Priateľ trávi čas viac s kamarátmi ako so mnou
Ahojte ženičky. Mám problém a potrebovala by som poradiť. Čakám mimi ktoré bolo plánované. Priateľ sa naň teší ale problémom je to, že radšej trávi čas s kamarátmi ako so mnou a poslednú dobu sa na tom stále hádame totiž som názoru že ho kamaráti využívajú dosť aj som mu to povedala ale on to akoby nechcel vidieť. Ten istý názor so mnou zdieľa aj jeho mama. Kúpil si auto pretože ho budeme potrebovať keď sa bábo narodí a odvtedy ho zrazu poznajú kamaráti ktorí predtým oňho ani nezakopli len aby im robil šoféra a keď ja chcem byť s ním tak sa vyhovára pritom som s ním bola stále v dobrom aj v zlom. Neviem čo robiť ako to zmeniť. Trápi ma to že mňa a naše dieťa odsúva na druhú koľaj kvôli ľudom ktorí ho predtým nepoznali. Jeho mama mi povedala že všetko sa zmení keď sa bábo narodí a že teraz mu mám dať ešte voľnosť ale akože prosím??? A čo ja? Tak isto chcel dieťa ako aj ja. Vedel do čoho ide. Teraz čo mám tiež sa flákať len preto že už potom nato nebude čas? Dnes som mu povedala že pokiaľ nebudeme na 1. mieste tak s ním už nič nechcem mať tak hneď nato mi zavolal ale nedvihla som mu. Napísal mi sms že chcel prísť ale že nedvíham tak či má chodiť ale znechutilo ma to tak som mu napísala že nech nechodí že čo si myslí že či ja budem ako taká chudera čakať nato kým sa dostanem do jeho poradovníka kedy si nájde čas? Odpísal že chcel prísť ale ja nechcem aby so mnou trávil čas z donútenia lebo som mu napísala že s ním nechcem nič mať. Poraďte čo by ste robili na mojom mieste. Ďakujem. 😒
@loginexistuje Presne tak. Ja som sem písala preto lebo ma to trápi aj keď sa viem postarať aj sama ale ja mám kompletnú rodinu a to isté chcem aj pre dieťa. Milujem ho a trápi ma to že zrazu ľudia ktorí ho nepoznali kým nemal nič preňho znamenajú viac ako ja. Od začiatku vzťahu bolo jasné že čo sa týka materiálnej stránky mi nemá čo ponuknúť. Nikdy nemal peniaze nato aby ma niekam pozýval ale mne to nevadí aj tak ho milujem som finančne nezávislá takže mi bolo jedno že nie je ako ostatní chlapi čo pozývajú svoje frajerky kade-tade a platia im a kupujú darčeky. Proste vždy mi išlo o jeho lásku o jeho spoločnosť. Mala som narodeniny zatiaľ čo on dostal na svoje narodeniny odo mňa materiálny darček a hanbil sa že mne si nemôže dovoliť kúpiť niečo veľké tak som ho poprosila že chcem aby mi niečo pekné nakreslil a k tomu niečo pekné napísal lebo kreslí naozaj nádherne a dodnes má ten obrázok svoje vzácne miesto u mňa.
@miuska88 prosim ta mozes mi napisat kolko zarabas? Kolkonmas rokov? A kolko rokov ma on?
@miuska88 a preco nepracuje? Odkial berie peniaze na phm a kde vzal na auto?
Tebe nevadi,ze otec tvojho dietata sedi doma a ty pracujes? To by ma stvalo,lebo by som ho brala ako total nezodpovedneho...treba si polizit otazku ci je ti taky chlap treba
Ono je smutne,ze ste spolu roky a vobec ta nepocuva,ze mu aj vravis,ze ho vyuzivaju a on s tym nic nerobi...len bude radsej s kamosmi ako so svojou tehotnou priatelkou...ale vies co? Kasli na neho..ved on sa zbada kef uz bude asi neskoro
@miuska88 Ano!!!! Je naozaj lepsie sediet tri roky doma a byt na niekom financne zavisla!!! Tak to totiz funguje! Chlap sa ma postarat o rodinu.
Tak sa buduje vztah s dietatom! MAMA je MAMA! Tu nenahradi ani ta najlepsia babka na svete! Financie nie su ani zdaleka vsetko! Kludne ma za moj nazor ukamenujte, ja to vnimam takto.
@miuska88 preco dieta nenechas tatovi po pol roku?
Hm, niečim podobným som si prešla pred prvým deckom.... tiež sme nebývali spolu až po narodení dcéry...A odvtedy sme spolu. tiež som reagovala tak podobne ako ty, ale asi máš troška aj pravdu....mal by ti venovať viac pozornosti....😉
@nelinka2009 a načo by sa mali zosobášiť, aby potom vypisovala rozvodové papiere? to že sa nezoberú nebude ani prvá ani posledná...
@deti95060810 ale bude mat bielen vyzivne na dieta, ale aj na seba pri rodicaku
@nelinka2009 aj to je pravda....
@nelinka2009 Lebo keď sa chce flákať tak nech sa fláka.
@miuska88 a kolko to ty zarobis a kolko mas rokov? Prepac, ale tieto tvohe naxoey su strasne nevyzrete ja ked som tak rozpravala tak som mala 20.
@nelinka2009 zachvilku vytriezve, ked sa dieta narodi🙂
@nelinka2009 Dosť nato aby som sa dokázala po finančnej stránke postarať aj o seba aj o dieťa. Koľko žien tak funguje že kým sú v práci tak dieťa je so starými rodičmi?
