icon

Priateľ blokoval moje telefónne číslo

deina66
26. júl 2016

Ahojte,

neviem co mam robit. Zistila som, ze priatel isty cas blokoval moje telefonne cislo a povedala som mu, ze to viem. Zena nie je hlupa a ked sa jej po isty cas stale ozyva ten isty obsadzovaci ton, pochopi, ze tu nieco nehra.
Tak to bolo aj so mnou. Sice sa mi ozyval na sms-ky a volal mi ked som nieco potrebovala, pripadne zavolal neskor, ale ked som zmeskala jeho hovor, nedovolala som sa naspat.
Povedala som mu, ze o tom viem teraz, ked bol na dovolenke (s partiou motorkarov, nie so mnou). Napisal mi, ze sa ozve hned ako sa vrati domov. Povedala som mu ok, ale ze viem, ze toto blokovanie uz nie je prvykrat, ze ten obsadzovaci ton tam ma dlhsie.
Uz sa vratil z dovolenky a doteraz sa mi neozval.Vcera som mu napisala, ze ci si teda mozeme zavolat a on mi neodpisal.
Pozname sa uz 10 rokov, viem, ze ma svoje nalady, ale toto je uz na mna vela. Planovali sme spolocne byvanie,lebo zatial je to vztah na dialku, ale teraz som neista. Mam vsak coskoro 30 rokov a bojim sa co ak sa nieco stalo.
Chcem vediet len pravdu od neho. Preco to urobil..Je to pre mna dolezite, aby som sa niekam pohla.
Ale neviem ako s nim komunikovat. Mam pocit, ze sa urazil a teraz zaryto mlci, hoci viem, ze pravdu mam ja a mam pravo na vysvetlenie.
Co by ste robili v mojom pripade? Som z toho velmi smutna. Uz mam v zivote za sebou par negativnych skusenosti a bojim sa teraz, ze to pride opat :( ale nemozem sudit, kym neviem co je vo veci.

deina66
autor
26. júl 2016

@bamb27 myslím, že áno, mobily mení ako ponožky..už sa nevyznám aký telefón má. Buď vyšší Android alebo iPhone.

robodracica
26. júl 2016

@bamb27 Autorka ma pravdu... Ak je zablokovane cislo tak hovor sa hned zruší je tam počuť len tutut... ale SMS riadne chodia... Ja mam tak zablokovanu jednu osobu, tak viem o čom píšem... A môj názor na toto všetko, by som mu s prepačením nasr...a na hlavu... važ si samu seba a nepros sa mu.,.. Pro jedno kvíti slunce nesvíti... a ked ti toto robi nemá to buducnosť.

deina66
autor
26. júl 2016

@robodracica ako môže to byť aj tá aj oná možnosť..nemôžem vedieť či prijíma iné hovory 😒 takže tak...

robodracica
26. júl 2016

@deina66 Ved si požič od hocikoho mobil a skus mu zazvoniť no a ked bude vyzvanaci ton tak vieš aka bije,...

koniarova
26. júl 2016

@deina66 Vôbec by som neriešila, či prijíma hovory, či nie. Či ma blokuje naschvál, alebo omylom. Trápilo by ma len to, že mu nechýbam. A ty mu nechýbaš, lebo ak by si chýbala, volá a letí za tebou už v nedeľu. Byť na tvojom mieste, poriadne sa dnes zamyslím a urobím definitívne rozhodnutie.

deina66
autor
26. júl 2016

@koniarova veď toto ☹ 😖

mircalla
26. júl 2016

@deina66 zrejme slo o nejaku slecnu,nie partiu motorkarov

mirkamirko0809
26. júl 2016

@deina66 kašli na neho,nestojí ti zato,aby si sa nad tým trápila!Nestojí o tvoju spoločnosť evidentne,keď ťa nechce ani počuť!Najdeš lepšieho,ktorý sa bude zaujímať o teba nie len ty o neho😉

stnka2311
26. júl 2016

zeny ti tu pisu rozne nazoru a skusenosti a viacmenej s nimi suhlasim,ale je potrebne si uvedomit to najdolezitejsie. Ze pokial ta skutocne blokoval ( neviem ako si to zistila a ci to vies s istotou) tak to nie je funkcia, ktoru clovek bezne pouziva a ja osobne by som ani nevedela ako to mam aktivovat a pod. To znm. ze to chce isty zaujem, najst takuto funkciu a zrealizovat. Predpokladam,ze tot ak nieje vzdy takze zrejme raz to na teba aktiviuje, potom to zrusi ...a podstatny je ten dovod. Ved ked nechce, nemusi zdvihnut. Ale blokovat ta?!?!?! Zrejme mu velmi zalezi na tom, aby si mu nezvonila, aby to niekto proste nevedel. Zrejme je vtedy s nejakou zial inou, a kazda zena, hlavne ked randi s niekym novym, si vsima, ci ten dotycny prilis casto nevysi na telefone, ci sa nevzdialuje pri telefonovani ( to znaci tajomstva) a pod. Takze ak vies s istotou,ze ta blokuje, tak necakajna ziadne vysvetlenia, su zbytocne. Cimskor od neho prec. Lebo muz, co si da takuto namahu, to robi cielene, premyslenie, nejde o nejake nahle vzplanutie pudov, ci citov.....ide o systematicke vedenie dvojiteho zivota. Mrzi ma to, ale takto to vidim :/

lauricka
26. júl 2016

@deina66 pohnut niekam sa mozes aj bez vysvetlenia alebo mas skutocne pocit, ze by to robil niekto, kto to s tebou mysli vazne?

