Priateľ ma psychicky ničí, vyhadzuje ma z bytu
Baby mám problém s priateľom. Žijeme v jeho byte s keď sa pohádame a on sa opije, vyhadzuje ma z bytu. Žijeme v zahraničí, v Rakúsku. Som z toho zničená. Vadí mu, že sa mu podľa neho dostatočne nevenujem. Vyhadzuje mi na oči, že ma živil, presťahovala som sa do Rakúska za ním a nejaký čas mi trvalo než som si našla prácu.
On potrebuje neustále hladiť, maznať ako malé dieťa. Ja to nerobím a on sa uráža a potom ma vyhadzuje z bytu.
Keď vytriezvie, tak zrazu už nechce aby som odišla. Je to ako psychoteror 😢
Nerozumiem? Na akých percentách? Bolo predsa zatvorené, ťahala si všetko ty. Tzn mala si slušný príjem. Pritom bolo zatvorené, tak ako teda a zrazu sa otvorí a ty máš padáka, nemala si padáka keď bolo zatvorené a máš keď otvoria? Všade sa všetko krásne rozbehlo aj v zapadnuzych dedinách, tak trochu zvláštne
@maciatkolulu Mám Meldezettel, trvalý pobyt mám na Slovensku. Som tu od novembra minulého roku.
Podniku sa nedarí ako pred koronou, majiteľa to takmer zruinovalo to nútené zatvorenie, aspoň tak nám bolo povedané.
@maciatkolulu Najskôr som pracovala vo fabrike, potom v gastre. Mám odrobeného pol roka, ak teda nerátam tú dobu, čo som bola doma na percentách
Odíď čím skôr sa dá ja by som s agresívnym opilcom neostala uz ani minútu. Není to manžel deti nemáte na čo čakáš? Ja by som sa bála že mu preskočí a fyzicky napadne.
@rubinka No on sa ráno vytočil, že som ho hneď nemaznala a že som sa odvážila dať prednosť mobilu hneď ráno, tak odišiel do obchodu a opil sa. Potom ma vyhadzoval. Že ešte teraz sa musí držať, aby ma nevyhodil. Teraz je triezvy a vyčíta mi, že sa mu malo venujem.
Veď to je psychopat, maznať takého despotu? Dievča utekaj kade ľahšie ak nechceš byť psychicky týraná celý život nedajbože aj s dieťaťom. Toto nie sú srandy. Choď k rodičom aj keby to nadávať mali všetko lepšie ako toto. Alkoholici vedia byť agresívny a nevyspytateľný aby to fakt neskončilo raz fyzickým napadnutím.
Nemas deti, nic ta k nemu neputa. Za cim cakas? Prid k mame najdi si pracu tu. Trepat, sa do sveta s takymto clovekom, je fakt vyhra. Hned by som, odisla. Neverim, ze tam nemas abdolutne nikoho u koho by si, mohla do 10 pockat na vyplatu a odist
Ako si bola platená a kým tie dva mesiace, keď bolo zatvorené? Zamestnávateľ mal peniaze na výplaty, keď bolo zatvorené a keď otvoril, tak už nie? Takže si v AT na prechodný? Na sk si nepracovala predtým? Máš 27 a si bezdetna, tak predpokladám, že pracovala, pekne chod na ams a U1 formulár z sk a určite ti niečo vyjde😉prosím ta ako máš odrobene pol roka? Si v AT od novembra, to je do polky marca 4 a pol mesiaca a to by si musela začať robiť hneď 1.10. Trochu divne a to, že si ty ťahala dva mesiace teraz ešte viac, z čoho si ťahala? Inak zavolať matke a povedať, posli mi prosím 20 eur na lístok, som svorc, nie je také ťažké, pripadne vydržať do 10 a odísť. Trosku zvláštne cele
Milujem tieto diskusie! V 99% ženy nehľadajú riešenie, ale zázračný lektvar na prerobenie chlapa.
Má jeden veľký problém, a to je alkohol. Keď budete pokračovať vo vzťahu ďalej - manželstvo, tak podľa mňa bude horšie. Ak nevie inak riešiť problémy, len alkoholom, to nie je chlap do koča. Keď zostanete, nie je dobre, a keď odídete, rátajte s ďalšími útokmi. Možno horšími, aké ste prežívali doteraz. Môžu byť osočovania a nechutné slová, ktoré budú na vašu adresu...
