Priateľ chce, aby som zmenila prácu
Ahojte,
s partnerom sme spolu 2 roky pracoval v rovnakom zamestnaní ako ja no nepohodli sa so šéfom a tak pracovný pomer ukončili. Priateľ chce aby som tuto firmu opustila aj ja. Mne to príde trochu manipulatívne z jeho strany. Ako by ste sa zachovali ?
@viestta nie ja mám svoj byt a v podstate som od neho ani peniaze za bývanie nepýtala finančne to nepotrebujem ale kupujem aj stravu každý deň sebe aj jemu varím obed na další deň, kupujem aj drogeriu
Áno, ja by som sa postavila a odišla.....ale od neho 😉
@melany_y ďakujem za názor vážim si úprimnosť asi potrebujem facku aby som sa prebrala 😁
@martul býva on u mňa 😁
Vymen partnera čím skôr. Uz si mu ustupovala az az
Tak on tlačí na teba aby si opustila dobrú robotu a bola s ním asi v garáži. Okamžite mu daj že koľko ti má prispievať na nájom a na stravu. Ak nie tak mu pekne zakývaj a dovidenia.
@zoro9836 vyššie som písala že alergik nie je vadilo mu že ho v noci kocúr zobudil keď po ňom prešiel
Ahoj,namiesto toho,aby si menila celý svoj život podľa toho ako sa to páči tvojmu priateľovi, by si sa mala zamyslieť nad tým,kam to s ním chceš dotiahnuť. Respektíve, kam on chce stiahnuť teba. Tento vzťah rieš racionálne, nie emotívne. Aby si tu o nejaký čas nepísala, aké nešťastie sa ti stalo,že si vo všetkom vyhovela a opustil ťa, nemáš robotu,ktorá ťa bavila,okolo seba zázemie, ktoré si si vybudovala a pod. Veľa šťastia v ďalších krokoch, buď šťastná a sama sebou!🍀
A ty ho živis a prispôsobujes sa mu, on neprispieva , a plat mu bol nízky....bože, ale si hlupucka, prepáč.
@simik22 ja viem som a ešte mi je aj ľúto sa s ním rozísť keďže nemá kam ísť bývať
@zoro9836 nie nepýtala som si peniaze
Takého človeka netreba ľutovať. Taha ťa dooooolu
A seba Ti nie je luto, ze ta taky blb manipuluje?
Ale prečo ti je ho ľúto? Za celý ten čas co u teba býval sa na tebe prizivoval a ešte ti dirigoval život. Každého súdneho človeka by hanba fackovala ak by si užíval pohodlicko v cudzom byte a mal by to zadarmo. Jedine, ze by to odpracoval, ale asi okná neumyval ani nezehlil.
Naozaj sa zamysli, že či ti takého treba.
Čisto zo zvedavosti alebo možno z princípu si vypočítaj koľko ta ten clovek stal....a ako ti to vynahradil....mňa niekto zadarmo živiť, tak ho nosím na rukách a v domácnosti by ani prstom nepohol...on si odhodi 2500 plat a ide živoriť do garaze.? Už by som ho hnala "pokloniť sa" tomu šéfovi,nech ho prijme naspäť, ....ale milostpan sa radšej nechá živiť frajerkou....Prepáč, ale si hlúpa....
Nie nemeň prácu , nikdy ani kvôli nikomu, nedaj sa manipulovať bude to horšie.✊
@viestta spravil v byte plavačku ( podlahu ) aj pri tom sa napindal čo za Poľsku kokotinu som to kúpila že to ide ťažko podotýkam že ju vyberal so mnou
@elizabet173 nemá vlastnú nehnuteľnosť ani ušetrené peniaze
Keď mu varíš a kupuješ drogériu, bol niekedy sám nakúpiť potraviny, alebo ste boli spolu a zaplatil? Kde škrečkoval tých svojich 2500€?
Buď je žgrloš a všetko si sporí, alebo ich hádzal do automatov a na drogy?
Autorke: Nerob si z bytu ubytovňu, vyzerá že si šikovná vystačiš si aj sama , aspoň začas😀
To áno, to je zasluha ako Brno. Typický chlap. Raz v živote spraví omietky, plavacku ale bude to pripomínať 10 rokov, že aká to bola strašná robota, aké zasluhy on ma. Tých tisíc každodenných robot, ktoré spraví žena, to nie je nič, však je to jej povinnosť postarať sa pánovi o pohodlicko. A ešte to ma robiť s láskou a nemá byť z čoho unavená.

Najbližšie zmenis účes lebo sa mu nepáči tvoja farba,potom zmenis aj štýl obliekania lebo sa mu nepáči. Ach dievča utekaj od neho, brutálny manipulátor mi príde. Nehnevaj sa , píšem to všeobecne,ale ja sa ani nečudujem prečo je toľko slobodných mamičiek keď si s takýmto podobnym chlapom raz urobia dieťa. Sama vidíš aký je,chce od teba zmenu zamestnania lebo on tam skončil. Toto je tak smiešne správanie preboha veď otvor oči čo máš doma kým nie je neskoro. A že ešte mačky si sa vzdala kvôli nemu ,lebo sa nevyspal. Otvor oči