icon

Priateľ povedal skôr rodine, že čakáme dieťa

11. nov 2022

Ahojte ..chcem sa posťažovať,pretože práve ma to veľmi zobralo a plačem kôli tomu,že priateľ napriek tomu,že som ho poprosila,nech nikomu nehovorí ,že čakáme bábätko,to povedal o mesiac skôr.Mna to trápi,pretože mi to sľúbil,chcela som to s ním oznámiť spoločne,ale on to povedal svojej rodine,a napriek tomu,že som s nimi v kontakte,ani mi nepogratulovali, tvária sa,že o ničom nevedia..tak teraz neviem ani ,čo má boli a štve viac.Ci to,že to vedia,alebo to že sa tvária,že to nevedia už mesiac...🙁som ešte len v 3 tom mesiaci,ešte sama neviem,či je všetko v poriadku.Ako by ste to brali vy? Som nahnevaná na priateľa, pohádala som sa ním ,proste ma to trápi.On tvrdí,že veď to povedal,len rodine.A že na tom nič není.😔

betulinka1
11. nov 2022

Aspon vies, ze sa tesi asi nevydržal. A jeho rodina je zlata, ze sa snazi pred tebou tajiť, ze im to povedal. Cakaju kym im to povies ty. Nepreháňaj prosim ta. Hormony este len pridu 😉

jaga18
11. nov 2022

Aj my sme sa takto dohodli s manželom. No nevydržal a ihneď to vytrubil maminke 🙊🙈 Veľmi ma to stvalo. Nevoľnosti, hormóny, strach ( bolo to po potrate) ... ale prestastie som to predychala. Žiaľ, stalo sa, nič sa s tým už robiť nedá, len zmieriť sa s tým.

dskjhfdlkdjhl
11. nov 2022

Takze vlastne ani nevies preco nariekas, su to hormony (a mozno si uz pred tehotenstvom taka bola), tak sa vyplac a viac neries.

madeline1
11. nov 2022

Somariny riesis. Tak sa pochvalil a co, bud rada. Ano v tretom m sa moze este nieco stat, ale ved ste dospeli, nemusite zatajovat tieto veci...

autor
11. nov 2022

@babovka2321 😅😅😅bože zeny, jaj už má aj nervy prešli..keď vidím,že vy to vlastne okrem môjho v podstatne malého problému urobíte ešte tisíc ďalších veľkých,😅pomohlo mi to

babovka2321
11. nov 2022

No vidis, tvoj frajer nam ide cokoladu 🙂

kiki68
11. nov 2022

Osobne si myslim, ze nevedia ako sa v tej situacii spravat a tak cakaju co vobec povies a co bude. Ved ja by som normalne dosla a dala
Na seba nejake saty, kde to uz bude vidno, aj led nebude vidno ( chapes co myslim ) a prisla s usmevom, ze ahaa ja som tehotnaaa. Robila nejake vtipky na tu temu ( nieco ako ze cibulkova uz je zase, plackova bola a teraz som ja ta vip) , musis zvolnit. Plac nepomoze, tehu hormony su svina 😀 proste to uz musis tak nejak zmaknut ako to je a dat rodinu do kludu. Raz budes mama, tak anciasa ides organizovat vsetko a vsetkych. Zabava skoncila, big mamma is coming 😉

slavomira236
11. nov 2022

@janinah ak keby si ho nešla brat ty čo riešiš? To je ich problém či spolu len žijú či majú či nemajú papier...keď im to má vydržať vydrží ak nie ani papier ich nezachrani

autor
11. nov 2022

@slavomira236 ďakujem ❤️

mandarinka555
11. nov 2022

Riešiš kraviny....A očakávaš gratulácie? Skôr by som povedala, že ovácie...Keď k nim pôjdeš na návštevu, tak si "vyžiadaj" aj červený koberec 👎