deina66
autor
26. júl 2016

@stnka2311 v podstate súhlasím, to bolo prvé čo ma napadlo, keď som zistila, že sa jedná aj o možné blokovanie. Píšem už možné nakoľko to neviem na 100%, ale cca na takých 50-60%.
Ak niečo neznášam tak je to zahýbanie, mám ex ktorý sa mi vyslovene zhnusil, keď som zistila, že zahýbal, resp. klamal - bola som mladšia a menej skúsená. Ale zhnusil sa mi okamžite. Žiadne prosíkanie nebolo, nemilosrdne som ho vymazala zo života. Som strašne morálne založená, neviem si ani predstaviť, že by som sa ja niekedy ocitla v milostnom trojuholníku a ak tak nedopatrením (možno napr. teraz)

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jabadaba
26. júl 2016

poviem to bez obalu, az Ta kopne do kelu o dalsich 10 premarnenych rokov, to bude skutocne v prdeli. Teraz mas 30, cely zivot pred sebou, aj ten produktivny, na zakladanie perspektivneho vztahu a rodiny, tak daj definitivu za tymto nevztahom a nestracaj svoj drahoceny cas s blbcom, co Ta pozna len ked jemu vyhovuje! Uz ste sa rozisli a dali znovu dohromady? Chyba! Mas vsetky indicie, ze toto nie je ziaden vztah. Perspektivny uz vobec nie. Kolko rokov este potrebujes zahodit? Byt na tvojom mieste, nevaham ani minutu a robim hrubu ciaru a viac sa neobzriem! Nie je za cim! Ak by Ta to predsa len pokusalo, zablokuj si tentoraz jeho cislo Ty, aby si nahodou nemala slabu chvilu a neskocila na jeho vylevy. Zda sa totiz, ze jemu staci malo a si na lopatkach. Sorry. Takze hrdost a rozum do ruky! Strach maj z dalsej minuty svojho zivota co budes na neho cakat, nie z toho ci vobec mate nejaky vztah!

obsadenemeno
26. júl 2016

@deina66 30 rokov, to je nic! Ja som sa rozviedla ked som mala 28, po 30tke som sa prestahovala do zahranicia, sama, bez kontaktov alebo pomoci. Draheho som stretla ked som mala 33. Vzali sme sa o 3 roky (36). Teraz mam 45 ( coskoro, o mesiac) a zda sa mi, ze zivot je den za dnom lepsi.
A vies preco? Lebo uz netolerujem nikomu ziaden "bullshit".
Tak nemrhaj cas,a bud k sebe uprimna, ak sa neozyva a blokuje, asi o to nestoji.

zabka147
26. júl 2016

...priatel ma byt v prvom rade priatelom....a pravda bude asi taka, ze nie si pre neho az taka podstatna ako by si si zasluzila byt...pises mudro, nie ako nejaka sliepka, takze si myslim, ze si fajn baba a proste len chces normalne s niekym fungovat...ale toto urcite nie je normalne a hlave nie pekne voci tebe...a v prvom rade vo vytahu sa dvaja k sebe maju spravat uprimne a chciet pre seba navzajom to najlepsie...toto urcite nie je vytah na ktorom treba pracovat...nechcem to zase pisat ako keby som bola mudra a vedela vsetko...ale je to moj nazor a keby sa to tykalo mna urcite by som ten vztah prehodnotila...vaz si samu seba...lebo muzi si k nam dovolia len to co im dovolime aby si k nam dovolili....a bez hranic a uprimnosti urcite nefunguje ziaden vztah...drzim palce aby si raz bola mooooc stastna a hlavne sa neopustaj, ze co ak....maj rada samu seba a ziadaj aj od druhych aby k tebe boli dobry....a ked nie su, nech tahnu k certu...takych ludi nepotrebujes mat okolo seba... 🙂

deina66
autor
26. júl 2016

Ďakujem za povzbudivé slová🙂

Som rada, že niektoré z vás sa z niečoho podobného úspešne vysekali.

