Priateľ chce, aby som zmenila prácu
Ahojte,
s partnerom sme spolu 2 roky pracoval v rovnakom zamestnaní ako ja no nepohodli sa so šéfom a tak pracovný pomer ukončili. Priateľ chce aby som tuto firmu opustila aj ja. Mne to príde trochu manipulatívne z jeho strany. Ako by ste sa zachovali ?
@mikadooo áno to mi aj povedal že šéf je bezo mňa s prepáčením v prdeli lebo ak odídem on si nebude vedieť zaucit novú babu lebo neovláda to čo robím a prísť sa mu chce pomstiť
@seli970 robota je naozaj ťažká to áno šéf vyžaduje dosť toho a precíznosť a samostatnosť ale vie to finančne oceniť
Vieš čo, ten chlap má určite zlatý falus. Tak s nim ostan a už aspoň nezničí život ďalšej.
Ja si ho viem dokonale predstaviť. 37 ročný, nevyzrete decko. Autickar. Veľký geroj, lebo on za 2500 robiť nebude. Tak radšej s kamošmi vysedava v garáži a rieši akoze kseftiky. Frajerka mu plati byvanie, navarí večeru a este aj namasti pekáč na banánovú tortu. A svoje zivotne mindraky si ide panko dokonaly este ventilovať na ruke, čo ho kŕmi. Lebo nikde inde si vyskakovať nemôže. Lebo aj ten šéf ho poslal do prdele.
@seli970 na slovensku je aj vela vzdelanych a sikovnych ludi, aj zien, ktore zastavaju pozicie, kde je velmi tazke niekoho najharlovat
Odo mňa chcel ex aby som zmenila prácu, že aby sme boli za jedno a bla bla bla, presne táto situácia , spravila som to a ľutovala , po čase to ľutoval aj in, že odišiel , lepšiu som si už nenašla
Ten clovek ti znici zivot a co ty budes mat zo svojej lutosti?
Neviem ako dlho chodite, ale normalne mu povedz, ze si rozmyslala nad vztahom s nim a asi nevnimas ho ako svojho buduceho muza a asi si zasluzi lepsiu zenu. Ze ty taka nie si, a doprajes mu inu a do konca novembra nech si nieco najde a odide.
Ma ho aspon zlateho ked si ho takto chovas?
Este to tak,aby mi niekto urcoval,kde mozem pracovat. Ak si spokojna,nemen kvoli nemu robotu. Ze nebol on spokojny je jeho vec a mal by sa vediet odosobnit a hodit to za hlavu
pánko si to veľmi jednoducho predstavuje, že ho budeš živiť a ešte aj skákať ako on píska. Pindať bude vždy, keď nie jedno tak druhé, dôvod sa vždy nájde.
Vieš, ja by som mu povedala, že ja nechcem byť prostriedok na pomstu. Ak sa chce pomstiť šéfovi, bude musieť vymyslieť iný spôsob. Že nech ma nezaťahuje do jeho konfliktu. Veď už dal šéfovi výpoveď, aby mu "ukázal", tak nech trošku skľudní hormóny. (A pevne dúfam, že nikdy nebudeš v situácii, že sa s ním budeš rozvádzať, lebo evidentne si dáva na pomste veľmi záležať).
Paneboze tvoj chlap je normalne vyhra storocia🤦♀️🤦♀️🤦♀️ tak on zarabal, neprispieval na najomne, stravu ani potraviny. Este mal aj navarene. A nema usetrene nic... naco ti je taky chlap, ktory sa nevie postarat o rodinu?
Ty kokos, toto čudo vyhod z bytu aj života. To co je ta somára, mali sa mu 2500 eur a chce, aby si aj ty ostsla bez roboty? Len kvôli jeho egu? 🙈🙈Neprispieva, peniaze rozhadze na somariny, zivis ho, organizuje ti život a ty sa pýtas, či robiť? Už dnes by letel aj s taškami
nech ta ani nenapadne menit prácu. si tam spokojna, to si treba uvedomit, dobru pracu najst je dost problem....
to ze jemu bolo 2500 malo, dobre chapem, chce viac..... dufam ze si aj nasiel pracu s vyssim platom.....
osobne pracu nemen, skor vymen chlapa, v práci si 8 hodin musíš byt spokojna.....,
Autorka haló preber sa. Máš chlapa vo svojom byte, ktorého živíš a všetko prispôsobíš jenu. Prepáč, ale si blbá, napíš si na papier,čo máš z toho vzťahu ty.