@miuska88 no ako o dieta sa v prvom rade maju starat rodicoa. Toboz ak je jeden z nich bez prace. Tipujen tvoj vek do 23 a pkat cca 600€ kedze nechces napisat... Aj to som zrejme povedala velmi vela a ver mi dievca z toho v yejto dobe vyzit sama,s dietatom... Vyzijes ale budes prezivat a nie zit.
@nelinka2009 Tak to si sa veeeľmi sekla.
Milujem taketo dievcata/zeny neodpisujem nech vie ze sa hnevam nedviham telefon lebo nechcem byt s nim a potom sa cudujes preco ide za kamaratmi ked ma "doma" taku naladovku??? Obaja ste hlupy ze ste si naplanovali dieta a buducnost 0 bodov....Vy ste uz teraz rozvratena "rodina" ked uz v zakladoch si robite take "detske" naprieky....A robit tu ramena ze ja sa postaram o dieta sama????Lahko sa hovori....teraz.....no realita ti da ochvilu facku....
pánko nezarába, ale dieťa ste plánovali zaujímavé, auto mu padlo do lona zadarmo zrejme tiež,
ked si taká nezávislá, tak sa nestaraj čo robí, ked je u seba doma
bývaš sama, on sám, on si kúpil auto, ty sa budeš strať o seba a dieťa, teda pardon, potom sa budú starať tvoji rodičia
veľa šťastia, možno otecko občas pokočíkuje malé
Viac to tu nekomentujem. Ja som písala o tom že priateľ začal dávať prednosť kamarátom a nežiadala som o rady ako sa mám postarať o svoje dieťa.
@miuska88 😁😂😁😂😁😂 ti kamosi su tboja najmensi problem ver mi... Dobru noc a bud dobra k vadim,budes ich este veeeeelllmmiiii potrebovat.
@miuska88 bohuzial ja nevidim hlavny problem v tom ze on sa teraz vlaci radsej s kamaratmi...ja tam vidim problem uz ovela skor a to v tom ze on radsej nebude byvat s tebou len preto ze ty sa odmietas nastahovat k nemu. je to jednak uplne nelogicke od neho, kedze ako pises, mas svoj byt, ale hlavne si neviem predstavit jediny dovod preco by sa chlap co miluje zenu a ktora je s nim navyse tehotna neurobil VSETKO preto aby s nou mohol zit v spolocnej domacnosti. Ked niekoho skutocne milujem, chcem byt s nim stale ked sa da, chcem sa vedla neho zobudzat, zdielat spolocny priestoo na byvanie, vsetko co k zivotu patri a je velmi zvlastne ze on to nechce. Z toho co tu opisujes mi tvoj partner nepride ako zodpovedny rodinny typ ani nahodou a darmo ho milujes, niektori chlapi proste nedokazu byt zene oporou...viem ze sa to necita dobre, ale zamysli sa nad tym ci skutocne je on ten pravy ci je dieta na ceste alebo nie...lepsie teraz nez neskor. Drzim palce...
@miuska88 pocuj kasli na tie blbe komenty. Uplne ta chapem. No je jasne, ze buduci tatko je dost nezodpovedny, a namiesto toho aby si pracu hladal sa flaka s kamosmi. K laske ho neprinutis. Ani k pozornosti pokial to tak neciti. Ani vydieracimi smskami. Bohuzial viem o com hovorim moj byvaly bol podobny. To sa nezmeni. Nikdy. Vzdy bude nieco zaujimavejsie ako ty. Vyzera to, ze je este nezrely. A co kamarati? Mozno ani nie kamarati ale ina zena 😔. A ked ty nejdes k nemu byvat preco nejde on ku tebe? Co by som ja urobila, asi by som sa nacas uplne od neho odsekla. Bud sa uvedomi, alebo nie. Nech si nemysli, ze si tebou moze byt isty...
@miuska88 ale ten vekvsi nam prezradit mohla, lebo tiez tipujem tak okolo 18-22...zrejme sme sa aj trafili ked sa odpovedi vyhybas, a predpokladam ze aj otecko ma cca tak isto, ked su jeho kamosi uneseni z toho ze ma auto, 25-30 chlapi nepotrebuju rozvazat od kamarata
Nekomentujes lebo pravda sa zle pocuva....ked si sa chcela postazovat mohla si kamaratke alebo mamke....Na MK ti povie kazda svoj nazor a ocividne vsetkym nam je viac luto vasho dietata....a nie teba a tvojho priatela a tie vase nalady.....este neviete co su to skutocne problemy....

@miuska88 nič nie je na tom zlé, ak ti rodičia pomôžu ... nik iný ti totiž pravdepodobne nebude pomáhať, len oni
no nie je to fér voči nim, decko ešte ani nie je na svete a oni už majú o program na najbližšie roky postarané. Aj ja som pracovala popri materskej, ale 1-2 popoludnia do týždňa, čiastočne aj z domu a nie po celý rok ... čo je iné, ako keď ty sa plánuješ živiť sama. A staral sa v tom čase aj manžel, občas mama ... a s odstupom času, bola to CHYBA a dodnes to lutujem, že som nebola s dieťaťom doma ja osobne, že som sa oň delila.
On chcel, aby si išla k nemu, aby ste bývali spolu... sama si sa rozhodla, nedvíhaš mu telefon, nič od neho nechceš, hráš sa na hrdinku- tak sa teraz nečuduj, že sa správa tak, ako sa správa. Chalan je mladý a bez kontroly, nemá prečo byť zodpovedný ak jeho mamička ho v tom ešte podporuje, aby si užíval.
To auto za to nemôže ... keby ste boli normálni partneri, tak to jedno auto nepokazí.