Priateľ ma nikdy nezavolá k nemu
Caute baby, zeny, potrebujem vas nazor. Ja uz sa vo vsetkom stracam. Mam priatela 1,5roka, rozvedeny, dieta, ja to iste. On 35, ja 30rokov. On byva s otcom, ja sama. Navrhla som mu uz niekolkokrat spolocne byvanie a on sa vzdy tejto otazke vyhne. Radsej zahovori, neodpovie. Navyse som si zacala vsimat, ze vo viacerom ma pusta na hlucho. Deti sa nepoznaju navzajom, chodi len on ku mne, ja k nemu nie, nikdy ma tam nezavola, ani len pred dom ho nemozem ist pockat, zobrat, ked sme dohodnuti, ze niekam spolu ideme mojim autom. A ja uz stracam trpezlivost. Neviem ci ho mam nechat tak, lebo ja sa chcem urcite posunut dalej, tuzim po rodine, po niekom s kym mozem spolocne zit. Alebo na druhej strane si hovorim, ze vydrz, sak sa nepoznate tak dlho. Tak ako podla vas? Pozname sa dist dlho na to, aby som mohla aj ja jeho navstevovat? Aby sa poznali deti? Dost dlho na to, aby som sa necitili sprosto za to, ze som mu navrhla aj spolocne byvanie?
@pininka1 áno to chápem, ak je problém v jeho otcovi, že ju nechce zoznámiť, ale to, že 35 ročný muž odmieta spoločné bývanie už nemôže hodiť na otca. Pre mňa je tento muž strata času.
Mila autorka,zatiaľ čo tvoj rozvedeny "partner" sa poučil a evidentne nemieni spadnúť znova do tých istých s*aciek,tebe nestačilo, tak budeš musiet hľadať tiež takého,čo mu nestačilo,tento bude mať viac rozumu ako ty,v tejto oblasti minimálne ma odo mňa palec hore. Hľadaj inde,veľa stastia.
@martinajurkechova co ak je otec v takom stave ze ho nemoze nechat cely den sameho a nema sa kto onho starat? Ty by si isla od takeho rodica prec po roku a pol? Netusime ani jedna co za tym je, len sa na to pozeram z viacerych stran kedze poznam rozne podobne pripady.
@pininka1 tak takúto vec by som partnerovi povedala ešte niekedy v začiatkoch. Sú to úplne normálne veci, ktoré netreba zatajovať.
@pininka1 to nedáva zmysel, píše ze chodí do roboty, to po prvé. Po druhé, to by nevysvetlovalo ani prečo sa nesmie priblížiť k ich domu, ani po tretie, prečo odmieta predstaviť ju rodine. Po štvrté to nevysvetluje prečo nechce zoznámiť ich deti a ani po piate prečo všade chodia výhradne jej autom. A takýchto bodov a čudných shady veci by sa isto našlo viac. Toto nieje vzťah, pardon my French ale on ju len chodí prasit a ťahať za nos. Stráca jej čas a využíva ju
Mne to pride, ze on nechce vztah, a mozno ma druhu, to ze je v robote neznamena, ze tam naozaj je nonstop takze ja by som mu neverila, a podla mna zabiteho 1,5 roka akoze uz deti sa mali davno poznat ja by som dlhsie ako pol roka teda necakala, alebo sa za teba hanbi?
@sissi256 Moj nazor je: nerata s tebou v buducnosti, inac by sa deti uz poznali. Mozno ma odsudite, ale prever si ho z ineho damskeho profilu. Pomoct ti moze pekna kamaratka, ktoru nepozna... Dam krk na to, ze by s nou komunikoval.
Druha pricina moze byt otec. Asi nie si zena, aku by si predstavoval po boku svojho syna alebo je velmi nabozensky zalozeny. Syn asi nema velmi na vyber, kedze byva s otcom.
@desore súhlasím, možno ju má len v zálohe, ak by iná nebola a nechce predstavovať rodine každého pol roka inú. Ja by som tú kamarátku poslala pred ten jeho dom, lepšie pred vedľajší, nech si tam v aute posedí, možno sa dozvie viac, ako je on ochotný povedať. Ale s týmto človekom by som do budúcnosti nepočítala.
@pininka1 otec odmieta každú synovu partnerku? A syn je nesvojprávny? Otec tam má právo dožitia, nie právo rozhodovať, koho si jeho syn do vlastného bytu privedie.
