icon

Priateľ sa veľmi zmenil počas môjho tehotenstva

miska1988135
5. okt 2013

Ahojte mám taký velky problem. S priatelom čakáme dietatko. Sme už v 6 mesiaci, ale posledné tyždne to ide sním dolu vodou, vkuse je v krčme, stále popíja, správa sa strasne divne. Stále klame, ze cez vikend bude somnou a nakoniec cely vikend trávim sama doma s bruškom a nestastná že zase sa na mna vykaslal :( už neviem ako dalej. Vzdy mu dám hubovu polievku(v norme, žiadne kriky ani nadávky) a on nič, Jeho to netrápi, on si to neuvedomuje a aj je rád ze sa pohadame, lebo má aspon dovod odist zase za chalanmi von. Vobec ho netrápi že má doma tehotnu zenu, a popri tom sa snazim byt uplne v pohode. Ani sa vo mne neburia hormony. Ano som precitlivelá, ale snažím sa ho nestíhať vzdy ked ide von. Jednoducho som uplne dobrá milá, staram sa o vsetko a on takto.. :( som uplne nstastná z neho. Už ani nevladzem plaka pretože som si preplakala vela. Dnes som mu zo zurivosti povedala že lutujem že som sním tehotná. že už viem ako to dopadne.. Budem na dieta sama :( mali ste niektorá takyto problem?? pritom vie byt uplne perfektny. ale ked sa jemu chce.

Strana
z4
miska1988135
autor
7. okt 2013

@monciky jeho otec bol alkoholik ☹ už má len maminu (svokra) ktorá si tiež riadne pri nich vytrpela.

monciky
7. okt 2013

zena je tvor stavany na to, aby zvladla to vsetko co sa okolo deje, niektore to nezvladnu a potom mame plne spravy o samovrazdach alebo tyranych detoch..., ak by mi nemal vyjst vztah a ja by som bola tehotna a videla by som, ze to nema buducnost, ze chlap je o nicom, tak by som to urcite zvladla sama..., nic nie je take cierne ako sa to zda....
ale je pravda, ze kazda z nas si ma dopredu velmi dobre rozmysliet aky by mala zivot s tym a s tym, mne by sa nechcelo zit a cely zivot riesit- krcmy, nezaujem partnera o mna, o dieta, nedostatok penazi, hadky o tom kto robi viac a podobne...

janickacrazy
7. okt 2013

@miska1988135 No ved uvidíš ako to teda dopadne po porode, možno to bude dievčatko a to ho očarí a bude sa aspon trošku snažiť, aj ked by som tomu veľkú šancu nedávala....poznám jedného muža ktorý mal 3 deti s prvou ženou a vobec sa im nevenoval.....potom neskor si našiel druhú ženu a v zrelom veku sa mu narodilo dalšie dieťa a tomu sa ozaj už venoval a dokonca ľutoval, že tie prvé 3 deti zanedbával, lebo dve z nich ako dospelé sa s ním už vobec ani nechceli stretávať....pochopil to trošku neskoro, ale predsa....dúfaj, že aj ten tvoj sa spamatá, no ak nie nebudeš jediná na svete s dieťatkom sama....drž sa

monciky
7. okt 2013

@miska1988135
a na toto len jedno, mam otca co nepoznal vlastneho, zabil sa tragicky ked mal otec 2 roky, babka sa potom rychlo vydala za stareho mladenca, ktoremu robila cely zivot len sluzku a ktory mojho otca nikdy neprijal, moj otec bol doma za sluzticku a za opatrovalku dalsich 2 deti, ktore babka mala s tym chlapom, moj otec nemal dobry zivot a pri nom sme ho nemali ani my, som tu len vdaka mame a jej trpezlivosti, keby sa mal o mna otec starat, tak uz tu asi nie som...., cely zivot, pubertu som si svoje prezila a vzdy ked na to pride rec, otcovi poviem, ze sa nemal nikdy zenit a nikdy nemal mat deti

miska1988135
autor
7. okt 2013

ja sa teším na dieťa, a viem že to zvládnem, aj ked budem niekedy na konci so silami, aj ked sama ale koli tomu dieťatku musím všetko! Dakujem vám baby 🙂 😝 😎

monciky
7. okt 2013

@miska1988135
zvladnes, lebo si silna, drzim Ti palce a ozvi sa, ako pokracujete...

mircalla
7. okt 2013

@miska1988135 No podla mna si clovek 100%ne isty byt nemoze s nicim, ale ak je takyto uz teraz, aky bude, ked sa narodi dieta? Dost sebecke sediet v krcme v tomto case. Moj napriklad bol stale prec a milenku mal. Ono po porode sa spamatal, mozno sa aj ten tvoj, ale moj vztah k nemu ochladol na nulu

miska1988135
autor
7. okt 2013

@monciky dakujem moc. Určite dám vedieť 🙂

@mircalla áno je pravda ze clovek si nemoze byt 100% istý ničím, ale ja proste viem že nemá. Medzi nami nikdy nebola za tie roky žiadna iná, a on by si to ani nedovolil lebo vie že by som zabila oboch, keby sa niečo dozviem. Telefon si neskrýva, nemá žiadne tajné telefonáty, ani si snikým nepíše. Ja som Top špiónka, a to vie kazdy o mne, že vzdy vssetko zistím. Už sa mi aj vsetci smeju ze som Derick, že predomnou nikdo nič neutají. Na určité veci mám jednoducho nos 😠 😠 😠

mircalla
7. okt 2013

@miska1988135 OK, rozumiem, ja som to vytusila hned, tiez mam podobne schopnosti. Ak mas intuiciu, ze nie, bude spravna. No drzim palce, mozno je to ozaj prechodne s tymi kamaratmi

miska1988135
autor
7. okt 2013

@mircalla dakujem ti, tiež pevne verím..

adri266
7. okt 2013

@miska1988135 pozri, riesit problemy alkoholom nie je normalne. A mas pravdu, v nasej rodine sa to nerobi, ani z mojej strany, ani manzelovej, nastastie... Ale opakujem, nie je to normalne.
Ak ho nieco trapi, dostat to z neho, Porozpravaj sa s nim, povedz mu, ze mas z toho blby pocit, samozrejme, nevylietni na neho, chlapi su jesitni 🙄 🙄 🙄
Ale na ten alkohol si daj riadny pozor. Prajem Ti, aby s tym co najskor skoncil, lebo co ti bude z takeho novopeceneho tatka, ktoreho budes tiez prebalovat ci prezliekat, lebo sa povrackal. 😒 Pises, ze ho lubis, ze je inak super, ale niekde bude ten pes zakopany. Si Derick, tak to z neho dostan 😉

Strana
z4