icon

Priateľ ma ponižuje, ale on si to nemyslí

17. mar 2022

Ahojte mám problém prišla som si po radu čo robiť ako sa zachovať... mám priateľa sme spolu 5 rokov keď sme sa spoznali bola som štíhla podľa mňa až príliš teraz som pribrala ale nie som tučná a páčim sa sebe samej oveľa viac aj ľudia v mojom okolí mi hovoria že vyzerám lepšie lenže priateľ mi už pár krát naznačil ako keby sa mu to nepáčilo ale minule to prehnal a povedal že chce aby som bola sexi a že mám začať cvičiť len tak to na mňa vyhrkol pritom nie som typ ktorý leží doma v teplákoch ale starám sa o seba a cítim sa dobre pokiaľ on nezačne niečo takéto hovoriť vtedy mám sebavedomie na bode mrazu a cítim sa otrasne na sex nemám chuť lebo sa cítim zle aj som mu to hovorila ale jemu ako keby nedochádzalo že mi to robí zle...ja sa cítim dobre a nemôžem za to že on je asi na ženy bez prs a zadku...ja viem že sa mužom páčim a páčim sa aj sebe ale tie jeho reči má ničia a neverím si a vždy keď vidím ženu ktorá sa jemu ževraj nepáči aj keď viem že je to jeho typ chce sa mi plakať... Čo by ste na mojom mieste robili?? Ako ho vyprovokovať aby žiarlil ? Aby mu došlo že sa mužom páčim a nie je jediný a aby prestal s tými rečami?? Ale ako sa zachovať??

Strana
z2
cacianka
17. mar 2022

Žena kľud, napísala si text hala bala, bez . a , ťažko sa to lusti, a ten kľud ti pomôže zrovnať aj chlapa. Hádam máš ústa, tak mu odsekni že ani jemu nerastie bujná hriva, ani pedro nemladne, zuby starnú, fotrovatie, a hlavne sa ohraď aby nemal nemiestne poznámky na tvoje krivky. Ak chce spať s chrtom, nech si ide do chovnej stanice. Ty si žena, máš svoje tvary a basta.
Ale čo ma najviac zarazilo ako píše
@0silvia0 že sa všemožne staráš. No prd, ty sa sama pasuješ do role puťky domácej, kométy a obežnice, a henten bulo od dobroty si na teba ešte aj hubu otvorí.
Obaja sa deľte o domácnosť, nerob mu gazdinú sakra.

cacianka
17. mar 2022

@0silvia0 tú vetu som si všimla viac ako kilá

diamond007
17. mar 2022

Aj chudé ženy môžu mať pevnejšie telo 🙂 ja na cvičení nevidím nič zle, práve naopak by ťa to mohlo nakopnúť 🙂

mamutka
17. mar 2022

Je tu asi tak 333 diskusii od žien, ktoré žijú dobrovoľne s takýmito chobotmi, stačí hľadať. A dobre si ich precitaj. Môj názor je, že normálna žena nežije a nespava s primitívnym odpadom. Nenecha si od neho urobiť deti a nevyplakava potom na koni. Na celej tejto stránke o materstve sú diskusie o týchto orgánoch oveľa plodnejsie ako matky samotné. Vždy tam na desiatkach strán ženy radia, ako odísť od magora, netrápi deti, ako znovu začať. Cca 95 percent z tých žien s magormi ostane, lebo psychika, alebo vypatlana blbá hlava. Trpia deti. Mamičky to sledujú a roztahuju nohy magorom, aby bolo utrpenia viac.
Ten tvoj sa krásne vyfarbil už teraz, tak nemáš dôvod s magorom ostávať a pridať sa k zástupcom žien co proste stoj čo stoj musia mať chlapa, hoc ich aj mlátiť bude, ponizovat, deťom život ničiť, ony musia mať chlapa a bodka. Nájdeš si normálneho a hotovo

