icon

Posledný rok na rodičovskej: Ako plánovať prázdniny?

14. júl 2024

Ahojte. Som este posledny rok na RD cize mame prazdniny bez problemov kde nechat deti. Vratili sme sa prave z dovolenky pri mori. A mna chytila uplna uzkost co bude o rok. Kam dat deti cele prazdniny. Ze deti uz budu mat prazdniny o nicom. Nudit sa. Budu kade tade u starych rodicov. Ked ja uz budem pracovat. A hlavne to ze uz k moru nepojdeme kedze my s muzom si nebudeme uz brat dovolenku naraz. Nestastna som z toho. Keby tak existovala nejaka praca na doma. Ja som introvert, bojim sa kolektivu, ohovaraciek.

Strana
z8
lauricka
26. júl 2024

Prečo si nebudete brat dovolenku naraz? Ani týždeň, aby ste boli spolu ako rodina? To snáď nie.

autor
26. júl 2024

@lauricka lebo to nevykryjeme.

luccija
26. júl 2024

@maciatkolulu 3 r môžu chodiť do súkromnej školy, ktoré robia tábory a je to ešte drahšie ako tábor pre deti od 5 r.Original tábor pre 3 r deti nie je

luccija
26. júl 2024

Keď to nevykryjete ešte môže byť aj neplatené voľno samozrejme zo súhlasom zamestnávateľa, keď nepovolí, tak nie.PN, OCR nemorálne, ale niektorí ľudia to tak riešia.

maciatkolulu
26. júl 2024

@luccija Ale je...predtým ako sa napíše,že nie je stačí pogoooglit a ono je a lacnejší ako pre môjho 10rocaka ,je ich menej,ale tie tábory s
https://babybalance.sk/letny-zazitkovy-tabor-ba...

maciatkolulu
26. júl 2024

@luccija https://racik.sk/2024/05/09/denny-poldenny-tabo...
https://www.maximax.sk/letny-tabor-pre-deti-bra...
A to predpokladám,že dieťa bude ťahať na štyri. Takže taká dráma to nebude. S tými tábormi.

autor
26. júl 2024

@maciatkolulu a jasnacka vsetko v Blave. Ako inak. Zvysok Slovenska neexistuje 😀

tinatitti
26. júl 2024

To myslíš uplne vážne tento tvoj myšlienkový pochod? Co mame povedat my,čo sa staráme o deti výlučne samé? Starých rodičov ani krstných rodičov nemáme na blízku a nielen prázdniny ale aj choroby musíme vykryť samé? Máš muža, starých rodičov a iste aj krstných a tety nablízku. Mi nevrav,že sa nedokážete na týždeň zladiť spolu s mužom. Toto je fakt smiešne co píšeš

autor
26. júl 2024

@tinatitti urcite si tyzden dovolenky naraz zobrat nemozme. 9 tyzdnov tak nevykryjeme.

maciatkolulu
26. júl 2024

Jaaaj,ja som pozerala len ba. Treba dať do Google svoju oblasť. To naozaj netuším ,kde si,mám mrknut čo? Trenčín? Košice?

maciatkolulu
26. júl 2024

Zaujímavé,že si nemôžete zobrať týždeň dovolenky naraz za rok. Tak sa zmietaj v kŕčoch depresie,čo už.

mamina7070
26. júl 2024

s tvojim pristupom si tak lahko pracu nenajdes takze kludne mozes mat dalsie pokojne prazdniny doma aj ked bez prijmu

autor
27. júl 2024

@mamina7070 uz mam najdenu. Aj dve 🙂

autor
27. júl 2024

@maciatkolulu ako mame vykryt 9 tyzdnov ked si zoberieme dovolenku naraz?

maciatkolulu
27. júl 2024

Sa pýtaš úplne vážne? Na 8 strane diskusie,kde si dostala rad toľko,že už aj ľahko retardovana osoba by si vedela poradiť. Tu už je akákoľvek rada zbytočná. Hold,užívaj si posledné pekne prázdniny. A nepomôže ti ostať doma do šesť rokov,lebo to akurát nakysnes a spohodlnies ešte viac a budeš v šoku,že si šesťročným nedostaneš už ani ocr na zatvorený škôlku,ani so sedem. A stať ťa nebude,tá sviňa,sponzorovať. Takže ideál je dokopat chlapa k vyššiemu výkonu,aby ťahal domácnosť do 18.veku dieťaťa,možno sa postastia ešte ďalší potomkovia,tak to potiahnes aj dlhšie za štátne. Len prúser je,že ti haranti fakt rastu a potom majú aj vyššie náklady a štát bude zrazu zlý. 🤷

autor
27. júl 2024

@maciatkolulu ty si dobre mimo. Si sa sana nasrala 😀😀

maciatkolulu
27. júl 2024

Prečo? Vôbec nie som nasrana. Ja som v pohode a nechytajú ma hysaky,čo bude a dieťaťom a peknými prázdninami o rok. Ver mi🤣.skôr sa desím toho,koľko sprostosti sa hybe medzi nami...ale s tým nič človek nenarobí.

autor
27. júl 2024

@maciatkolulu hadas sa tu sama so sebou. Ako ta cudzi clovek na internete moze takto vytocit. Asi sa strasne nudis 😀

maciatkolulu
27. júl 2024

Ale ja nechápem,kde berieš to,že som vytocena🤣🤣🤣, si mi absolútne smiešna.

autor
27. júl 2024

@maciatkolulu tak nechapem naco mi pises. Niekto ta nutil zapojit sa do temy? To ty si smiesna s tymi vyrehotanymi smajlikmi.

maciatkolulu
27. júl 2024

A ideš a ideš a ideš🤣. Naozaj si užívaj tie posledné prázdniny,lebo potom už žiaľ,len na panskom makať🤣,čo už,mala si sa lepšie vydať dievča. Rozum nemáš,to je jasne a zjavne teda asi ani ostatne,tak nevadí,no. Dostala si rád až až,nič z toho. Tma,prázdno,tak už len nejaký lexac ,nech sa nezbláznis do tých najbližších prázdnin.

autor
27. júl 2024

@maciatkolulu ty si uboha... Normalne mi ta je luto. Co musis mat za zivot ked ta bavi urazat tu ludi donekonecna. Asi velmi nudny. Hlavne ze tvoj syn do skolky nechodil a hladala si si mamicky na kamaratenie. Ale tu ides mudrovat.

maciatkolulu
27. júl 2024

Môj syn do škôlky chodil a mimo sk.Ale nevadi. 💪. Ale máš pravdu v jednom. Ja som sa dobre vydala a som doma a užívam si prázdniny a ešte aj do tábora malý chodí. Tak buď niečo zmenis,chlapa,prácu,život,škôlku,alebo cus a fnukaj aspoň rok dopredu,to je super.

autor
27. júl 2024

@maciatkolulu tak to sa mas cim chvalit ze si sa dobre vydala a mozes preto sediet doma na riti.

maciatkolulu
27. júl 2024

No veď môžeš aj ty 🤣,kto si ako zariadi,len ja nepýtam a ani nečakám nič od štátu. A hlavne sa nerucam kvoli niečomu čo bude o rok. A ver tomu,že to ide zariadiť. Tak veľa zdaru.

winki13
2. apr 2025

pokiaľ máš deti v škôlke a škôlka je počas školských prazdnin zavretá...vieš si dať na to očr.

Strana
z8