Pre muža nie som atraktívna
ahojte mamky s muzom sme par rockov spolu a problem je ten ze nechce so mnou spavat a vcera mi po polroku konecne povedal preco ze ho ho nepritahujem a nema na mna proste chut povedal ze ani na ine ...ze mu vadia tie kila a vadia aj mne mam plus 18 po dvoch detoch ale do frasa staram sa mu o rit a deti domacnost ako mi moze povedat taku vec pri tom on nieje ziadny model tiez ma brucho a nieje najsexi na svete ,,,zranilo ma to ale mozno aj nakoplo lebo sa sama sebe tiez moc nepacim ...no mna zaujima ci aj vy ste taku krizu zazili v manzelstve a ci casom ste spolu opat nasli k sebe cestu..ked s nim sa neda rozpravat dlhsie ako 5 minut on zacne hned ze to nejde riesit ak mate doma takeho muza tak viete o com hovorim ...ako povedal ze ma miluje lubi vsetko len tie kila mu vadia a nevie sa premoct inu nema len ma zaujima ako najst cestu k sebe a nerozbit rodinu ...to nechceme ani jeden...stalo sa to?
@zuzana212722 tak si o tých liekoch niečo popátraj,možno ho utlmujú
tak tak, chlap ma nejaky problem sam so sebou a ako byva zvykom, vinu treba na niekoho hodit. a najlepsie na najblizsiu osobu pokial mozno co najzranujucejsim sposobom. to potom ego hned ide hore (aj ked nejake dalsie veci prave naopak 🙂 )
@zuzana212722
Sakra zenska zacni hubnout!
@janinah o nich uz mam zistene davno utlmuju a bude ich brat dlho este...ale to akurat tym ze ma menej chut ...no zase nie tak malo ...tak ked priznal ze mu vadia kila tak plus tie lieky je to urcite aj tym ale vacsiu chybu mam na tom ja
@zuzana212722 tak samozrejme ny sme vtedy dieta nemali. Teraz mam tiez po porode 10kg navyse furt som si slubovala ze achudnem ale furt sa k tomu nejak nemam ;) ti chlapi su sibnuty proste ;)
@zuzana212722 píšeš ,že máš 70 kíl ,aj keď si mala 55 to nie je žiadna katastrofa a mám pocit,že aj keby si schudla problém bude pretrvávať ,vieš treba si uvedomiť ,že ľudia sa vekom zmenia ,poznám kopu žien ,ktoré vekom pribrali ,aj prechodom a športom to nešlo dole na váhu keď mali nejakých 18...to patrí k nášmu životu a ak doslovne nechceš celý život počítať kalórie a trápiť sa diétami aj napriek tomu ,že sa neživíš svojím telom pár kilov navyše u zrelej ženy ,ktorá má na starosti domácnosť a deti si nikto nevšimne a tvoj muž by si mal vážiť svoju ženu ,ktorá mu vynosila deti ,ak si inak pekne upravená žena a troškou pohybu je postava spevnené nerieš a zmier sa zo situáciou ,že tiež nemladneš a stárneš a to treba robiť z gráciou a deti potrebujú mamu ,ktorá sa usmieva a nie je nervózna od hladu len preto ,aby zhodila pár kíl ,len preto ,že manželovi sa nepáči ,čo je úplná blbosť tj .výhovorka a manžel má asi problém s erekciou a nechce si to priznať a radšej ťa takto dehonestuje ....inak ak budeš mať 50 rokov pošle ťa na facelifting lebo sa nebude môcť na teba pozerať ,uvedom si chyba je v ňom nie v tebe lebo fakt tá nadváha nie je hrozná a zdvihni si trošku sebavedomie tj denne sa pozri do zrkadla a povedz si z úsmevom aká si krásna ,choď na manikúru ,kozmetičke ,na vlasy ,vybehni si do fitka a tvoj muž nech sa stará o deti ,nech pocíti silu tvojej sebadôvery a samostatnosti ....ps.každá žena je krásna len to musí v sebe nájsť či má alebo nemá pár kilov navyše .... 😉
inak teraz čítam ,že muž má psych .problémy tj berie nejaké lieky ,ak berie antidepresíva tam poruchy erekcie ako Nu sú ....
