icon

Priateľ mi nič nekupuje

somozajnemozna
27. feb 2015

v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám

annaella
3. mar 2015

@libka1 presne, si to ty, takáto si 🙂 sliepka na materskej, čo sa nudí, namiesto toho, aby sa starala o deti

esterba
3. mar 2015

@annaella dovolim si uviest tvoj posledny prispevok v povodnom zneni, nech nie sme odkazani na, sice iste kvalitny, ale stale len preklad: "Ga, ga, ga."

libka1
3. mar 2015

@esterba celkom pekny sedliacky dvor tu vznika 😀 😀

sam2
3. mar 2015

weeeeej zeny, tu to stale zije..... 😀 😀 😀

sam2
3. mar 2015

Inac, zapadom prazdniny koncia? Alebo sa mozem tesit na podobne smrtelne problememy aj na buduci tyzden 😀 😀

zita19
3. mar 2015

@sam2 uz koncia

timea7
4. mar 2015

@sam2 tiež som nazrela, či žiadna nová téma - čo slovo- to perla...

libka1
4. mar 2015

len skoda ze nam zdrhla zakladatelka, bolo by tu periel viac... mozno si povedala ze zbytocne hadzat perly sviniam 😀 mohla to tu napisat, rozsirilia by nas sedliacky dvor o krochkacov 😅

sardinka333
4. mar 2015

Čo skončil sa nám zábavný program??? Ani na Silvestra som sa tak nenasmiala ako tu 😀

libka1
4. mar 2015

asi skoncil, ale ja verim v jej kvality, ona je tu o chvilu zas... len musi popremyslat co ju akurat kvari, aby mohla vytvorit temu 😉

sam2
4. mar 2015

@libka1 a nezabudni, ze musi vymysliet dalsi kreativny nick 😀 😀 😀

natalym
4. mar 2015

@sam2 somkrava?

sam2
4. mar 2015

@natalym alebo nicsomsinevytrtkala...aj ked je pravda, ze je trosku dlhe 😀

sharmana
4. mar 2015

@somozajnemozna sú nejaké možnosti.
Povedať mu to na rovinu- ale to je cesta ku rozchodu, ak je to žgrloš, aj tak nepochodíš.
Začať sa mu vyhýbať je druhá cesta- nájdi si koníčky, nemaj na neho čas, začni chodiť bez neho do spoločnosti- možno začne žiarliť a viac sa snažiť, aby o teba neprišiel.
Posledná možnosť je rozísť sa- ja by som zvolila asi túto, pokial by som žila týmto spôsobom s niekým ako ty, tzv. na volno. Ide totiž evidentne o "žgrloša" a ešte si je tebou na tolko istý, že už ani nemá potrebu " o teba nejako bojovať".
V manželstve je to totiž naozaj iné, tam totiž máte peniaze spoločné, väčšinou manželia plánujú všetky aktivity, výlety, dovolenky či materiálne veci spolu a spolu ich aj kupujú a je absolutne jedno kto platí účty v bare, lebo či vytiahne peniaze muž alebo žena, je to väčšinou z toho istého účtu 😉

natalym
4. mar 2015

@sam2 Len aby sme sa nečudovali. Ale už 🤐

branodominika
4. mar 2015

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej toto est stale funguje??? 😀 😀 😀 len skoda ze neviem kde som naposledy skoncila citat... ODPADLA SOM

cawes
4. mar 2015

Inak som si dnes precitala co to je ta krabickova dieta a teda sa necudujem ze ti
@somozajnemozna to nechce platit bed sa pozri na ich jedalnicek nic extra a dokazes si to spravit aj ty sama doma. A za skoro 10euro na den pri min.odbere 20dni hmmmmm no necudujem sa mu ze nechce platit za taku kravinu

simca06022011
4. mar 2015

Bože kde som bola, že mi táto téma ušla!!!!! 🙂))))))))))) Hneď som si vylepšila deň a to som iba na 3.strane :P

sam2
4. mar 2015

@simca06022011 tak neprestavaj citat...ides k tomu najlepsiemu 😀

simca06022011
4. mar 2015

@cawes ale tie recepty jej dal, mohla si to varit sama... ale ona potrebuje dostat naservirovaneeeeee.... aby nemusela varit.. to je to 🙂 A este zadarmo, ved keby jej to zaplatil, tak nema vydavky na stravu za cely mesiac :P Ja som to pochopila, pani to ma pomylene v hlave, mysli si ze partner je sponzor, vsetci co zijeme s partnermi/manzelmi a pod. sme vydrziavane :P ... no ale idem citat spat na 4. stranu 🙂))) este sa daco dozviem urcite 🙂

AUTORKE @somozajnemozna : krabicovu dietu som mala, a sem-tam to bol taky humus ze by som do do seba ani nedala... naozaj sa oplati to uvarit :P a naje sa aj dcera a aj partner, aspon pride castejsie 🙂) ak bude vecera... teda ak nema nejaku inu na taketo cinnosti ;) ktorej aj tie darceky nosi... Inak pardon za vyraz, tvoje nazory z prvych 2 stran su asi take, ako u nas laznici co sa pristahuju do mesta a myslia si, ze musia zarobit 2000EUR, ked nie, tak vsetci co tolko zarobime sme lakomci/zlodeji lebo im nedame ;)

zebra41
4. mar 2015

a co tak sa poobzerat po inom investorovi?

prego81
4. mar 2015

@simca06022011
autorke uz neodpisuj...zabudla nick aj heslo 😠

simca06022011
4. mar 2015

@prego81 aha uz ani nebudem.. som na 6. strane a "chce se mi blit velebnosti"...

prego81
5. mar 2015

baby, je tu nova tema: Prva laska. Tam bude sranda.....

sam2
5. mar 2015

@prego81 a ten kreativny a zaujimavy nick.... 😀

prego81
5. mar 2015

@sam2
hodila som tam navnadu s krabickovou dietou. Mozno sa chyti 😕

marina24
5. mar 2015

podobné veľmi to mám aj ja :// je lakomý,lebo zarába veľa ..proste,to je celé,zmeir sa s tým,ja som sa ž zmierila,lakomosť 4 ever

janka279
6. mar 2015

@marina24 nehnevaj sa na mna. V poslednom case tu na MK citame o tvojom priatelovi same nepekne veci. Nic ti na nom nevyhovuje, necitim respekt, uctu voci nemu. Preco si s nim? Ved ti vlastne nic nedava (ani materialne, ani psychicky). Podla toho, co pises, je riesenie tvojej situacie uplne jasne. A nebude ta hnevat, ze ti nadava.

steinarka
6. mar 2015
feuille
Autor odpoveď zmazal