icon

Priateľ trávi čas viac s kamarátmi ako so mnou

miuska88
22. okt 2017

Ahojte ženičky. Mám problém a potrebovala by som poradiť. Čakám mimi ktoré bolo plánované. Priateľ sa naň teší ale problémom je to, že radšej trávi čas s kamarátmi ako so mnou a poslednú dobu sa na tom stále hádame totiž som názoru že ho kamaráti využívajú dosť aj som mu to povedala ale on to akoby nechcel vidieť. Ten istý názor so mnou zdieľa aj jeho mama. Kúpil si auto pretože ho budeme potrebovať keď sa bábo narodí a odvtedy ho zrazu poznajú kamaráti ktorí predtým oňho ani nezakopli len aby im robil šoféra a keď ja chcem byť s ním tak sa vyhovára pritom som s ním bola stále v dobrom aj v zlom. Neviem čo robiť ako to zmeniť. Trápi ma to že mňa a naše dieťa odsúva na druhú koľaj kvôli ľudom ktorí ho predtým nepoznali. Jeho mama mi povedala že všetko sa zmení keď sa bábo narodí a že teraz mu mám dať ešte voľnosť ale akože prosím??? A čo ja? Tak isto chcel dieťa ako aj ja. Vedel do čoho ide. Teraz čo mám tiež sa flákať len preto že už potom nato nebude čas? Dnes som mu povedala že pokiaľ nebudeme na 1. mieste tak s ním už nič nechcem mať tak hneď nato mi zavolal ale nedvihla som mu. Napísal mi sms že chcel prísť ale že nedvíham tak či má chodiť ale znechutilo ma to tak som mu napísala že nech nechodí že čo si myslí že či ja budem ako taká chudera čakať nato kým sa dostanem do jeho poradovníka kedy si nájde čas? Odpísal že chcel prísť ale ja nechcem aby so mnou trávil čas z donútenia lebo som mu napísala že s ním nechcem nič mať. Poraďte čo by ste robili na mojom mieste. Ďakujem. 😒

miuska88
autor
25. okt 2017

@lindusss2016 Ja sa nebudem ponižovať pred ním už. Včerajšok zaklincoval. Už ma to nebaví dávať mu na výber on povie že ja a maličke ale robí opak.

lindusss2016
25. okt 2017

@miuska88
Chapem tvoje pocity, preto aj vravim, ze len ty vies, co vsetko v tom naozaj je. Ale ver mi, ze sa v tebe este vsetko zmeni po porode. Ak drobca uz teraz lubis, co si aj pisala,tak ta laska este po porode narastie a mozno ti bude uz uplne jedno, ci sa ponizis alebo co. Preto ti radim, nehovor veci, ktore by si mohla neskor lutovat. Ak s nim byt nechces a vies to, tak s nim nebud, ale rozidte sa v dobrom, nerob si nepriatela, lebo uz navzdy vas bude spajat vase dieta

nika898
25. okt 2017

@lindusss2016 velmi pekne a pravdivo napisane. Tiez som zastancom toho aby ak je to aspon trochu mozne bola rodina kompletna. Mne manzel dokonca povedal este ked sme nemali deti a rozpravali sa ze keby sa to mezdi nami pokazilo on by sa so mnou nerozviedol ani neodisiel ale kazdy z nas by si zil vlastny zivot kym by to deti nevedeli pochopit. A viem ze je viacej takych rodin kde ma muz aj zena svoje vlasne zaujmi ale doma je vsetko ok bez hadok.

puklica13
25. okt 2017

@miuska88 dievča dievča...si malý rozmaznané fracek čo dupka nožkami keď nie je po jeho..môžeš sa tu navážať do žien čo to napísali ale tvoje vyjadrenia svedčia presne o tom...k otcovi sa vyjadrovať ani nejdem,ten tu nepíše...ale úprimne,keby mne niekto dával na "vyber" tak ho pošlem kade ľahšie...obaja ste nezrelé decká,lebo takto sa vzťahové problémy neriešia..cez dieťa čo tu ešte ani nie je...a len na okraj,ak by to že si zabezpečila výbavičku pre dieťa znamenalo že sa vieš postarať,tak ti môžem povedat ( ako mama 3deti) že to je to najmenej...domov a milujúci rodičia sú to najviac..
Niekto by mal mať rozum..ak to podľa teba nieje on ale ty tak prečo sa tak nechovas??? Odkedy patria vyhrážky ( akékoľvek) do vztahu???

miuska88
autor
25. okt 2017

@puklica13 Ja mu nedávam na výber ja budem s malým sama. Už je rozhodnuté aby mne sa niekto vysmieval.

