýtať sa, ci biznis dopadol dobre, popripade ak bude v klude tak sa ho spýtať, že doteraz nechápeš preco tak na teba vyskočil, že ty si nemyslela zle..a vysvetlit mu preco si chcela úst s nim, že si videla príležitosti vypadnúť a pobehať po obchodoch 🤷🏻♀️
Nuž mne príde zvláštne, že nevieš čo tvoj muž robí, aký biznis a že sa o to ani nezaujímaš. To, že máte deti podľa mňa nie je dôvod, aby sa dvaja ľudia o takýchto veciach nebavili. Ako sa potom napríklad povzbudíte, ak je v práci náročnejšie obdobie? Mňa napríklad partner povzbudzuje v podnikaní, zase ak on má v práci ťažký deň, tak sa o tom bavíme, človeku sa uľaví. Áno, reakcia tvojho muža mi príde divná, aj to, že posledné týždne je nervózny (môže to byť milenkou, ale rovnako to môže byť rozbiehaním nového biznisu, ktorý ho vyčerpáva). Ale rovnako divné mi príde to, že ty ani nevieš a ani sa nezaujímaš, aký biznis tvoj muž rozbieha.
Je to podozrivé riadne teda. Skús pátrať po ďalších dôkazoch. Držím palce,aby sme sa mýlili
Prepáč, ale kvôli jeho reakcií po pár dní nezhôd už píšeš, či nemáš zbaliť jeho alebo seba a deti? Pani trošku vyhrotila, sa mi zdá... 🙂 Komentáre o tom, ako ho máš sledovať? Ty máš vždy tip top reakcie, nikdy nereaguješ v afekte alebo v nervoch? Vždy máš krásne vrúcne reakcie? Nevieš, čo on rieši v hlave, píšeš, že rozbieha biznis, musí mať zahltenú hlavu všetkými vecami ktoré treba vyriešiť. Podľa mňa si ani neuvedomil ako si pochopila jeho reakciu.
Ja chápem, že ťa napadne, čo ak... ale nechápem, že hneď sa zlepí kŕdel iných žien čo ťa podporujú v týchto teóriách, riadia ako ho sledovať, skontrolovať mobil a podobne. Ja viem, že my ženy už pri najmenšom náznaku si vytvoríme scenáre v hlave o tom, aký je muž prietrtník a "určite" je neverný, lebo to, že ťa nechce zobrať na služobnú cestu je na 100% znak nevery. Pritom možno len chce cestou riešiť xy ďalších vecí a nechce byť rozptyľovaný. Bude sa musieť sústrediť na iné veci a nie na to, že ešte ťa musí vyzdvihnúť, náhodou sa mu vybavovačky predĺžia a ty zostaneš v OC, deti v škole a škôlke... 300 km nie je vzdialenosť, ktorú otočíte za hodinu.
Ukľudni sa, vychladni a nevytváraj si scenáre, ktoré ak sú mylné, dostaneš ho do nepríjemnej situácie, lebo dokázať, že sa niečo nestalo/nedeje je veľmi ťažké.
A už viackrát som sa presvedčila, že niektoré ženy tu sú zlomyselné a budú v tebe nahlodávať tvoje špekulácie.
Držím palce, nech sa všetko vyrieši a ste v pohode 🙂
@zazvorka87 Mozno si vymyslel, ze ide tak daleko aby mohol mat na milenku cely den.
@sasa1310 škoda, že sa autorka nepozrela na ten tachometer, možno by zistila, že tak ďaleko ani nešiel
@annamalaga to naozaj myslíš? Ty keby si išla niečo pracovné riešiť a nejakými obchodnými partnermi a volal by im tvoj muž, či si tam, ako by si sa cítila?
@nafka0483 kazdy normalny robi od 8-5. Ti co radsej travia cas s kolegami robia non stop. Raz ked som bola s top manazermi na veceri a vravim im, ze ak by im niekto ponukol, ze ten isty plat dostanu za 4hodiny prace, ci by to brali a oni mi na to v podnapitosti povedali ze by to nechceli, lebo by sa nemali kde schovat pred rodinou, ze ich to doma nebavi a ze za oracu sa daju super skryt vecere, teambuildingy, niektori hraju aj hry. Bavime sa o ludoch co zarabaju vysoko nad 5tisic. Takze tak. Kto chce ten cas venuje rodine, kto nie hlada networking
@a_alexandra_a neviem, hovorím, že možno by niečo zistila, no ak sa nepozrela, tak nezistí nič 😉
@oblecenie99 a ty si so ho po tom divadle so seminármi ešte vzala? Preboha!!!
Ja by som určite dôverovala svojej intuícii. Teda pokiaľ niesi ten paranoidny typ co žiarli aj na staru prerastenu susedu zato ze ho pozdraví. To musíš vedieť ty sama.
Ak by naozaj mal milenku prezradí sa rýchlo aj sam. Zas žena keď ma podozrenie to je hotový sherlock holmes. Baby mali dobrý nápad s tým druhým mobilom a sledovaním GPS pri ďalšej služobnej ceste...
Celkovo mobil prezradí veľa... Vypnuté upozornenia aby nebolo podozrive množstvo správ, zaheslovanie, bravanie všade zo sebou, telefonáty v sukromi