Prekážalo by vám keby váš partner pravidelne píše na sociálnej sieti kolegyni?
Pekný večer žienky, len z čírej zvedavosti sa chcem opýtať či by vám prekážalo keby si váš partner/manžel pravidelne písal na sociálnej sieti s kolegyňou a aký postoj by ste k tomu zaujali. Ďakujem za úprimný názor.
Tak v práci trávi asi dosť času s kolegyňou a ešte má potrebu, a aj ona, písať si mimo pracovnej doby? Pochvaly od kolegyne? A ešte aj vymazáva správy? No neviem, ale u nás padla, ide sa domov a rieši sa voľný čas a rodina a nie vysedávanie na nete a písanie si s kolegami, s ktorými sa aj tak zase ráno stretneme. Otázka znie, či by aj partnerovi/manželovi vadilo/nevadilo tvoje vypisovanie si s kolegom.
@janickacrazy áno pochválila ho, napísala mu že je pekný chlap..no on neskôr pochválil zasa mňa 🙈 ale to ešte beriem, len čo už je podľa mňa cez čiaru je to, že mu začala "vyplakávať" a písať o problémoch v jej vzťahu..🙄vraj by bolo lepšie keby to ukončila atď..možno si len domýšľam a maľujem čerta na stenu, ale už jej akosi neverím, skôr mi to príde ako dobre premyslená taktika z jej strany..a možno sa len chcela niekomu vyžalovať a ja jej krivdím..nuž, nech už je to z jej strany ako chce, na dnes som spokojná..mali sme s manželom po dlhej dobe veľmi pekný rozhovor a čas pre seba a sám od seba mi začal hovoriť všetko to pekné, čo som potrebovala počuť..tak dobre to padlo..ani neviem či chcem ešte čítať ďalšie správy..posledná konverzácia bola zo strany môjho chlapa v poriadku,tak to asi nechám tak 🤷 inak s tou pochvalou máš úplnú pravdu, polepším sa..chlapi si radi dvíhajú ego a keď im niečo doma chýba, tak ich poteší aj nejaký ten kompliment od kolegyne🤷
@viera77 skôr mi to príde, že on "len" odpisuje.. iniciatíva je z jej strany..ale tak nebudem klamať, jasné že by som bola kľudnejšia a spokojnejšia keby jej neodpísal vôbec, ale ak je to náhodou nevinné, nechcem byť za stíhačku 🙄 inak, on je dobrý chlap..na prvom mieste je rodina..nikde ani nechodí..len práca a šup domov..
Chcela som napisat,ze nevadilo,ale ked citam,ze je to vlastne cupka,ktora sa vyplakava na pleci ineho muza,ano vadilo. Neznasam taketo zeny,ktore balia muza a vykladaji mu o avojom nestasti vo vztahu,to su totalne chudery a takto sa casto zacinaju nevery. Nuz ale nezmenis to,to musi chlap pochopit a ze ho vobec bavi pocuvat nareky cudzich zien.
Neobhajuj ho... ak by nechcel aby mu pisala, uz davno by to stopol. Jemu (ako kazdemu chlapovi) dobre padne ked je o neho zaujem ale spravny chlap by pochopil ako je jeho chovanie nespravne voci tebe a prestal by s tym alebo by nikdy nezacal. Vedel by ovladnut tu tuzbu byt obletovany a napisal by tej babe ze nema zaujem. Ale ten tvoj to nespravil.
Ver mi ze svoou benevolenciou mu vysielas ze spravy... vravis mu ze to co robi je v poriadku. Vobec nebudes za stihacku ak ho poziadas aby s tym prestal. A ak ta on obvini ze ta stihacka si, tak to by mi kontrolka blikala este vyraznejsie.