Neberie Teba,Váš ,,vzťah,, vážne.Nestojí o vzťah iba o kamarátstvo s výhodami.Môže ale aj nemusí mať druhú ženu,toto by si mala skôr preveriť,nech ti neničí dalšie roky.Je neseriozny voči Tebe a mal ti povedať ako si to s tebou predstavuje alebo ked má s otcom problém.To,že Ti zavolá po robote,či večer píšete je nič.Prečo nevolá ked je doma ale píše,je na zamyslenie....Niečo tají,ešte aby si nebola prekvapená...
@sissi256 Mne príde zvláštne, že poznáš jeho ex, ale jeho otca nie. Podľa mňa jemu taký vzťah vyhovuje, nechce sa posunúť ďalej, stačí mu občasný sex, nechce s tebou bývať, preto nechce teba zoznámiť s otcom a vaše deti spolu. Ja by som sa s ním rozišla, zaslúžiš si lepšieho chlapa.
@elizabet173 ja s tebou suhlasim, ale zazila som jeho otca, on nepusti do bytu ani odpoctarov. Jedna katastrofa, a pritom to je clovek s dvoma vysokymi skolami
@pininka1 predpokladám, že má otec vyše 70 rokov a hádam sa 50 ročný z neho neposkladá. Ak by mal takéto výpady, že nepustí do bytu odpočtárov, môže to byť už starecká demencia a uvažovala by som o obmedzení spôsobilosti na právne úkony.
Tak keď stretnes jeho ex, môžeš zistiť, čo na jeho príbehu nesedí. Možno ti rada povie 😄
Sla by som k jeho domu sa poprechadzat. To nie je spehovanie, ani poduroven. Ak by ste sa tam nahodou stretli, bud by ste to rozriesili, alebo sa rozisli. Jeho reakcia (ak by ste to aj neporiesili) by ulazala, co dalej. Prva by bola zbrkla, po case, keby ti to chcel vysvetlit by som jo prijala a podla toho by som zvazila, co dalej.
Poznam pripad, ked dievca ani po 2 rokoch nepriviedla partnera domov. Ale mu to vysvetlila a rodiny sa poznaju.
Zvlasyne je, ze jeho dieta nosite domov k jeho byvalej manzelke. To by ukazovalo, ze to s tebou mysli vazne. Mozno chce ma len svoje sukromie a hanbi sa za to kde a ako byva.
Ak nebies adresu, skus ju zistit podla mobilneho cisla a mena. Alebo by som naozaj zasla za byvalou. Ako p nej rozprava? Aky ma vztah s dietatom? Tvoje dieta ho pozna? Verim, ze to chces roztiesit. Neprejavuju da u neho nejake negativne sklony a pteto nechce s tebou byvat? Alebo naozaj problem s otcom? Skus zistit potom z katastra, kto je blastnikom domu.To nie ke spehovanie, libis ho, veris mu, chcela by so s nim prezit buducnost, tak potrebujes rozlustit, co sa deje. Mozno ti neveri, preto nie je k tebe uprimny. Alebo sa boji, ze sa rozidete ako s jeho nyvalou, ked sa dozvies, co je vo veci. Zahrala by som sa na drtektova 🙂 Bez ptedsudkov, obvinovania. Na druhej strane je riziko, ze by si vsetko pokazila tym, ze mu nedoverujes. Lenze keby doveroval on tebe, nevyhybal by sa tozhovoru a nehadzal bu vinu na teba. Myslim si, ze druhu nema. Ale kto vie? Na zaklade naznakov sa mozme len domnievat 🙂
som len ja divná, že by som sa na detektíva nehrala? Vzťah po toľkom čase bez dôvery a úprimnosti nemá budúcnosť. Normálne sa s chlapom treba porozprávať, že čo sa deje. Klamstvo možno nespoznáš, ale vykrúcačky áno. Takže vzťah nerozbije to, čo on ukrýva, ale že niečo ukrýva.
@spadnutaslivka ja by som tiez bola radikalna. Zivot je kratky na to, travit ho s niekym kto ma vo svojom "kompletnom"zivote nechce. Takze sadnut a na rovinu. Inak packo.

niečo nie je OK, ale myslím, že je to aj tebe jasné, v tomto by som ďalej pokračovať nemohla, nevieš na čom si, nevieš či sa oplatí čakať, nevieš nič, akurát tak domýšľať si môžeš a to je k čomu? predsa ty vieš čo chceš a treba si za tým ísť