marca12
17. mar 2022

Nevidim nic zle na tom,ked nam polovicka povie alebo vytkne nieco ohladne postavy. Ale zalezi ako to povie. Ak ti to splechne a nadava pri kazdej hadke,tu by som spozornela,s kym to vlastne zijem. A kde su hodnoty takehoto burana. Kazdopadne dajme tomu,ze by to povedal normalne. Tak predsa nevidim nic zle na tom zacvicit si. Mne osobne sa pacia pevne tela,nie vyformovane hory svalstva,ale pekne spevnene telo je vzdy krajsie ako mlandrave stehna. Verim,ze sa citis dobre a urcite by si sa citila este lepsie,keby ti svaly spevneli. Nemusis chudnut,to ani nie je cielom cvicenia,len sa udrziavat v dobrej forme.

janetinka27
17. mar 2022

mnohi muzi su proste zatazeni na postavu. na tvari az tak nezalezi,ale postava je dolezita, nedokazu ocenit krivky,proste chcu chudu a len chudu.

shinon258
17. mar 2022
scorpionflower1
17. mar 2022

Posli ho do psej matere cim skor, lebo sa s nim utrapis. Nepocuvaj tie submisivky, co ho obhajuju, ked ma negativne poznamky na tvoje telo nic dobre ta s nim necaka. Keby mu raz uletelo a potom sa 100x ospravedlni, budiš, ale ked si ani neuvedomuje co robi zle, znamena to, ze je to prenho standardna komunikacia. Nechci vediet, co ta s takym volom caka, ked budete spolu 15 rokov a 2 deti.

scorpionflower1
17. mar 2022

@janetinka27 ano, to su presne ti povrchni trotli, ktori nestoja inteligentnej zene za pozornost. Ja som pocas mojho vztahu s mojim muzom mala vahu od 83 kg (v tehotenstve) po 55 kg po porode a ani jedenkrat som nepocula, ze vyzeram zle. Nedovolil by si nieco take, lebo mi nechce ublizit a v neposlednom rade, ja mu nic take tiez nevravim, iba ak by to ohrozovalo jeho zdravie.

scorpionflower1
17. mar 2022

@mamutka scasti suhlasim, ale z velkej casti to prilis zjednodudujes, treba sa na to pozerat zo sirsej perspektivy. Ked zijes s clovekom, ktory ta psychicky depta mas totalne znicene sebavedomie a pocit, ze si nula, lebo ti to stale niekto opakuje, je tazke tomu neuverit (osobna skusenost) nie je lahke sa z toho bludneho kruhu vymanit. Vela zalezi na vychove, ak ta doma ponizuju rodicia mas nasobne vyssiu sancu, ze skoncis s partnerom, ktory ta bude ponizovat tiez.
Tento narativ o tom, ze zeny, ktore su ponizovane a psychicky tyrane su za svoje problemy spoluvinne lebo neodidu od muza je strasne skodlivy, im treba pomoct nadobudnut sebavedomie, nie stierat hranicu medzi obetou a vinnikom.
Pozri sa aj na to ako boli a stale aj velakrat su zeny na SVK vychovane - musia robit, starat sa o deti, domacnost, byt pekne, dobre, slusne, mudre a ked nespadaju do niektorej skatulky amen tma. Na chlapov su tiez kladene iste naroky, tiez su obetami stereotypov, napr. ze nesmu prejavit city, ale naroky nie su na nich take vysoke. Staci si len predstavit, co sa vravi, ked zena odide od deti a ked chlap.

