Priateľ chce, aby som zmenila prácu
Ahojte,
s partnerom sme spolu 2 roky pracoval v rovnakom zamestnaní ako ja no nepohodli sa so šéfom a tak pracovný pomer ukončili. Priateľ chce aby som tuto firmu opustila aj ja. Mne to príde trochu manipulatívne z jeho strany. Ako by ste sa zachovali ?
@maranco rozhádzať na blbosti
daj mu ultimátum, bud si do mesiaca nájde robotu a bude prispievať na bývanie a stravu, alebo ho pošli do zadku a nech si býva pod mostom.
Nalozili ti uz dost baby. Treba sa spamatat, pankovi vycislit naklady aj dozadu a opytat sa ci ma naozaj problem, ak nesklapne a nezacne robit a prispievat .... zobrat kluce a vylozit igelitky.
Ďakujem baby za všetky názory dám určite vedieť ako dopadol rozhovor
Moja ty fakt potrebujes poriadku facku, ale taku aby ti stena dala druhu a vtedy sa uvedomis, akeho kokotka si si zavesila na krk. Tak ta zmagori, ze uz sa ho nezbavis...ty nepotrebujes virualnu facku od zivota, ty ju potrebujes realnu..
Nikdy by som neznenila pracu kt ma zivi a ma bavi kvoli chlapovi. Ak ti on tvrdi ze on by s tebou odidiel tak tomu never, ved keby ta miluje tak z lasky k tebe tam ostabe a ked nie z lasky k tebe by bol rad ze ta praca bavi a vas zivi....
A zvysok radsej nekomentujem. ...uz ti nalozili dost a ja s nimi suhlasim,
A ze nema kde byvat? Tak nech ide tam kde byval predtym ako sa nastahoval k tebe
Aha, cize jemu nestačilo to co mal (cez 2.000€) tak radšej je teraz nezamestnany, bez prijmu a vyciciava ta???
Počuj dievca, si ty normalne?
Ked ty das vypoved, budete predpokladam obaja bez prace, takze hlupost
Dat vypoved z dobre platenej prace aj tak hlupost, aj keby on uz inu pracu mal, nikto ti nezaruci, ze najdes nieco podobneho.
Neprispievat na domacnost a sotva vychadzat pri takom plate, aky mal - vystrazne kontrolky zapnute - bud niekde droguje, hra, niekde dlzi a rozhadzuje, v akejkolvek kombinacii...
Macku teraz neriesim, ked je partner ci dieta alergik, zviera ide z domu, to je fakt... ale inak musi byt delo v posteli alebo vediet recickami neskutocne namotat, ze si toto tolerovala dva roky...
Namiesto práce by som vymenila frajera a doniesla si kocúra domov .Bola by si blbá kebyže menis prácu s takým platom a hlavne keď si spokojná.A okrem frajera výmen aj zámok na dverách
Ako jedna napisala, vymen priatela, nie pracu.
A inak by som sa velmi hlboko zamyslela nad tym, ze kde je pravda, lebo len tak ukoncit PP zo strany zamestnavatela nie je take jednoduche. Takze to, ze stale chcel len zyvsovanie platu to nie je realny dovod, ta muselo byt naozaj nieco viac. A tam s vtedy zamestnavatelpovedal ze dost a bal si caky-paky...
