Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert
Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?
Normálne bez okolkov sa priateľa spytaj, či je tvoj partner, kamarát, alebo len občasvrz. Kľudne aj do tej skupinovej konverzácie s Paľkom. A máš.
@wanda12 ja ta neurazam. Ja som napisala, ze si strasne naivna. Chces snad povedat, ze nie?
Chlap byva daleko od teba, vidite sa raz za cas, vsetko mu platis, nechce ist s tebou na koncert, radsej chce ist s kamosom - este si stale myslis,ze je to ten spravny chlap? Ze ta miluje? Ze si s tebou planuje buducnost?
Mas 40 rokov - pozri sa na vas "vztah" bez ruzovych okuliarov.
@wanda12
Noo ja netvrdím, že tvoja dcéra nemá, čo potrebuje, ja len vravím, že namiesto dotovania nejakého chlapa, ktorý o teba zjavne nestojí, by si tie peniažky mohla využiť so svojou dcérou. To je všetko. Sama dobre vieš, že ťa aj v minulosti využíval...sama si to napísala. U neho partnerskú lásku nehľadaj.
Precitala som si prispevok z leta kde pise autorka ako mu stale ona plati vsetko. Baby jej pisali, ze ju chalan len vyuziva. A ona stale dookola Ďakujem, si zlatá. Prajem všetko najlepšie. Ako teraz... Evidentne si nic nezobrala k srdcu ako si nezoberie ani teraz. Potrebuje asi len pozornosť, ktoru nedostava od chlapa.
A inac ten chlap musi mat charakter keď vyciciava slobodnu matku s dieťaťom!!! Doma mamahotel a do BA si chodi na sexualnu turistiku, ktoru mu nejaka naivka celu preplati. Ešte aj kulturnu vlozku ma zadarmo. Privlecie si so sebou este aj tepleho Palka. Aj tomu vsetko platis ty?
@kiki68 asi ti uniká pointa
Žiadne " veď ich nechaj ísť"🙄
Autorka zjavne chce ísť na ten koncert s priateľom,lístky kúpila pre seba a priateľa! Nevieš čítať?
Priateľ nechce ísť s ňou,ale s tým manikom,ktorého oslovuje "Paľko"
Už ti je jasnejšie?
Keby autorka kúpila 2listky na koncert,ktorý ju nezaujíma a povedala mu,nech ide s nejakým kamošom,to by bolo iné
Dievča zlaté, ty si taká naivná až to sviští.
Ok, posledný pokus. Predstav si svoju dcéru o pár rokov. Má priateľa, ktorého vidí raz za mesiac, všetko mu platí a on je radšej s kamarátom, ako s ňou. Čo jej poradíš, ako staršia a skúsenejšia? Povieš jej, nech len vydrží, ze fešák sa zmení, že mu má kúpiť lístky na koncert? Alebo jej povieš, nech uteká od neho a neobzerá sa?
@wanda12 Keby len o peniaze? No, dievča zlaté, neviem si predstaviť, ako sa ešte kvôli nemu obetuješ? Tie peniaze, čo míňaš na neho, môžeš využiť ináč. Ako som písala vyššie, dovolenky, výlety, akcie, kurzy, kde sa zoznámiš s normálnymi ľudmi. Prípadne si nájdi psychologičku u ktorej sa môžeš vyrozprávať a ona Ťa "nasmeruje" na správnu cestu.
Maj sa trošku rada❤ Zapracuj na svojom sebavedomí. Poviem Ti to takto, radšej sama, ako s chlapom, ktorý Ťa len využíva. Keby Ťa mal ten Majuško aspoň trošku rád, tak to nerobí. Vie, že máš dieťa a on Ťa bez výčitiek svedomia nechá všetko platiť. Prepáč, ale je mi z takého chlapa na vracanie.