lindusss2016
25. okt 2017

Ja uz ti poviem len tolko, ze vztahy, aj tie fungujuce, vacsinou nie su len ruzove a velakrat nastanu situacie, ktore nimi otrasu, ale presne o tom je rodina, ze ta to spolocne ustoji (samozrejme, nie vsetko sa da tolerovat, ja by som napr.neveru nimdy neprekusla, ale kazdy ma inu hranicu). Ale znicit aj nadej na rodinu pre tvoje dieta len kvoli hrdosti, to je naozaj detinske a aby ti to raz to male nevycitalo. Naozaj nvm, co vsetko sa medzi vami odohralo, ale nechce sa mi verit, ze vztah, ktory fungoval, ze ste sa rozhodli pre svoje dieta, sa tak dokaze pokazit za 4 mesiace, lebo on ma auto.

katka1981
25. okt 2017

@lindusss2016, krasne pises 🙂 Suhlasim.

puklica13
25. okt 2017

@miuska88 niekoľkokrát si tu napísala že si mu dala na výber...

miuska88
autor
25. okt 2017

@puklica13 Vybral si už mi to dal včera jasne najavo už mu nemám prečo dávať na výber

miuska88
autor
25. okt 2017

@lindusss2016 Ja tiež chcem pre malého kompletnú rodinu ale akokeby som hádzala hrach na stenu. Je drzý, vysmieva sa mi buď ma ignoruje alebo provokuje ironickými poznámkami. Ráno mi napíše milujem Ťa a večer sa mi vysmeje miesto toho aby pochopil že som tehotná a potrebujem jeho oporu a nie hádky mi robí naschvál. On môže všetko a ja nič. Napr. on bol v lete na Šírave bezo mňa. Nielen že mi klamal že je doma ale keď ja som mala voľno a išla som do Tatier tak mi povedal že sa tam idem kurviť pritom chodievam do Tatier s priateľmi ktorých poznám 12 rokov dosť často.

nika898
25. okt 2017

@miuska88 prepac ale tieto vase detske hadky su nechcem to tak napisat ale ine slovo neviem najst, su proste nasmiech. Ked citam tvoje prispevky tak ako keby som videla seba pred 5 rokmi. Ano uplne ta chapem ze ti je tazko ze ide radsej s kamaratmi ale co keby si namiesto vyhrazok skusila mu nastavit zrkladlo. Ked mas volno sprav si program podla seba a ked ti povie ze chcel byt s tebou tak mu milo povedz ze moze, ze mozete ist spolu (vylet, posedenie s kamosmi) zatial si len tehotna a mozes chodit na kavu s kamoskami a tu budes vidiet ci chce ci nechce byt s tebou. Chlapi rozmyslaju uplne inak ako mi zeny. Nam s muzom trvalo 8 rokov kym sme sa naucili ako tak komunikovat a to sme mali uz aj synceka na svete a nie raz sa jeden druhemu vyhrazal rozvodom a casom sme prisli nato aky sme boli hlupy a to iste mi vravela a aj vravi moja svokra na ktoru nedam dopustit a prezila si toho so svojim muzom dost. Cakas babo tak sa sustred nato a snaz sa byt dospela a zodpovedna a nie mat silne reci ze dieta vychovas sama. Ja som ich tiez mala a az ked sa mi syncek narodil tak som pochopila ako ja potrebujem muza (aj ked bol vtedy takmer denne 12 hodin v praci) a moj syn otca. Mali by ste obaja vychladnut a rozumne sa porozpravat.

miuska88
autor
25. okt 2017

@nika898 S ním sa niekedy rozprávať nedá ja som aj včera k nemu bola najprv milá kým sa mi on nezačal vysmievať a to preto že je "frajer" lebo kamaráti boli s ním a mali tam aj kamošky on je vtedy majster sveta.

miuska88
autor
25. okt 2017

Ako sa mám cítiť keď sa správa ku mne ako ku handre iba preto lebo je s kamarátmi a sú tam aj ženy? Že proste to všetko vidia a ja potom vyzerám ako taká hlupaňa že čo všetko mu dokážem odpustiť.

katka1981
25. okt 2017

@miuska88, prosim ta a preco si s nim chcela dieta??? To si uz tak tuzila po babatku alebo preco prave s nim?

miuska88
autor
25. okt 2017

@katka1981 Možno neuveríš ale teraz odkedy som tehotná si začal takto dovoľovať.

nika898
25. okt 2017

@miuska88 no je este nevyzrety pubertiak alebo ho chytila druha puberta. Bohuzial su taky chlapi s tym nic nenarobis ale ani s tymi vyhrazkami daleko nezajdes. A v com presne sa vysmieva? Ze ty sedis doma a on je s kamosmi alebo v com spociva jeho vysmievanie? Ak teda chces o tom hovorit.