Preboha kopní ho do zadku manipulátora. Ked je tvoj byt si dáš rozkazovať mačku si dala preč to akože prečo že ON nakázal . Lebo ON chcel teraz chce aby si odišla s dobre platenej práce. Ked bude chcieť že skoč s okna alebo balkona skočíš. Prebud sa pokiaľ nemáte deti. Pomaličky ťa bude odstrihávať od rodiny, je to manipulátor ako nič. Fitko chodiť do iného lebo tam chodí tvoj ex. Ježiš Mária ked budú dajme tomu na blízku dve potraviny a do oboch bude chodiť nakupovať tvoj ex tak VY ostanete hladný lebo pán veľkomožný si zmyslí že tam chodí tvoj ex. Preboha výhod ho ked býva s tebou žena a nájdi si normálneho chlapa. A nie ťažkého žiarlivca a manipulátora. Ked by si mala s niekým dieťa dajme tomu že by si bola slobodna matka a povie TI daj dieťa rodine TY to urobíš z lásky k nemu nikdy som tak naivného ako TY nevidela. Aby mi v mojom byte rozkazoval frajer no pomoc letel by ako špinavá handra a za ním jeho veci. Nenažranec. To už ej len čo za debila že mu nestači na mesiac plát 2 tisíc keby bol plát 700 eur nepoviem ale nie 2 tisíc eur a papuľuje šéfovi. A na dôvažok ťa ešte vydiera aby si odišla aj TY s tej práce prečo z akej veci ved si rada že máš a ako píšeš dobre platená. A teraz ked je bez práce ti čo bude prispievať budeš všetko platiť sama. A 37 ročný nemá nič svoje bývanie ani prenájom kde predtým žil. Ja pochopím správal by sa tak ked má 25 rokov ale nie 37 ročný chlap. Ale 37roční niektorí už majú dospelé deti. A toto čudo čo ho TY budeš živiť a ON TI bude diktovať čo máš a nemáš robiť. Zobud sa kým je čas.
No jeho ex velmi dobre vedela preco ho vykopla...takze preto asi nema nic a ani byvanie a ani uspory, ze? Ma aj deti na ktore platy vyzivne? To potom chapem, ze nema ani financie...mali spolocnu hypoteku? Uver..tak tiez dovod preco nema nic...a ku tebe sa nasackoval, lebo vsak ta "hnusna ex" ho obrala o vsetko a ty si ho z velkej lasky prichylila a lubis ho...dievcsa, takeho chlapa sa najlepsie len zbavit. Taky ti len ziv ot skomplikuje a budes mat problem na problem a kledat hlbsie a hlbsie do sraciek...
Tento chlap je gula na tvojej nohe. Ked spadnes do bahna, miesto toho, aby ta vtedy podrzal, stiahne ta pod hladinu a utopis sa.
Cim skor sa ho zbav, nech to povazujes za akokolvek krute. Viem o com hovorim. O rok si budes nadavat, aka si bola hlupa, ze si to nevidela.
@lubkavargova1 podpísali výpoveď dohodou priateľ bol priliz hrdý že on za tie peniaze neostane robiť že on si zaslúži viac
Urcite nemenit, ak nemas Ty vazny dovod
@lubkavargova1 nemá deti s bývalou bývali v byte ktorý ona zdedila z tade ho vykopla, platí mesačne jeden spotrebak okolo 400€ + plus garáž
To ako vazne potrebujes facku? Chlapec ta vyciciava, manipuluje, uplny uboziak atd len tak dalej, popripade si dake dieta spravte, sprostost zien nema obdoby
On si planovite vyberá také, u ktorých môže bývať. Inspiruj sa jeho bývalou, urob to co ona. On si nejakú ďalšiu matku Terezu, ktorá ho pri chýli, ktorá ho opatrní veľmi rýchlo nájde. Na ulici neskončí. Na to je viac ako dosť vychcany
Prácu si nechaj, výmen frajera
Ja by som ostala. Áno, je to manipulatívne chovanie. Vidí sa mi, že sa cez teba chce mstiť ex šéfovi a to by pre mňa absolútne nebol dôvod na výpoveď. Chlapovi by som povedala, že som tam spokojná, mám dobrý kolektív a ako bonus mám aj dobrý plat. Že rešpektujem jeho rozhodnutie, že sa rozhodol odísť, tak on nech rešpektuje moje, že chcem ostať.
@seli970 nerobím administratívnu prácu nie som sekretárka pracujem s dovozom aút potrebujem angličtinu aj nemčinu plat mám primeraný pozícii

Viem, ja som to myslela tak, že odísť zo vzťahu.😊