Neviem, aký boj prebieha vo vašom srdci, ale ak sa dá, i ja odporúčam odísť od neho a nájsť si niečo malé na bývanie. Skúste poprosiť priateľov, že dočasne u nich - samozrejme, ak máte prácu, ktorá vás napĺňa a ste ochotná naďalej zostať v Rakúsku. Alebo príďte naspäť na Slovensko, ďaaaaaleko od neho...
Uprimne, tiez mam pocit, ze sa len vyhovaras. Zavolaj mame, chvilu tam ostan, najdi si pracu a ubytko zozenies. Na cestu ti pozicaju aj kamosky co maju rodiny. Ved to v dnesnom case nestoji vela. Treba sa vsak zamysliet aj nad sebou, minca ma vzdy dve strany...
@airaw ak je to chlap z tejto diskusie @anonym tak ten nebude nikdy spokojny Je jedno,;!aku ženu si najde, vzdy najde na nej chyby, lebo je podryvak od prirody a vynucovat si polhodinove masaže- nech ide do wellnes centra, tam mu spravia aj hodinovu masaž. Ty si musiš ujasnit, či chceš alebo nechceš byť s nim.Darmo každeho polroka napíšeš, mi za teba nerozhodneme a nevyriešime
Mimochodom je veĺmi zvlaštny - je biely a slovenakej narodnosti či nejaky pakistanec?
Po par mesiacoch krizy dvaja dospeli 30tnici ste na tom tak, ze ty nemas ziadne financie, nemas kam ist a on si poziciava od sestry. Bud primalo zarabate, alebo privela rozhadzujete, pripadne oboje. A chcete mat este niekedy aj nejake deti, rodinu, ked sa neviete uzivit ani samych seba? Po zaciatku krizy ste mali dat vypoved z najmu, mali ste sa zobrat a ist domov, znizit naklady byvanim u rodicov,..., kym sa situacia neotoci. Takto palite cash.
Mam skor dojem, ze sa vam obom nedari a tieto hadky su vysledkom zlej situacie. Na kazdy pad ak niekto riesi financne problemy alkoholom, vyzadovanie masazi nekomentujem, tak to nie je vhodny partner. Radsej si najdi niekoho, kto ta potiahne, lebo tebe samej sa nedari stat na vlastnych nohach a sucasnemu partnerovi detto. Stahujete sa navzajom nadol. Ste dvaja dospeli, ktorym sa nedari ani v krajine, kde su vysoke zarobky, slusna kvalita zivota a to nemate este ani ziadne deti.
Robit chyby je ludske, robi ich kazdy, Zostavat pri nich, nepoucit sa z nich je blbe.
Píšeš že máš 27 rokov no príde mi to ako keby si mala čerstvých 20. Odišla si za priateľom do zahraničia bez roboty a teraz si prišla nato že to nie je až take ružové ako si si myslela. K rodičom ísť nechceš lebo ta mama bude kritizovať. Tiež som tak rozmýšľala ako 20 ročná že bože čo mi povedia rodičia. Teraz mám 30 a keby sa niekto ku mne takto správal a bola by som bez roboty a musela/chcela by som odísť tak by mi bolo jedno či má budú rodičia kritizovať alebo nie. Chlap ku šťastiu nepotrebuje vôbec veľa. A to iba plne brucho a prázdne vajcia. Ďalšia otázka je či pil aj predtým alebo až keď si prišla za ním. Určite si myslel že budete spolu viac a ty namiesto toho vysedávaš na telefóne to vie nasrat poriadne aj mna keď je muž na telefóne keď príde domov z roboty a jeho to tiež hnevá. Nezastávam sa ho aj keď to tak znie nikto nemá právo niekoho vyhadzovať z bytu či domu ale tvoje správanie mi príde veľmi nevyzreté a podľa mna by si mala dospieť.
@majkeel niekedy, ked dam na konci otaznik, sa pýtam.Či to je len otázka do luftu?
Odísť a čo najskôr ! Psychicky teror.. a ešte k to mu ide aby si sa cítila vínna .. pokial neodides bude za to zhoršovať
@rsimoneees Jemu vadí všetko. Musím s ním k lekárovi, lebo to je láska, musím s ním za jeho sestrou na návštevy, lebo som jeho partnerka. Atď.
@karolinakr Zalezi, kde a koho sa pytas. Ci vari v tom zmazanom prispevku? Musim z Alzy objednat kristalovu gulu, minule nemali na sklade. ;)

@maciatkolulu Bola som na percentách. Nemám nárok na dávku, lebo nemám odpracovanú potrebnú dobu.