icon

Priateľ netráví s nami čas

simonka123234
6. aug 2022

Čo by ste robili keby vás priateľ s ktorým máte 4r dieťa,netrávil čas .Pracuje celý týždeň není doma to chápem ale príde cez víkend a žiaden záujem radšej ide na súťaž čo chodí ako dobrovoľni hasič .povedala som mu že by e mohli ísť na výlet ale on že dobre ale nič zatiaľ nás nevzal není schopný nás ani na zmrzlinu zobrať keď má čas tak ide hrať PS4 hokej a keď to nie tak na mobile je alebo ide na súťaž alebo tréning.Uz mám toho dosť aj som mu povedala ale on si len svoje

dzulli1980
•
6. aug 2022

Odišla by som od neho aj s dieťaťom ... očividne nemá záujem ...

petamich
•
6. aug 2022

no ze tvoj partner si zije svoj vlastny zivot 🤷‍♀️

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
majlo1234
•
6. aug 2022

Vzala by som sa na zmrzlinu a vsade sama a necakala uz na neho ani sekundu. On si robi vlastny program a ak mu rodina nechyba, fajn. Nebola by som doma ani o swkundu dlhsie ako musim a neposkytovala mu ziadne vyhody plynuce zo statusu spoluzitia a patricne by som mu to aj vysvetlila, nech ma cas rozmyslat

0silvia0
•
6. aug 2022

@simonka123234 necakaj ze ta priatel niekam vezme. Zober syna, kamosku, urobte si vylet. Uvidis, ci sa spamata. A ked sa nespamata, aspon zistis, ze treba zit, nielen cakat na niekoho poslusne doma.

marca12
•
6. aug 2022

@simonka123234 povedala si mu,ze by ste mohli ist na zmrzlinu a? Mala si sa pripravit,zavelit ideme a hotovo. Ked vidis,ze nie je doma akcny,treba postrcit

amelie2017
•
7. aug 2022

No, mas doma spolubyvajuceho, ktoremu vyhovuje, ze ma doma upratane, navarene a oprate. Usetri tym kopu casu a penazi a on si moze bezstarostne uzivat svoj volny cas. Dufam, ze aspon peniaze ti dava a nie ze ho este aj zivis. Ja by som toto netolerovala. Ultimatum a ak nezaberie, isli by sme kazdy svojou cestou.

basska_b
•
7. aug 2022

Moja kamoska ma tento problem, ma s nim 2 male deti, zobrati nie su, aj kvoli tomuto, aj par dalsim krizam. Radite tu rozchod, odchod, ono to ale neni take jednoduche... ked sa navyhraza, tak sa na 3 dni zmeni... inak je pre neho dolezitejsich milion vlastnych volnocasovych aktivit ako rodina, domov chodi, ked deti spia... mne je jej uprimne luto, ze ma deti prave s nim (prvy rok-dva ako sa narodil maly bol ten najpozornejsi otec na svete, potom sa zacal menit ...)

tykat
•
7. aug 2022

@simonka123234 chodte s nim na sutaz,to byvaju spolocenske akcie s ludmi, teda aspon co vidim v okoli.

viestta
•
7. aug 2022

Prečo nejdete aj so synom na tie sútaže? Však to býva veľká zábava, deti si také veci užívajú, mamy sedia v hľadisku a užívajú si tiež. A okrem toho hasičské sútaže nebývajú každy víkend v roku, nie sú v zime, a ani každú letnú sobotu, takže keď nie je súťaž zorganizuj víkend ty. Nečakaj, kým sa rozhýbe. A keď s vami nepôjde, choďte so synom sami. Je to už veľký chlap, neexistuje aby si si s ním sama neporadila, nech už by ste šli hocikam

janinah
•
7. aug 2022

Akonáhle chlap nepožiadal tehotnú frajerku o ruku.tak u mňa skončil...ale tu aký išiel.taku našiel...v 21.storoci treba čakať.kym ta chlap vezme na zmrzlinu?ešte napis.ze ani nepracujes a mam dosť...však zorgan8zuj výlet.welnws pobyt.hocico.ber dieťa a on sa bud pridá alebo nech sedí doma..na tej súťaží hasičov si bola kolkokrat? Vieš aký skvelý zážitok je to pre 4 r.dieta?

simonka123234
autor
•
7. aug 2022

@janinah áno pracujem
@janinah áno pracujem,ale mám este10rocneho chlapca a nevie nás zobrať celý rok nikde .Ale keď idem sama sními tak hundre od mladšieho vyzvedá že skym sme boli a somariny.Dnesnej dobe keď si sama všetko neurobíš tak chlap nepomôže asi zničím cest výnimkám.Ved komody není schopný poskládat ktorú som ja šla kúpiť aj s deťmi.a nie to dakde ísť snami skôr cudzí chlap by nás zobral

zmrzlinka2021
•
7. aug 2022

@simonka123234 a vlastnite spolocne byt kde byvate?

simonka123234
autor
•
7. aug 2022

@zmrzlinka2021 nie ja som si vybavila nájomný byt a priateľ kúpil dom a prerába ho ale tam určitě bývať nepôjdeme a načo keď sama som na všetko aj tak
Za

viestta
•
7. aug 2022

@simonka123234 ale to si si blbo vybrala chlapa. Môj síce občas pohundre ale spraví. Nie kazdy chlap je ako tvoj. No a keď sa ani nechceš s nim do domu sťahovať, tak co sa sťažujes, že s vami čas netravi? Však on už je na odchode (aj keď to možno ani nevie) , nevidíš tam perspektívu vzťahu, tak sa zariad po svojom a na neho sa nespoliehaj, ale ani sa nesťažuj. Ty už si si vybrala.