Vyhodila by som ho z bytu, možno by si ho ešte v práci videla, ako dosiel žobrať o bývalú prácu 😂
tak potom prečo odchádzat?
preco by si sa mala v tomto prisposobovat? akoze toto mi teda pride moc, moze byt rad, ze ty mas pracu, ze zarabas a mate z coho zit.
Zena nehnevaj sa ale keby toto píše 20 tnicka, človek si povie dobre, mladá baba naivná zaľúbená, prvý vzťah, ešte nerozozna debila od normálneho chlapa....
Ale v tvojom veku by si už mala mat rozum....
Keby on bol dobry partner,tak by sa nesnazil rozhodovat za teba,priam ta do toho tlacit. Je sibnuty??? Ty si spokojna a zarobis dva litre,ja mam dve VS,ovladam cudzi jazyk,mam zodpovednost a mam o cosi menej ako ty. Takze haloooo,manipulator…a z mojho bytu by nesiel ani kocur,ani pes a ani krokodil,keby ho tam mam. Kocur bol asi pred nim,byt je tvoj,tak co hubuje?nevedel od uvodu,ze mas zviera??? Osobne si nemyslim,ze on je dobry clovek,fakt je manipulator. Je jeho vec,ze sa nepohodol,ale v dnesnej dobe len tak z rozmaru a nie tvojho rozmaru,odist z prace,kde mas teplo,klud a super prachy,tak to by si bola hlupa…dnes priatel je,zajtra byt nemusi. A garantujem,ze on by to pre teba neurobil,ale uznavam,ide chlapec dobre na teba,cez city
Moja ak pracujes v autodoprave a nebodaj v spedicke (realne sa tam tocia velke prachy) tak ti garantujem, ze velmi rychlo sa najdu ludia co ovladaju jazyky a teda aj 3-4 a teba sfuknu ako sviecku...tvoj krasavec nech sa zrealni. Keby taky sikovny bol, tak nesedi doma a do par dni ma dalsiu robotu. Tato sfera je dost premakana. Predpokladam, ze jeho "meno" je uz na ciernej listine a preto nema robotku...robila som spediterku viem ako to chodi..tieto kalerabiky nech tlaci niekomu inemu do hlavy a to teda mali sme na firme mlade babenky co aj 3-4 000 otocili v mesiaci. Takze ni eje problem na tvoje miesto najst nahradu suma-fuk...
dievča, zober rozum (ktorý zjavne máš) do hrsti a čím rýchlejšie vykopni toho príživníka, ktorého si doma živiš, je to manipulatívny idiot, s ktorým ťa nič dobrého nečaká
Však ale to je jasny prizivnik..najskor jeho byvalu a teraz teba..prepac ale ak chlap zarabal 2500 eur mesacne a bolo mu to malo a nema nasetrene nic tak je nieco zle...dalsia vec je ze chce s tebou manipulovat..takeho prizivnika by som vyhodila hned..preco ti neprispieva na domacnost? Strava, energie? Boze niektore zeny su fakt blbe prepac 🙈 toto by som v zivote netrpela...
Pripájam sa k názoru, že prácu by som nemenila, ale hentoho príživníka áno. Akože sorry, ale Ty si platila všetko, ešte aj varila za svoje a on prehajdakal mesačne dva a pol litra? Do prdele by som ho kopla a nech si ide bývať aj pod most. Keby mi niekto povedal výčitku, že keby si bola dobrá partnerka.... Tak to by bola konečná. To je jasný manipulátor
Nie je to ten, čo si píše s inými ženami?

Milá @autorka, to čo postupne píšeš plus tvoj úvodný príspevok, má vedie k otázke: prečo taká šikovná mladá žena trpí a toleruje prizivnika a manipulatora?