Ako tu niekto spomínal, radikálne to riešiť nebudem, čiže nebudem sa mu snažiť dovolať s tým, že sa rozchádzam (ani neviem či by som sa dovolala, neskúšala som to od inkriminovaného štvrtku) , skôr si počkám čo bude ďalej s tým, že si začnem žiť svoj život.
Ako viem len, že mám dosť...takéto správanie je pre mňa neadekvátne, nie som si vedomá, že by mal dôvod sa ku mne takto zachovať

deina66
autor
26. júl 2016

@zabka147 moc ďakujem🙂 taky úsmev sa mi predral pomedzi ten moj celodenný úškrn (v práci som ako mátoha🙂

merynka3
26. júl 2016

rozid sa s nim.. zachovaj si svoju hrdost a zablokuj si ho ty ;)
no a co ze mas 30? hladaj dalej, kto hlada - najde 🙂 s takymto darcom organov si len pokazis zivot...

zabka147
26. júl 2016

@deina66 som rada a naozaj sa riad tym, ze clovek, ktory ma byt pri tebe cely zivot musi byt v prvom rade tvojim priatelom a potom je to vsetko tak ako ma byt 😉

nyusika
26. júl 2016

@deina66 hlavne si vyhod z hlavy myslienky typu
"on sa asi boji mojej reakcie" a podobne zvasty,
my zeny mame tendenciu vzdy fabulovat viac, nez je nutne.
on sa nicoho neboji, on ta ma na haku. kedze sa ti neozyva.
nehladaj za tym vobec nic ine

plutarchos
26. júl 2016

@deina66 len technicky na okraj, ja mam android, funkcia blokovania tu nie je. Da sa iba plosne vsetko. Individualne blokovanie maju skor vyssie typy smartphonov. Aj to nemusi byt pravidlo.
Inak 🙂, matoha nebud, hrkni si za pohar vina, daco si zaspievaj a bude lepsie

merynka3
26. júl 2016

preco vyssie typy smartfonov.. len dobre popozeraj, ja neviem, ja som tuto funkciu pouzivala na starej snuke uz ako tinedzerka, ked som nechcela aby ma otravovali urciti chalani... 🙂
@plutarchos

deina66
autor
26. júl 2016

Dá sa to aj na mojom Samsungu S4, dnes som to skúšala..Kontakty/Telefón/Nastavenia/Nastavenia hovorov/Odmietnutie hovoru/Zoznam automatického odmietania hovorov - sem sa pridávajú čísla.

Keď už aspoň vás niečo naučím, ale predtým ako použijete, skúste sa s človekom aspoň porozprávať...

Víno už pijem.

A čítam si o "silent treatment"

misumich
26. júl 2016

@deina66 Ahoj.Moj muz je "motorkar". Ked ide na zraz. Pravidelne sa mi ozyva. Minimalne, ked niekam dorazia, cize minimalne 2x do dna. Obed a konecna. By som mu hlavu odrazila a umrela od strachu. Cez tie checkpointy vola z povinnosti, lebo vie, ze sa bonim, i ked aa niekedy idu len "vycurat" na pympe. Ale ked uz niekam dorazia, da sprchu, idu sa niekam najest. Vzdy mi zavola. Lebo chce. Niekedy je to dlhy rozhovor, niekedy len opis co su, kde su, co jedia. Podla nalady - to je normalne. Ale bloknut si niekoho, koho mam rad... To je podla mna sila! Neviem, neviem no. ☹

deina66
autor
26. júl 2016

@misumich veď práve - momentálne som v stave mu tú motorku vieš čo (keby som vedela kde je), ale neurobím to, nakoľko som rozumné dievča a nie žiadna hysterka.

Ja viem,že sa ozve, lebo vždy sa ozve, dostane výčitky alebo má iný dôvod.

Ale je možné, že mu už nikto neodpovie, lebo ja na toto nervy fakt nemám.

Správa sa ako decko na piesočku, ktoré si vyhraňuje teritórium.

misumich
26. júl 2016

@deina66 Aj ja som vela krat mala a mam na motorku nervy. No akceptovala som to ako relax, konicek, styl,... To je o inom. No aby dospely chlap mal problem sa ozvat. V takom veku... Ak by som nemala deti ako Ty, viac by som mu nevolala a nepisala a blokla by som si hovory tak, ako to spravil on. Ked nieco chce, nech napise. No musis ratat s tym, ze sa uz mozno neozve ☹

papricka33
26. júl 2016

@deina66 pripájam sa k názoru, že blokovanie je najmenší problém. Neviem, ako často si voláte/volas. Ale aktivita by mohla ísť aj od chlapa. Je to smutné, asi by som si ho posadila na zásadný rozhovor. Aby si na neho nemusela takto čakať ďalších 10 rokov ☹

deina66
autor
26. júl 2016

a mimochodom som v stave mu strašne vynadať, ale držím sa...už ma napadlo asi 10 verzií SMS s veľkou vypovedacou hodnotou, no zatiaľ sú stále len v mojej hlave.. 😀

terezka1947
26. júl 2016

@deina66 ...mlcanie a nevolanie,ale cakanie v klude ma najvacsiu vypovednu hodnotu,ver,ze ano 😉

deina66
autor
26. júl 2016

@terezka1947 ja viem, všetko si radšej píšem pomimo a nedosielam..je to taká moja očista..