autor
11. nov 2022

@mandarinka555 ružový skôr som rozmýšľala 👏

nevenka
11. nov 2022

My cakame stvrte a chcela som, aby manzel nehovoril nikomu, ze uz vieme, ci to bude chlapcek alebo dievcatko. Chcela som si este uzit to ich hadanie a stavky 😅.
Ale prisla situacia, ze to vytrubil rodicom. No co uz. Bola som nastvana, mrzelo ma to, ale svet sa nezruti.
Pozri, asi preto Ti negratulovali, ze si mozno myslia, ze to nevies, ze oni vedia 🙃😅.
Potratit mozes aj neskor, sestra cakala do 12 tt., potratila v 13 tt. 😪. A aj ovela neskor sa moze cokolvek stat. Ja by som asi chcela, aby to rodina vedela, ze cakame. Keby sa nieco stalo, tak by som to aj tak nevedela zakryt.
Prve sme povedali hned, ako som si nasla 2 ciarky na teste, rodicom, jednym, druhym, az neskor surodencom atd...Lebo sme sa proste tesili a tak...

euka210
11. nov 2022

no tak sa stalo, ved hadam Ti povedal dovod preco to povedal skor...on im to zrejme povedal mozno aj s tym, ze akoze nic nevedia a potom im to oznamite o ten mesiac. Ja by som inak nevydrzala teda to nikomu nepovedat...u nas hned vedela moja najlepsia svagrina ci svokra, s ktorou byvame, takze jej by grcanie neuslo. Dalej sme to sirili az po 3mes.keby nahodou nieco sa stalo.
Odpusti a tes sa dalej.

evaachesa
11. nov 2022

Určite im povedal aby ti nič nehovorili lebo ti sľúbil že to nikomu neprezradí. Bola som presne v tejto situáci kedy som akože nevedela o tehotenstve. Fakt blbý nápad toto, tváriť sa potom akože o ničom neviem len preto že niekto nevie udržať tajomstvo. 🤦🏻‍♀️ No čo už, stalo sa, nerieš teraz malichernosti. V podstate fakt o nič nejde. Ja by som na tvojom mieste riešila radsej tú svadbu. 😉

deti95060810
11. nov 2022

riadne preháňaš...hormóny robia svoje.
mne by to vôbec nevadilo - my sme totižto moje tehu ani rodine neoznamovali...

janka0215
11. nov 2022

Mne by to tiež vadilo, a o to viac, že si po potrate. My sa tiež dlho trápime, riešime druhé ivf a nechcem, aby rodina vedela že som tehotná (keď sa k tomu raz dostaneme), lebo sa môže niečo stať a radšej budem po potrate smútiť sama doma s mužom, ako potom oznamovať XY ľuďom z rodiny, že bábo nakoniec nebude. Zbytočne to opäť otvára rany. Ja som ale nechcela aby svokra vedela aj o IVF, lebo sa vkuse vypytuje a pre mňa je to tak citlivá téma, ako keby sa ma niekto pýtal, kedy sme mali naposledy sex, ms a podobne. Nič ich do toho nie je, pokiaľ sa im ty nezveríš. Pri prvom jej to povedal, pri druhom som ho opäť poprosila, aby to nerozširoval. Chlap sa pre splodenie dieťaťa musí len "spraviť", ale 99% sračiek si odnesie žena, tak snáď má právo aspoň o takýchto citlivých témach mlčať, pokiaľ jej to nie je príjemné rozoberať.

nika11103
11. nov 2022

PAneboze moj bol v takej eufórii , že keby nám prišli zvonit svedkovia jehovovi , tak ich predbehne pred predslovmi a povie : najprv ja , budem otec chápete to 😃 …. Kľud a pokoj . Všetko bude dobre len sa daj do pohody