@aristka no ja som este moc moc mlada mam 23 rokov ...ja sa o seba staram po vsetkych strankach nechty si viem robit sama aj robim ...len tie kila tam su ano neni to taka hruza ze mat 100 kilo by bolo horsie ale sama sa asnimi necitim pritazlivo pomaly si to zrovnam v hlave ...ale necitim sa ani ako skaredica prave naopak vzdy som bola atraktivna ...co sa erekcie tyky mam taky pocit ze trosku ano ale asi si to nechce priznat no urcite niesom zakomplexovana ze som skareda to nie bolo ma treba nakopnut..
@aristka no ano je po lieceni a bude brat dlhodobo lieky..
@zuzana212722
Urcite si nasiel neaku štíhlu mladucku pipinu.
@laskavocka ano ano aj take nazory prijimam 😀 😀 😀
@zuzana212722 stále platí čo som písala hore aj napriek tomu ,že máš 23 ,určite by som to s kilami nesilila ,čo pôjde dolu pôjde a čo ostane ostane ,buď si sitá ,že tvoje aj radikálne schudnutie vášmu vzťahu nepomôže ..na rovinu sa ho opýtaj na túto mužskú záležitosť ,či ho nie je treba nadstaviť na inú liečbu ,vieš možno takto ukazuje aj svoj strach ,že ho opustíš ,ale neuvedomuje si ,že ťa takto od seba odháňa ..určite je to vec na dlhý dialóg a nenechaj sa odbiť...možno by bolo treba s ním ísť k jeho lekárovi ,ktorý ho lieči ,vieš chlapi sa neradi priznávajú aj lekárom tj sú ticho a potom to takto dopadne ...si len obetný baránok...
@zuzana212722 ja nie som vydatá, ani deti ešte nemám no po takmer 4 rokoch mi tiež drahý povedal, že ho už nepriťahujem. Sex sme mali tak raz za mesiac, ja mu tiež skáčem okolo riti - zbieram po ňom špinavé veci, ktoré nechá len tak voľne pohodené, varím, upratujem...ale vzťah je o inom ako robiť žienku domácu. Vyvrcholilo to tým, že ma podviedol vo svojej kancelárii a ja som sa to dozvedela ako vo filme - vážený pán sa neodhlásil z FB a tam som si prečítala všetky podrobnosti. Písal si totiž s tou obšťastňovačkou. Za týždeň sme sa asi trikrát rozišli a dali späť dokopy, potom nastalo to podvedenie a hoci som bola strašne sklamaná, tak som mu odpustila. Kúpila som si čipkovanú nočnú košieľku - predtým som spala v tričku a kraťasoch takých na spanie a zrazu si pánko uvedomil, že ho priťahujem. Odvtedy nemáme žiadny problém. Ale keď mi povedal, že ho nepriťahujem, tak som sa ho opýtala, či si myslí, že ja slintám, keď ho vidím s jeho veľkým bruchom a keď zbieram jeho špinavé veci z dlážky. Výsledok? Už mesiac chodí do posilky a dal dole zatiaľ 5 kg a ešte 10 kg chce dať. 🙂
@zuzana212722
Prvy znak ze Ti je neverny ,stratil na teba chut a nema zaujem na teba v posteli uz pol roka.
Druhej znak:Kritizuje tvoj zovnajsok.
@aristka mo vies on je taky chladny pre neho su to vylevy podla neho toto nieje problem on proste s nim nije rec na uprimne a dlhe rozhovory... a na tuto temu sme sa baivili ale ja nie som slepa ja vidim ze ani rano mu to dako nejde co je asi zaklad stym sa ma budit... 🙂 no dr mu vysadil jeden druh lieku tak by sa to malo zlepsit ale nezlepsilo...alebo na chvilku je to taka tema chulostiva pre neho ...ale tiez to bude mat nieco s tym lebo aj pocas sexu mu na sto prcent nestoji isto nie ako pred casom..