mamutka
17. mar 2022

@scorpionflower1 ja chápem co myslíš, je to presne tak a vo svete bez kontaktov, internetu, azylovych domov a diskusií, kde zisti ze nie je sama a ma nádej by taká žena nemala šancu. Lenže tie ženy píšu sem. Dostanú 100+ rad, kontakty na pomoc, psychicku podporu a potom sa odmlcia. Lebo radšej budú znášať trpkú stabilitu akoby šli do neisteho neznáma. A tu je to, kde sa mame odlíšiť od zvierat. Keď tie ženy maju deti, majú použiť rozum a akokoľvek sa im nechce, akokoľvek sa boja, či ľúbia tyrana, sú na ňom závislé atď, ak použijú rozum, majú sa odpútať od chlapa kvôli deťom. Normalna žena, nech už by bola akokoľvek závislá na magorovi, nemôže predsa dopustiť aby deti vyrastali v strachu, s bolesťou na duši aj tele, hladné a ustrachane. Dieťa ma plakať preto ze si rozbije koleno a nie preto ze ocko mlati mamku. Všetko sa dá pochopiť, ale keď žene radia kde nájde pomoc, keď už existujú azylove domy, a ona, nejedna, radsej bude pri takom akoby deťom dopriala kľud, tak fakticky koná horšie ako zviera ktoré by za svoje mláďa bojovalo do krvi.

scorpionflower1
17. mar 2022

@mamutka chapem, ale rozoznat dobro od zla, ked ta to nikto nikdy nenaucil je velmi tazke, podava sa to generacne. Tie zeny, ked chcu odist su casto obvinovane, ze rozbijaju detom rodinu, ze ony su vinne za to, co sa deje, ze nie su ďostatocne dobre a preto maju co si zaslúžia, standardizovane je tu velakrat aj fyzicke nasilie o psychickom uz ani nehovorim, mam pocit, ze to je tu standard v mnohych rodinach.
V sucasnosti sa situacia meni, ale je to tu zakorenene. Pozri napr. na nasilie nielen na zenach, ale aj na detoch. Kolko rodicov este stale povazuje facku alebo pohlavok za ucinny vychovny prostriedok, nechavaju novorodencov sa vyhucat v postielkach, lebo vsak na ruky ho nevezmem, aby si nezvykol....tieto deti to povazuju za standard a oni potom vyrastu a su bud ti, co tyraju alebo sa stanu tyranymi. Tu pomoze len striktne oddelit obet od vinnika a nulova tolerancia k nasili na partnerovi (aj zeny vedia emocne a psychicky tyrat partnera) aj na detoch a pomoc, nie sudit, co ktora mala alebo nemala urobit skôr. Tie zeny nepisu na kona, lebo chcu cislo na poradnu, to si vedia vyguglit, ony potrebuju psychicku podporu.
Ja poznam jeden ošemetny pripad - zena, lekarka, silno veriaca katolicka s 3 detmi, muz, lekar, zastaval vysoku funkciu, silno veriaci, rodina s dobrym postavenim pohybujuca sa medzi nazvimeto dobre situovanymi ludmi vratane knazov a cirkevnych hodnostarov. Verejne zname tajomstvo bolo, ze lekarka si daleko po facku nechodi, ked isla pacientke davat injekciu, tak sa jej triasli ruky, ze ju skoro neudrzala, ale vzdy sa vsetci ti dobre situovani tvarili, ze nic nevidia, resp. ze dobra katolicka zena vydrzi a rozvod je hriech, az raz ju tak pan manzel zmlatil, ze jej dolamal celust a sposobil otras mozgu a skoncila na JIS.

janickacrazy
17. mar 2022

@scorpionflower1 fuha, to je strašné a ani potom od neho neodišla či ako?

madeline1
17. mar 2022

Jedna vec je pacit sa sama sebe, druha vec je pacit sa partnerovi, najma ked ste sa spoznali, ked si bola postavou vyraznejsie ina.
Najdolezitejsie je ale pacit sa sam sebe, avsak ako chces byt s chlapom, ak ti dava na javo, ze si ho predtym pritahovala, ale teraz menej...?

janetinka27
18. mar 2022

ja si myslim,ze v tomto nie je ziadny hlbsi zmysel,proste ten chlap chce chudu,paci sa mu len chuda a nebude spokojny,kym nebude chuda.bude sa obzerat za chudymi,je jedno,ci je dzentlmen a partnerke to nepovie alebo ju bude priamo ponizovat, bude vzdy tuzit po chudej.a zena to vyciti,ze sa mu pacia chude a bude sa trapit. proste bude vediet ze nie je pre neho dost dobra aj keby jej to nepovedal. moze sa potom stat,ze ked o neho zavadi chuda baba, zacne si s nou.

