icon

Priateľ mi nič nekupuje

somozajnemozna
27. feb 2015

v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám

steinarka
27. feb 2015

@somozajnemozna a skusila si sa spytat predovsetkym JEHO na nazor a nie tu cudzich zien?? mozno to berie tak, ze ked nie si ochotna platit restauracie a bary a konzumovat len "jeho peniaze", tak preco by ti mal pomahat aj s ostatnym.. nehnevaj sa, ale ja som s manzelom 12 rokov, 3,5 roka ako manzelia, ale taketo blbosti riesit by ma vobec nenapadlo... pokial darcek nie je Z LASKY a ZO SRDCA, ale vydrankany a vyprosikany, tak by som to mohla akurat tak z vysoka....
a ked sme uz pri tom - ake dary kupujes ty jemu? nepochvalila si sa

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

A čítate čo tu vôbec trepete niektoré???? Keď nechcem nič tak som radodajka,keď cjcem vsimne som stetka.ani tak ani tak čo ste potom vy???? Recnicka otazka

libka1
27. feb 2015

@somozajnemozna nieco mi uslo 😕 kde sa spominalo to ze nic nechces? musim sa na tuto temu viac sustredit...

inull5
27. feb 2015

@somozajnemozna som necitala predchádzajúce veci..ale si podľa mňa strašne materialisticky založená.láska sa neodvija od množstva a ceny darčekov.chceš mať pekne telo?no krabickova dieta ti bude asi nanič a tvoj priateľ to zrejme vie a asi by bolo jednoduchšie začať doma cvičiť..z principu neplatis..hm..a že nevieš ako na neho.toto je vypočítavosť..a ty si typická zlatokopka len si nenatrafila na ten správny "kameň". Mne muž vždy kupuje drahé veci o ktoré ja ani nestojím lebo ro aj tak nemám kde teraz nosiť a nikdy som to takto ako investíciu do mňa nebrala.
Zainvestuj si do krabickovej diéty,do plastiky pier,nájdi si nejakého starého chrena a možno sa ti tvoja investíciammnohonásobne vráti a možno ti zaplati aj liposukciu. Mám kontakt na konateľa kliniky ked budeš mať investora ozvi sa.

steinarka
27. feb 2015

@somozajnemozna No neviem, ja som si to prebehla od zaciatku, ale pokial vidim spravne, a tak si sa aj vyjadrila - jediny problem je, ze ta pretahuje a neplati ti za to.. 🙂 ak niekoho ozaj lubim, tak mi je jedno, ci mi nieco kupuje, alebo nie.. to ale neznamena, ze ho nemozem obdarovat ja.. skusila si to niekedy? alebo mas pocit, ze mu len roztiahnes nohy a on z toho bude na vetvy? ved pokial ta ma len na uspokojnenie biologickej potreby, tak prepac, ale takych ako ty beha na svete kvantum.. a mnohe by isto dali aj bez kompenzacie 😉

cecil36
27. feb 2015

@somozajnemozna tvoj probelm vyriesi Slovnaftska ulica v BA 😉

libka1
27. feb 2015

@cecil36 tam malo platia 😀

oldman50plus
27. feb 2015

Téma je určite vymyslená, zakladateľ cielene provokuje. Okrem toho štýl vyjadrovania je jednoznačne mužský.
Sú síce ženy vyjadrujúce sa ako muži ale je to vzácne a málo pravdepodobné preto tomu neverím.
Odhliadnuc od fabulácie je žiaľ dosť žien ktoré prvky takéhoto uvažovania majú v sebe. Nie až takto vyhraneného ale sex považujú za odmenu muža "že sa o nich stará", v akokoľvek širokom zmysle, nie za prirodzené vyvrcholenie vzťahu a lásky o ktoré musia mať záujem obaja partneri. Potom ak sa im zdá že muž "nie je tak dobrý ako by mal byť" prestanú ho odmieňať. Žiaľ väčšina mladých mužov nemá dostatočne vyvinuté receptory na takéto správanie a neutečie zavčasu.

zuzkaanicka
27. feb 2015
steinarka
27. feb 2015

@libka1
@cecil36 to jedine na nejakeho stareho chrena jej kontakt treba pomoct najst.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

libka1
27. feb 2015

@oldman50plus nekaz nam iluzie 😀

timea7
27. feb 2015

baby ste supéééér, mne sa dnes nič nedarí, tak som si tu aspoň dobila baterky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sunshineka
27. feb 2015

@somozajnemozna chapem ta.mne moj tiez nic nekupuje,ale nevadi mi to.nie som zastancom toho,aby chlap prejavoval lasku hmotnymi vecami a minal peniaze na kupenie si naklonnosti zeny.musis vediet rozlisit,ci je drzgros alebo len nechce.musis si uvedomit,ze nie kazdy je nauceny kupovat polovicke dary.zarabas,tak musis vyskakovat do vysky svojho platu.uvidis ako sa bude spravat,ked budete spolu zit.

libka1
27. feb 2015

@sunshineka spoluzitie nie je v plane 😉

adrioska
27. feb 2015

@libka1 😀 😀 😀

mariahpd
27. feb 2015

Reagujem na tvoj výrok

somozajnemozna @moonlight1210 dávam mu sex,to je malo? V manželstve je to predsa legitímne, muž zarába a žena podrží,akurát toto sa v manželstve toleruje a v inom vzťahu je to už o lux.spolocnicke????veď je to to iste