@laskavocka no dobre ...ten chlap ma poziadal o ruku
z prace rovno domov
nikdy mi nepovedal ze ma nemiluje
ked niekde ide vzdy ma zoberie zo sebou aj ked ide na sipky s kamaratmi
planujeme svadbu
ideme brat hypoteku
a pozor on ma nekritizuje za vzhlad pretoze nikdy nepovedal ze som skareda ze sa mu nepacim...pozor on povedal ze mam kilo navyse ktore sa mu nepacia
a rozumiem ze aj taketo zeny musia byt ..vsak v pohode ale asi by mi nedal do ruky jeho fb ci mobil ..citaj vsetky prispevky alebo viesco neprispievaj!
@zuzana212722 na tohto mimozemstana ani nereaguj, iba co ju/jeho povzbudis do dalsich zlomyselnosti.
@17alexis som rada za teba je mile ze sa spamatal my mame tiez burlive obdobie za sebou a tiez som musela no musela chcela odpustit a prezili sme si aj par veci co nas zblizilo ...pri com som mu ukazala ze pri nom stojim hoci by to maloktora zena zvladla...myslela som ze tarz uz ked je vsetko ok tak budeme spolu ok a ze sex si budeme uzivat...nevadi posnazim sa aj ja 🙂
@caoli ale nedalo mi no 🙂
@zuzana212722 veľmi ti sržím palce, nech sa chlap spamätá a nech vám je obom dobre. Keď tým chlapom ani vlastná mater nerozumie, mám pocit. 😀
Nech ti zaplati trenera , opatrovatelku aby si mohla ist do fitka.. Alebo plastiku. Ja som tolko sice nepribrala ale napr prsia som po kojeni dostala nove🙂Drziim ti palce nech si das postavu do poriadku a aby si sa pacila sama sebe. To je najdolezitejsie.
kazdy chlap,ktory ma rad svoju zenu,t ak sa nepozera na kila, takze si myslim, ze mu kila az tak nevadia, to je len vyyhovorka, samozrejme, ze si pre neho bola atraktivnejsia ked si bola chudsia, ale zeby kvoli kilam navyse zrazu chlap nechcel mat na teba chut sa mi nezda, my zeny mame vyzerat dokonale za kazdych okolnosti, mame sa vediet o vsetko postarat o domacnost o deti , a chlap pride domov vylozi nohy a obskakujte ma s vecerou a ze chlap ma brucho to nikomu nevadi, je mi zle z tejto diktatury, ktora je nam tu vsetkym nalievana do hlav
kvoli chlapovi by som urcite nechudla, ale kvoli sebe, ak pises, ze sa zle citis, tak to v prvom rade robis pre seba a nie pre chlapa
aj ja sa podelim mam dve deticky jedna dcerka 13 rokov a druha ma pomaaly 2 rocky,pri prvom porode som sa vratila na povodnu vahu ale to som mala 19 rokov ,sdruhym muzom som ostala tehotna a po 10 rokov porodila druhu a tam mi ostalo 12 kg navyse ale uz mam 32 rokov.Myslim ze aj vekom je to tak ze zena sa nemusi vzdy vratit na povodnu vahu.ale vlastne muz sice tvrdi ze jemu tie kila navyse nevadia dokonca spime spolu raz do tyzdna ale pri nejakej hadke mi vytkne ze vsak nevyzeras ako twiggy predsa a ked si vecer aj dam kusok chleba ale nie vzdy tak mi vytkne "Lubka uz je neskoro na chlebik" takze si myslim ze mu to trosku vadi aj ked tvrdi opak.Keby chlapi vedeli ako sa to tazko dava dole tie kila a priitom ani vela nejem ani teraz cez sviatky sa neprezieram a to su vsade kolace.Mne samej vadi ze mi trci pneumatika z brucha a ze si nemozem dat leginy a kratky top lebo niesom ozaj Twigy ale fakt baby ono to ide ozaj tazko zhodit.niektory muzi by chceli mat doma zenu modelku so silikonmi a podoobne ale taku si mali najst hned a nie kritizovat zenu po dvoch porodoch ci troch.Sak nie kazda ma dane do vienka ze porodi aj tri deti a je prutik znej.Ja tvrdim AK MUZI LUBIA DUSU TEJ ZENY TAK JU MILUJU NA CELY ZIVOT AK MUZI MILUJU ZENIN ZOVNAJSOK TAK IM NEBUDU STACIT ANI VSETKY ZENY!!
