Priateľ mi nič nekupuje
v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám
@somozajnemozna poznam ten pocit mne tiez nic nekupuje ja sa snazim a nic mi este nekupil ☹..ja uz tie neviem co mam robit ☹..uz som mu aj peniaze poziciavala a on stale nic ja uz neviem ako mu to mam jaznacit pomozte mi :-/
buhahahaaaa, to musi by neprijemne, ked si si nasla akoze prachaca a teraz nic z neho! 😀 😀 😀
podla mna su tiez panny vychcane a vsetko robia iba pre seba a drzia peniaze ale este zallezi v akom je ascendente moze byt napriklad panna ale v rakovi alebo co da sa to zistit ked sidas do ceskeho googlu zackova vypocetni centrala tam presne zadas datum narodenia a vyjde ti aj horoskop zdarma
@blondinka152 s tými znameniami je to tu v tejto téme skôr na odľahčenie 😉 Ale podľa toho, čo viem, tak záleží v akej dekáde je dotyčný narodený a či nie je ovplyvnený ďalšími znameniami, ak je síce panna, ale napr. už na prelome ďalšieho znamenia atď.
@0silvia0 jaj som necitale cele len som si vismla "atak" na panny 😀 😀 tak to sem napisala 😉 a priatel je v strede viac menej on je 6.9. 🙂
Elementárna logika hovorí že panny sú lakomé a nedajú.
Ak by dali tak by neboli panny.
@blondinka152 ale je milé, že si ho mala potrebu obhájiť, len nech mu to vydrží, želám ti to 🙂
Asi to bude tak, že výnimky potvrdzujú pravidlo. Neviem celkom či je môj muž lakomý ale nenávidí slovo platiť, keď počuje platiť, tak oheň na streche.
@blondinka152 aj moj je 6.9. a co sa tyka platenia tak s nim mam ine zazitky....to by snad ani nik neuveril
ja uz to berem ako patologicku lakomost - luto mu je este 50 centov na nejaky kolotoc pre maleho....a plat radsej ani nespomeniam.....kamoska ma to iste s pannou
ale toto je trosku o inom ako tu riesi zakladatelka
tiez to beriem na odlahcenie🙂
@mircalla To fakt? Ale toto by ma zaujímalo. Ja som si dlho myslela, že je lakomý, ale zistila som, že za to ani nemôže. Inak aj jeho otec je taký aj babka, ale oni boli skôr veľmi šetrný. Môj neznáša keď musí čokoľvek zaplatiť a miluje zľavy, keď má proste na niečo zľavu. Napr. topánky si nikdy nekúpi, že sa mu páčia, ale chodí aj 3 mesiace po obchodoch a pozerá. Nikdy si ich nekúpi na prvý raz. Jedine ak sú vo výbornej zľave, alebo si nemá čo obuť.Deti napr. podľa neho nikdy nič nepotrebujú. Neznáša keď kúpim napr. 2 maslá alebo 5 kíl cukru. Však na jednej strane to je fajn, lebo ja som rozhadzovačník, ale niekedy je to hrozné. A ešte mám podozrenie, že tak trochu zneužíva. Rád si necháva platiť, všetko rád necháva na mňa a to ma štve, lebo neviem či ma tak trošku nezneužíva.......

@feuille Jasne, to ide podla znameni.....to je vedecky dokazane