icon

Priateľ chce, aby som zmenila prácu

27. okt 2022

Ahojte,
s partnerom sme spolu 2 roky pracoval v rovnakom zamestnaní ako ja no nepohodli sa so šéfom a tak pracovný pomer ukončili. Priateľ chce aby som tuto firmu opustila aj ja. Mne to príde trochu manipulatívne z jeho strany. Ako by ste sa zachovali ?

Strana
z5
svetlonos
27. okt 2022

Nechala so tavesit na seba vychcaneho kkta. Tak on zarabal viac ako ty, chochmesu nemal a chova sa doteraz ako dzigolo. Chce aby si odisla, bo ho ide j..ut, ze ty mas krasnych 2000€ a on hovno. Vrchol drzosti, ze ty zenska mas viac!
Kopala by som ho z bytu nie do zadu ale rovno medzi nohy, nech sa taky kreten ani nerozmnozuje!
Vyuzil prvu, vyuzil teba. Je ti ho luto??
Neblazni, takyto ludia keby uz zajtra opustili tento svet, nebola by to strata ale vytazstvo.
A neboj, vychcany a zamilovany do seba je dost na to aby si nasiel inu sponzorku.
A ano, tiez som uz vyhodila chlapa s takymto chovanim - dostal jednosmerny listok tam odkial prisiel!
A uprimne ti poviem, ze keby ho zrazilo auto v ten den, bolo by mi luto jedine jeho mamy.
Nebud blba, bez varovania mu zbal saky paky, vymen zamok a napis: do nevidenia! Taxik nech mu ich dovezie do jeho garaze.
Drzim palce.

aandrea9
27. okt 2022

Prepáč ale nečítala som všetko. Ty živíš chlapa, ktorému bolo malo 2500 mesačne? Kocúr ma šťastie, že mal kam ísť. Vykopla by som toho tvojho o dve bytovky ďalej a žila podľa svojho. Keď aj len s kocúrom.

tykat
27. okt 2022

Trochu?

ahhola
27. okt 2022

Načo ti je teda chlap zo secondhandu, ktorý ročne zarobil na 1/4 bytu a nemá ani garsónku... 17 rokov 12 ak má VS dával prachy kam? Aké má ešte plány s tebou, okrem plánu pomstiť sa šéfovi cez teba? Ty dáš výpoveď a budeš s nim v garáž lízať labu? A čo jeho ex, nevie, akú mal ešte pred ňou? Tiež s bytom/zadarmenko? 👿

lapalma
27. okt 2022

Autorka 🙂 ...mám nápad !!! zajtra dones od mamy svojho KOCÚRIKA .... a chlap odíde aj sám 🙂

autor
27. okt 2022

@lapalma 🤣🤣🤣 máš ty pravdu

vakaveronika
28. okt 2022

Asi by som o tom uvažovala, pretože ak tam mal on problémy, môžu aj teba začať brať inak.

autor
28. okt 2022

@vakaveronika ja tam robím 3 a pol roka on tam bol 5 mesiacov

brembo
28. okt 2022

nečítal som všetko. Ale pánko tam robil 5 mesiacov a chcel zarábat ako majitel firmy? Vyhod toho debila aj s vecami a pracuj nadalej tam. Máš na viac,než prísavku. A tvoj byt,tvoje pravidlá. Takže kocura pekne domov. Ešte on si bude stanovat pravidlá v cudzom byte ?

mamusa123456789
28. okt 2022

To čo za blbá si si nasla? Nečítala som všetko, len zbežne som preletela prvé dve strany, ale teda s takým Palom by som nebola ani minútu... Organizuje ti cely život a ešte sa aj prizivuje, dievča moje zlate máš na viec ako na tekoho prizivnickeho manipulazora

stary_ujco
29. okt 2022

No tak pockaaaat, ty si mu okrem toho našla ešte aj robotu vo firme kde sama robis? Predpokladám, ze si sa za neho prihovorila u šéfa. A šéf ho prekukol teda o hodne skôr a rovno ho vyrazil ...

brembo
Autor odpoveď zmazal
luccija
29. okt 2022

Priateľ je nevyrovnaný človek stále nespokojný nemohla by som s ním zit

janickacrazy
29. okt 2022

@brembo to tvrdí on, bohvie, ako to bolo naozaj

aurora33
29. okt 2022

Priateľ je ukážkový manipulátor. Nechala by som si robotu, kocúra, chodila by som do fitka ktoré vyhovuje mne a jemu ak sa nepáči tak dovidenia.

stary_ujco
29. okt 2022

@brembo to o tej dohode je verzia pre pani domácu. A slušný šéf ti aj tak nevyhodi na oči, že čo za chmula si mu to dotiahla do firmy... Proste sa to ukončí dohodou a verzia o vysokych finančných nárokoch je len inak povedané, ze si tie prachy za ten vykon nezasluzil...

mickao
31. okt 2022

Tak, ako si to nakoniec vyriesila?

autor
17. dec 2022

Ahojte, prepáčte že sa ozývam až teraz nevedela som nájsť tento príspevok keďže upozornenia sú len do nejakého času. Rozišli sme sa, najprv som mu pekne vysvetlila že takto si nepredstavujeme vzťah do budúcna ani budúceho manžela nebodaj otca mojich deti, dosť po mne kričal že čo si o sebe myslím že som len hovno a podobne párkrát do mna sotil a nechcel odísť tak som mu zbalila veci a zavolala policajtov. Som slobodná v práci samozrejme ostávam a cez sviatky si od rodičov donesiem domov kocúra 😊 ďakujem zienky všetkym veľmi pekne za otvorenie oči a povzbudenie že to nebol len pocit že ten vzťah nie je v poriadku. Ďakujem

katkazuz
19. dec 2022

Vďaka ti za tvoju správu a tlieskam ti, že si rozhodla správne 👍👍👍👍
A jeho reakcia, že si 💩 tomu napovedá…
Želám ti všetko dobré a do budúcnosti dobrého a láskavého partnera!

Strana
z5