@marca12 on zatiaľ odpisuje len veľmi stroho,ale ona akoby na neho niečo skúšala🙄 gól bol, keď mu napísala, že ju rozosmeje viac ako ten jej..niečo v takom zmysle..🙈ja tiež takéto ženy nepochopím, ktoré to skúšajú na ženatých, ktorí doma majú manželku a deti..aj keď samozrejme nikdy nie je chyba len na jednej strane..chlap nemusí podľahnúť keď nebude chcieť..no niekedy stačí nejaká slabá chvíľka a je to v háji..to teraz tak všeobecne píšem..
@andreatytler ďakujem aj za tento názor, beriem. Ja ho neobhajujem len píšem tak ako to vidím ja..veď ako vyššie spomínam, na neveru treba dvoch..darmo budem nadávať iba na kolegyňu..keby som spozorovala niečo nevhodné z jeho strany, tak by som ticho určite neostala..ale zatiaľ na neho nič nemám 🤷 ak by si bola na mojom mieste konfrontovala by si ho ohľadom tých správ aj napriek tomu, že zatiaľ nič zlé nenapísal? 🤔 Bojím sa akoby to celé vypálilo..ja by som z toho vyšla zrejme ako hysterka..ak by som na neho niečo mala, to už by bolo iné..
Ahoj, bola som podvadzana aj som uz rozvedena..No, moj terajsi muz hovori, ze taketo vypisovacky by nemala tolerovat ani zena ani chlap. Ak maju mat seriozny a pekny vztah. Resp.neodpisovat na nieco co smeruje k prekroceniu pracovnych hranic a moj osobne by pracovne veci nikdy neriesil cez sms,soc.siete. Ak je to nutné vo voľnom čase tak jedine strucny telefonat. Mne by to tiez vadilo. Raz davno mu pisala exkolegyna, ze potrebuje nieco, nakoniec z toho bolo to, ze ho chcela vytiahnut von, na kafe, na veceru, zacali spravicky ako ju chlapi sklamali a je sama, ale potrebuje obcas chlapa a bla, bla. Moj nereagoval, potom jej narovinu napisal, ze je zadany a uz ma 3 deti a odvtedy od nej ani tuk. Ja som stresak a keby som bola v situácii ako ty, vobec by sa mi to nepáčilo. Prepac, ale tvoj muz ma mat gule ju poslat do prec a mazanie sprav to uz by bol chystany na gril. Resp.uz by som nedoverovala a stale by som to niekde v pozadi v hlave mala ako blikacku asi po zvysok vztahu. Ale tak kazda sme ina.
Ty vravis ze na neho nic nemas. Podla mna mas. Podla mna nie je vobez ziadny dovod na to aby si pisal s koleginou mimo pracu a uz vobec cez socialne siet. Ak by to bol pracovny email cez vykend alebo vecer o niecom urgentnom co sa stalo v praci a ak by mal taku napln prace ze musi byt stale zastihnutelny, tak by to bolo fajn. Ale toto co robi tvoj muz nie je v poriadku. Vobec nezalezi na tom ci to on iniciuje alebo ci jej pise len stroho. Nema pisat nic alebo to co napisal muz @kubkovamama: Som zadany a nechcem si s tebou pisat lebo to nie je fer voci mojej zene.
Su zeny, co su profesinalne stetky. Idu zivotom a rozbijaju vztahy. Im je uplne jedno, ci je muz zenaty a ma rodinu. Im nejde o vztah. Oni velakrat nie su schopne mat dlhodoby vztah. Chcu muza len ulovit.
Opytaj sa sama seba, kedy to uz bude cez ciaru? Budes sledovat tie spravy kazdy den alebo obtyzden a zakrocis ak bude nieco nevhodne? Ved z toho zmagoris. Alebo uz toto vobec nebudes riesit a budes mu slepo verit ze jej odpisuje len zo slusnosti a stale iba stroho a az ked zacne chodit domov neskoro v noci a bude mat ruz na nohaviciach, tak potom to budes riesit?
Bola som na tvojom mieste. Moja prva reakcia bola ze: "Mam sa na neho za to hnevat? Ved so ziadnou nespal... je to len nevinne flirtovanie. Nebudem robit z komara slona". Ale cim viac som o tom uvazovala a bavili sme sa o tom, tak viac a viac mi doslo ake nevhodne je jeho spravanie a aka naivna bola moja prva reakcia.
