Prečo sa nechce baviť o bývaní?
Ahojte baby.Nemám az taky problem ale nevedela som kam ho mam dat a potrebujem.viac náz.Ide o to ze s priatelom sme spolu skoro rok nejaky pol rok to bol vztah na dialku a potom sme spolu zacali cez vikendy kazdy druhy on chodi na tyzdnovky a kazdy mame z byv manzelstva deti preto jeden tyzd sme s nimi druhy spolu.Minule som sa ho len tak opytala aku ma predstavu do buducna o spoločnom byvani a pov ze on taketo otazky moc nemusi lebo bol zenaty 3r.a ex sa k nemu moc dobre nechovala este si spravila dieta z druhy zatial co on sa o ich syna staral po.nociach ked on jej veril a ona behala s kamoskami po zabavach.Toto vsetko som samozrejme o nom vedela hned na začiatku.Pov aj to ze sa nechce uponahlat ako predtym.ze mu mam dat čas.Lenze ide o to ze byvalemu kolegovi povedal ked sa ho pytal ze byvanie bude riesit po novom roku co mys teraz.Lebo ja som byv vo velkom 1izb a on ze to bolo male ze nieco vacsie ked si bude chciet aj syna zobrat.Tak teraz fakt neviem co si mam mys.ze jemu pov toto a mne ine.Nechcem sa ho to pyt aby si nemys ze ho vypočuvam ale neviem teraz co si mam.o tom mys.
Prepac pises otrasne, dopisuj slova zle sa to cita.
Ked povedal tebe ze to nechce riesit,tak nechce, kam sa ponahlas s 3x rozvedenym? Si to poriadne aj 3x premysli.
On nieje3x rozvedeny ale 3roky zenaty.on pov ze chce so mnou byvat ale nechce to uponahlat.ja som mu nepov podme to riesit .ja som mu iba pov aku ma predstavu do buducna
Bol ženatý 3 roky, nie 3 krát 🙂
A naozaj na to netlač. Daj si termín, že sa ho to opýtaš o pol roka a sama už vycítiš ako to je medzi vami.
Lebo predtym sa ma často pytal kde by som chcela byvat tak som mys ze ked uz nechodi na 2,5 mesiaca preč len na tyzdovky ze by som to len naznačila.je mi blbe chodit k jeho rodicom aj ked maju velky dom.mozno aj to je dovod.on chodi domov iba na vikend.
Viem ze to vyzera ze ja som ta co na nehk tlacila ale uz predtym hov ze by bolo krasne mat spolocne dieta uz ma davno vymyslene aj meno aj s byvanim zacal on .no len potom som na mala nejake problemy aj on prisiel o pracu teraz je v novej tak to je aj mozno dovod.lebo raz som mu pov ze nemame kde byvat a sme kratko spolu povedal ze mam pravdu tak si tp asi tak viac uvedomil tak asi aj preto
môj názor je taký že ak by chcel býval by s tebou pozri začnete spolu bývať bývate prvý rok a ked uvidite že to funguje tak budete spolu bývať ak nie každý pôjde bývať sám ale nema význam teda naťahovať čas ked po prvom roku spoločneho bývania priklad sa nezhodnete ja ked som sa s priateľom zoznámila ten povedal hned prvý rok sme bývali u jeho mamy lebo hľadal niečo čo by kúpil a začali sme spolu žiť vydeli sme hned od začiatku a povedali si že ked to po roku spoločného bývania nepôjde nemá význam to naťahovať a normálne riešili sme hned problémy čo zaplatiť kedy, čo treba kúpiť do domácnosti, kto sa o čo postara o upratovanie nejake úlohy sme mali každý svoje podelene a funguje to tak 13 rok ked sme spolu žili po štyroch rokoch sa nám narodila dcérka žiaľ po zbabranom pôrode je úplne odkazana na nás rodičov na 24 hodin ja som doma ON pracuje sám a ani by ho nenapádlo opustiť nás a nechať ma samu s ňou tak najprv vyskušajte si to rok ale riešte také bežné problémy čo riešia dvaja ked spolu žiju a tam uvidiš samozrejme pridu aj problémy nejake tie hádky ale tam sa ukaže či ten vzťah obstoji držim veľmi palce ale ked budeš vydieť že to vyznám nema ukonči to po roku spoločného bývania vieš my ked sme začali spolu ja som prišla z Východu na Stredne Slovensko zo dňa na deň ja mám taku prispôsobyvú povahu a doniesla som si aj určite zvyky tu hlavné čo sa týka varenia hoci to už bude niekoľko rokov na Vianoce si varim ja po Východniarsky a jemu po Stredoslovenský aj to sa dá všetko sa da len treba chcieť a najsť kompromis.🙏
zase jedna romanticka, co chce nasilu dieta a vsetko vidi cez ruzove okuliare. Ocividne s tebou neplanuje buducnost, aby si o rok nepisala na MK, ze si sama s malym dietatom......Naco ti je 3 tie dieta, ked uz mas dve a nemas absolutne nic vo vztahu poriesene. A sorry, ale 18 mesiacov na randenie je dost malo aby si mohla robit zavery, ci dieta a spolocna buducnost.
