Priateľ schováva moju zubnú kefku. Ako by ste to vnímali?
S priateľom sme spolu rok a pol. Nebyvame spolu, on ma svoj byt, ja svoj. Je cerstvo rozvedený. Kedze u seba casto prespavame, kazdy mame u toho druheho zubné kefky. On ma svoju stále u mňa v pohári na umyvadle, vedľa mojej, aj ja uňho. Vzdy, ked tam prídem, kefka je v pohári.... Aspon som si to myslela. Naposledy ju tam totiz zabudol dat a bola odložená v skrinke pid umývadlom. Na otazku, ci ju tam dáva vzdy po mojom odchode, mlčal Veľmi sa ma to dotklo. Jeho rodicia o mne nevedia... Ako by ste sa cítili?
Asi ta ma len na jedno..
Tak mu zavolaj alebo napis. My ti povieme len to co si myslime. Niekto nevidi problem, niekto ano, niekto milenku. Ak chces pravdu, tak len od neho
A ty si sa ako citila? Povedala si mu o svojich pocitoch? Ako na to reagoval?
Nerozumiem kombinácii čerstvo rozvedený a "sme spolu rok a pol". To znie, že ste začali vzťah paralelne ešte počas manželstva(?) To niečo málo vypovedá aj o charaktere, určite by som neignorovala žiadny "red flag".
Rodičia k nemu chodia každý týždeň? Tipujem ze nie, ale môžem sa mýliť. V takom prípade by som rozmýšľala na iným dôvodom...
@haley7897 áno, mama tam lozi stále
a kolko mate rokov?
A oni o tebe vedia? Pretoze ak nie, tak to chapem, mozno s nimi nechce rozoberat, komu ta kefka patri. A ak aj o tebe vedia,mozno mu to pride este skoro na to, aby videli, ze tam travis noci. Vsak sa porozpravajte.
Kupila by som 10 kefiek a dala do pohara v kupelni 😁 a spiklenecky na neho zmurkla...ze takto to uz nebude podozrive
A malovatka, kozmetiku, rozne "zenske" potreby poschovavala po celom byte... a nech chalan hlada 😂😂😂
No rok a pol je dosť dlhá doba :-/ to musíte mať u seba aj iné veci, ako jednu kefku. Dámska drogéria, kozmetika, nejaké pyžamo, župan, papuče? Nič iné u neho nemáš?
nevidím problém, že niekto odkladá obe kefky do skrinky, problém vidím, že zabudne vašu dať pred vašim príchodom naspäť. Ľudia majú rozohraté rôzne hry, partie, red flags ako v prístave a kto nechce vidieť, nevidí, pokiaľ na neho nespadne stožiar. Pred maminkou, kamarátkou, detičkami zatajuje? Chcete byť vo ´´vsťahu´´, kde vás niekto bude tajiť? Odargumentovať si každá vieme všetko. Ale keď on to nemyslí zle... sú presne slová do pekla.
@nic0le nie
Pozri, ak by to bolo kvôli rodičom, tak by to bolo z jeho strany jednoduché vysvetlenie a povedal by to. Tým skôr ak ste mali konverzáciu typu, že ťa zatiaľ nechce predstaviť rodičom z dôvodu že je čerstvo rozvedený alebo akúkoľvek výhovorku na to má. On tak ale nezareagoval. Prečo? Nieje dôležité len to co hovoríme, ale aj to co nepovieme.
Ak by to bolo len kvôli mame tak dobre mňa by napadlo, že koľko takých ako ja tam ešte chodí 🤷
Btw, narozdiel od väčšiny, ja nevidím ani tak problém v tom ze ju odkladá, ale v tom, ze ju dáva naspäť keď máš prísť aby to pred tebou zatajil. Ty predsa vieš ze ta tají pred "rodičmi" (?), prečo si to komplikovať mlčaním a tajiť pred tebou nieco o čom vieš. To by celé dávalo zmysel len ak ti/teba tají pred niečím/niekym iným...
Otazka je, ci ju schovava kvoli rodicom alebo niekomu inemu.
@anonym0001 ja by som si tipla, že možno kvôli deťom.
Autorka hlavne nikomu neodpovedala na to, ci spolu boli počas manželstva. To znamená, že áno. Čiže jeho správaniu čiastočne rozumiem, najmä keď je to čerstvé a má deti.
Komu nerozumiem, je autorka. Začne si so zenacom a čuduje sa, ze sa k nej neprizná 'týždeň po rozvode' (obrazne povedané).
tiez mi napadlo, ci nechodia k nemu deti. ak ano, vedia o tebe? ak nie, odpoved na tvoju otazku je asi jasna. a vlastne ak aj vedia a su male, tak asi sa chce vyhnut nejakym dalsim cudnym otazkam, preco tam ta kefka je.
To je naozaj takáto téma? Som myslela, že už som tu čítala všetko. Niektorí ľudia by proste mali odovzdať občiansky preukaz.
Najbližšie by som zobrala jeho zubnú kefku a pri odchode mu ju dala do ruky. Nech si ju nosí dovtedy, kym rozvedený somár bude tu tvoju schovávať. Mne by to bolo vrcholne nepríjemné bez ohľadu na to, ci rodicia o tebe vedia alebo nie. Do oboznámenia rodičov by som ho netlačila, ale nikto nebude takto šliapať po mojom komforte 💪
@lvula pise, ze sa spoznali, ked uz s manzelkou nezil
On ju schovava ale aby nevidel kto? Rodicia,ci dalsia ktoru prasi po tvojom odchode🤔
ved pockaj, vyjde to na povrch, bud trpezliva. Ja by som aj jeho u seba odlozila 🙂
No dost podozrive toto nerobia ani 16 rocny, dovod preco tu kefku odklada je daky urcite a zjavne dost vazny, chodi k nemu niekto na navstevu na to dam krk, boze ak chodite spolu rok a pol a nevedia to jeho rodicia co myslis naco ta ma? Ved si otvor trochu oci. A nebyvate spolu preco? Dovod? Nechce vztah tam je odpoved si mu ako taka volna kamaratka
Ja mam priateľa a keď o ňom moje deti ešte nevedeli, vždy si schoval kefku do skrinky keď odchádzal odo mňa. Robí to aj teraz, keď o ňom deti vedia a poznáme sa už všetci. To, čo sa stalo Vám je trosku iné ale predsa podobné. Treba uvažovať, pred kým to môže tajiť a potom zatlačiť diplomaticky.
@lvula citaj spätne, odpovedala som

Utekajte,lebo zavrie do skrine aj vás!😀