Tak už chápem, prečo si rozvedená. Asi ti nikto ešte nepovedal, že medzi manželkou a prostitútkou je veeeelky rozdiel. Tak aby ti bolo jasno, nie, v NORMÁLNOM manželstve to takto nefunguje, dokonca ani v normálnom partnerskom (nemanželskom) vzťahu. Pohybuješ sa v prostredí prostitútok a prostitútov, vypatlancov, ktorí sú ženatí a vydržiavajú si milenky, a očividne máš s nimi veľa spoločného, tak vymeň súčasného partnera za jedného z nich a dohodni si dopredu mesačnú taxu zato, že "podržís". Chceš byt prostitútka, tak buď... na to potrebuješ "požehnanie" z modrého koníka?

ustrachana
27. feb 2015

Baby ste top 😂

nasta55
27. feb 2015

@somozajnemozna a preco spolu nejdete zit?

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@mariahpd áno je v tom rozdiel.manželstvo je jediná legálna a spoločnosťou akceptovaná forma prostitúcie.

zuzkaanicka
27. feb 2015

@somozajnemozna Ty asi toho o manzelstve vela nevies ... resp. mozno to bude tak, ze ked sa zena sprava ako prostitutka, tak potom sa k nej tak aj chlapi spravaju ... a tam bude asi pes zakopany.

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@zuzkaanicka keby sa ku mne správal ako k prostitutke,tak tu neriešim a dávno by som bolá za vodou.....miesas jablká s hruskami tu

cerez
27. feb 2015

@jana_eyre Neboj sa, ešte prázdniny neskončili, ešte máme pred sebou ďalší týždeň. Ešte sa pobavíme. 🙂

zuzkaanicka
27. feb 2015

@somozajnemozna no, on sa tak mozno nesprava, ale podla Tvojich prispevkov to vyzera tak, ze by si o take spravanie stala 😝 ... takze domiesane to mas ty a riadne 😝

moonlight1210
27. feb 2015

@mariahpd nevsimaj si toho. rypka tu a rypka tam, vzdy sa snazi podrypnut kazdeho nového, co sa sem ozve, aby ho donutil dalej reagovat.

ked ho nechame, bude zachvilu na svojom piesocku sam.

prva tema (ze ani jeden z paru dieta nechce, ale kvôli dokonalej laske by partner mal vyznat, ze to dieta chce, aj ked to partnerka samozrejme hned odmietne, ale ide o princip, ze by sa to malo urobit, lebo potom nejde o pravu lasku) mu vcera zakapala rychlo, tak skusa inu.

doty1
27. feb 2015

No, ja vám tak poviem, niektorí ľudia by v záujme svojho duševného zdravia mali pozerať menej filmov a čítať menej trafených kníh a pustiť si radšej Jurošíka.... 😉

blahowoman
27. feb 2015

Ze manzelsvo je legalna forma prostitucie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Tak potom kazda z nas ma asi xy manzelov ked prostitucia. Lebo podla mna je brutalny rozdiel medzi manzelskym sexom a prostiucie. Alebo sa mylim ine vydate mamicky? zda sa ta osoba chora len mne ci aj vam?

filipal
27. feb 2015

@somozajnemozna ja si na rozdiel od ostatnych myslim, ze mas pravdu. Ano, treba byt vo vztahu spravne sebecka. Ovela viac ma irituju zeny, ktore sa nechaju vyuzivat a dokonca sa tu chvalia, ako ony vydrzia, bez darov, ako si vsetko platia same, ako dokonca ja do rodiny davaju presne polovicu financii (ale zabudaju, ze ich vlastna neplatena praca v domacnosti je tu akosi navyse a ze seba ukracuju)... A urcite nie je antikoncepcia tvoja zalezitost! nad tym mi az rozum stoji, co tu vela zien popisalo, ze preco by ti ju mal platit!? Ved ty uz dost znasas, musis ju uzivat, dost ti poskodzuje zdravie, tak nech ju aspon zaplati. Alebo nech pouziva antikoncepciu on. Teda pardon, ale ano, ma zadarmo sex!
A samozrejme, ze ked ma vacsi plat, opravnene ocakavas, ze bude grant!
Podla mna slovo zlatokopka je tu pouzivane nespravne. V tvojom pripade sa pozeras na vas vztah realne. A opravnene ocakavas viac.
Jednoducho, nech sa tvarime akokolvek nad vecou, materialno tu je a obklopuje nas. Nikto nerobi skoro nic zadarmo. Nezistni byvame len k svojim detom. Len si to malokto prizna. Su medzi nami ludia, ktori robia dobrovolnicku pracu, nezistne. Ano, takych ludi si velmi vazim. Odbornici hovoria, ze ani dobre skutky nerobime uplne zadarmo, ze je za tym urcity egoizmus, lebo nam to robi dobre....no, to som uz odbocila.

filipal
27. feb 2015

a ozaj! ano aj s tym suhlasim, ze zadarmo je sex iba v manzelstve. Kto nie je ochotny investovat do manzelstva, nech zan plati.

sunshineka
27. feb 2015

Kam sme sa dostali,ked si toto zeny myslia?akoze manzelstvo je legalna prostitucia???vidim,ze niektorym vam penisy udreli na mozog

irusa
27. feb 2015

popravde...správanie totálnej kravy