ja som tiez mala frajera,ktory chcel chudu,pritom sam bol vyrazne velky a vobec sa ani pekne neobliekal a nebol zvlast pekny ani pritazlivy. bol slusny, fajn, chodili sme spolu len par mesiacov a proste som vedela ze chce chudu.nakoniec sa sam priznal,ze som sice mila, dobra, blabla,ze lepsiu by nenasiel,ale krajsiu ano.a ze keby ho chcela nejaka chuda,ze by si ju vybral. po tomto priznani sme sa samozrejme rozisli. cely cas bol sice mily,ale vedela som,ze je nespokojny a ja som bola z toho nestastna. mozno keby bol vacsi hulvat a povedal by mi to skor,tak sme nemuseli stracat cas zbytocnym chodenim.

fednaja
18. mar 2022

Jáj takýto superhrdinovia, takých mám najradšej. Predstavy by mali ale že by aj oni so sebou niečo robili to nie. Pozri ak má na teba také požiadavky s ktorými nie si stotožnená tak hold, možno by nebolo na škodu sa rozlúčiť s ním.

stanulienkat
18. mar 2022

To je sice vsetko pekne, co tu pisete,uvedomte si, ze pocujete iba jednu stranu. Autorka stale pise, ze je spokojna, ale ani raz nenapisala aku ma vahu. Je rzdiel mat zensku vahu cca 65kil a vahu ako chlapisko 85kil. A tlstemu je kazdy vychudnuty. Moj muz,keby sa vyzral, tiez by som to naznacila. Takisto by som sa ja neurazila, ale minimalne zamyslela. Ale ak je partner blbec aj v inych oblastiach, tak by som nezadavala trapnu temu, ktora sa tu denno denne rozobera. Ked nie ste spokojni,tak chodte od seba.

laska86
18. mar 2022

A on.je akoze model?..pan dokonaly...nepaci sa.mu nech si najde inu..

bruneta880
18. mar 2022

No za mňa takto, mne si raz muž tiež dovolil povedať, že som trošku pribrala, áno dobre čítaš "Dovolil" a to dovolil v úvodzovkách kvôli tomu, že ja sama dobre viem, že mi po pôrode kilá zostali, konkrétne z 55kg mám teraz 59kg meriam 165cm
Nemusí mi to môj muž "vešať na nos" ,to tak "dobre" padne... ja som za úprimnosť vo vzťahu o tom po tom, ale do šľaka, musí asi existovať aj nejaký takt k svojej žene, mňa sa to vtedy naozaj veľmi dotklo, jednak preto lebo si teda katastrofálne fakt nepripadám, a jednak preto lebo on má tiež svoje nedostatky, myslím čo sa týka vizáže, takže som mu ich tiež pekne netaktne a hlavne nečakane všetky naservírovala, (som od neho o 8 rokov mladšia a niekoľko krát sa nám stalo, že "s dcérou ste prišli pozrieť?")🤭🤭🤭 ale to som mu nepripomínala, zase, ja toľko taktu mám...
no a hneď sklapol.
Na druhý deň kytica ako svet, s tým, že "vieš bonbóny som ti nedoniesol aby si nepribrala " 🤣 degeš jeden 😅, tak sme sa obaja zasmiali, a vybavené.
Ser na neho, povedz mu, že tiež nie je Alan Delon alebo akého super sexi chlapa si dnes stretla v meste.

lasoli
19. mar 2022

nieje to fer ale jenu sa oacia chude zeny s tym nic nenarobis,chapes?Ze ho nezmenis?bud s hudnes alebo ho nechas,ja by som ho tadaej nechala lebo teraz mozno sa ti da schudnut ale mozno po detoch naberies a uz sa ti ani schudnut neda a potom co?Bude si hladat bokovky ?

believe3589
19. aug 2022

@lenkakravcova lenže to je rozdiel ak to povieš mužovi ak vidíš, že má nejaké kg navyše... lenže autorka zjavne nemá nadváhu a cíti sa dobre...

Strana
z2