alex49
25. okt 2017

naozaj ste dospelí? na takého chlapa by som sa vykašlala, s ním žiadnu kompletnú rodinu mať nebudeš, nevie sa správať k partnerke, ešte aj tehotnej
neverím, že sa zrazu zmenil, takýto bol aj predtým.
Daj mu posledné ultimátum, bud sa začne správať ako chlap, alebo sa rozídete.

miuska88
autor
25. okt 2017

@alex49 Už ma naozaj nebavi dávať mu ultimáta. Povie mi že sme preňho na prvom mieste ale skutkami to nedokazuje.

katka1981
25. okt 2017

@miuska88, a to leto? Vies co ja mam skor pocit, ze to nebolo v poriadku ani predtym, len ty si tehotna, vas vztah sa mal niekam posunut, a akosi sa neposunul spravnym smerom, cakala si od neho zmenu, ale on to posral este viac. A samozrejme kazda tehulka ocakava od partnera, ze si ju bude vsimat viac ako predtym. Nemofhli ste najprv riesit spolocne byvanie az potom dieta? Ako mozno kazdy ma inu postup, ale zial tu je to na zene, ta musi viac planovat dieta, nakolko ho ona vynosi aj vypiple. Vies ako by sa choval po svadbe? :(

miuska88
autor
25. okt 2017

@katka1981 Veď dokonca začínam mať pocit že dieťa chcel nato lebo vie že dieťa je na celý život a že si ma poistí alebo neviem.

nika898
25. okt 2017

@miuska88 nemyslim si zeby chcel dieta preto aby si ta poistil to by ti skor navrhol svadbu. Lebo aj ked je dieta na cely zivot ty si a budes jeho mama takze ty ho vynosis,porodis, odchovas a ako pisala katka vypiples. On je len kto ho spravil a sem tam prebali, nakrmi a postrazi. Aspon podla toho co pises mi to tak pride.

katka1981
25. okt 2017

@miuska88, tak veru, to je dost mozne. Byvas s rodicmi, alebo mas svoje byvanie? Si nejak zabezpecena? Mas auto? Prepac, nechcem vyzvedat, ale pokial mas viac co sa majetku tyka ako on, je to velmi pravdepodobne, ale niekedy staci ajked je baba pekna.

miuska88
autor
25. okt 2017

@katka1981 Ano mam okrem auta vsetko. Aj to bude lebo potrebujem vodicak a auto kvoli tomu aby som mala ako s malym chodit k lekarke.

alex49
25. okt 2017

tak mu nedávaj ultimáta a rovno sa na neho vykašli, načo ti je taký chlap, poradíš si aj sama

miuska88
autor
25. okt 2017

@nika898 Ja chcem aby malý mal kompletnú rodinu lenže zase má sa na pozerať nato ako sa hádame? No tak tiež si myslím že sa veľmi starať nebude.

miuska88
autor
25. okt 2017

@alex49 Veď áno. Preto kašlem nato. Tiež je to ako výsmech že ja mu dávam ultimáta a on milujem vás láska a o pár hodín už znova je inak.

katka1981
25. okt 2017

@miuska88, cize byvas uz sama? A preco ste nebyvali spolu? Ten vodicak si urob cim skor, je to nevyhnutnost. Ja som si ho robila ked som bola s dcerkou v piatom mesiaci, ale zial nejazdim a nemam auto a poviem ti, to je jedine okrem samozrejme co mi k stastiu chyba. Aby som bola nezavisla.

katka1981
25. okt 2017

@miuska88, my sme mali dokonaly vztah, kym sme nemali dieta. Potom prislo nespanie ale ozaj extemne, my sme boli jak mrtvoly a dalsie problemy, takze ten vztah uz nebol taky idylicky ako predtym. Ale nadalej sme ostali partneri a muz mi je najvacsou oporou, najlepsim kamaratom, len teda uz nie sme na seba taki mili ako predtym, lebo s detmi prisli dalsie starosti a clovek je v jednom kole, nevyspati, atd. Ked sa hadate uz teraz, tak neviem..... cele zle.

nika898
25. okt 2017

@miuska88 to urcite nie, ak nenajdete rozumne riesenie ktore bude vyhovovat obom tak je na mieste aby ste sli od seba on sa aj tak nebude vediet postarat o novorodeniatko, mozno to raz skusi a potom by si to rozmyslel. Mat a starat sa o dieta nie je ziadna sranda. A to ze by si sa hlavne ty starala to sa zvladnut ale musel by ti byt aspon oporou, co on teraz asi nie je.

miuska88
autor
25. okt 2017

@katka1981 Lebo on chcel aby som išla bývať k nim a nechala všetko tak. Preto sme nebývali spolu.