Ahojte moje tak môj mi nikdy nepovedal žeby mu na mne vadili kg navyše chlap ktorý naozaj lubi svoju ženu také jej nepovie veď qni oni nie sú rokmi krajší či štíhlejší qĺe žiaľ lepšie a jednoduchšie je kritizovať ženu lebo na ženu sú fakt veľké nároky musí byť pekná štíhla šikovná samostatná úžasná matka proste avšak niekde niečo nie je ok hneď to majú vyčítané qĺe chlap si neuvedomuje že ťa žena sa po pôrode zmení že budú aj unavené aj pribrate ach dalo by sa písať o tom veru ja som sa takmer pred rokom zatala a zhodila som 20kg qĺe necítim z mužovej strany nejaký vecsi záujem
@zuzana212722
Každý chlap má nejakú hmotnostnú hranicu nad ktorú už proste o danú ženu nemá záujem. Táto je u každého individuálna a závisí od neho a od ženy ale je normálne hodne vysoká, to tá žena musí byť naozaj ako prasa. Mám veľmi bohatú kamarátku ktorá má pri 165cm asi 130kg a pri nej sa už skutočne žiadny muž "nepremôže", nedá sa to, hoci tá by si mohla vydržovať skoro hocikoho ale pri nej už proste nikomu "nestojí".
Pokiaľ si pod túto hranicu tak budú dva druhy zdravých chlapov, ak nemáte vážny problém vo vzťahu a nemá milenku:
A./ taký čo bude mať s Tebou sex a okrem toho blbé reči že už vyzeráš ako Boeing 707
B/ taký čo bude mať s Tebou sex a zahryzne si do jazyka
nechcem sa ta dotknut ale nechapem ako mozes mat pri dvoch detoch + 18kg a este ked sa staras o celu domacnost. Ja som pred prvym tehu vazila 59 kg pri vyske 170 cm, teraz po 2 porodoch mam 63 kg a mam 35 rokov, takze vek na priberanie vplyv nema. Vsetko je stravou, ranajkujem desiatujem, obedujem a veceriam s detmi, nesportujem, nie je to moje hoby. Staci mi ked rano idem s detmi do skolky, potom na nakup ked je treba, poobede s detmi vonku. Prsia som nikdy velke namala a ani po porode mi nenarastli 🙂. Moj muz je sportovec, hra americky futbal, stara sa o svoju postavu a chodi do posilky, ked sa ho spytam preco tam chodi povie ze mu to chyba, ze ma potom dobry pocit. Ja chudnem stravovanim a pohybom s detmi a on sportom. Kazdy si pre seba musi najst ten spravny zivotny styl aby bol spokojny. Mozno nie si pre svojho muza atraktivna lebo on sa tiez neciti dobre, neatraktivne a tak to prenasa aj na teba, skus sa s nim o tom porozpravat.
@zuzana212722 keď berie psychofarmaká, tak tam je jedným z vedľajších účinkou výrazná, alebo úplná strata libida + nepoznám DG tvojho muža, ktorá môž tiež sama o sebe predstavovať problém v tejto oblasti.
Baby tú spomínajú slabú erekciu, ale tu nejde o ňu, ale o libido. Ak sa to znormalizuje, bude aj erekcia ako má byť. Je to spôsobené liekmi a asi aj tou DG (hlavne ak ide o depresiu). Som zdravotníčka, takže niečo o tom viem. Tie kilá u teba mu môžu vadiť, ale nie sú príčinou straty chuti na sex, hoci aj on si to môže namýšľať, lebo je to ľahšie ako priznať hlbší problém. Alebo o tom vie, ale aby v tom nebol sám, tak aj tebe pridá časť viny na tomto stave a vytkne ti tých pár kíl. Mali by ste sa porozprávať s jeho psychiatrom a ozrejmiť mu problém, možno bude nejaký generický liek, ktorý bude ale bez týchto vedľajších účinkov, alebo aspoň budú miernejšie. Držím palce, nech sa to porieši a zároveň aj ty máš dobrú motiváciu troška schudnúť. 😉
oprava: účinkov, nie účinkou 🙄

@janinah ako sa to vezme on berie lieky psychyku ...