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
babovka2321
12. nov 2022

@elizabet173 no neznamena. Ked bude mat chlap nehodu, ziadneho lekara snubak na ruke trapit nebude, ked ona nebude jeho manzelka. Keby nebodaj umrel, rovnako to nebude trapit nikoho pri dedicskom konani, ci pri vybavovani vdovskeho prispevku. Pocas materskej zena taha za ovela kratsi koniec, jeho peniaze su len jeho, ziadne spolocne. Je to len slub, ktory okrem "gesta lasky" naozaj nema z tohto hladiska ziadnu hodnotu. Snubenica je stale iba priatelka a aj ty urcite denne citas, kolko zien skoncilo po rokoch na ulici s jednou igelitkou.

mamickalisticka
12. nov 2022

@nika11103 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

autor
12. nov 2022

@babovka2321 tak to ťa musím asi upokojiť ,že mám vlastný dom 😊a na nikoho som odkázaná není,to že má požiadal o ruku nebolo z mojej ani z jeho vypočítavosti,ale pretoze Láska..ak to poznáš vôbec....my nemyslíme hneď pri svadbe na to čo sa komu stane a kto bude dediť...ale fajn,že vidim,že sme na to veľmi dobre,čo sa týka len úprimných citov

hipuska
12. nov 2022

Tak ti teda držím palce, nech vám tie úprimne city vydržia do konca života...

hipuska
12. nov 2022

Ale teda, ti radím ešte, keď už máte tie úprimne city, zapísať manžela na list vlastníctva tvojho domu

ajko2011
12. nov 2022

My sme pri prvom synovi sme povedali rodine asi v 6 mesiaci, že som tehotná 🤣
Teraz čakáme druhé a rodine sme povedali v 5tt 🤣 najprv manžel,nechtiac poslal mame fotku 🤣 aj keď som to plánovala oznámiť neskôr a trošku ináč, ale tak tešil sa 🙂 teraz som 19tt + 3 a všetko je ok...netreba preháňať 🙂

irusa
12. nov 2022

Tragédia

autor
12. nov 2022

@hipuska aj on má vlastný dom,asi si ešte nepočula o ľuďoch ,čo majú vlastné domy však ? 🙂 My sme sa spoznali už so svojimi vlastnými životmi,nemáme 20 rokov.Vermi ,že majetky a iné veci nie sú to,čo nás spája .

zuzanapjat
12. nov 2022

okrem zmien nálad s tebou hádžu hormóny a robíš preto z komára somára. čo potom, keď prídu dôležitejšie závažnejšie témy v živote? keď spravíš cirkus zato že sa túžil zveriť svojej rodine? netreba zo všetkého robiť celebritné ceremónie ako v USA. pekne to vyzerá ale stále je to len nepodstatnosť a pozlátko a nie každý to považuje za nutné a dôležité. nútiť niekoho nepodeliť sa o svoju radosť a pocity s rodinou lebo ceremónia... nie je správne.

mandarinka555
12. nov 2022

"Úprimné city" ??? Ty na akom ružovom obláčiku sedíš?

autor
12. nov 2022

@mandarinka555 akože odvčera to máme vyriešené neboj,povedal,že sa tak veľmi tešil,že to musel povedať mame a ťa to povedala ďalej,som s ním 6 rokov a myslím,že takéto milé presliapnutie sa dá kedykoľvek prepáčiť,čo sa už aj stalo.rano ma čakala kytica a raňajky ako ospravedlnenie...keď tu čítam o podvodoch a ako chlapi majú v telefónoch pokec a zoznamky ,som šťastná za toho môjho,ktorý sa len prekecol v Tom,že čakáme bábätko.uz má odpustené.Pretoze zloba čo sa šíri tu a inde mi pripomenula aká som a vždy som bola šťastná.a malé zakopnutie na tom nic nemení,nepodvadza má 🙂 takže áno úprimne city,on nemá problém mi dať svoj telefón kedykoľvek do rúk a nemá ani heslo...keď čítam čo tu ženy zažívajú tak áno máme medzi sebou len úprimne city.