Ved sa poznate kratko, preco hned byvanie ved mas deti, mysli na ne a nehrn sa do vztahu. A pises otrasne, tie nedokoncene slova vyznievaju otrasne,
Ja mam 29r.bola som 12r.vydata .mam za sebou toho viac nez dost.nemam ružove okuliare a mys hlavne na deti.život ma toho dost naucil kedze som sa skoro vydavala a musela dospiet.nejdem sa vydavat ani mat hned dalsie dieta.viem co od zivota chcem a co nechcem.niesme vsetky rovnake
ja jak by som sa raz rozviedla, uz si ziadneho chlapa do domacnosti nepustim..nie je to totiz s nimi vobec jednoduche..tak naco si komplikovat zivot? vztahy su aj tak najkrajsie kym je tam este to rusko sukromia /zaciatky /vzacnost alebo nazvyte si to ako chcete..nechapem teda ked ty mas ine predstavy co ti neberiem, naco sa ale ponahlat a tlacit?? ved teraz je to najkrajsie...
@eva331
prave preto, ze mas dve deti.
Vies ake je strasne pre dieta zazit rozvod rodicov? Nieto este nastahovat dalsieho partnera k dietatu.
Ake mate s praitelom predstavy o svojom zivote po roku chodenia?
Lebo ak neplanujete sa vziat a zalozit si rodinu, je zbytocne aby si on komplikoval zivot a nastahoval si ta k sebe, ci zhanal ine byvanie. Aj tak chodi na tyzdnovky a tie vikendy aj ty zvladnes 🙂
@eva331 ale veď to je jasné...no netlač na neho, lebo prídeš aj o tie chvíle, ktoré teraz spolu máte. Načo to chceš takto riešiť, bývať spolu ? Nie je fajn, že Ty máš svoje a on svoje? A keď chcete byť spolu, ste, keď nie, nie ste....prečo to chceš vôbec meniť? A hlavne po tom, čím si si tiež prešla? Nie je fajn byť sama len s deťmi a bez muža? Keby som si prešla tým, čím Ty, už chlapa na krku nechcem, toto oddelené bývanie by mi veľmi vyhovovalo a byť s ním len vtedy, kedy ja chcem.
On ma moje deti rad ako svoje sam od seba im nieco kup.obaja chceme to iste.ale postupne.nechceme nato tlacit aj preto cim sme si presli obaja.zacalo to asi vtedy ked on sa to zacal pytat,mama tiez do mna tlacila boli nejake problemy s ex manzelom.aj ked sme spolu kratko vzdy ked mi bolo nanic aj kvoli mojim detom vzdy pri mne stal podrzal ma aj ked do nehk tlacili ze niesom taka a onaka on pov ze mu je jedno kto co hov nechce ma stratit lebo vie ze moj byvali si uvedomil co stratil preto to nechve stratit aj on.uz mu to nebudem hovorit o tom byvani necham to tak a hotovo.som rada ze chodi uz len na tyzdnovky ze sa nehadame preto lebo to bolo dost tazke a aj ked je doma cez vikend ako niektory hovoria ze rychlo ubehne.áno ale aspon toho clovska vidite a važite si kazdu minutu s nim ked predtym ste ho videli raz za 2,5 mesiaca.mozno keby so to druhy vyskusali to odlucenie zacali by si važit maličkosti a neriesili blbosti.
@eva331
tak na neho netlac a nechaj to plynut. On ako muz by mal mat zaujem ti navrhnut spolocne byvanie. Navrhovanim a tlacenim do niecoho len znizujes svoju hodnotu v jeho ociach, lebo sa mu v podstate vnucujes.
Pises, ze ste rok spolu a urcite obdobie ste sa videli raz za 2,5 mesiaca, mozno potrebuje ta spoznat, ci si vie s tebou predstavit aj nieco viac, byvanie, manezlstvo, deti... Tiez ma vlastne dieta a asi nechce sa len tak vrhat do niecoho, v com si nie je isty.
Pretože to už zazil a nepotrebuje opakovať niečo čo aj tak nemá zmysel.čudujem sa tebe,že nemas viac rozumu a realneho úsudku.
On dôjde z týždňovky k rodičom,mamka navarí,operie a žena do postele k nemu docestuje cobydub...čuduje sa niekto,že toto nechce meniť?ja nie....však buď trochu vzácna,nechaj,nech sa posnaží,on k tebe domov zrejme nechodí?prečo? ak sa nedá byť u teba,tak sa dá byť niekde v penzione,na víkend pobyte...unúval sa ťa už takto pozvať?
ako tu už písali,ak by tebou chcel bývať,tak už býva...

No nič. Spoliehaj sa sama na seba.