Tu nejde o to ze budes stihacka. Tu ide o to ze si stanovis pravidla, co je pre teba vo vztahu akceptovatelne a co nie. Pre mna sa ukazalo, ze to akceptovatelne nie je... mozno sa ukaze ze pre teba to nie je problem. Musis o tom velmi dobre pouvazovat a nechat si to ulezat v hlave.
@andreatytler Ak sa žena snaží ho zbaliť, ale muž nemá v pláne podvádzať, je v poriadku, že jej slušne a stručne odpovedá na správy. Podľa teba nie je žiadny dôvod, aby si písal s inou ženou? Keď sa tu vyskytne opačný problém? Že muž zakazuje žene komunikovať s inými ľuďmi, tiež je jej odporúčané, že je to v poriadku? Nezačne sa riešiť psychické týranie a snaha odstaviť ženu od sociálnych kontaktov? Prečo by muž nemal mať právo slušne komunikovať s kýmkoľvek, s kým sa on sám rozhodne?
Píše si s dvoma kolegyňami. Obe poznám. Obe šťastne zadané. Riešia viac menej pracovne veci. Bývajú blízko a hocikedy sa stretneme na káve alebo tak. Nevadí mi to.
Fuuha tak ked si objasnila tu komunikaciu tak to by mi naozaj vadilo. Neviem ci su priatelia ale tento druh komunikacie mi pride nevhodny do pracovne vztahu a este to riesit cez socialne siete v case kedy sa ma venovat svojej rodine. Uprimne by som na tvojom mieste bola v pozore lebo ked toto si "dovoli" cez socialne siete a este pisat komplimenty typy ze je pekny chlap tak neviem si predstavit co robi v praci "pri kavicke". Ked sa chce vyzalovat tak nech to robi svojej kamoske a nie "cudziemu chlapovi s rodinnou". Neviem mne to pride cez ciaru a z jej strany mi nepride ze by islo o nevinnu komunikaciu. Zo strany tvojho muza je to mozno este OK ale vacsinou je to vzdy oddelene len tenkou ciarou.
@annm81 Ja som toho nazoru ze to plati na oba smery. Ale nie ze zena zakaze muzovi komunikovat s inou zenou, ale muzovi povie, ze sa jej to nepaci. Rozhodnutie pokracovat, alebo prestat, urobi ten chlap.
Ako som uz povedala, toto je velmi individualne. Niekomu to vadi a niekomu menej.
@10zabka a tým si chcela povedať čo? Že keby si mu zakázala písať si s kolegyňou ostal by s tebou do konca života? Či ako? Nechápem ani zmysel toho "byť v strehu".....kvôli čomu? Veď keby nebola kolegyňa,bola by hocijaká iná,pretože to bolo jeho rozhodnutie a v tom prípade,nech ide, kam ho srdce či penis ťahá. Správanie a konanie druhého človeka neovplyvnis a rady typu "buď v strehu,dávaj si pozor a pod." su smiešne.
áno vadilo by mi. Nech si ona hľadá niekoho kto nie je zadaný. Zbožňujem tie ,, chuderky,, ktoré majú ,,ťažký,, život a potrebujú si na spovedanie nájsť zadaných alebo ženatých.
Jemu by nevadilo keby ty si si písala s kolegom? Ale k tvojej otázke áno vadilo by mi to. Keby sa opýtala niečo o prácu a tam to skončí ok. Ale ináč by mi prišlo divné, čo si má cudzia žena písať s ženatým mužom. A ešte lepšie, čo si má ženatý muž písať s kolegyňou? Akú kávu pije?

Tak pochvala na adresu tvojho manžela? Tu by som zbystrila pozornosť, muži sú v tomto ako malé deti, potrebujú sa cítiť dôležití. Kedy si ho naposledy pochválila ty?