Pozornosť mužov ma otravuje
Mám 25 rokov, vek kedy je väčšina mojich kamosiek už usadených, zasnubenych, tehotných, v dlhoročných vzťahoch. Ja však nie. Neviem prečo ale muzi ma celkom otravujú. Od puberty sa okolo mňa točilo množstvo mužov, so skromnosťou môžem povedať že som pekná žena. Má o mňa záujem vela mužov, niektorí sú aj naozaj fešáci,no mňa to skôr otravuje ako teší. Naozaj skoro denne ma niekto osloví a vypýta si moje číslo, FB, snaží sa o kontakt a tak podobne. Myslím že aj preto že to zažívam tak často ma to už prestáva baviť. Mala som 3 dlhšie vzťahy a všetci partneri mi dávali pociťovať že som naozaj krásna ale až tak, že som mala pocit že to je jedine prečo sú so mnou- môj vzhľad. Pred pol rokom som sa zaľúbila do jedného muža no bol tak veľmi žiarlivý, že nám to nevydržalo. Niekedy sa zamýšľam či vôbec nájdem niekoho kto mi bude vyhovovať pretože naozaj aj keď sa mi prihovára množstvo mužov ja som z toho už nejaká otrávená a nebaví ma to. Ako to mám zmeniť ? Ako si začať užívať to že majú o mňa záujem a ako to využiť v môj prospech?
Nerozumiem prečo riešite kde ma oslovujú a kedy. Samozrejme že teraz som doma ale pred lockdownom to bolo bežné. Teraz to mám cez sociálne siete
Baby ale su krasne zeny o ktore je nonstop zaujem. Neviem preco ste take protivne. To ze Vam sa to nestava, neznamena, ze sa to nestava inym zenam. Ja som mala kolegynu z byvalej prace a ta bola neuveritelne pekna. Krasna zena. Vypadala ako Eva Vejmělková. Skutocne jej strkali muzi vizitky do ruk kam sa pohla. Zobrali telefone cisla, obskakovali ju na ulici, v metre, vo vlaku .... A nielen ze take zeny existuju ale zivot takej zeny je neskutocne otravny. A ako pise autorka - kazdy jej partner bol nepricetne ziarlivy. Dodnes je sama. Ma 33 rokov .... pricom by mohla mat na ktoreho si ukaze 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
No riešime, lebo je 3 M LD, tak sa nepretrcaj cez síce siete, vypni net a budeš mat svaty klud- aké bude otravovanie? Keď ma raz niečo otravuje, zruším to a vybavene.
Sociálne siete... tak ešte raz: nastav si profil na súkromný, nechaj si ako sledovateľov len ľudí, s ktorými sa reálne poznáš a máš po probléme. Alebo si 10x rozmysli akú fotku zverejníš. Ono ak je tvoj profil plný dokonalých selfies, tak sa nečuduj, že ťa chlapi oslovujú, veď dávaš najavo, že si sama a potrebuješ pozornosť.
@kittykat22 súhlasím s tebou, tiež o jednej takej viem od kamoša. Ale teda ona už má skoro 50, je to jeho otca kamarátka, bola najkrajšia baba v škole, a keď sa po 30 rokoch stretli na stretávke, všetci už v manželstve, rozvedení a podobne a ona stále sama 🤷
@kittykat22 no zrejme krása nestaci😉
Vyhol si hlavu, zopar dni sa nesprchuj, zacni jest ale poriadne jest (+20kg), vynechaj akukolvek kozmetiku, pedikuru a manikuru (kadernicku uz nebudes potrebovat) a oblec sa do babkinych handier...a potom nam prid povedat ze co a ako...ci sa ti podarilo tej pozornosti zbavit...
@akbara77 je krasna, mila a nie je blba. Ja viem, ze by sa ti to hodilo do kariet, keby s nou bolo nieco zle. Ale nie je. Niektore zeny su jednoducho perfektne. Ale pre neustale obtazovanie muzov k nim maju averziu.
Bud rada, príde deň, keď na to budeš len s nostalgiou spomínať.. A zatiaľ nemusíš robiť nič. Ci krásna, či seredna, zaľúbený muž si po čase začne všímať aj iné veci ako vzhľad. A ak ti niekto furt vypisuje, napr na sociálnych sieťach, stačí si dať menej výraznú fotku, napr z väčšej diaľky a budeš mať pokoj.
Si žena a muži lovci. Veľa veci povedia a tým to aj konči. Ak nemáš záujem poďakuj za kompliment a viac nerieš. Ak ťa otravujú na sieťach tak ich zruš.Mõžeš byť kľudná vekom aj tá peknota odchádza ostáva čo je v hlave ..
Muzi jednoducho skusaju stastie. Ja v praci tiez dostavam cisla na zakaznikov a to mi ver ze nie som nic extra 😜 plus mam tento rok 36 tak ani mlada nie som, fakt uplny priemer. Uzivaj si ich pozornost, len nejak neviem ako myslis ze to chces vyuzit v tvoj prospech. Na rande mozete ist, pozvanie na kavu neznamena ze sa musis za toho chlapa vydat. Samozrejme po lockdowne 😀

Ak je záujem mužov buď rada, lebo to tak nebude večne 🙂